![]() |
Re: Poze cu...noi:)
Quote:
|
5 Attachment(s)
no comment ...P.S. nu am murit ..inca
|
Ne bucuram si te asteptam printre noi sa stii !!!!!!!!!!!!!!
|
hahaha...tare poze a 2a...
pe moment am crezut ca esti ala...Cocoshatu` de la Notre Dame` in versiunea a 2a :):):):):):) |
Poza a doua rupeeee tot....;)
|
Quote:
|
:))
ce cauta Alexandra in poze? :)) |
Quote:
|
Quote:
pune poze cu tine de la 'balaceala' :lol: |
aia e tipa din poza de la balaurutzu...si e fosta colega cu mine.
tot liceul am umblat s-o ard o data, si nicicum nu am reusit... :)) |
1 Attachment(s)
ca tot betziv am ramas :):):):):):):):)
|
Sa vedem peste un an cand vei avea mashina cum vor sta 4 stikle de COLA in loc de bere pe masa in fata ta...:D:D
|
detalii detalii :):):)
|
abia astept :)) atata bai sa fie , permisu sa il am si masina , ca nu mai pun strop de bere in gura :D
|
Quote:
|
Quote:
|
nush daca o sa am timp sa ajung la meeting , daca ajung , normal ca bagam 1 - 2 - 3 cate incap :D
|
invitatii la bere, discutii despre permis, despre intalnirile de vineri...pe celelalte topicuri.
aici...POZE CU...NOI:) baga poza...si lasa abureala |
hai ca si eu sunt Oradean 20% :))) valib ... poza .. poza ... cu ce? si cu cine? :)))))
|
cu tine mai, cu masina, cu pantofii tai, cu ce vrea muschiu'tau...doar sa fii tu in centrul pozei...fie ea haioasa/de prost gust/naiva/distractiva/serioasa...
ma care aveti poze de buletin pe net?::):):):) |
Quote:
:)))) bine vali ... tu ai grija cu tinichigiu ala :)) si daca nici maine nu vine ... merg eu si iti fac poze haioase :))) ce zici? |
1 Attachment(s)
pe la 19 ani :)) ...
|
Quote:
|
Quote:
ideea e ca eu trebuie sa duc rabla la el... si vineri...va fi 'masacrul' numa 1 poza ai? NU TE CRED! |
Quote:
:))) mai am ... dar pe maine :P prea mult strica ... stii cum e :P |
Quote:
|
da nu mai aveti poze?
toti sunteti urati ...nu?:shock: :shock: :lol: :lol: :lol: of of of...mai mai.... ia...va rog io sa imi faceti in ciuda... nenea` Dan, gaju, si restu` care ati ramas pe dinafara.....VREM POZE CU VOI...AICI...:):):lol: :lol: |
valib nerabdator mai esti :P
|
Quote:
ai promis niste poze UNDE'S??? |
4 Attachment(s)
hello!!!n-am poze de buletin....da io-s ala cu berea:lol: ...
nu mi-e rau de viteza da mi-e rau de inaltime!!!:rolleyes2 gga.....va fi in curand bh99shs cu modificari... valib,m-ai intrebat cum o indragesc.....pai ii lipesc abtibilde cu renault:lol: :lol: :lol: da nu o mai fac in halu asta... |
....this is meee......(dacia e a lu tata..prima mea "amanta".....dara cum "cochetez" cu o "roscata")......de la primii ani de viata pana in prezent..8) la volanul masinii va fi mai mult tatal meu care e la fel de:twisted: la volan ca mine asa ca daca vedeti masina datii o goarna sunt curios cum reactioneaza.....
|
6 Attachment(s)
...cea osie e a mea....din poze....
|
Tot esti taica-tau :D:D:D
|
..mersi omu'....STIUUUUU.....comentarii altiii...nimeni nu mai zice nimic?UNDE E LUMEA?
|
Quote:
|
..pai daca te invita lumea la o zi de nastere ...nu refuzi....nu?...de alt fel......nu ma prea dau in vant dupa cluburi....lucrez mult man.....si nah...sti tu vb" i am to old for this shit"....
|
o data tre sa prinzi gustu' ;)
|
2 Attachment(s)
m`am prostit si eu cu webcamu :P
|
1 Attachment(s)
vali esti multumit? :))))
|
bai fac iu....
cenzureaza pozaaa ba da urat mai esti de fapt..stiam...ca m'ai pus sa te privesc pe webcam...ca un pedofil:):):) |
| All times are GMT +2. The time now is 07:24. |
- Copyright 2026 4Tuning