![]() |
Re: Go Logan !!!!
5 Attachment(s)
de cand nu am mai pus un filulet o poza pe net !!!
s-au mai schibat lucrurileeeeeee jantele........ pleopee si putin coborata !!! sper sa va placa !!! |
MAma da ce bine arata superrr!!!
|
"sper sa va placa" cred ca nu le place la aia care sunt chiori!! E PREA MARFA CAND AM VAZUT MASINA IN REALIATE AM ZIS CA NU SE POATE ;)) imi plac jentzile!! pe cat sunt jentzile j ce dimensiuni are cauciucurile?:D j chiar cum ai coborato?
|
Misto arata bine jantele scoase in afara.Ce talon ai la gume?Ce repere au ?
Eu n-am pus mai subtiri de 55 tocmai ca sa nu stramb jantele la drumurile patriei noastre iubite... |
ce meseri zunt jantele !!! sa imi bag pac pac ca-s tari.....detalii te rugam ;)...
|
Quote:
|
jante DEZENT C 9J ! gume fata continental 205/45/16 si spate 205/50/16
|
3 Attachment(s)
inca 3 poze
|
marfa masina, da nu trebuie niste gume mai late? si ce pleoape ai ca parca sunt altfel fata de alea din targ? si de ce nu copsesti barile in culoarea caroseriei? si nu lovesc cauciucurile in aripi?
|
am vazut masina asta prin Rahova are un sunet nebun ... :D
|
pleoapele dak nu ma insel cred ca sunt cele care se pun la angel eyes nu'i aja?:D si imi place mai mult cum da cauciucurile astea pe jante;) (imi place aja cum ar parea ca e intins pe janta 8-> oriqm cred ca dak ii pune j body kit ceva... o sa fie loganu meu preferat:)):D
|
superbe jentile......superba masina :)
|
superb vin rotile pe masina..felicitari ptr alegerea lor....de coborat cum ai coborat-o? arcuri?sau si telescoape?
|
Frumoasa masina.Parerea mea e ca ar arata mai bine daca nu ar fii negrul ala pe stopuri
|
Quote:
cauciucurile nu lovesc de nici un coltisor al masinii !! nici pe fata nici pe spate !!! etalonul jantei e perfect , distanta dintre janta si tija amortizorului ....... e aproape egala cu cea facuta de jantele ei normale !!! |
arata f bine cu jantele astea...;)
sa nu uitzi sa vopsesti oglinzile si un eleron micutz pe porbagaj "m style" :-P |
arata misto masina o vad odata p saptamana super tare masina
masina mi se pare super misto,e facut cu gust |
Quote:
si la o coditza daia micutza....... nu daia taraneaca... m-am cam gandit !!! oricum mai am de dat un ocol de tuning al masinii ....pana ajung mai sus la portbagaj !! sa vedem.... |
Auzi... unde ai gasit pleoapele asa de mari?:-), chiar sunt curios si la ce pret dak se poate:D
|
Quote:
|
Aha:-) sunt marfa:-) dar pleoape"normale"... pe unde gasesc?ms inca o data
|
Am vazut-o si eu ... Frumoasa! ;)
|
Quote:
|
Incearca la baietii de la prostreet tuning...fac pleoape faine,si nu sunt nici scumpe :)
|
Frumoasa FOC ! Arata de 10x mai bine lipita de asfalt ;) multa bafta in continuare
|
beton janteleeeeeeeee super tariiii am vazut live masina....... acum intrebare din partea mea cauciucurile astea care vin bagate sub masina asa sunt ele construite ?? sau stau asa pentru ca sunt jantele late?? si e cauciucul ingust si un pret la jante daca nu vrei aici trimite si mie un PM
|
Quote:
|
Bravo tzie! Sunt curios pe unde umbla "tunerii" aia innascuti care spun ca ce ai tu pe mashina e kit "made in vitan"/al "taximetristilor"..sau alte nebunii!!
|
Stopuri clare si esti tatic!!!
|
foarte frumos loganu, foarte bn arata cu jantele sa il stapanesti sanatos:D
|
arata bine masinuta,mai ales dupa ce ai coborato,felicitari :)
|
Ce ai modificat sa o cobori???
|
NSL-le ia zii si mie cum ai facut la stopurile tale sa le faci fumurii???
|
Quote:
|
unul dintre cele mai adevarate loganuri .... iese din rutina...jantele sunt super tari poate imi zici si mie de unde le-ai luat k m-ar interesa sa pun ceva de genu pe o Xsara ... bafta in continuare
|
Cat teau dus jantele ?
|
Quote:
Cele de pe fata au o spira in minus... |
puercolino de unde ai loat ornamentul si cat a costat?
|
Quote:
|
imi place cum ai inceput sa o faci dar asa cum stim q totii mai dureaza pana la un punct final.....bafta q ea....si sincer nu credeam k un motor poate scoate asa ceva nici q toba dar e bestial.....e doar finala toba????cat a costat k m-ar interessa si pe mine.....SAL:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:35. |
- Copyright 2026 4Tuning