Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - Morpheus Drift Project (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/206447-e30-morpheus-drift-project.html)

Tweety_rzw 23-09-10 13:14

Re: E30 - Morpheus Drift Project

Quote:

Originally Posted by bmw_motorsport (Post 3672432)
:shock::no:adica tu platesti amenzile?

Cel mai indicat asa ar fi...daca nu vrei peste 4,5 anisori sa muncesti pe strazi la ROSAL sau REBU :lol::lol: gen...mwisti rau ma militienii astia...:-j ti-am explicat faza cu matizul deci...te poti astepta la orice de la aceste specimene man !Be carreful.

B-99-SAA 23-09-10 13:26

Quote:

Originally Posted by bmw_motorsport (Post 3672432)
:shock::no:adica tu platesti amenzile?

Quote:

Originally Posted by Tweety_rzw (Post 3677952)
Cel mai indicat asa ar fi...daca nu vrei peste 4,5 anisori sa muncesti pe strazi la ROSAL sau REBU :lol::lol: gen...mwisti rau ma militienii astia...:-j ti-am explicat faza cu matizul deci...te poti astepta la orice de la aceste specimene man !Be carreful.

Probabil se referea la faptul ca Morph vrea sa faca contestatie, si daca va castiga nu trebuie sa le mai plateasca, in caz contrar trebuie sa umble dupa recuperarea banilor ceea ce e mai neplacut.

Oricum, si eu am niste amenzi de vreo 2 ani, cred ca au facut pui, si inca nu m-am dus sa le platesc ca nu am cu ce :D Cand voi avea o sa merg... Cert e ca pana acuma nu m-a cautat nimeni p-acasa de la Fisc :lol:

morpheusmaster 23-09-10 14:22

Da ma, stiu ce ziceti. Hai sa incheiem subiectul ca deja's prea

...banii ca banii, raman acolo, nu trebuie neaparat sa'i recuperez. Am sa'mi platesc impozitul la masina pe anul viitor din ei daca e si gata.

morpheusmaster 23-09-10 14:56

4 Attachment(s)
Ce parere aveti despre asa ceva?

Pt e30 pot gasi gata facute oare? Sau unde as putea sa fac asa ceva DIN TABLA!!!?

I just :X em...

Ali_ump 23-09-10 15:49

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3678128)

Pt e30 pot gasi gata facute oare? Sau unde as putea sa fac asa ceva DIN TABLA!!!?

Pe ebay se gasesc ...insa pretu e pe masura!

waste31 25-09-10 13:35

Gasesti un nea mitica cu roata engleza:)) si`ti face`n juma de ora:D

Razvan_DOI 26-09-10 09:17

Quote:

Pai de ce vrei din tabla, vrei sa ai ce indrepta dupa fiecare etapa?
Recomand fibra la dom' profesor Sese
Eu am lovit pasajele la fiecare etapa si sunt ca noi; nush daca ai vazut cand am intrat in cauciucuri la poiana, pe partea dreapta n-a scapat decat pasajul din fibra, aripa spate infundata, portiera atat de stramba ca s-a spart si geamul.
So..

Marian_nebunu 26-09-10 12:02

Quote:

TRAIAN -------- SOW !!!!!!!!FACE ASA CEVA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

morpheusmaster 26-09-10 12:55

Quote:

Originally Posted by Razvan_DOI (Post 3683454)
Pai de ce vrei din tabla, vrei sa ai ce indrepta dupa fiecare etapa?
Recomand fibra la dom' profesor Sese
Eu am lovit pasajele la fiecare etapa si sunt ca noi; nush daca ai vazut cand am intrat in cauciucuri la poiana, pe partea dreapta n-a scapat decat pasajul din fibra, aripa spate infundata, portiera atat de stramba ca s-a spart si geamul.
So..

Indiferent de tabla/fibra le vreau detasabile, replaceble...exact ca in poza aia, prinse in surubele frumos. Cat mai simplu de inlocuit. D fereste avariez masina grav pe o parte sa nu fie o intreaga filosofie sa inlocuiesc partea. Piesa originala, pasajele stock taiate (cum avea Dobre la inceput) , date gauri si atasate astea. Fibra e si asta o solutie dar facute calumea, la prinderi la tot...si fibra groasa ca daca'i subtire sigur crapa. Razvan, nu am vazut cand ai redecorat pe acolo dar am vazut ca tu ai niste oale zdravene ;)) nu ai dc sa'ti faci probleme. Personal eu mam gandit la tabla ca de fibra is cam satul :rolleyes2:rolleyes2 dar daca is ca in pozele atasate la o adica nu mai conteaza. In final din ce se poate confectiona mai bine / mai repede / mai frumos.

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3683748)
TRAIAN -------- SOW !!!!!!!!FACE ASA CEVA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ma gandeam ca el se ocupa cu asa ceva. Danke danke pt info.

Marian_nebunu 26-09-10 13:18

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3683859)

Ma gandeam ca el se ocupa cu asa ceva. Danke danke pt info.

cu o deosebita placere ;)

NXdev 28-09-10 22:13

2 Attachment(s)
Idee de stickereala 8)

morpheusmaster 29-09-10 00:41

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3689752)
Idee de stickereala 8)

Gimme moooooooooooore!!! :)

NXdev 29-09-10 10:15

4 Attachment(s)
parapapam

Ali_ump 29-09-10 11:06

3 Attachment(s)
inca cateva:)

radu715 29-09-10 11:45

4 Attachment(s)
Si de la mine cateva .

morpheusmaster 01-10-10 12:13

Voi astia care mai citit pe aici si aveti ursuleti...am propus ca diseara sa ne adunam in Victoriei la un mic "schimb de experienta"...poate reusim sa adunam cativa...mie miar placea. Cine poate sa ajunga e bineprimit, dupa ora 22...cam asa...

Va astept, fara confirmare, fara promisiuni...cine are de venit vine cine nu indiferent de motive la fel de bine.

Peace out

plictisit 01-10-10 18:58

s-au mai adaugat 6 cai astazi .. =))

morpheusmaster 01-10-10 19:21

Quote:

Originally Posted by plictisit (Post 3696070)
s-au mai adaugat 6 cai astazi .. =))

Iam luat de la Skillzu si nici n'am dat mult pe ei :)) Oare cate tre sa pun sa echivalez o turbina? =)))

Hai ma...taci acolo :) nu da din casa...am vrut sa fac poze dar mam abtinut...am zis ca poate cade iar vreo castana...:)) (stiu ca nu vam zis faza cu castana...am sa o amintesc eu odata)...

crysty.bobok 03-10-10 17:53

Am vazut neste jante Brock b1 aici la anunturi ! ... cred ca ar da prea bine pe ursul tau .. parca modelul asta il cautai , sau nu ?

morpheusmaster 04-10-10 12:49

30 zile incepand de azi...(am sa fac si eu ca puscariasii :)) "bara bara hasti"...a mai trecut o saptamana :) )

Ieri am dus ursu "la iernat" pt o luna...memorabila faza. Mam plimbat cu el mai toata dimineata...il las, plec...aproape ajung acasa (cca 1h cu mijloacele in comun) cand imi aduc aminte (cumva fff sigur pe mine) ca am lasat pozitiile aprinse :) ...a fost modul lui de a'mi spune "nu ma lasa aici!!!"...ma intorc...ce sa vezi? Erau inchise...dorea sa'l mai vad asa odata :)

...pentru prima data inchid pozitiile cand ies din masina, chiar 1 oara :)) (baietii stiu ca intotdeauna le uit aprinse)...si pt 1 data am avut asa puternic impresia ca leam uitat aprinse (si doar mam invartit in jurul lui de 3x pana am plecat)...nuj...a fost modul lui de a ma chema sa'l mai vad odata. Mia pus un zambet pe fata toata ziua. Ma "ferit" de suparare ca e ultima zi de dovada...ca ma asteapta 30 zile de abstinenta...ma facut sa uit tot.

...another precious moment that money can't buy...love'm.

deci...30 dayz....starting now...

NXdev 04-10-10 12:52

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3701541)
30 zile incepand de azi...(am sa fac si eu ca puscariasii :)) "bara bara hasti"...a mai trecut o saptamana :) )

Ieri am dus ursu "la iernat" pt o luna...memorabila faza. Mam plimbat cu el mai toata dimineata...il las, plec...aproape ajung acasa (cca 1h cu mijloacele in comun) cand imi aduc aminte (cumva fff sigur pe mine) ca am lasat pozitiile aprinse :) ...a fost modul lui de a'mi spune "nu ma lasa aici!!!"...ma intorc...ce sa vezi? Erau inchise...dorea sa'l mai vad asa odata :)

...pentru prima data inchid pozitiile cand ies din masina, chiar 1 oara :)) (baietii stiu ca intotdeauna le uit aprinse)...si pt 1 data am avut asa puternic impresia ca leam uitat aprinse (si doar mam invartit in jurul lui de 3x pana am plecat)...nuj...a fost modul lui de a ma chema sa'l mai vad odata. Mia pus un zambet pe fata toata ziua. Ma "ferit" de suparare ca e ultima zi de dovada...ca ma asteapta 30 zile de abstinenta...ma facut sa uit tot.

...another precious moment that money can't buy...love'm.

deci...30 dayz....starting now...

Foarte tare faza :D.Sa mai zica cineva ca masinile nu au suflet...Acuma trebuie sa te obisnuiesti cu transportul in comun :oops:

B-99-SAA 04-10-10 12:53

Ce melancolic a sunat... Aiurea... :sad: Doar ca povestea ta e cu happy-end, ca dupa o luna vine iar ursu inapoi si se pune de-a latu :lol:

morpheusmaster 04-10-10 22:26

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3701545)
Foarte tare faza :D.Sa mai zica cineva ca masinile nu au suflet...Acuma trebuie sa te obisnuiesti cu transportul in comun :oops:

Ai dreptate...inca o faza care azi pur si simplu ma lasat WTF???

...lucrez la un apartament si era absolut urgent sa ma duc sa cumpar saci cu glet....cum eu nu mai am dovada miam luat unul dintre prieteni drept "sofuer"...toate bune si frumoase dar o senzatie aparte am traito cand am vrut sa scot cheile din buzunar sa i le dau...inelul se prinsese in celelalte chei si desi trageam nu ieseau.

...primul gand a fost "uite ma, nu vrea sa'i dau cheile"...deci, word's can not describe it, parca ar avea suflet in pui mei!!! Stiu ca exagerez ca...dar asta nu sa intamplat niciodata pana acum.

...in fine...ajung acolo, incarc masina si cand sa plec, la fel...dau sa scot cheile (care de data asta leam pus in buzunar separat) si AGAIN sau agatat si nu ieseau...a trebuit sa dau buzunarul pe dos, nuj cum drq sau agatat...dar acelasi gand lam avut.

O simpla coincidenta sau nu...dar parca mia spus si azi "nu ma daaaaaa!!! nu ma lasa lui!!!"

Sry daca vam plictisit (inca odata)...sper sa fie last time...oricum mie mia placut...made me feel good...

stefiPJJ 04-10-10 22:35

Cand vreau sa rad ma uit pe topicul tau :lol: Ai un stil de a povestii rar intalnit :lol::lol:

eXeqTr 05-10-10 10:32

Quote:

Originally Posted by stefiPJJ (Post 3703061)
Cand vreau sa rad ma uit pe topicul tau :lol: Ai un stil de a povestii rar intalnit :lol::lol:

+ 1 Morph e un adevarat maestru in ale povestilor !

Super tare ce ai patit cu el ! vezi.. nu vrea sa fie lasat din mana, sa ai grija de ursulica si sa-i dai miere d-aia buna ca sa creasca mare si fioros... in viitor poate ii creste si inimioara un v8 ceva.. :D multa bafta cu el !

ps : pare rau ca ai ramas pieton 30 de zile

morpheusmaster 05-10-10 12:21

Quote:

+ 1 Morph e un adevarat maestru in ale povestilor !
Da da, un adevarat Ion Creanga :))

Quote:

ps : pare rau ca ai ramas pieton 30 de zile
Minim!

-----------------------------------------------------

Asa incet incet printre multe pagini de balareli si fara modificari incepe sau cel putin imi doresc sa apara si prima modificare pe ursuletul meu...cat de cat majora. E vorba de niste scoici care vreau sa le achizitionez, "home made" dupa sparco p2000. Imi fac cu ochiul destul de bine dar ingrijorarea mea ramane la capitolul suporti.

Diferenta dintre suporti laterali si suporti sub scaun este pur estetica sau cum cred are un avantaj suportul lateral (mai ales pt drift cand balansul este stanga/dreapta deseori fff violent).

O intrebare ar mai fi daca as putea sa'mi fac suporti laterali si daca este indicat sa fac asta la un scaun care are suporti sub scaun...

Deci?

Ali_ump 05-10-10 14:50

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3704200)

Minim!

Asa incet incet printre multe pagini de balareli si fara modificari incepe sau cel putin imi doresc sa apara si prima modificare pe ursuletul meu...cat de cat majora. E vorba de niste scoici care vreau sa le achizitionez, "home made" dupa sparco p2000. Imi fac cu ochiul destul de bine dar ingrijorarea mea ramane la capitolul suporti.

Diferenta dintre suporti laterali si suporti sub scaun este pur estetica sau cum cred are un avantaj suportul lateral (mai ales pt drift cand balansul este stanga/dreapta deseori fff violent).

O intrebare ar mai fi daca as putea sa'mi fac suporti laterali si daca este indicat sa fac asta la un scaun care are suporti sub scaun...

Deci?

Eu n-am inteles ce drac intrebi tu acolo:)):rolleyes2

Teroarea 05-10-10 19:16

el intreaba ce prindere sa foloseasca la scaune laterala sau sub scaun adica sub "sezut"

crysty.bobok 05-10-10 21:00

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3704200)

Minim!

Deci?

Io zic ca depinde si cat de solid esti :P
Partea buna e ca in timpul asta cat stai fara permis .. pui ban pe ban si te intorci in forta cu ursu ! :D

stefiPJJ 05-10-10 21:35

Nu vad de ce sa faci suportii laterali si sa nu-i lasi pe cei normali... Adica nu cred ca se desprinde scaunul sau sa se rupa suportii, gandeste-te ca scaunele rezista si la impacte foarte violente, iar pana acum nu am vazut scaun rupt din suporti.
PS: scaunele mele sunt prinse normal...

morpheusmaster 05-10-10 23:45

Un avantaj al suportilor laterali este ca poti sa selectezi si unghiul la care sta scaunul...il pot lasa mai pe spate sau fix drept (intelegeti ce zic?)...pe cand la suportii normali (sa le zic asa) sta fix drept...+ suportii laterali la drift cred ca preiau mai bine fortele laterale decat suportii sub scaun...nu stiu ce sa zic exact.

...oricum, se pare ca situatia se complica, sper sa nu se indeparteze scaunele :((

Razvan_DOI 06-10-10 08:14

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3705791)
Un avantaj al suportilor laterali este ca poti sa selectezi si unghiul la care sta scaunul...il pot lasa mai pe spate sau fix drept (intelegeti ce zic?)...pe cand la suportii normali (sa le zic asa) sta fix drept...+ suportii laterali la drift cred ca preiau mai bine fortele laterale decat suportii sub scaun...nu stiu ce sa zic exact.

...oricum, se pare ca situatia se complica, sper sa nu se indeparteze scaunele :((

salut
chiar ca te complici..orice suporti sunt buni, concentreaza-te pe lucruri importante
Nu-ti trebuie laterali, daca pui scaunul scoica mai 'pe spate' se duce si spatarul pe spate (evident) pt ca nu se regleaza.
Il montezi in pozitia pe care o vrei pe sine si gata.
Eu si toti baietii avem ori sine no name ori sine de urs, n-am vazut la nimeni suporti sparco sau alte nebunii.
Daca nu s-au rupt la mine la cate impacturi laterale a suferit masina si la suta mea de kg, poti sa fii linistit; ia niste scaune cu sustinere laterala buna, ia dif, ia suspensie daca poti si da-i Doamne Iarta-ma de suporti.
bafta
Ps: daca vrei sa incerci un 4.10 sudat sa vezi cum e (e mic si uruie dar e bun de teste, asta am facut si noi cu el), vb eu cu Rotti si iti dam unul imprumut..zic doar sa incerci pt ca poate ai nevoie de si mai scurt..si daca e asa iti zic de unde sa iei 4.45 mare.

LE: m-am uitat pe net..4.45 iti trebuie..ai 318i m40 da?

morpheusmaster 06-10-10 09:28

Quote:

LE: m-am uitat pe net..4.45 iti trebuie..ai 318i m40 da?
Da, asa e. Incerc cu cea mai mare placere dar stai sa'mi recapat plastecu (dauar Drq'n el ca mor fara)

Ms Razvan de sfaturi. Ca de fiecare data scuturi totul dp mine ramane doar ce trebuie :)).

chiper 13-10-10 23:31

lasa morpheus ca eu din cauza crx-ului stau 3 luni pe margine :si cand ziceam...mamaaa ce beton suna evacuarea:))) hop militianu cu bastonul si eu aveam 120 km/h:D intr-o clipita....succes cu masina app;)

morpheusmaster 14-10-10 00:58

Quote:

Originally Posted by chiper (Post 3725533)
lasa morpheus ca eu din cauza crx-ului stau 3 luni pe margine :si cand ziceam...mamaaa ce beton suna evacuarea:))) hop militianu cu bastonul si eu aveam 120 km/h:D intr-o clipita....succes cu masina app;)

:)) U are not alone my brother. Pe mine crezi ca din cauza animalelor care fugeau de nebune prin padure (ca vine ursu) ma oprit melitia in Timisul de Sus? Nu tati...ca huruia evacuarea aia ca drq :))...si atunci gaboru a zis "hmmm...let's check it out" si cand sa uitat ma vede pe mine cum depasesc pe altu...si stia ca acolo e continua (desi nu o vedea efectiv)...ca nu eram in raza lui vizuala...ei...whatever.

Cert e ca'mi pare rau ca stai si tu 3 pe dreapta (nu ai idee ce nasol e...ai sa vezi)...vezi poate contesti ceva (desi pierzi) dar in loc sa stai octombrie/noiembrie/decembrie...faci cumva si stai decembrie/ianuarie/februarie...(cred ca'i mai ok)...pnm.

Mult succes si tie cu masina (mai ales ca ai 3 luni de strans cascaval :) ...eu pan acu nu am strans nimic dar am mancat...mai bine, daca se poate spune asa :)) haha)...si cand ne vedem undeva sa ma dai si pe mine o tura ca's nebun in general cu JDM shit :)

Numai bine la toti!!!

Alex30 19-10-10 15:11

Hmmm...imi place ce am vazut pana acum pe aici. Inca un proiect de drift cu inca un urs...DA! De cand visez si eu la un urs dar mai am de asteptat. Si buburuza aia mica arata intr-un mare fel...pacat ca nu am vazut-o live dar mai e timp. Bafta cu proiectul

Brynk 19-10-10 21:52

ajungi la ploiesti pe 31?

morpheusmaster 19-10-10 21:53

Quote:

Originally Posted by Brynk (Post 3741511)
ajungi la ploiesti pe 31?

La cocean? ...sau ce e pe 31 la ploiesti? (atat timp cat pe 30 e finala la drift la suceava)

Brynk 19-10-10 21:54

curse de acceleratie....vezi pe topicul de curse de acceleratie

Brynk 19-10-10 21:59

a...scuze akm am vazut...am gresit topicul scuze....

All times are GMT +2. The time now is 06:23.

- Copyright 2026 4Tuning