![]() |
Re: Masina mea, Audi A4
Quote:
Eu m-as gandi ... da ... bani de unde :lol: Sincer ... visez frumos destul de des ... ca mi-as monta un motor de rs6, 4.2 biturbo, preparat putin de cei de la mtm ... da ... deocamdata raman vise ... frumoase ce-i drept :D Quote:
|
1 Attachment(s)
poate incerci TSW VOLCANO au 3 variante de finisare. una merge perfect la culoarea ta.
|
1 Attachment(s)
wallpaper :D
|
Quote:
Da, arata bine, dar vreau ceva mai putin sportiv ... ceva intre ... nici eu nu mai stiu ce vreau :lol: |
Quote:
|
Quote:
Si nu stiu daca se produc pe 18 :sad: inca nu am primit un raspuns ... |
Quote:
|
Quote:
Da, ai dreptate cu speranta .... :lol: |
:lol: Cel mai urat audi de pe fata pamantului...:poke:
|
Quote:
Macar masina mai are o sansa ... :punch: :nosebleed glumesc scumpete :hug: :lol: |
:punch: mda :bat:
|
Tu vrei neaparat sa fie de MTM? Alea de pe RS6 nu-s ok? Alea sunt pe 18"... am si eu!
|
Quote:
|
Cum stai cu jantele??? nimic? asteptam!!!;)
|
Quote:
Hmmm ... pai ... alea bbs ... sunt produse doar in varianta normala ... fara finisarea plasma ... finisarea e facuta apoi de alta firma ... si ... mi-e frica in caz ca imi lovesc vreo janta... Nu stiu .... caut alt model dar nu stiu ... m-am plictisit de atata cautat ... ma scot din sarite jantele ... :sad: |
Alea OXIGIN in 5 spite:yikes: :yikes:
|
3 Attachment(s)
Am mai cumparat ceva pt puiutzul meu ... asa, o mica atentie ... pedalier de RS4 ... si vreau sa iau si pedala de odihna cat mai curand :D
mi-am rupt degetele cat m-am chinuit sa le montez ... |
arata ff bine;) cred k te-ai chinut cu ele....si eu am patit la fel cand mi-am montat!!:D:D;)
|
Quote:
Da, dar mai bine ma chinui la montat decat sa am surprize dupa si sa imi cada :D Am fost pe la audi azi si mi-am comandat si pedala de odihna .... sper sa fie tot la fel, numai ca pretul e ciudat de mic ... poate e vreo greseala :???: |
sa imi spui si mie cand ajunge
|
Quote:
oki. iti spun . Sper sa fie cea buna ... |
frumoase pedale mishu, iti faci rs4 usor usor :)
|
Quote:
M-am interesat de volan ... care nu e chiar atat de scump ... dar ... mai trebuie si alte accesorii pe langa ... si airbag .... de fapt m-am interesat cam de tot ce as putea sa pun pe masina mea de pe un rs4. :shock: |
poate imi dai si mie catalogul ala sa ma mai uit pe el
|
Quote:
Da iti dau dau carticica ... Saptamana viitoare sper sa vina si pedala de odihna ... sper sa fie aia buna :shock: |
vai.. prea tare ti`a iesit masina.. bv frate.. asteptam sa vedem cum sta si cu jantele.. Bafta..
|
Quote:
10x. Trebuie sa vina si jantele ... le-am comandat. :-) |
Asteptam sa vedem jantele;);)
|
Quote:
Jantele sunt noul (cred) model de la oettinger ... cu finisarea antracit metalic ... sunt prezentate si in noul cox ... intre paginile 11-12 :D De data asta nu cred ca o sa mai fie probleme ... si in 2 saptamani sper sa le am ... :-) |
dak arata k si modelul din cox arata superr!!!;)
|
Quote:
Pai ... alea trebuie sa fie ... asta am comandat eu. :D |
nici acum nu or venit rotile?
|
Quote:
Adik ... de aproape o luna tot caut alt model de janta ... si in sfarsit cred ca am gasit ... |
2 Attachment(s)
A venit si pedala de odihna :D Rs4 :D
|
ti/a venit footrestul? k eu le/am montat pe ale mele si arata bestial
|
Quote:
pai .... nu se vede? :D Si mie imi place f mult cum arata ... mai trebuie doar motorul si inca cateva accesorii si e direct rs4 :lol: |
Quote:
|
“MTM 4.2 V8 Biturbo engine, develops Gumpert Apollo for the employment in the supersports car. Equipped with two turbochargers this aggregate 650PS/478KW achievement and 850 Nm torque reaches K27, exhaust elbow unions with external Wastegate valves, dry sump lubrication, special piston, piston rods and many further high speed construction units! Further impressing values: The maximum torque lies close when 4500 revolutions, which Leistungsspitze reached with 6500 rpm, and which is engine drehzahlfest to 7,500 rpm! An acceleration of 0-100km/h in 3.0 seconds, of 0-200km/h makes possible in 8.9 seconds and a maximum speed of approximately 360km/h e.g. in the Apollo! These forces will transfer from a particularly made racing clutch and an a mass flywheel, preferentially to a sequenzielles six-course transmission”
|
SFW ai o masina de milioane.......(sunt o fana Audi....).....sa ai grija de ea....;)
|
Quote:
10x :oops: O sa incerc sa am :D |
| All times are GMT +2. The time now is 17:23. |
- Copyright 2026 4Tuning