Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - B 325 JOB (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/206031-e30-325-job.html)

Blitz-Krieg 05-11-11 19:29

Re: E30 - B 325 JOB

Quote:

Originally Posted by AqAries (Post 4689215)
ai rabdare si calmeaza-te ... inca se lucreaza la el ! atat iti spun mai multe nu vreau .... ca nu ma priveste ce faceti voi 2 dar dormi linistit macar ca il vezi in curand ;)

cam asa suna si reclama de la televizor acuma cativa ani

Dormi linistit....FNI lucreaza pt tine!

parerea mea democratica e ca daca vrei sa iti faci masina mai bine o faci singur,astfel de evenimente imi dau de inteles ca e mult mai bine sa fii un escroc,de ce sa vinzi piese ieftin cand le poti vinde mai scump decat alea noi,de ce sa ai cuvant ca oricum esti luat peste picior,de ce sa platesti in avans ceva ca esti direct fraier,sau mai bn zis de ce sa fii onestit cand poti sa fii hotz,s-a ajuns in asa halul incat platesti in avans ca la tarfe,ramai si fara masina si fara acte,esti nervos si mai primesti si PASTILE pe forum............................ASA EDUCATIE!!ASA PASTILA!!ASA OAMENII??

Job20 05-11-11 19:30

daca cu el am zis sa fac treaba... el a dezmembrato , a inceput sa munceasca la cealalta... am mers pe mana lui, nu?

n am ce sa mai zic..asteptam....

mastersync 06-11-11 10:24

NU MAI ASTEPTA NIMIC . TI`AM ZIS CE SA FACI . IL SUNI , II ZICI : DACA IN 2 ZILE NU E GATA MASINA , MA DUC LA POLITIE SI DAU MASINA FURATA , IAR SUMAA, CARE MI`AI CERUTO PT REPARATII DECLAR CA ERA IN MASINA . CU TOT CU TALON . AI CARTEA MASINII , TE POTI DUCE CU EA LA POLITIE . AI NUMELE LUI , LE ZICI POLITISTILOR CA AI INFORMATII CA MASINA E LA ADRIAN POPA SAU CUM IL CHEAMA PE WHACKY ASTA . merita un dosar cat e30 ala de mare .... poate fi si inchis , si astlfel scapa si baiatu cu faru , si tu .. si restul userilor de pe forum de astfel de indivizi . deci sper ca ai inteles ....

112 , alo politia mi sa furat masina din fata blocului cu tot cu talon si o mie de euro in ea . am informatii ca masina e la popa adrian . scurt...

Job20 06-11-11 10:27

:lol: curand !!!

jaku 06-11-11 11:36

Quote:

Originally Posted by mastersync (Post 4694507)
NU MAI ASTEPTA NIMIC . TI`AM ZIS CE SA FACI . IL SUNI , II ZICI : DACA IN 2 ZILE NU E GATA MASINA , MA DUC LA POLITIE SI DAU MASINA FURATA , IAR SUMAA, CARE MI`AI CERUTO PT REPARATII DECLAR CA ERA IN MASINA . CU TOT CU TALON . AI CARTEA MASINII , TE POTI DUCE CU EA LA POLITIE . AI NUMELE LUI , LE ZICI POLITISTILOR CA AI INFORMATII CA MASINA E LA ADRIAN POPA SAU CUM IL CHEAMA PE WHACKY ASTA . merita un dosar cat e30 ala de mare .... poate fi si inchis , si astlfel scapa si baiatu cu faru , si tu .. si restul userilor de pe forum de astfel de indivizi . deci sper ca ai inteles ....

112 , alo politia mi sa furat masina din fata blocului cu tot cu talon si o mie de euro in ea . am informatii ca masina e la popa adrian . scurt...

mergi prea departe ... nu asta e solutia, te poti trezi in situatia neplacuta de a fi acuzat ca ai mintit autoritatile si se intoarce roata...

Cataaa_ 06-11-11 12:09

Quote:

Originally Posted by jaku (Post 4694663)
mergi prea departe ... nu asta e solutia, te poti trezi in situatia neplacuta de a fi acuzat ca ai mintit autoritatile si se intoarce roata...

Cum sa se intoarca roata domnule jaku ? Nu e furt ceea ce acest Wacky sau Adrian Popa face ? Mi se face scarba de astfel de persoane care se pisa pe pasiunea unora din noi care ne rupem de la gura pentru ursi ...

Job20 06-11-11 12:16

mdea si ne rupem grav... o gramada de banuti investiti in aproape 2 ani !

ce pot sa zic..jakule intereseaza te ca si tu esti in situatia mea mai mult sau mai putzin..

:lol:

TaZzY E30 06-11-11 12:27

pentru binele sanatatii si a corpului dansului,ar fii mai bine sa apara cat mai repede aceea masina,caci....restul e can-can:)

Job20 09-11-11 08:54

proiectul continua....

sa vedem ce va fii . . .

mastersync 11-11-11 05:44

ce vrei sa spui cu continua ? ai vb cu el ? ati ajuns la o intelegere ?

morpheusmaster 11-11-11 08:13

Quote:

Originally Posted by mastersync (Post 4706165)
ce vrei sa spui cu continua ? ai vb cu el ? ati ajuns la o intelegere ?

La prostit Waky ala iar.

In toata povestea asta eu nu tin nici cu waky da nici cu mista Jobu...pentru ca acest individ Jobu'...a mai fost tepuit de acest mare boss waky...si cand a fost vorba sa refaca Job masina eu iam zis...ba nene nu te du la waky ca iti da tzeapa iar. Hai acolo ca o rezolvan noi. El de colo nuu frate nuuuu bla bla...

...eu iam zis. Deci STIA...deci a fost atentionat. Acum...sta si plange si'l cauta si se roaga sa'i dea ala masina. Pai bai nene...tu cand ai luat teapa te duci iar la ala?

...de asta zic. Si el o merita ;) daaaaaaaaar pana acum nu am zis nimic. Acum cand vad ca iar la dus ala de nas...imi vine sa'l bat pe Job ca'i asa naiv.

Ganditiva ca masina aia e acolo din martie fratilor...sau ceva n genu. Martie! Sa vedem la final ce inseamna Martie - Decembrie sau care o fi termenul...

Job20 11-11-11 08:59

te n spanac 11!!!

rover_cabrio 13-11-11 22:29

Quote:

Originally Posted by Job20 (Post 4706403)
te n spanac 11!!!

ai rez man ceva cu el pana la urma ??? da si tu un semn la baieti !

Job20 13-11-11 22:31

nu e panica'

gigcutzu 13-11-11 23:07

Sincer nu va inteleg...eu am dus la Adrian Popa vreo 5 masini, toate au fost achitate la timp si scoase de la el exact la termenul mentionat de el fara vreo intarziere.
Si pe langa chestiile pentru care era platit sa le faca la aceste masini mereu a facut si cate ceva in plus, drept bonus la fiecare dintre ele. Am dus masini la el si cu probleme de mecanica, si pentru vopsit si pentru "tuning" si niciodata nu am fost dezamagit...
Singura masina cu care se intarzie la mine este cu ursul meu, motivul fiind ca nu am avut banii necesari sa o fac toata o data si o fac pe bucati.
Nu va mai inteleg....

Job20 13-11-11 23:10

si a mea era achitata de mult daca isi facea timp calumea pt ea... pentru ca a costat ceva bani si niciodata nu mi a convenit ca se lucra putin cate putin. oricat de amplu era proiectu ! si pe langa asta, multi au fost bagati peste mine lucru care m a deranjat grav... stia cat si ce inseamna ursu ala pentru mine...

ca vreau sau ca nu vreau, eu stau de luni bune fara masina ... ;)

Wacky Racers 14-11-11 02:40

30mil inseamna mult? pt ce se vede in pozele de mai sus? pai 30 mil costa numai sa vopsesti o masina asa.... plus pretul caroseriei una fara rugina.....plus munca de pe una pe alta plus instalatie electrica plus.... hai ma ca de masina ta au ramas doar actele o bara si o aripa daca ar fii sa calculam fiecare lucru in parte te ia capul! Dar ia hai sa calculam.....

Caroserie cheala 800ron nu are gram de rugina... de germania!
Instalatie electrica 100 ron o puneam pe a lui lua foc pe strada.
Mocheta 80 ron o puneam pe a lui era un jeg...
Parbriz 80 ron o sa zica pai parbrizul meu nu era decat putin crapat... ei bine scoatel tu din cheder intreg
Usi aripi chedere 200ron
Mutat motor 400ron
Mutat punti 400ron
Mutat stopuri faruri chedere grile plastice plm... hai gratis ca sunt baiat
Scaune recaro toti stim ca niste scaune de genul fara nici o ruptura sunt minim 500ron le punem la 400
Oglinzile csl sau ce or fi ele le am luat personal de la mouse pe 200 ron le trecem la 100 ca suntem baieti!
i am pus bord fara nici o crapatura il trecem la 50 lei
bancheta de piele 150 ron sunt lucruri rare stiti toti!
punte spate discuri... omu a dato de bordura si eu ca baiatu m am gandit ca e pacat de ea 200 ron
pompa frana nota 9 din 10 50ron
cine a vazut masina stie f bine ca vopseaua nu are nici un defect nici unul!!!!!!!!!!pai spuneti voi cat costa o vopsitorie asa la cuptor vopsea cu perla albasta.... sunteti experti spuneti ca ma apuca spumele!

da ma nu am dato la timp sunt om....e chiar asa de greu de inteles????

ma suna oameni din partea lui de genul masina nu mai e a lui... eu te caut si te gasesc si te omor.... tiganii ieftine astea se faceau acum mult timp

amenintari de genul iti aduc politie garda financiara pe cap... i am spus sa aduca si surprizaaaa la masina nu s a mai lucrat dar ne am mutat.... si acum se plange... capul face capul trage....

nu am dato la timp asa siii????? omul nu intelege ideea de tipla... pai ce vedeti in poze este un urs tipla... isi doresc multi si pe 30 de mil????

am zis sa nu zic nimic... dar de e un formum avem pareri le exprimam.....

vrem si cu p**a in cur si cu sufletul in rai???

job propietarul e ok doar ca e influentabil.... ar trebuii sa ii schimb caroseria ca sa nu cada din ea nu de alta... sa ii dau o vopsea la pensula la trafalet ca oricum el avea un jeg.... si a pus suspensii si i se rupea oala... si sa ii dau masina de 30 mil asta primesti.... meriti tu vopsea tipla meriti tu recaro?????

cine are de pierdut pt parerile oamenilor din jur pai job...... o decizie o iei singur nu cu forumul... ce facem? masina lui job sau a forumului???

Job20 14-11-11 08:09

pune si tu o poza sa o vad si eu.

mai da si tu semne de viata, ca oricum te am inteles dupa ultimu telefon..

insa la cat ma judeca lumea ... vine craciunu tata, nu pot sa sufar eu pt problemele tale... oricat de mult te inteleg. in fine ... apreciez ca ai postat.

auzi ...nu merit aia nu merit aialalta... dar cu siguranta nu merit sa patesc ce patesc :-P

BuBu>KRS< 14-11-11 19:34

offf copii ....

Job20 14-11-11 21:50

of of of si mai mai mai, tu ai fost aseara in afi? :)

BuBu>KRS< 14-11-11 21:52

da am trecut pe acolo

Job20 14-11-11 21:52

imi place ursu :)

sper sa l recuperez si eu curand pe al meu...

BuBu>KRS< 14-11-11 21:56

ms , zilele astea ii pun rotile de iarna .... jantele alea nasoale , sa il pregatesc sa ii sch bucsele pe spate ,rulmentii, grupu ..... o mai ai masina? :))

Wacky Racers 15-11-11 00:21

Quote:

Originally Posted by Job20 (Post 4714920)
imi place ursu :)

sper sa l recuperez si eu curand pe al meu...

recuperez????? e sechestrat sau ce??? vorbesti aiurea...

Job20 15-11-11 08:20

wacky pune si tu o pozaaa doar nu ma rog de tine pt masina mea :lol:

Job20 18-11-11 15:04

ca de obicei ne impotmolim..

wacky da si tu semne de viata in pana mea. mai ai mult? ca deja m am cam SATURAT sa tot astept masina aia !

Danutz Bratosin 18-11-11 15:17

Ma, de ce nu te duci sa vezi masina live?? vad ca pe forum situatia e foarte tensionata intre voi...poate daca va vedeti fata-n fata lamuriti situatia;) ceva tot o sa se intample:)

Job20 18-11-11 15:23

nu stiu frateee.... am mai vorbit zilele astea si nu mai era tensionata dar daca am ajuns sa ma rog in p mea pentru masina si banii mei pot sa fiu ce a mai de treaba persoana ca schimb foaia instant.

vine decembrie si eu n am masina dar trebuie sa il inteleg pe el cu probleme si tot...il inteleg ,dar pana cand?

sa mi zica frate nu pot sa ti o termin sa mi o dea si o fac in alta parte , tot el se supara ca am dat doar 30 mil ca ursu e tzipla si ca e normal sa stau atata daca vreau urs tzipla ca nush ce ...nu cred ca e normal sa mi se scoata ochii pentru asta .... pana la urma daca nu vrei nu faci si gata ma duc in alta parte dar nu stau eu sa imi iau reprosuri de la familie si mistouri din partea altora ca nu am masina, si ca isi bat altii joc de mine ... tot incerc sa fiu baiat de treaba si sa stau in banca mea dar pana cand ?

adriane eu te respect bă ca m ai ajutat cand am apelat la tine si ai stiut ce sa faci de fiecare data ; dar te am rugat cand m ai sunat atunci sa ma tii la curent ca sa stie omu ca nu e lasat balta.. e asa greu sa pui o poza macar?

SST 06 19-11-11 10:13

job am inteles ca problema asta se tot .... de luni de zile nu te cunosc nici pe tine nici pe Wacky Racers s....nu trebuie sa incepeti cu amenintari politie bataie taieri varsari de sange ce dracu mai suntem oameni.....ai toata dreptatea din lume cad spui ca e lucru tau si vrei sa te bucuri de el dar parerea mea e ca si Wacky Racers are dreptate ca sa faci o masina iti trebuie timp frate pai zi de zi de dimineata de la 7 pana pe la 18:00 timp de 2 saptamani am demontat o motocicleta bucata cu bucata surub cu surub pentru reconditionare o honda CBR si a durat 2 saptamani pentru ca am lucrat eu cu un prieten la el....dar iti dai seama ce inseamna o masina ? Ai sa vezi ca totul o sa fie bine ti-am zis nu i dau dreptate nici lui Wacky Racers nici tie sunt impartial pentru ca nu va cunosc ! O sa fie totu bine ! Te salut si cat de curand cand voi achizitiona un urs sper sa ne vedem la o cola ! Abea astept sa vad cum arata ursu asta dupa atata timp de " elodia style "

Job20 19-11-11 11:01

nu stiu ce sa zic, lucrurile nu sunt chiar asa...

daca era cum vrea el sa zica si sa iasa nu te supara dar nu cred ca era greu sa puna poze .

SST 06 19-11-11 11:12

Ai dreptate ! Sa speram ca nu trece anu asta fara sa ai ursu :!: Mult respect si te salut !

Job20 19-11-11 11:14

ms.. si tie la fel...:rolleyes2

kreasta_style 21-11-11 13:59

Ma job ule fa-ma si pe mine sa inteleg,tu stii unde e masina acuma?ca am inteles ca ai vb cu el si te-a prostit din nou.....dar stii unde e masina???daca da eu numai stateam....ti se pare om de cuvant de astepti atata si degeaba???....e treaba voastra....dar la ce ''reclama'' are....

Job20 21-11-11 14:01

pai nu stiu ce sa zic frate , nu dau de el.... si aia e ...

turbez!

kreasta_style 21-11-11 14:01

deci nu stii unde e masina???

Job20 21-11-11 14:02

nup.....el zice ca e la el si ca se lucreaza si p mea . dar nu imi da dovezi sau nici nu zice unde se afla;

kreasta_style 21-11-11 14:05

pai in p mea daca e la el si se lucreaza zii ca vrei sa vii sa o vezi si tu....asta e furt ma frate....cum p mea sa ti ia si bani si masina....si tu sa stai degeaba.....cautal da telefoane afla ce si cum.....daca nu reusesti nimica si nimica.....du-te la politie....dar mai intai incearca sa-l gasesti ca din tot bucurestiul asta trebuie sa stie cineva unde e......eu te stiu de anu' trecut cand ai venit la o intalnire dreamworks si venisei cu ursu...nu arata forte bine dar stiu ca ziceai ca vrei sa l faci.....si ce ti se intampla nu e normal si iti zic sincer e si mai anormal ce faci tu...adica nu faci nimica....

Job20 21-11-11 14:07

da pai si eu te stiu , am bagat multi bani ...si am facut destule ca sa il gasesc , dar m a sunat si a zis sa nu o dau furata ca o dau degeaba si m a tot tinut cu cateva mesaje si un telefon ...

tot dau eu de el...faza e ca nu sunt singuru suntem mai multi in situatia asta si astept sa cadem mai multi la comun acord.

kreasta_style 21-11-11 14:10

si tu te iei dupa el???
astepti sa va adunati mai multi???
bagami-as p..a daca era masina mea....numai stateam o secunda.....
si daca nu reuseam chiar nu reuseam sa dau de el....ma duceam la politie si ziceam exact ce s-a intamplat....mai ales ca tu stii numele lui....
sincer fara sa te superi pe mine dar si tu ai vina.....ca stai si stai prost....

Job20 21-11-11 14:11

el mi a zis ca n am cum sa il gasesc, l am cautat in corbeanca , in balotesti , pe langa fostu garaj , crede ma am folosit resurse si moloz ...momentan stagnez pt ca nu prea am de unde sa mai incep ... nimeni nu vrea sa cedeze.

l am si amenintat si multe multe faze dar nu vrea sa cedeze ....dar imi place ca vorbeste alte chestii mai ales pe forum aicisia, se plange ...

acum sunt prins cu familia si alte chesiti, si vin sarbatorile dar nu cred ca mai rezist mult fara sa ma duc la gabori.

All times are GMT +2. The time now is 00:32.

- Copyright 2026 4Tuning