![]() |
Re:
Quote:
pt caeu am , chiar si de jucarie !!!!!!!!! sfat : iesi de sub incidenta nulitatii |
Super tare masina lu' Andrei, oricum astept de la el sa se dea din nou cu Ono.
Am si eu o curiozitate sub forma de intrebare, Andrei s-a dat vreodata cu Sebastian, ma refer Subaru vs Subaru??? Am fost la curse cand Andrei a facut Porsche-ul de doua ori si nu trebuie sa mai va indoiti de asta, e real. Cel din Porsche probabil a invatat sa conduca in cada sau sub dus, dar asta nu inseamna ca Andrei si masina sa nu au meritele de partea lor. |
Se vorbeste usor...\"Cel din Porsche probabil a invatat sa conduca in cada sau sub dus\".... ;)
Cati dintre astia cu comantarii de astea au condus porsche si cati au o masina apropiata de valoarea ei? Andrei are o masina \"tare\" construita \"corect\" si este un sofer \"incercat\" si NOS foloseste pt ca are (poate sa-si puna toata lumea daca poate sau daca are pe ce).... asa ne putem lua si de cei care au remapare etc.... ce sa facem sa participam la curse cu masina \"stock\"?... nu are nici un farmec.... Oricum cursele dintre ONO si ANDREI au facut spectacol... si au aratat ce inseamna fayr-play... nu ar fi frumos acum sa stricam imaginea asta.... ;) |
Intr-adevar cursele ONO versus Andrei sunt spectaculoase, il astept si pe Sebastian in ecuatia asta.
Pe de alta parte, mie mi se pare ca in momentul in care vii la niste legale cu o masina ca Porsche 911Turbo si te dai cu cel mai rapid Subaru, deja treaba cu plecarea de pe loc nu mi se mai pare corect s-o tratezi ca o gluma. Stiu ca e usor sa vorbesti de pe margine, dar daca as avea o asemenea masina si m-ar bate gandul sa ma dau cu un Subaru de 500Cp cred ca as pierde foarte mult timp sa invat sa plec perfect. Si ca sa inchei 911TURBO e o masina senzationala, mult peste un Subaru Impreza, problema e cum o conduci. |
Masina despre care vorbesti tu nu era un 911 turbo.
|
Dar ce era man???
Mie asa mi s-a parut, de fapt sunt aproape sigur de asta. |
Masinile de care vorbim noi stim f bine ce erau erau 996 adica carera 911 turbo si unele cu kit sport de porshe factory .
E f tare porsche dar nu a reusit sa invinga Subaru, e simplu iar unul din piloti a facut scoli de pilotaj externe. |
Sebastiane din cate imi amintesc a fost la curse doar acel Porsche 911Turbo verde, v-ati mai dat cu el si cu alte ocazii??? Au mai fost ai alte Turbo-uri?
Am inteles eu bine sau ca o explicatie, acel Porsche 911Turbo avea cutie automata??? Repet asta nu stirbeste deloc meritele lui Andrei, inca nici in vis nu-mi permit sa compar o Impreza cu un 911Turbo si sunt convins ca nici tu Sebastiane. |
Scuze , greseala mea....am confundat masina ..oricum am fost si eu la cursa respectiva exact la start.
|
Re:
Quote:
|
Te cred pe cuvant man. Totusi cred ca avantajul vostru a fost doar la 400m.
Stiu ca Turbo are un timp foarte bun pe 400m adica ceva in jurul a 12.2sec deci voi inseamna ca coborati sub 12??? Si Gallardo are tot pe la 12.4 sec sau ceva in jurul acestui timp. Orium cred ca tu stii foarte bine ce inseamna un 911Turbo si cam ce poate, sunt ferm convins de asta. Am si eu o intrebare, a fost candva la liniute un 911Turbo gri modelul precedent acestuia, se mai stie ceva de el, v-ati dat vreodata cu ala? In final te respect enorm pe tine si pe masina ta Sebastiane dar uneori trebuie sa recunosti ca o masina nu se rezuma numai la 400m sau la 0-100km/h iar 911Turbo e intr-o liga a ei. Parerea mea. Ar fi interesant sa mai vedem asemenea masini pe la start, alaturi de voi si de Gallardo. |
Sandumrs ,cand am spus la start nu am vrut sa spun la linia de start ci la locul de unde plecau masinile .Cat despre gallardo intr-un topic imi aduc aminte ca se vorbea ca scoate sub 12 s.
|
Re:
Quote:
galardo are sub 11,5 pe 400. Eu nu am probleme nici pe 1000 insa nu vreau sa ma dau decat pe 400. La legale si pe 400 restul ma lasa rece. |
Ma indoiesc ca e 11.5sec dar nu te contrazic, ideea e sa si stii sa scoti timpul asta cu ea.
Oricum Gallardo si 911Turbo au fost niste bomboane pentru liniutele din ro, si sunt niste masini care sunt intr-o liga a lor. To respectul pentru aceste Subaru dar nu se compara. |
Re:
Quote:
|
Man la mine e simplu si-ti dau si un exemplu', eu daca mi-as permite un Audi RS4 modelul actual nu mi-as prepara nimic la ea. E o masina stock mult prea buna ca sa mai schimbi ceva la ea.
Daca x, y sunt adeptii masinilor preparate e problema lor, pentru mine cazul ideal e sa-ti permiti sa-ti iei o masina deja preparata si sa ai grija de ea. In general si astefel de masini iti merg la suflet. As vrea sa inteleg ce ai vrut sa spui stimate xtremeclubemotion in fraza de mai sus. Pana la urma tie iti plac stock sau esti adeptul celor care tuneaza??? |
Re:
Quote:
|
Ok am inteles, merci.
Nici eu nu am nimic impotriva celor care le place sa faca modificari dar eu nu as face, as prefera ceva stock. Poti pune suflet pentru orice masina, ideea sa nu faci compromisuri cand ti-o iei. |
Doar daca e vorba de vreun Subaru super-dopat cred asa ceva, oricum daca ar fi sa aleg intre Subaru si Porschele(ingenuncheat) as alege fara sa ma gandesc Porschele.
Cum sa aleg o marca, care s-a remarcat doar printr-un model... aleg traditia PORSCHE. NU suport masinile super-dopate de galbejiti... baga o carutza de electronica(nu e nimic rau in asta ca doar fac treaba buna, dar cred ca exagereaza) |
Re:
Quote:
Si eu as alege tot Porsche si as face un proiect demential din el. |
Nu are rost sa compari o masina modificata cu o masina stock. Oricum... nu iti cumperi 996tt ca sa il lasi stock ce dracu :) Cu 12000 USD bagati in el ajungi pe la 570rwhp la 1.4bari si 11.1 pe 1/4m cu plecare perfecta.
|
Re:
Quote:
Porshe ofera chiar el de fabrica un kit mai sportiv de neneglijat. Topicul asta a fost facut pentru ce s-a intamplat ce o sa fie asteptam cei 570cp la curse si mai vedem. Porshe e o arma tare si fiabila in comparatie cu alte masini sport de serie. Astept 997 turbo cu geometrie variabila. 996 turbo si-a luato de la Subarurile mai puternice in Bucuresti, cand va fi altfel va vom anunta. |
Pai uita-te la EVOMS.com
Au kit-uri de pana la 900 de cai. Toti tuneri de porsche din US folosesc turbine hybrid de la Kevin de la http://ultimatemotorwerks.com/ Citeste putin pe-acolo si o sa vezi ca e ft simplu si la bani relativ putini. Relativ putini pt puteri de pana la 650 de cai ca mai sus de atat iti trebuie deja internals schimbate ca nu tine. |
Re:
Quote:
|
Un 996 turbo, cutie Tiptronic, motor la 550 CP de la Techart si orice incepator prinde suta in 4 secunde (si nici nu mai duci grija ambreiajului). Daca e prea meserias pilotul trecem la 911 GT2 . Nu de alta, dar pentru liniute motorul in spate e cel mai bun (uitati-va numai la dragsterele top fuel).
Subaru e pentru oameni care nu au bani de Porsche. |
Re:
Quote:
Lasa tastele treci la realitate si daca ai masina esti invitatul meu. |
Re:
Quote:
Si eu asa alege poate tot porscheul dar asta nu inseamna ca daca l-as avea nu as putea sa mi-o iau de sa nu ma vad de la o masina mult mai slaba ca subaru de serie ... dar tunata asa cum trebuie :wink: Inainte sa jignesti lumea si sa vii cu comentarii negandite .... tu ce masina ai? Andrei ar putea sa-si ia porsche ... nu-ti fa grija pt el Din momentul in care se aliniaza la start 2 masini modificate ... sau numai una, sau chiar niciuna ... nu mai conteaza marca, modelul si numarul initial de cai ... conteaza linia de finish si primul care ajunge acolo. |
Un porsche cu awd (ca e turbo sau carrera 4) si tiptronic prinde suta in timpul ala anuntat de fabrica indiferent de cat e de prost soferul (daca si drumul e suficient de aderent).
Cum subaru impreza e manuala , treaba se complica (fara esp ) chiar de la plecarea de pe loc. Nu zic ca un subaru , chiar de la mama lui, nu poate depasi multe masini cu pretentii, dar e mai greu de utilizat decat Porschele. Si in al doilea rand , un Impreza are nevoie de ceva bani bagati in el pana sa faca un Porsche stock. Un Porsche turbo urca de la 420 CP la 550 CP relativ usor si cu mecanismul motor original. Un Subaru la 400 de CP deja e impins mult si scump. Cat priveste fiabilitatea , Porsche participa non stop la \" Les 24 heurs du Mans\" de peste 35 de ani, castigand cateva :lol: . De masinile Subaru de strada nu am auzit lucruri prea bune in domeniul asta (poate ma insel). |
Scuzati postul consecutiv, dar nu-l mai pot edita pe cel de deasupra. Uitati o comparatie scurta:
http://www.supercars.net/Comp?source...List=1581-2930 Dai un ban, dar stii ca face! |
Re:
Quote:
Vorbe multe degeaba, care are masina sa o aduca la start sa castige si dupa sa vorbeasca, sau sa piarda cu onoare. Important sa participi. |
Ma oameni buni, dar voi in fara de linii drepte mai stiti si altceva? Ca la astea vad ca va pricepeti (nici nu va ganditi la altceva).
Nu de alta dar am impresia ca unii sunteti niste piloti atat de buni ca prindeti suta in 5 secunde si cu supernova. Iar in lipsa de argumente (logice sau nu), lansati celebrul : \" hai sa ne intrecem si vedem noi dupa aia\". Wake up man! Fara suparare, dar sunteti departe de lumea reala! |
Re:
Quote:
Vrei soferie sa vezi tu 10-20% din astia de aici cum conduceau cand ii alerga politia, frane, viraje derapaje, intimidare... Nu te mai da tu destept pe ce nu sti pustiule ca mai ales Sei e un nume intre ei, citeste si afla mai multe inainte de a deschide gura. Te rog sa te abti de la remarci rautacioase, da dovada de inteligenta si nu fi sarcastic ce te fute lumea in gura urgent dupa aia, ai sa vezi. |
Poate ai dreptate, dar nu mai vreau sa vad stiri ca asta in ziare :
Quote:
|
Re:
Quote:
sanatate |
Asta intamplator avea un Porsche Turbo.
Quote:
|
Re:
Quote:
Spuneam ca au trecut prin toate furcile CAUDINE si sunt bine...nicidecum nu-i incurajez la asta, dar au demonstrat ca pot si ca sunt stapani pe ei si ca in multe situatii soferia le e prieten. p.s. daca iti vei mai permite sa-mi scoti din context cuvintele si sa mi le rastalmacesti te voi asigura de lipsa mea de respect fata de tine. EXSITA FOARTE MULTI CARE CONDUC FOARTE BINE< SUNT SOFERI BUNI, nu uita asta :!: |
OK, i-mi cer scuze. Credeam ca aici se discuta de performantele masin ilor, nu de ale soferilor. Dar cum am emis si eu o parere, a si cineva a considerat-o atac la persoana sa. Numai bine!
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Quote:
Vezi ca tu ai inceput sa comentezi calitatile personale ale celor ce conduc masinile ... si dupa tot tu spui ca, credeai ca aici se vorbeste despre masini si nu despre soferi. Daca nu tii minte ce scrii, macar citeste posturile anterioare inainte sa scrii ... Si daca se vorbeste despre intreceri in linie dreapta asta e pt ca topicul se refera la o cursa de la o legala ... |
Sunt uni oameni care au alt nivel de perceptie, dar poate ca vor intelege in timp si ei cum stau lucrurile si vor rade singuri de greselile lor de acum.
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:53. |
- Copyright 2026 4Tuning