Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Membrii 4tuning Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/2053-membrii-4tuning-constanta.html)

Most_Wanted 17-07-06 15:13

Re: Membrii 4tuning Constanta

,...sa va spun cum le-am luat eu .....cand am fost la prisma pe 1 aprilie ....l-am batut toata ziua pe Rosonic la cap sa imi de si mie un stiker ......am mers cu el la Gratian ...si mia dat el 3 buc ....+ primul nr al revistei gratis ...si asta pt ca am avur grija taoata ziua de standul de la VT .....inaintede asta zicea ca o sa ne dea nush ce premii era vb sa ne dea tobe ;)..dar ....m-a ales cu stikerele ...si ...din cate stiu acum nu mai au stikere ..cica se vor face in curand un set

GABBY_ 17-07-06 15:29

bine fratilor ,atunci o sa iau modelul de pe forum de aici ,si merg in oras la baietii de pe tepes voda sau mai vad eu unde si mi-l fac ei si cu asta basta .ms ptr tot

Most_Wanted 17-07-06 15:33

..pai asa e cel mai usor .....si cel mai bine ...si itzi faci si cate vrei ....
din cate stiu eu stikerele le iei doar de la ei .......nu cred eu ca ai fi reusit sa le iei de la cineva de aici ...

YZF-PWR 17-07-06 16:33

dak sunt de acord cei de pe 4tuning , k in cluj cand am fost la aeroport la concursuri unii le faceau asa si i-a cam deranjat. macar sa-i intrebi si u inainte :)

CT-07-APV 19-07-06 15:53

Pai daca toti isi pun imi pun si eu frate stiker facem colectii:)) nu da pe bune most wanted imi faci si mie rost de unu hai asa ca ne cunoastem negociem si noi acolo

CT-XX-CDA 19-07-06 17:25

Fratii grigo ... pana la urma v-ati ales cu ceva de pe urma premiului castigat la 4tuning day?, sau cu experienta?

GRIGO 19-07-06 20:16

da frate am luat 2 milioane ...si cica tre sa mai primesc si un stiker si un tricou de la gratzian ...
nu e mult 2 milioane dar totusi .....

Most_Wanted 19-07-06 21:58

CDA'u is BACK ......:D .....bine ai revenit

CT-XX-CDA 23-07-06 18:16

Merci , dar va fi ceva de genu "low profile".
E bine ca te-ai ales macar cu atat .. am crezut ca s-au dat la fund.

CT-07-APV 23-07-06 19:45

1 Attachment(s)
Hai sa pun si eu o poza cu mine ca am vazut ca pe aici cam despre asta era vorba. Masina cred ca o stiti sau cu fata asta noua nu?

leonard 23-07-06 21:45

1 Attachment(s)
va pun shi io o poza cu mine shi cu "my ride"...deocamdata ma multzumesc shi cu asta pana imi iau mashina:D

GRIGO 23-07-06 22:08

auzi bah da nu dai cu genunchi in coarne .........? :))
te provoc man ..las ca o fac eu p e a mea

leonard 24-07-06 11:49

nu dau ...e perfecta ptr mine ....shi am de gand sa o tunez:))....adica sai pun nishte neoane sub ea:P..oricum ..provocarea e acceptata:P

Most_Wanted 24-07-06 15:53

Quote:

Originally Posted by GRIGO-X2
auzi bah da nu dai cu genunchi in coarne .........? :))
te provoc man ..las ca o fac eu p e a mea

las ca o fac eu pe a -ta ......ca iam bubuit cauciucu ..si o sa pun si poze ca sa vedetzi ca nu mint

GRIGO 24-07-06 16:24

Quote:

Originally Posted by leonard
nu dau ...e perfecta ptr mine ....shi am de gand sa o tunez:))....adica sai pun nishte neoane sub ea:P..oricum ..provocarea e acceptata:P

hai sa nu mintzi chestia cu neoanele sub ea de la mine o sti nuh ?

leonard 24-07-06 21:09

nu de la tine....am vazut mai demult la unii ..care aveau shi pe rotzi shi sub cadru....:P

Most_Wanted 24-07-06 22:28

1 Attachment(s)
bicicleta lui GRIGO pe mana mea ...:D:twisted:
ma credetzi sau nu ...dar l-am bubuit .....vreau sa zic ,ca sa auzit destul de tare ..dupa care juma de ora ..nu m-am putut ridica de jos ..radeam ca nu mai aveam aier ....daca stia ce se intampla filmam ....:twisted:
GRIGO las ca o repar eu ..:twisted:

leonard 24-07-06 22:30

cum lai bubuit mah?..dand burn??

Most_Wanted 24-07-06 22:33

nu mah cum draq sa dau burn ? povesete lunga ...cauciucu era vai mama lui de la frane normal ..si cand nu ma steptam .pe varianta la techirghiol a facut bum ..si pe bune ca ma aruncat putzin de spate ....dar am ras de nu mai avea aer ...si de pe varianta ma mai si mer pe jos pana la techirghiol

Psycho 26-07-06 21:28

2 Attachment(s)
io sunt mai rushins asa .. stau ascuns pana ne cunoashtem ...

GRIGO 26-07-06 21:49

de rusine ai bagat capu in nisp nuh .....cat ai rezistat ....sa iti ti respiratzia ..
lumea de pe plaja ce zicea :))

Psycho 26-07-06 21:55

am stat o gramada ... lumea se uita k la felu 13 la mine

leonard 26-07-06 21:59

bah ..esti nebun de tot sa mor io ...nu tzia intrat nisip in ochi in urechi ..in nas ...shi prin alte partzi????....esti pshycho:)

Psycho 26-07-06 22:13

nu ar fii prima data ... am fost ingropat odata .. si imi ramasesera doar narile afara .. cata ery shtie :D

Eugen_TL 26-07-06 22:37

:lol: vai doamen ce nebun...cu capu in nisip... un prieten de al meu stii ce a patit? a fost bagat intr-o groapa... lasat acolo putin astupat..nu putea saiasa oricum.. si o fata ii facea pe la bot miscari XXX si la tip i se scula-se si tzipa ca vrea afara ca il doare...nu avea unde sa i se scoale..radeam pe burta :lol: :lol: astia ii puneau picioru pe cap..el saracu nu mai putea! :)))

ps: ce biciclete aveti si voi frate cu zeci de miii de bari si suspensii... bicla adevarata inseamna:cadru simplu,jos,sa joasa, ghidon meserias cu prindere adevarata,pedale paralelogram,jenti duble,frane V nu pe disc,o foaie f mica facuta la cine se pricepe...si 2-3 pinioane pe spate... nu serios dar ma uit la FIRST BIKE ce bombe au si ce scumpe..sa dau 14mil pe o bicla care are 1 tona? cand de 10 mil imi fac o bicla cu care am ce face si se uita toti k la masini tunate :D

Most_Wanted 26-07-06 22:50

Quote:

Originally Posted by Psycho
nu ar fii prima data ... am fost ingropat odata .. si imi ramasesera doar narile afara .. cata ery shtie :D

sincer itzi zic ca stiu c einseamna sa iei nisip in gura ...am jucat odata cu mai multzi "ce face unu face totzi" si itzi dai seama ce a putut sa faca unu...ce altceva inafara de a lua nush catre guri de nisip ...dupa ce am facut asta ..toti eram in apa si ne "spalam iin gura " .....:lol:
iahhh ...ce naspa se lipeste de ceruu gurii si sib limba :d

d3vilish_lips 27-07-06 09:06

Quote:

vai doamen ce nebun...cu capu in nisip... un prieten de al meu stii ce a patit? a fost bagat intr-o groapa... lasat acolo putin astupat..nu putea saiasa oricum.. si o fata ii facea pe la bot miscari XXX si la tip i se scula-se si tzipa ca vrea afara ca il doare...nu avea unde sa i se scoale..radeam pe burta astia ii puneau picioru pe cap..el saracu nu mai putea! ))

....ahhahahahahahhahahaa la asta nu ne`am gandit :lol:......si atunci knd i`au ramas doar gaurile narilor neastupate da si acum s`au oprit ciutani langa el si stau si se uita f speriati :lol: k nu stiu ce sa creada e ff funny.....

YZF-PWR 28-07-06 10:38

PSYHO hai recunoaste acum ca trageai din punga sub nisip :)))))

Most_Wanted 28-07-06 13:23

...el sta ca STRUTZII :peace:
edit ...adica vrei sa zici ca tragea aer din punga cum altfel ar rezista :)....nu va ganditzi la prostii .

Daniel_DRV 28-07-06 19:48

dar poate tragea altceva din punga,nu aer.:D

GRIGO 28-07-06 21:46

Quote:

Originally Posted by Most_Wanted
sincer itzi zic ca stiu c einseamna sa iei nisip in gura ...am jucat odata cu mai multzi "ce face unu face totzi" si itzi dai seama ce a putut sa faca unu...ce altceva inafara de a lua nush catre guri de nisip ...dupa ce am facut asta ..toti eram in apa si ne "spalam iin gura " .....:lol:
iahhh ...ce naspa se lipeste de ceruu gurii si sib limba :d

da a fost foarte tare am participat si eu .....
oricum in jurul nostru se stransese o garamada de lume ...parca erau aia de la vacanta mare acolo .....
oricum a fost foarte tare

peter 28-07-06 22:13

Editat de X-Ray-Eyes :

Urmatorul post identic cu acesta si iti recomand sa iti faci User pe alt site ... sti tu de care !
Asta e site de masini , nu de pus poze cu retardati ... cu "ele" pe afara ...
Primul avertisment !!!

peter 28-07-06 22:14

3 Attachment(s)
aicia membrul 4tuning......peter.....:lol:

si un film..in care eram eu cu cativa baieti intr-un papuc...din 97...avea usiile deshise..si am intrat in el...:lol:

GRIGO 28-07-06 22:19

Quote:

Originally Posted by peter
aicia membrul 4tuning......peter.....:lol:

si un film..in care eram eu cu cativa baieti intr-un papuc...din 97...avea usiile deshise..si am intrat in el...:lol:

tari pozele de sus cu ala mah ... :))
auzi daca ii dau eu la mata pozele alea cu tigarea in gura ...ce se intampla
:))

peter 28-07-06 22:22

... ... ...

freakazoid 28-07-06 22:28

=))) chiar ca-s talentati...si tungiai ala ffoarte tare :P...aaaaa REEEE....:D

leonard 28-07-06 22:43

bah ...cine-i ala care scoate pwla??...poate se pisha pe tel:)))))))))

Psycho 01-09-06 13:01

22 Attachment(s)
hai k aici nu a mai pus nimeni poze de mult ... pun eu :D

quick_5hifter 01-09-06 13:22

clar....acum stiu de unde vine user-ul tau...:rolleyes2
:peace: :peace:

peter 01-09-06 14:25

noah' ce baiat de la rasarit' pfu' sa nu te deochi

All times are GMT +2. The time now is 10:32.

- Copyright 2026 4Tuning