![]() |
Re: E36 - SBB-ul
Multumesc !
Lafel si tie, s-o stapanesti sanatos ! |
Quote:
|
IN CONTINUARE JANTELE SUNT LA VANZARE
2299 RON CU ANVELOPE, 1999 RON FARA ANVELOPE |
stai prin nerva traian?...parca am vazut masina pe acolo
|
superba pisica
|
Quote:
Quote:
|
SUPER PRET VALABIL O SAPTAMANA 2000 RON CU TOT CU ANVELOPE
|
Bogda.. frumoasa domnisoara ta! o prinde bara spate si csl ul..asteptam acum bara fata! succes ~~
|
Multumesc cata_kevi... :D
Am facut rost de "material"(poze), o sa trec maine pe la tine sa iti arat si sa ne si apucam de treaba ... ca doar se apropie evenimentele :D |
Bara fata a intrat in lucru, sper sa iasa ceva frumos, am incercat sa combin mai multe chestii, simple de altfel:D
|
6 Attachment(s)
Iata ca am terminat si cu bara fata, am scos-o de la Custom Garage de la fibra, urmeaza sa o finisez si sa o vopsesc.
Am sa atasez cateva poze cu ea. |
arata foarte bine bara ! extrem de bine ,asteptam so vedem urcata vopsita curata montata :X am avut ocazia sa o vad si la garaj mi-a aratato madalin cand inca era "under construction" numai cuvinte de laude a avut despre masina ta ! "cea mai frumoasa din tara [ dupa parerea mea ] " l-am citat pe Madalin ! ... superba masina bafta multa in continuare !
|
Multumesc de complimente....
si eu abea astept sa ma apuc de finisat, sa o vad pe toata macar in fuler... |
7 Attachment(s)
Intre timp s-a mai petrecut o mica schimbare, respectiv, am schimbat jantele...
Am dat Azev-urile... Am pus alte jante mai urate si am dat blana jos spatele deocamdata, masina in felul asta e la boloboc, dar voi lucra putin si pe fata la suspensie sa o mai trantesc un pic, macar 2-3 cm. Am sa pun si cateva poze facute cu telefonul, sa imi spuneti voi cum e :P |
Parerea mea e ca arata TUB.Cat timp sunt buzate sunt OK.Sa le stapanesti sanatos.:-)
|
arata extrem de bine, si cu cat o mai lasi, cu atat mai bine :twisted:
|
Quote:
Quote:
|
Sa stii ca arata foarte bine jantele.
Ca o idee (nu stiu cat de buna)....vopseste spitele in culoarea masinii si lasa buza cromata :D. |
Nu mi se pare deloc buna ideea cu jantele in culoarea masinii, decat daca ar fi fost o culoare mai deschisa masina.
Dupa parerea mea o culoare inchisa a jantelor ascunde orice forma a lor,jantele trebuie sa fie o culoare cat mai deschisa pentru a le scoate in evidenta ... |
Quote:
|
Quote:
Am avut la vanzare o groaza de timp AZEV-urile,cele pe care le-am avut inainte. |
in locul tau as mai scoate putin afara rotile din spate...get it? :D
|
Abea am facut ce trebuia sa nu imi mai frece rotile in aripi pe spate si tu zici sa le mai scot ?
No way... Masina e blana jos pe spate si vreau sa zic, ca ma "unge" pe suflet... :D |
Misto masina...
Poza 3 este cea mai marfa acolo unde face ursu cu ochiu Jantele se vad foarte frumos. |
Quote:
|
4 Attachment(s)
ce cazan .. :lol:
|
Una dintre cele mai frumoase pisicute de la expo !!
Bafta cu ea , ai o bijuterie ! |
2 Attachment(s)
Quote:
|
10+....o masina impecabila......
bv..... |
masina asta este un "muzeu pe roti " !
|
1 Attachment(s)
masina asa scoala toti mortii din morti :peace:
atasez si eu o poza:)) de la stanga la dreapta :))) tu , marean si io :)) ai grija de ea ca e grava:X |
MULTUMESC BAIETI , SUNTETI NISTE DRAGUTI :)
MASINA ASTA PENTRU MINE INSEAMNA CHIAR FOARTE MULT, DEJA ARE O VALOARE SENTIMENTALA FOARTE MARE... SE VEDE CINE E PASIONAT SI CINE NU :D |
Am o veste pentru cei ce indragesc jantele cu buza polisata, :D m-am apucat de polisat jante:D
Doritorii sunt rugati sa nu posteze aici , astept PM-uri. Rezultatul unor jante polisate il puteti vedea pe paginile anterioare , jantele mele :D. |
jantele intra la vanzare.....
http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...-10400383.html |
20 Attachment(s)
Hai sa va mai incant retina cu cateva poze, si-asa n-am mai scris nimic aici de foarte multa vreme ........
|
Superbe poze, superba masina, superb locul unde s-au facut pozele!:-) Nota 10+ pt tot!
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Vor urma si alte sedinte foto :D |
Quote:
|