![]() |
Re: Custom & Paint by Nilss Bucureşti
iti multumesc pt aprecieri. Te astept cu cordoba la atelier sa ne apucam de treaba.
|
Quote:
5* |
salut
cam cat ar costa de vopsit in negru lucios un ford ka? |
Salut .
Zi si mie , estimativ , cand ar costa sa vopsesc toata partea dreapta la un E36 (aripa fata + usi + aripa spate) ! Am 2 chei minunate acolo :rolleyes2 . . . . |
aveti P.M.
|
14 Attachment(s)
Vopsitorie integrala bmw e46 coupe
Imi cer scuze pt calitatea pozelor dar sunt facute cu telefonul:D |
sal, de facut o bara clean si o prelungire capota la o super nova cat ma costa ? ms
|
1 Attachment(s)
uite poza Attachment 2245917
|
3 Attachment(s)
Modificari cu fibra de sticla
- bad boy capota , haion cleanlook - prelungiri bari/ reparatii - praguri - evazari aripi - eleroane - prize aer capota - reparatii carene moto Custom & Paint by Nilss Bucureşti CONTACT Tel 0763392856 Azi s-a mai lucrat la ceva ! Voi revenii cu poze.. ! Pun 2 poze sa va faceti o parere ! |
Sal , mar interesa o vopsire totala la un ford focus 1 , un pret estimativ !?ms
|
MariusR ai P.M.
|
4 Attachment(s)
Mk IV bandou prelungit + haionul clean + bad boy by nilss custom ! ;)
|
Salut ma interesaza si pe mine daca se poate face o prelungire din grila pana la capoat sa nu se mai vada spatiul respectiv sau o prelungire de capota vreau o parere de la tn uite si o poza
https://img560.imageshack.us/img560/4...020755d.th.jpg |
|
cat ma costa vopsirea la un logan cap coada verde cameleon?
|
Twety_rzv ... nu stiu de unde ai facut u masina asta la nilss ca eu nu am vandut-o daca vrei iti zic eu unde e facuta ....... :evil::twisted::evil:https://forum.4tuning.ro/120-masina-m...n/page-12.html
|
b-01-ptk daca te vei uita pe paginile 5 si 6 ale cestui topic vei vedea cateva posturi facute de tine despre aceeasi masina cu acelas numar de inmatriculare, iar tweety rzv a si specificat modificarile facute de mine( badboy, hayon clean si bandoul barei fata). Restul modificarilor stiu ca au fost facute de baietii de la Custom Garage pt ca eu team trimis la ei daca mai tii minte deoarece nu aveam timp de masina ta. Te salut.;)
|
daca te uiti nills mai bn in postul meu nu zic ca nu e facuta masina dar twety s-a pronuntat cu poze copiate de pe alt topic si asta nu e frumos ....bafta in continuare si spor la treaba
|
1 Attachment(s)
Sal,
o toyoata hilux extracab 2008 (2 usi, 4 locuri) de vopsit integral cam cat ar ajunge? (plus mici onduleuri 3-4 bube gen castana pe masina, si mici puncte si zgarieturi in vopsea - e cam mazochista - arunca singura cu pietricele in ea) multumesc! |
nospheratu ai p.m.
|
6 Attachment(s)
Opel tigra clean :
-bad boy look +sigla eliminata -bara fata+bara spate clean -astupat semnale aripi, stergator luneta si antena. |
Salut, pentru un logan vopsit integral mai putin zonele care nu se vad . Cat costa ? Ca si culoare este va fi alb dar daca mai ai niste nuante de alb sa'mi lasi pe pm .
|
Gabonz ai p.m.
|
salut. am si eu o sa la un scuter care este putin plesnita, cineva a incercat sa o deschida fortat si s-a rupt. este vorba de partea care vine inspre stopul spate si de care ridici atunci cand ridici saua. cat ma costa sa o repari si eventual sa o si vopsesti?
|
o supernova vopsita integral un negru abanos?? plus mici ajustati pe ici pe colo cu niste kit
|
aveti P.M.
|
2 Attachment(s)
uite pozele cu ce e de reparat. si dupa ce il reparam vreau sa si vopsim in negru partea respectiva
|
Salut,
Am parcurs tot thread-ul si nu am vazut nici macar un post negativ, asa ca indraznesc sa intreb si eu cat ma costa vopsirea integrala a unui bmw E39, inclusiv jatele 18".Masina are nevoie de mici retusuri si lipit spoiler M (o singura crapatura). Ma intereseaza un pret defalcat, masina/jante, cu/fara materiale. Culoarea este negru lucios. Multumesc! |
1 Attachment(s)
Salut, spune-mi si mite te rog costul pentru a vopsi hayonul, partea de jos a lunetei si spoilerul spate care necesita mici retusuri (2-3 zgarieturi si o portiune fisurat). Pretul pe fiecare element daca se poate, mersi.
|
Aveti P.M.
|
4 Attachment(s)
Salut , de vopsit un vectra c cu albastru exact ca in pozele de mai jos + jantele aceiasi culoare cat m-ar costa ?
|
ceva prize pt capota...si preturi..
|
salut vreau si eu sa imi faci un pret
am o vectra a vreau sa o vopsesc toata pasaje putin unflate prelungire capota spoilar fata spate praguri un pret cu totul si unul fara spoilare si praguri ms mult |
2 Attachment(s)
salut
ma intereseaza un difusor gen bmw/M la o bara de astra g stock inclusiv vopsit/montaj... putin "umflat" aripile spate si reconditionate..ma pregatesc sa trec de la 16 la 17 |
9 Attachment(s)
inca o lucrare exceptionala executata de Nilss Custom&Paint
|
ceva frumos!
Good paintjob nilss! le-am vazut live sunt beton |
Salut,
Un portbagaj tip CSL la un Renault Symbol se poate face? Daca da, poti sa-mi spui un pret si cam cat ar dura? Multumesc! |
3 Attachment(s)
Salut! niste pleoape pentru fiat punto 2...+vopsite negru nemetalizat! sau niste preturi pentru bad-boy +vopsit capota negru nemetalizat ! ultimul bad-boy este foarte mic doar pe colt acolo 5cm ! sa imi dai si mie preturile defalcate,te rog ! stima!
|
2 Attachment(s)
sal de vopsit jantele de la masina culoarea mov?exact ca in poza? ms astept pm cu pretul.
|
Cat imi iei...mi-ai facut eu clean look la bara spate fiat punto 2...probabil o sa fie un pic de finisat si vopsit !??
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:46. |
- Copyright 2026 4Tuning