![]() |
Re: Ce stiti despre "taxiurile" cu radar???????
Quote:
Ai dreptate hai sa terminam ca nu are sens si suntem offtopic. Intamplari cu radare :)) sunt prea multe sa povestesc :)) dar nu are sens :D |
Quote:
Sa revenim la tema topicului.... Are Are rost sa ne povestesti :lol: |
ontopic: radare sunt de 6 tipuri.. cel putin din cate am vazut eu..
- Loganuri rosii - Loganuri bleu-marin - Loganuri galbene - Loganuri albe - in afara bucurestiului - Vento (foarte rare - in bucuresti) - Passat-uri.. la fel.. destul de rare... In rest.. 90% din cate am luat sau am vazut au fost rosii galbene sau bleumarin. Mentionez ca masinile nu sunt inscriptionate, iar vesta de gabor se vede cel mai bine din loganu` galben :) |
adaug si solenza alba (calea victoriei) si verde (vitan), cel putin eu acolo le-am gasit
|
Concluzie:
FEREA DE DACII SI WV :D:twisted: |
Quote:
Ce ai zice de urmatoarele?:Renault 19(sau21)alb, Seat Cordoba Bleumarin |
renault 19 (21)... seat cordoba... sincer n-am vazut :D (si ce-am scris mai sus e din ce-am vazut zilnic, si intr-adevar am uitat solentza alba).. si fac media de 90km/zi in orash :)... bine.. daca e asa sper sa nu dau bot in bot cu vre-una :D... tare as vrea sa vad poze cu o cordoba la gineala :D..
|
Quote:
PS: am mai vazut niste ciocoi si intr-un logan alb fara insemne pe E85... noroc de soferii cu bun simt ca m-au blitzat inainte :D :idea: |
MASinile mai au ca semne distinctive antena pe spate pe plafon . loganu rosu lam vazut. alte masini nu.
|
Quote:
si mai este un logan alb foliat tot! (cea mai inchisa nuanta pe spate si pe fata o idee mai deschisa)...tot in jud ph (special DN1) asa ca...aveti grija ;) |
subscriu, splaiul independentei (langa Grozavesti) Logan rosu cu folie pe toate geamurile (in spate lui era si un Passat), s-a trecut la moda cu folii, ei oare au autorizatii? :lol::lol:
|
in bucuresti,pe la maternitatea giulesti un logan alb ,pe spate avea capace la roti si pe fata jenti normale
nu am vazut nr,data viitoare:)) |
au aparut si la noi radarele gen pistol? adica sta militianul cu el in mana afara.. sau sunt doar zvonuri?
|
logan rosu,cu folie B 21 A L J-Bucuresti
|
sa nu uitam de logan rosu cu nr AOE (o fi fost de la age of empire)... + are intrerupator veioza...adica sigur sa va tranteasca radaru in fata...
|
DECI:
Avand in vedere ca LOGANURI sunt asigurate la BT Asigurari o sa incerc sa va fac o lista in zilele urmatoare !! Pentru inceput : - 2 logane AOE cu radar ( unul galben si unul bleumarin sunt daune TOATALE ) :lol: :twisted: - in Piata Victorie mai mereu este prezent B 21 AOE - la urcare Vacaresti spre BIG ( in parcarea din fata la Arhive ) sau invers spre Mihai Bravu ( in dreptul la PETROM ) este prezent un logan alb AOJ cu radar ( in zona aceea din cauza la benzinarie bipaie antiradarele si luema ia teapa ) - la iesirea din pasaj la UNIRII spre Budapesta am vazut de cateva ori un OPEL Astra G cu nr de mai si cu radar in geam - pe cheiul Dambovitei dinspre Vacaresti spre Timpuri Noi mai mereu un radar logan galben cu nr AOH sau un passat break cu nr de MAI In curand alte bucati de masini !! :twisted: :rolleyes2 :lol: |
auzisem o povestioara de gen...nu se poate pune radar pe passaturi deoarece au parbrizul tratat atermic sau ceva de genul asta...si razele nu pot patrunde in exteriorul acestuia...stiti ceva despre asta?
P.S:Mi-am adus aminte cand am vaz la xel`naga ca e un radar pe passat... |
Quote:
|
si atentie... eu pe un pasat am vazut radar fals... era la caterinca...
|
Quote:
|
Atentie ! Azi pe la aproximativ 9:15 AM, pana in benzinaria Shell de la marginea orasului Ploiesti , la km , un Logan galben avea radar . Semne distinctive : Folie pe luneta si geamurile spate , si parasolar negru sau galben pe luneta ( nu imi mai aduc aminte sigur ) . Atentie mare !
|
Ciudat, eu am citit intr-un articol pe net ca un radar nu poate fi amplasat langa un alt senzor (gen benzinarie, antene telefon)... ma rog, era o explicatie mai stiintifica. Si tot acolo scria ca nu poate fi folosit radarul cand ploua sau ninge...
|
loganul care se plimba pe dn1 si te ia din mers are nr B 19 AHZ si este alb :-)
|
@MeHiGH: si io am vazut asa cv ...am fo de la oradea la ploiesti...si neam oprit la shell..sa iau un suc .....si chair am vazut un logan galben ..cam suspect:sad:
|
a revenit pe strazi in Bucureti un radar cu nr B 11 AOP ... a avut daune seriase si acuma este iar pe strazi !! Aveti grija !! :rolleyes2 ;)
|
ba da astia sunt chiat nesimtiti..... de la victoria spre romana era un radar care era ascuns in parcare...de nervi m-am intors sa-l caut.... abia l-am gasit...porciiiiii mai sunt... poate fac rost un tun de EMP sa le prajesc jucatia si intrerupatorul de veioza
|
Quote:
:twisted: :lol: .... PAI NUMAI ASA STAU MA ... SE ASCUND ... JOACA FATA ASCUNSELEA, DAR PE TINE TE GASESC MEREU CU VITEZA MARE :twisted: :lol: :rolleyes2 :raving: :bat: :suspiciou ps: un AOE la Aviatorilor la statuie ... in jur de 15:30 |
sunt , multe masini cu radare , multe loganuri , neinscriptionate , albastre , rosii , galbene , si albe , am vazut ,
dak , esti aproape , si ai viteza mika , iti dai seama , pt ca toate echipajele de politie au o statie de emisie , la fel . si au o antene nichelata , in spate , Io asta am observat , si am vazut antena aia , numai la politie ;).. bafta , si aveti grija :D |
antena nichelata mai e si pe unele loganuri care apartin guvernului ;) nu doar politiei
|
3 Attachment(s)
taxiurile ca taxiurile, dar iacata inventivitate by SPR Cta :lol:
nu stiu daca la voi in Bucuresti exista asa ceva, dar la noi deja e legendara cutia magica :lol: |
mai este un logan rosu B 21 ALJ chiar la Ciurel ii ia pe cei care se duc din militari spre crangasi.... mereu am vazut-o pozitionata asa dupa ora 21 isi face prezenta p-acolo
|
unde e cutia aia? plasty
prod? |
e mobila cutia aia si ies cu ea la plimbare :) nu are locatie fixa. pana acum doar in mamaia am vazut-o.
|
Quote:
Pesemne ca au schimbat zona? :D |
Quote:
acuma a fost inlocuit de un LOGAN ROSU cu nr B 21 AUW ... Are ca zona : VACARESTI, METALURGIEI ( OBREGIA ) , TURNU MAGURELE, OLTENITEI si BRANCOVEANU !! Retineti nr ca poate ajuta !! ;):idea::arrow: |
Multumim ...
|
pentru cei care trec prin pitesti daca nu stiti deja MARE ATENTIE la fratii golesti/bvd republicii (sunt paralele) logan alb numar B XX SDW geamuri ionizate, sta pe partea stanga a drumului de regula (desi s-a mutat si pe drepata) ard si la centuri si la tot... e exact pe strada care duce spre centrul pitestiului si pe cea care duce spre bucuresti. nu stiu sa va zic un reper, dar e dupa gara cum te duci spre buc si inainte de gara cum te duci spre centrul pit
|
Quote:
|
UP-DATE :
Zona bulevardul UNIRI ( fantani ) - Decebal un logan ROSU cu nr B 32 MYB cu radar si folie pe toate geamurile ( astia au voie ) ;):arrow: |
Pai doar tu nu ai folie pe fata ! =))
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:03. |
- Copyright 2026 4Tuning