![]() |
Re: hai sa ne ajutam...sau nu!
Am si io o intrebare care stie unde pot sa gasesc si io niste date tehnice despre bmw 318 din 2001 si un passat din 98 sa fac si io comparatie intre ele ca la pret e dif de 1000 de euro intre ele si la kilometraj e sunt cam la fel 135.000km bmw si 165.000 passatu.
|
in primul rand depinde ce anume vrei de la masina (passat e de familie, seria 3 e mai tineresc, mai sport), depinde ce motorizari au ambele masini, ca diferenta de pret intre diesel si benzina este intre 1000-2000 euro, in general...iar ca raspuns la intrebarea ta, da un search pe google, unde sa scrii datele cat mai complete (ex.: BMW 318i 2001 full specifications etc)
PS: si eu sunt intr-o dilema asemanatoare :D |
Baieti, aveti idee pe unde as putea gasi in Constanta becuri Philips Blue Vision?
|
ai incercat la StreetCarConcept? da-i un pm lui Ceres, parca imi amintesc ca aveau si ei din astea la magazin....
|
A, da, buna sugestie :)
|
Am auzit bine ca cica ar exista un cimitir de masini ? unde este amplasat ? (cica poti sa cumperi orice masina au ei acolo)
|
la techirghiol este un parc mare de masini unde dezmembreaza aproape orice.
am vazut si prin tuzla la intrare cateva curti pline cu masini dezmembrate. prin coiciu ar mai fi unul. si la sere. |
Cine ma poate ajuta si pe mine? Cum pot sa prind niste praguri pe o masina fara sa gauresc pragurile masinii? Sau cine mi le poate pune?
|
care shtie daca playeru d la logan din fabrica "canta" shi mp3?
|
Depinde. Uite al meu canta dar in oferta zicea ca e doar cd normal si la cea full option (nu asta care a aparut acu ultimu) parca era si un amic a primit cu cd normal. Cred ca e in functie de noroc:))
|
APV-ule, n-ai cum sa montezi praguri false fara sa gauresti DELOC pragurile originale...in cel mai rau caz, poti sa dai gaurile doar pe capetele dinspre roti, iar asta presupune automat sa dai rotile jos ca sa poti da gaurile (sau ma rog, daca esti bun contorsionist...:lol: ; in cazul asta, trebuie ca macar la centru, intre portiere, sa:
1) dai o gaura si montezi un autofiletant 2) finisezi bine pragul fals la interior, pe portiunea centrala (5-6 cm), si lipesti o bucata de adeziv 3M (cu lipici pe ambele parti) intre pragul fals si cel metalic, tot in acelasi loc unde ziceam mai sus sa pui autofiletant. foarte important :!: in oricare situatie, sa dai pragurile false cu vaselina pe interior, iar pe cele metalice pe exterior, ca sa nu pastreze apa si sa intervina rugina :rolleyes2 iti recomand vaselina aia la spray (de obicei este rosie), se aplica mai curat si e putin mai fina decat cea industriala. |
acum, poate ma ajutati si pe mine....sau nu :lol:
caut un atelier unde pot reconditiona niste jante de aliaj, nu ma refer la fisuri sau indoituri, ci la mici "ciobituri" si zgarieturi...dupa care vreau sa le mai si vopsesc, dar nu cu spray la 170 mii de pe poporului...deci, imi spune cineva CUM sau UNDE se pot face aceste 2 operatii? si m-ar mai interesa o vopsea termorezistenta, care se poate aplica la pistol, si care sa nu fie ROSIE (ca din aia am gasit in 2-3 locuri)...ati ghicit, pentru etrieri vreau :lol: multumesc! |
vezi pe strada Atelierelor.
|
am si eu nevoie de ajutor
are cineva aro 10 sau pe cineva care are pe inve acu un aro 10 .... imi trebuie si mie o scanare a cartii tehnice ......pls HELP MEEEE!!!!!!!!!! |
bha...am shi io o pb....care se pricepe la loganuri ...partea electrica....nu vrea sa-mi stea faza lunga aprinsa...se pune la loc p scurta...nu mai face click cand o trag....shtie careva cva???
|
Quote:
Ai vb cu Leo ? ... a mai facut jante si au iesit impecabil |
Quote:
|
Quote:
cat despre logan daca ai garantie du-te la olteanu ;) |
Quote:
(faza dura e ca mai sta si la 200 metri de mine...:oops: |
Quote:
eu tot la el vreau sa le fac ;) |
mmmmmmmmmmm eu zic sa va grabiti ca vin sarbatorile ....
|
Quote:
|
cine stie poate ca daaaaaaaaa
|
Quote:
|
am si eu nevoie de peroxid ...are cineva ...sau putetzi sa imi punetzi unde gasesc de cumparat ?
pls nevoie mare |
am rezolvat-o cu blocu d lumini....i-am dat o palma "perpendiculara" shi akm sta....e k nou:))
|
Avand in vedere ca nu prea sunt un experimentat in domeniu, am si eu niste intrebari....C e mai bun: Opel kadett gsi sau opel astra gsi model 94`??
Si ce poti pune pe ele?? ... |
pai daca au acelasi motor de 2000 cmc si 8v iti dai seama ca totul tine de rapoartele din cutie si greutatea masinii, poate ceva mai tine si de sofer dar de asta nu prea tin multi cont :) ai putea pune pe ele fara prea multe complicatii un motor de 150 cp de pe calibra
|
ms gabby, dar la exterior? in principal la asta ma refeream, care merge mai bine facuta???
|
e vb de gusturi ,cu toate ca astre facute sunt o gramada ,unele chiar si la noi in oras deci ai avea ceva exemple ,kadet-uri mai putine dar stiu ca prin afara erau frumos aranjate si alea .trebuie sa iti placa tie f mult cum arata si apoi alegi intre ele.eu ptr raliu as opta ptr un kadet iar ptr oras un astra ,bineinteles GSI :P
|
Quote:
:) Din mai multe considerente : Mai noua , mai frumoasa , mai rotunda si la exterior si la interior ( cel mai frumos model de bord ) , usor de modificat pentru ca se gasesc toate piesele de tuning ptr ele ... Eu as merge pe Astra 101 % . |
Asha m-am gandit si eu, am optat f mult pt kadett gsi cabrio, aveam in cap sa il fac frumos, dar acum ash opta mult mai mult pt astra(am vazut unu`) si era... no comment, dar am vazut si kadett gsi, unu` din ungaria, maroniu perlat, nu cred ca bagase omu` mai putin de 20 000 in el ca era in toata puterea cuvantului "Street Glow"... ma mai gandesc.. sa vad cum sta treaba, daca as gasi unu` dintre ele model 4 usi, ar fi bine, poate ii bag si nishte suicide doors peste vreo 2-3 ani:P
maniac sunt, dar sa imi fac banii, ca sa am ce baga in el....ms oricum, voi lua in considerare si ce ati zis voi...;) Te rog sa scrii ceea ce vrei intr-un singur post...nu in 2 consecutive - ERY |
am si eu nevoie de un loc unde se fac bari eleroane praguri si alte dracii de genul ,din fibra de sticla undeva prin constanta multam anticipat de ajutor id de mess trixulica
|
vorbeste cu x-ray-eyes
|
stiti cat costa niste pleaope de logan ?..si unde gasesc ?
|
vand pleoape de cielo ..
|
Quote:
|
bay...care a mai avut probelme cu cd playeru la logan.....shtie vreunu cum se baga codu ala de securitate de 4 cifre??....am codu...da' nujt cum se baga....se formeaza....da' nu intra....
|
Quote:
|
ok ... zilele urmatoare le fac si poze .. ;) mai am putin sa le finisez si sunt gata
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:41. |
- Copyright 2026 4Tuning