![]() |
Re: E36 - Coupe FFS
2 Attachment(s)
Sincere felicitari pt. masinuta, e o bijuterie (mai ales motorasul) :)
Sper sa nu te super, e doar o parere personala : oare nu i-ar sta mai bine cu semnale smoked (ca in poza de mai jos) ? :) Oricum, gusturile nu se discuta, asa ca .. nu ma bag :D |
de acord cu tine dar inca nu am ajuns la semnalele smoked :) au fost alte prioritati.sunt albe ca aveam si lucasuri albe pe aripi,proiectoare oem tot albe si triplele tot cu alb dar o sa ii cumpar unele smoked oem pe viitor.daca sti sa lucrezi cu photoshop sau alte minunatii poti sa imi faci si mie jantele alte culori?ceva gen portocaliu,verdele aprins ceva sa le puna in evidenta.
|
2 Attachment(s)
Nu ma prea pricep, dar am incercat putin .. poate te ajuta sa-ti faci o parere :)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
ar fi o idee sa schimbi jantele ... nu prea pica asa bine pe masina
|
de schimbat nu se pune problema pt ca sunt jante de circuit foarte usoare.
|
Quote:
Se poate si mai bine dar nici asa nu arată rău ! Baftă ! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
A iesit bomba masina, felicitari....pacat ca nu am apucat sa imi iau revansa cu tine cu 2,5 ca acum nu se mai pune problema :lol: bafta multa in continuare
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
m3-ul loveste tare la Tulcea la AP1 cu locul 1 si cu noul record national de 12.9
nici eu nu m-am asteptat sa traga asa tare in configuratia actuala. Daca are cineva poze sau filmulete cu mine va rog sa le postati aici. THX |
felicitari pentru locul 1, trage foarte foarte bine masina
|
Felicitari, trage foarte tare.
|
Quote:
|
felicitari.......
|
dupa atata munca trebuia si recompensa nu? bravo.
|
Super super..... felicitarile mele!!!
O filmare ceva ?? |
2 Attachment(s)
multumesc frumos baieti.
nu am nicio filmare.astept sa apara pe youtube de la spectatori. sunt super multumit de masina,e foarte fiabila. in finala am avut emotii cand am vazut ca a plecat ursu de PH in fata o masina am crezut ca nu-l mai prind :shock: dar motorul si-a aratat coltii si a tras f bine...am scos si timp bun 13.00 in finala cu ursu. |
Felicitari ...fac echipa buna masina si soferul ...toate bune ! :D pana la urma m-a batut un M asa ca si eu sunt multumit...
|
Rupele GuRa Costeleeeee!!!!!:lol::lol::lol::lol:
|
Quote:
timpul acela de 12.9,00 l-am scos cand m-am dat cu GTR-ul.a fost la mustata sa cobor sub 12.8 finala de la ap1: http://www.*************/Tulcea10Iuli...3___BMWE30.wmv |
Bravo mister .Felicitari!:D
|
JimGod felicitari ! gandeste=-te ca Cipri cu E46-le scoate tot 12.9, asta chiar spune tot. Masina ta merge si arata la fel de bine.
|
Bravo ffsule!!!!
|
2 Attachment(s)
Quote:
eu sper la urmatoarea etapa de la Tulcea sa scot un timp mai bun...acuma depinde de altii nu de mine :rolleyes2 bics te-ai mai gandit la varianta GTR? :lol: sau mergi tot pe evo :D |
Felicitarii frate!!!
Pole Position Racers - SUNTEM MANDRI SA TE AVEM PRINTRE NOI SI SA FIM ALATURI DE TINE!!! |
Quote:
|
Multumim Richardino.Mergem pe un vechi proverb noi :Atunci cand este pasiune...nimik altceva nu conteaza,restul e can can:)
|
Quote:
|
n-are nimic,n-are nimicccc :lol:
aici e cursa unde am scos 12,9 cand m-am dat cu GTR-ul lui Theo. am zis: frate trag cat pot de ea sa nu se vada cum imi da 2 camioane la finish =)) http://www.*************/Tulcea10Iuli...___BMW_E36.wmv |
frumosss, felicitari si la cat mai multe cupe :D
|
TE-AM VAZUT IN SEARA ASTA PE NASAUD AM RAMAS PROST CUM POATE SA FIE MASINUTA AIA BRAVO BRAVO BRAVO!!!!!!
|
|
no comment ! bravo
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:17. |
- Copyright 2026 4Tuning