![]() |
am aflaaaaaat... :D de la proprietar... sa ai noroc de el :wink:
|
pai tekno !!! te uiti la masina si iti dai seama fara dubii ca e mot de 1.6, :twisted:
se pare ca masina a cam fost avariata la cum arata aripa fata de sifonata, ar trebui sa mai lucrezi akolo desi e deja vopsita :roll: uite oferta mea, ce am gasit pe aici: mot de 1.6 + cutie ---150 oiro si 2.0 OHC fara cutie--60 oiro si am vb cu cineva dimineata si am o promisiune pt un DOHC + cutie toate de sierra |
nu am observat emblema :oops: :)
|
Gabriel zi si mie ce an de fabricatie este? si inca ceva, este model american cu bare europene pt ca nu stiu model I sa fie cu faruri rotunde??
ee inca ceva, dk vrei vre-un motor de mai sus, vii in Mai la expozitie cu masina(asta dk mai functioneaza) si o expunem la standul Retromobil Club Romania filiala Timisoara si la intoarcere te faci si cu un motor(dar sa-ti iei remorca cu tine :D ) |
PRIMO- FARURILE NU SINT DE FORD ,PROVIN DE LA O RABA,FARURILE ORIGINALE ERAU VARZA.MASINA E DIN FEBRUARIE 1973,PRIMA INMATRICULARE AUGUST 1973,AMSTERDAM :D :D .MOTORU E MORT IN CADA,NU RISC SA PLEC LA UN DRUM LUNG IN STAREA ASTA.DACA VREI UN CARDAN DE CAPRI JUST SAY MAN.MOCAAM 2 IN PLUS :peace:
|
AM UITAT,N-AM CIRLIG DE REMORCARE SI NICI REMORCA
:shock: |
Ups :oops: fara carlig....
da cardanul ar fi beton ca tot mi-am schimbat motorul si nush cum pusca al meu dar e cam mare distantza, vedem noi care la cine vine :twisted: |
CARDANE CAPRI
DACA VREI TI LE TRIMIT PRIN MESGERIA CFR,DOAR SA-MI TRIMITI DATELE(SMS SAU [email protected])iIN DOUA ZILE AR TREBUI DA AJUNGA. :!: :D :peace:
|
PUNTE SPATE
PT.JUPINUL VIVIESP-4SS:IN 2 MAXIM 3 ZILE AR TREBUI SA POT SA-TI DAU UN RASPUNS IN LEGATURA CU PUNTEA DE CAPRI. AM GASIT PINA LA URMA.CE N-AM RETINUT-CAPRI MK1 SAU MK3? :shock: :?: :ford:
|
eu am MK 3!
dar nu stica nici cea de MK 1, in plus la asta raportul este mai bun pentru demaraj. :D Deci, oricare dintre ele e bine venita. |
apropo... ti-am gasit un motor si aici in Bucuresti la un prieten de unde ma aprovizionez eu cu piese. 2,0 la 200Euro (in banii astia si cutia de viteze in 4 trepte). Motorul este in stare perfecta de functionare, de-aia si tine la pret.
Omul este specializat in dezmembrari de Capri MK 1!!! Daca va trebuie ceva ... |
MOTOR DE 200
SALUT! M-AM GINDIT PUTIN IN URMA DISCUTIEI CE AM AVUT-O AZI DIMINEATA.INTREABA-L PE PRIETANUL TAU DACA DA NUMAI MOTORUL.AM CUIT DE VIT IN 4 NOU NOUTA.
SI INCA UN LUCRU!DACA CUMPAR MOTORUL CE ACTE IMI TREBUIE PT RAR?PT CA AS VREA SA FAC MODIFICAREA IN TALON :?: DACA PRIETENUL TAU SE HOTARASTE SA DEA NUMAI MOTORUL MA INTERESEAZA UN PRET,SI CAM CIT CONSUMA(REAL NU BALIVERNE SA STIU CE MA ASTEAPTA) |
Gabi, mai gandeste-te ce cutie ai tu , pt ca nu prea cred sa se potriveasca.
Unu la mana, Sierra nu shtiu sa fi avut cutie in 4 si doi, Sierra are electromotorul pe partea dreapta(pasager) deci nu se potriveste la motor dekat cu modificari, adika sudura in aluminiu, taiat si reconstruit carcasa dk ai cutie de Capri/Granada/Taunus... inca ceva, act nu poti primi nik, si nici nu ai nevoie, la RAR intri la categoria omologare artizanala unde afla ei ce mot ai si ti-l omologheaza, costa cam 3,6 milioane+taxele pt schimbare talon(cateva sute)+taxa pt inscriere in C.I. Iti spun o chestie insa, dk in talon nu ai seria motorului, nici nu te obosi sa-l mai omologhezi, nimeni nu-ti va cere C.I. sa verifice seria motorului atat timp cat ramai tu proprietarul masinii :wink: so oricum VT o faci pe naspa(dk ai unde :lol: ) La mine in talon scrie doar capacitatea-puterea si tipul motorului: FORD, Benzina...asa ca eu al meu nu-l mai omologhez :twisted: |
MOTOR
VESTI BINE PT MINE!ELECTROMOTORUL ESTE PE PARTEA PASAGERULUI.PE TALON ESTE TRECUTA SERIA MOTORULUI SI LA FEL ESTE SI PE NOTA DE IDENTIFICARE A MASINII(DE LA RAR)-COD/SERIE MOTOR LE/NJ46163
CAM COMPLICATA TREABA,DAR O REZOLV EU CUMVA! MULTUMESC PT INFORMATII :peace: |
MOTOR
TIPUL CUTIEI DE VITEZE=TIP F,CU BRATE PE LATERALA(TIMONERIE)
|
pai ce cutie e aia, de la ce model?? n-am auzit de cutie Ford(model vechi de-al nostru :P ) cu timonerie..o fi de mercedes cobra poate :oops:
stii de la ce model este? adik sa nu te incurci sa iei motorul fara cutie si sa nu se potriveasca dupa, plus ca la Ford a 5-a oricum e de croaziera(consum redus), restul treptelor sunt la fel ca la cutiile in 4. Cand a facut cutiile in 5, Ford a pastrat partea cu angrenajele, adaugand chiar in spatele lor a cincea treapta(scurtand coada cutiei), rezultand cutia in 5 cu aceleeasi lungime ca cea in 4 :!: clever Ford, nu?? :D |
am gresit eu, am cautat pe net si am aflat ca de fapt Capri avea cutie cu timonerie, cel putin MK I ca asa era in poza respectiva :oops:
|
RASP
INTRA PE www.burtonpower.com,inregistreaza-te,si fa un request pt catalog.cind il primesti gasesti cutia de vit cu timonerie(tip F) sau roaga-l pe codrin44 sa-ti scaneze pagina cu cutiile de viteze de la ford din 62 1n coace :peace:
|
cutie cu timonerie sigur a avut si Ford Taunus.
|
CUTIE
PROBABIL,NU STIU,NU AM AVUT DE-A FACE CU CU TAUNUSUL
|
Re:
Quote:
s-o stapanesti sanatos |
1 Attachment(s)
Capri MK I
cimitir... in Bucuresti. |
SSHhhhhh .................. ca le cumpar eu :mrgreen:
Toni macaroni e omul ?? sau celalalt :roll: :?: PS: vivi mai da 'resize' si tu la capacitate ca stam ore pana o incarcam :P PS 2: oricum e crima ce se vede mai sus, pe cine sa :chainsaw: |
Problema e ca nu se mai pot inscrie in circulatie.
Iti dai seama cum dispareau daca erau in regula macar cu actele... :lol: |
lasati inscrierile; eu a-si fi interesat de bari sa le pun la mine (cred ca se potrivesc); asa ca spuneti-mi si mie unde sunt mai exact; eu zic oricum sa le luati pt piese, o sa va trebuiasca
|
0721178851 - TONI
deja cel negru din fotografia de mai sus a ajuns la ORADEA. :D |
Pentru cei interesati, vad ca au mai fost puse la bataie doua Capriuri.
A-nnebunit lumea. Pe unu din ele cere 10.000 de euro. :D http://www.***********/html/9/207209.php -> 10.000 http://www.***********/html/2/201312.php -> 2.000 |
ala de 10000 nu face chiar atat insa il stiu cum arata anterior si acum......
intr-adevar e total reconditionat cu exceptia tapiteriei la care se mai putea lucra. oricum,arata super si de cand e facut nu cred sa fi mers mai mult de 300 km(nu l-am vazut) acum omul pregateste un alt ford....mortal |
Re:
Quote:
Oricum nu il vinde pe banii astia. :lol: Cat despre urmatorul poriect Ford.. Pai cred ca urmatoarea treapta de la Capri, ar fi un Mustang.. :D |
daca as fi dispus de bani si as fi dorit o astfel de masina as fi fost dispus sa dau un 4.500....max 5000(nu are linie audio dar tablaria e in mare parte noua)
fordul pe care-l pregateste e un M17sau M20,daca informatiile mele sunt corecte. |
pai tot mai fain e un Capri I dekat un M17 sau 20, poate un M26 coupe, ala mai mere cu 4 faruri rotunde, dar sunt mari si ce 'project' o fi si ala nushtiu, muscle in nici un caz.
poate ne facem prieteni cu omu si ne fac si noua masinile :twisted: lucram fiecare la toate masinile noastre impreuna, dar distantza asta ...ma omoara :evil: |
2 Attachment(s)
A iesit soarele, a venit caldura, eu unu ma apuc de lucru la masinutza.
Eu lucrez la Capri si Edy la Sierra. spor la lucru lumeeeeeeeeeeeeeeeeee..... |
si eu am inceput de joi, cu prieteni multi, fortze noi, dar tzeapa, nu se pot monta suportii motor doar cu un cric de Dacia sub baia de ulei :oops:
am incercat si am pus un brat dupacare l-am urcat si pe tampon, dar intre al doilea brat si blocul motor era cam 1 cm distantza :!: :!: :shock: ce-i de facut :roll: 'suni un prieten' :P si asa am facut, unul kare facuse la fel k mine, acuma un an, si maine la 5 trupa mare la masina si experimentam solutia dk vine si macaraua :wink: man Edy asta i pune bi-TURBO aku si Compresor Lysholm :?: :!: :twisted: |
3 Attachment(s)
si la mine se lucreaza de zor...
|
luati de-aci taticilor....
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=3859 |
pentru Codrin si pentru cine mai intereseaza:
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=5038 |
6 Attachment(s)
codrine, poze mai mari te rugam, lasa-ne cu telefonul mobil pls :oops:
am montat suportii la motor, dar a aparut o buba si mai mare, traversa de la cutie se pare k trebuie de Granada 2 pt 4 cilindrii in linie UPSSS Anunt important pt moderator si pt restul pasionatilor: de vanzare Ford Granada/Consul an 1976, motor Sierra 2000 OHC(original pe injectie care exista, dar akuma e pe carb), 4 usi, vopsita de un an indigo, folie geamuri, stare foarte buna, nr noi, pret 1300/1200 euroi cu/fara instalatie gaz, relatii 0721.931.432 sau 0744.86.86.60 P.S. viviane a venit vremea postarilor ?? :twisted: |
Re:
[quote=\"florin_cars\"]codrine, poze mai mari te rugam, lasa-ne cu telefonul mobil pls :oops:
nashpa presupun dar nu am altceva si am facut un efort prostesc sa-mi f... banii de reparatii pt a va putea incanta cu \"poze\" :D o sa incerc sa fie cat de cat mai mari(dar cum?):D vivi..m-ai zapacit cu flacarile de mi-am greshit spritzul..cat costa si de unde se iau? |
vezi 2 posturi mai sus, ti-am pus link.
satisfactie garantata frate!!! |
merci vivi,am sunat,am comandat 8) ,o sa dau moarte in oras:D:D:D:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:24. |
- Copyright 2026 4Tuning