![]() |
Re: E36 - Refreshed
Doar o idee : pe viitor nu te-ai gandit sa o lasi putin de spate ? Mi se pare cam cocotata ; fata e ok .
|
Ma mir ca n-a zis nimeni nimic de asta pana la tine :)) Chiar este cocotata de spate. Am suspensie reglabila si e la aproximativ jumatate din inaltime la spate, o s-o cobor de tot cand se duce frigul asta criminal.
|
Quote:
Succes cu ea ! |
Quote:
Apai atunci s-o vezi cum arata.....lasata cu burta mai de pamant.:shock::lol: |
pai si n-a meritat sa te bat la cap fratioare ? acu arata a matza de rasa si ea. felicitari e super .......p.s mia soptit ca abia asteapta primavara sa o incalti cu ceva pe masura;)
|
Clar ca a meritat. Cand se mai duce zapada si noroiul de pe la noi trebuie sa ne intalnim sa tragem o sedinta foto faina, sa scoti aparatul ala din cutie :lol: Cu incaltarile.. cred ca-n februarie vin adidasi noi :))
|
Quote:
|
fratioare cum stai cu consumu iarna, pe zxapada ?pe mine ma rupee !
|
Era o emisiune odata "13-14 cu Andrei Gheorghe". Atat papa nesatula. Nu consuma mai mult decat inainte, dar merge mai putini km ca s-a scumpit benzina :)) Inainte bagam 21L de 100 lei, acum 20 la aceeasi bani.
|
e ROMANIA !!!
|
frumoasa masina ai Nosfer, se vede ca e ingrijita :-) dar totusi fa ceva cu evacuarea aia... ca da cam urat :D in rest nimic de reprosat...
Bafta in continuare! PS: Nu stiam ca esti pasionat si de masini : ) EDW, Seopedia |
E lumea mica, Edwin :)) Prin primavara o sa-i fac ceva la evacuare, ori o schimb complet, ori ii dau un polish si vorbesc cu un tinichigiu sa o traga mai inauntru cumva. Imi place mult cum suna asta.
|
O intrebare mica pt. voi... va ingheata masina iarna? La a mea inchiderea din telecomanda mi-e inghetata de vreo sapt, deschideam masina de la usa cu cheia, mai nou ingheata si incuietoarea :)) Si geamurile mi-s inghetate si dureaza pana se pot deschide. A fost foarte foarte frig vreo saptamana si ceva la noi dar parca e prea de tot.
Parca anul trecut n-a inghetat chiar asa... |
na bemweu coaeee: ))))iati spray de contact si rezolvi usile , cu telecomanda nush .....:-s
|
3 Attachment(s)
si-a revenit acum inchiderea cum e mai cald afara :))
Mai bag si eu 2-3 poze fresh! |
lasooo de cur ......lasooo de currrrrrrr ......sa vezi ce bine da si cu jantele astea daca e lasata de cur :oops::oops::oops::oops:k ai reglabila domne` odata o trantesti:D:lol::lol:hai sa le spalam azi acolo, vi ... ?
|
o las dupa sarbatori de fund de tot :)) am spalat-o acum vreo ora aici langa mine... nu mai ies cu masina acum ca se face varza :oops:
|
1 Attachment(s)
ok ...........na una de la mine:D
|
3 Attachment(s)
Sa aduc si eu threadul asta la viata in 2011 cu niste poze de la protestul contra pretului benzinei de azi :)) A fost foarte tare.
|
e frumoasa pisica,dar parerea mea e ca ar da mai bine cu angel eyes rosu si praguri de ///M :D e doar o parere; apropo ce motor ai?:D bafta cu proiectul!
ps:incearca sa renunti la suporturile pentru numar si sa le lipesti cu banda dubla adeziva. |
Quote:
E bine ca ai fost.Sa speram ca eforturile voastre vor avea succes.Prea mare batae de joc in RO din punctul asta de vedere.In rest numa bene.Asteptam in noul de la tine modificari semnificative pe E36.:-) |
@ narcis - thanks! angelul va ramane asa ca e in aceeasi culoare cu proiectoarele si imi place :) Motor e doar de 1.6 pe ea dar trage bine de tot. Pe viitor poate o sa-l schimb si pe asta cu un 2.0, dar sunt alte prioritati acum.
@ wilgax - la noi a fost chiar misto, ne-am strans vreo 50 masini cred. Dar nu cred ca se va schimba nimic chiar daca protestam noi. Caterinca in orice caz astazi :)) Schimbari majore la masina: pe finalul lunii viitoare cumpar jante noi, RH ZW3 sper sa fie, daca nu... vedem ce-mi face cu ochiul, buget va fi de vreo 5-600 euro pt jante + gume. Intre timp las suspensia spate ca e cam cu curu-n sus :)) |
Quote:
frumoase pozele8)(defapt masina:rolleyes2) |
Quote:
f frumoasa, sa o stapanesti sanatos. |
de banda dubla adeziva in loc de suportul numarului ce zici?:D
|
Quote:
|
Quote:
|
si sa o trantesti de cur !!!
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Scuze ca am intarziat asa mult cu Virtual tuningul pt tine cu stopurile rosii :D dar nu prea am avut acces la internet in ultima perioada
uite in sfarsit vt-ul, daca mai vrei si altfel spune nicio problema :-) foarte frumoasa ai facut-o:lol: mie mi se pare ca o schimba radical stopurile, poate e doar parerea mea:D |
Quote:
|
ti-am vazut masina pe antena 3 si tvr 1, la stirea aia cu protestul :D
e vedeta deja :-) |
Quote:
poti sa incerci nu ai nimic de pierdut, daca sa zicem, ca nu-ti place, poti sa le stergi imediat cu diluant, dar sunt sigur ca o sa-ti placa am mai facut si eu asa la mai multe stopuri si mi-a iesit bine :) bafta cu el |
Quote:
ar da bine cu stopurile de m3 cu alb. |
Quote:
+ 1 de la mine. |
Quote:
Legat de stopuri, eu ma gandeam sa-mi cumpar d-astea pe viitor, pe negru cu LED-uri de la Dectane parca: https://i.imgur.com/CrTxr.jpg . Le-am vazut pe un e36 albastru mai deschis putin in germania si aratau super. Scumpe nu-s dar acum toti banii vor merge pe jante luna viitoare ca vreau ceva fain de tot :rolleyes2 |
Quote:
|
Aici e mai pe larg despre protestul din Sibiu: https://www.youtube.com/watch?v=06ysZVMWoAQ
Pe posturile nationale a fost un reportaj cu protestele din toata tara si au fost si de la noi niste secvente mici de tot, asa in trecere.. |
2 Attachment(s)
Update: 2 poze sexy cu niste jante faine de "imprumut" de la my bro Iuly cu HMM-ul..
Parca e complet schimbata masina cu jante pe 17 si cu buza. Maine las si suspensia spate jos in sfarsit. Din cate am vazut ar mai avea de coborat inca 3-4 cm deci sper sa nu mai stea curu` sus :)) Intre timp, CUMPAR jante pe 17-18", cu buza neaparat sa fie, ceva model deosebit. Cand n-aveam banii pt ele am gasit o multime de modele interesante, acum ca ii am nu prea mai gasesc... poate imi ofera cineva ceva. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:54. |
- Copyright 2026 4Tuning