Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Evenimente Auto (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto.html)
-   -   curse 402m si expo tuing la suceava (vatra dornei) pe 14-15 AUGUST (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/201083-curse-402m-expo-tuing-suceava-vatra-dornei-14-15-august.html)

CoCaine 12-08-10 18:53

Re: curse 402m si expo tuing la suceava (vatra dornei) pe 14-15 AUGUST

Voi astia din CD sunteti toti "pe naspa" ??:lol::lol::lol:

TuningBoy 12-08-10 19:35

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 3579975)
Legat de acreditarea foto/video ... vom avea acces pe pista ( la start ) ?...Ne poti da ceva detalii ?:) Mersi anticipat.

Si eu sunt interesat. :D

Calin_UKU 12-08-10 19:40

pentru cei care vreau sa vina cu cortul unde se face camparea in incinta aeroportului???

bakal 12-08-10 20:55

Quote:

Originally Posted by CoCaine (Post 3581658)
Voi astia din CD sunteti toti "pe naspa" ??:lol::lol::lol:

care, cine?.. de unde stii tu...?;););)

catalin_bike 12-08-10 23:19

Ca tot sunt din zona dornelor,daca dori-ti vreo informatie va pot ajuta cu cea mai mare placere.

SV-05-YBG 13-08-10 09:53

Eu viu fi din aceasta seara acolo cu masina si cu cortu. Deci cine vine este asteptat. Din cate am ineles si Fritz va fi si el cu noi acolo.

Red Celica 13-08-10 12:21

1 Attachment(s)
va atasez si regulamentul de participare:

Razvan LKN

razvan1515 13-08-10 14:15

cu cortul cine mai vine? sper sa nu fiu singurul.

taxa la expo?
loc de facut un gratar undeva, se poate?

Low_Ridah 13-08-10 17:59

Stai fara nici o grija ca nu ai sa fii singurul la cort ...e problema cu corturile ...ca nu sunt destule ....

andreyutzu 13-08-10 18:10

Alex bine mai zici ca nu o sa fie singurul care sta la cort...si noi venim tot cu cortu :D:D...salutare si ne vedem acolo

Low_Ridah 13-08-10 18:14

Mai aduceti corturi daca mai aveti :D

toader 13-08-10 19:18

Quote:

Originally Posted by Red Celica (Post 3576715)
bre... cat de tari sunteti toti la tastaturi.... de acum am sa va spun Keyboard Racers...hihihi

Suiti-va cururile in masini si bagati sandala pana la Dealu' Floreni si va dati de va saturati. Apoi veti sti care si cum sta...

Nu stiu daca ati realizat, dar acest eveniment este unul cum nu a mai fost pana acum:

Sambata va puteti da la libere (bineinteles in cadru foarte organizat) de cate ori vreti, cu cine vreti pana ramaneti fara gaz....

Duminica va fi cursa oficiala pe grupele de putere sus mentionate.

Asa ca lasati tastele si faceti ultimele reglaje la masini...

Va anunt ca desi nu mai practic Drag Raceing-ul, grupa de 160-200 CP unde ma incadrez, imi convine si am sa ma dau si eu..... :) :) :)...:lol::D:lol::D

Bafta All,

Razvan LKN

Te tradeaza semnatura si frana aia de mana hidraulica:))

Calin_UKU 13-08-10 20:23

Baietii cu corturile tineti-mi si mie un loc bun unde sa campez ;)

danutzcag 13-08-10 21:45

domnu' fritz imi poti dau un pm cu id tau sa-ti pun niste intrebari....multumesc

flow87 13-08-10 23:01

deci ne adunam si noi astia din sv sa mergem in turma la dorna sau nu ?

fritz-sv 14-08-10 08:30

Quote:

Originally Posted by danutzcag (Post 3584199)
domnu' fritz imi poti dau un pm cu id tau sa-ti pun niste intrebari....multumesc

daca vrei sa vb cu fritz personal iti las numarul de telefon 0743 074190
pe id ul fritz4tuning de obicei tot eu sunt ..

catalin_bike 15-08-10 15:42

Locul 3 cat B :sad: ,se putea si mai bine. A fost un concurs frumos , vreme frumoasa, aer curat, felicitari organizatorilor !

stefan_88 15-08-10 18:41

Felicitari organizatorilor ... a fost un eveniment reusit .

andreyutzu 15-08-10 18:45

vreau sa le multumesc organizatorilor pentru showul oferit, si speram ca o sa fie cat mai multe de acest gen..ca sa descriu intr-un cuvant as zice SUPERB :D:D salutare

Heparu_Boy 15-08-10 18:53

vand ornamente praguri si pedale "type r " :)))))))))) cea mai tare partea aia cu premiile :)))))

morpheusmaster 15-08-10 19:12

...si expo? Ma bucur nespus ca nu am avut proasta inspiratie sa vin cu Fiatul.

...in rest am sa revin cu un post ceva mai lung. Abea am ajuns, un dush si revin...oricum, am fost ff dezamagit ca nu am vazut unde erau masinile de expo sau locul de expo...in rest..............

morpheusmaster 15-08-10 20:04

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3587325)
...si expo? Ma bucur nespus ca nu am avut proasta inspiratie sa vin cu Fiatul.

...in rest am sa revin cu un post ceva mai lung. Abea am ajuns, un dush si revin...oricum, am fost ff dezamagit ca nu am vazut unde erau masinile de expo sau locul de expo...in rest..............

...si am revenit. Pentru inceput vreau sa felicit pe Razvan LKN pentru aportul adus (mare), Fritz & Crazy Drivers! Au organizat BINE acest eveniment, totusi cu mici scapari. (detaliem). Mai vreau sa ii felicit pe cei care au participat, pe cei care au fost fair-play, pe cei care au castigat!!!

Deci bune: Vreme, Masini, Fete, Locatie iar fete :), curse.
Rele:

1)
Pacat ca pista nu a fost de 402m + franare ci 300...sapte zeci + franare...mare pacat caci sincer nu prea poti spune ca a fost fotofinish...(cand cel care recupera cam castiga daca era pe 402m...sau nu!)
2) A fost deranjant cand am vazut ca accesul publicului era doar pe final si ca toata treaba era la final...gen microfon & stuff...si la start era un simplu semafor cu 1 "arbitru" & 2 masini care pleaca. Frumusetea si zona CEA MAI SAFE e la plecare...la finish e zona cea mai putin SAFE indiferent cat de stanga/dreapta stau spectatorii...dar whatever...ieseau spectatorii multisor (in dreapta) pe pista si daca stateai in zona delimitata vedeai doar 2 masini care deja franeaza (desi nu au trecut linia de finish...370m...)
3)
Grupele...mda! Sincer, cum au fost facute si calculate grupele astea cand subaru a castigat 2 grupe? OK, am inteles treaba...castigi grupa, mergi mai departe...dar nu era vb. ca daca ai mers mai departe AUTOMAT intri in prima cursa din grupa mai mare? Scriu acest lucru pentru ca MIGu a intrat...a stat a stat a stat, a asteptat si sa dat doar la final (nici decum din 1 cursa, cum a fost regula pentru restu')...pe cand baiatu cu AUDI (mult respect omule!!!) sa dat cu toata grupa pana cand a ajuns in finala si a pierdut finala datorita avariilor suferite la masina in timp CE CUCEREA grupa si nu o primea pe tava.
4) "Expo"...a fost? Nu a fost? Ce masini au fost jurizate? Cine a primit premiile?

..........si ar mai fi dar astea's asa...mai grave, sa zicem. E o parere a mea, subiectiva probabil, obiectiva posibil. Sper ca acest post sa fie luat constructiv si sa nu'mi fie sters. A fost un eveniment la care sau meritat cei 10 lei dati la poarta (din plin), cei 50 lei (pentru cei care sau dat), drumul si ziua alocata. A fost un mod fff frumos de a'ti petrece o zi de duminica.

Inca odata felicitari CrazyDrivers, Razvan (trebuie si tu sa mai exersezi putin la mic, mister "gheteI") & Fritz & restul care au facut posibila aceasta zi faina.

PACAT ca nu a fost prezenta mai mare! (la drag & expo)...probabil atunci era si mai si dar intotdeauna este loc de si mai bine!!!

Va salut, much respect si inca odata va rog sa luati aceste sesizari in mod constructiv, pentru eventurile urmatoare...

fritz-sv 15-08-10 20:07

alex cu s3 cit vvrei pe pedale ??????????????????????:shock::shock::shock::shock: :shock:erau de la sponsori nu de la mine:lol::lol::lol::lol::lol:

KAmikazee2005 15-08-10 20:15

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3587462)
.
1)[/B] Pacat ca pista nu a fost de 402m + franare ci 300...sapte zeci + franare...mare pacat caci sincer nu prea poti spune ca a fost fotofinish...(cand cel care recupera cam castiga daca era pe 402m...sau nu!)
2) A fost deranjant cand am vazut ca accesul publicului era doar pe final si ca toata treaba era la final...gen microfon & stuff...si la start era un simplu semafor cu 1 "arbitru" & 2 masini care pleaca. Frumusetea si zona CEA MAI SAFE e la plecare...la finish e zona cea mai putin SAFE indiferent cat de stanga/dreapta stau spectatorii...dar whatever...ieseau spectatorii multisor (in dreapta) pe pista si daca stateai in zona delimitata vedeai doar 2 masini care deja franeaza (desi nu au trecut linia de finish...370m...)[B]

Morph tata... ai fost pana in capatu pistei??? sa vezi ca si la start era loc pt spectatori?? dak nu ai ajuns pana acolo e treaba si problema ta... deci crede-ma ca au fost locuri pt spectatori si la finish si la start... ;))

SI in leg cu 370 metrii... oki.. data viitoare nu mai organizam dak e vb ca 370 metrii sunt putini.. ati vrut anu asta o cursa in zona moldovei.. noi v-am oferit-o...

in alta ordine de idei... acuma am ajuns acasa de la event:) ce mai.. ff frumos.. vreme buna.. desi azi dim chiar era un frig de inghetai si o ceata de nu vedeai finishu :))) dar pe la 9-10 park a stiut cineva de sus ca avem curse si tre sa fie frumos si a pus soarele sus pe cer:) felicitari participantilor.. am ramas placut impresionat ca nu a fost nici un incident sau eliminare pe baza indisciplinei... ;))

P.S. tin sa ii felicit pe baietii din BT care sincer.. de la eveniment la eveniment ii vad tot mai civilizati si mai intelegatori cu organizatorii... tineti-o tot asa baieti ;) :P

andyspic 15-08-10 20:36

Si pentru cei care nu au putut ajunge va asteptam cu imagini de acolo si daca se poate imagini pe grupe ar fi foarte bine :D:D felicitari castigatorilor

golf4tunat 15-08-10 21:14

De mult nu am mai zis la o cursa , frate a iesit bine , un pik de concediu ( am ajuns de vineri ) libere o zi intreaga , oameni civilizati , probleme un pik la franare dar rezolvabile daca erai atent sa nu o calci peste finish . Pretentii pot fi din gura multora dar pana nu pui osu sa organizezi nu inseamna nimik .
Concluzie : gasiti cat mai multe locatii de acest gen , poate un pik mai lungi , unde lumea poate imbina placutul cu utilul si garantat vor fi mai multi concurenti .
Felicitari fritz si asteptam sa auzim de urmatorul eveniment oraganizat de voi cat mai curand !

morpheusmaster 15-08-10 21:47

Quote:

Originally Posted by KAmikazee2005 (Post 3587510)
Morph tata... ai fost pana in capatu pistei??? sa vezi ca si la start era loc pt spectatori?? dak nu ai ajuns pana acolo e treaba si problema ta... deci crede-ma ca au fost locuri pt spectatori si la finish si la start... ;))

SI in leg cu 370 metrii... oki.. data viitoare nu mai organizam dak e vb ca 370 metrii sunt putini.. ati vrut anu asta o cursa in zona moldovei.. noi v-am oferit-o...

in alta ordine de idei... acuma am ajuns acasa de la event:) ce mai.. ff frumos.. vreme buna.. desi azi dim chiar era un frig de inghetai si o ceata de nu vedeai finishu :))) dar pe la 9-10 park a stiut cineva de sus ca avem curse si tre sa fie frumos si a pus soarele sus pe cer:) felicitari participantilor.. am ramas placut impresionat ca nu a fost nici un incident sau eliminare pe baza indisciplinei... ;))

P.S. tin sa ii felicit pe baietii din BT care sincer.. de la eveniment la eveniment ii vad tot mai civilizati si mai intelegatori cu organizatorii... tineti-o tot asa baieti ;) :P

man, nu am zis cu rautate...dar daca eu trec banda si politistul imi zice ca nu e voie, eu ii spun ca vreau la start si el imi spune ca "aici e zona pt public", eu c sa fac, sa ma cert cu el? + la start am fost before the contest si era cam pustiu...hai ma k nu am zis cu rautate...iar legat d 402....ma tot uit p afis si...sa fiu rau?...ar fi urat, k a placut la lume cu tot cu lipsuri.

T salut, later....

P.s. C motor are ursu Cox? (k tot laudam botosanenii...si merita)
P.s.2 poze!? Filme?!

cristi_407 15-08-10 21:51

Best Paint si Best Exterior a luat Seatul din Bacau care a participat si la Drag..

TuningBoy 15-08-10 22:01

Morph, cox-ul de azi avea M3 pe el. :D

Tim 15-08-10 22:26

3 Attachment(s)
Felicitari Organizatorilor

Un mica Teaser de la mine

morpheusmaster 15-08-10 23:33

Quote:

Originally Posted by TuningBoy (Post 3587723)
Morph, cox-ul de azi avea M3 pe el. :D

Asa stiam si eu :) Doream sa fie scris negru pe alb ca sa vada alt ochi ca am dreptate :)...10x

Seatul ala merita din plin! La exterior sincer nu mam uitat :) (la cat de repede trecea :)) ) dar best paint, ooooo da! Congrats

3Xtreme 16-08-10 00:27

4 Attachment(s)
Multumim pentru aprecieri :oops: Va anuntam ca HighSpeedDrivers Botosani este un grup serios de pasionati asa ca sa nu va asteptati la altceva de la noi. Si apropo, ne cerem scuze ca am dominat fondul sonor tipand pana am ragusit :D

P.S.: La faza cu motorul de pe COX...oare o fi asa :?: un adevarat cunoscator de BMW si-ar da seama ce motor este acela de la prima privire...vorba spusa chiar de proprietar.

Am si eu vreo 2 poze. Una cu dedicatie speciala pentru LKN :rolleyes2 :twisted: Mai multe pe blog.

Multa bafta si respect!

L.E.: Despre masina lui Fritz o sa primim vreun detaliu? Cred ca organizatorii stiu despre ce vorbesc.

KAmikazee2005 16-08-10 08:28

Quote:

Originally Posted by 3Xtreme (Post 3588015)

L.E.: Despre masina lui Fritz o sa primim vreun detaliu? Cred ca organizatorii stiu despre ce vorbesc.

Hai sa nu discutam despre asta;) oki..

catalin_bike 16-08-10 08:51

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by catalin_bike (Post 3586988)
Locul 3 cat B :sad: ,se putea si mai bine. A fost un concurs frumos , vreme frumoasa, aer curat, felicitari organizatorilor !

,si o poza : )

cristi_407 16-08-10 09:21

Poze cu Seatul de Bacau??

cipy_2peu 16-08-10 09:54

Quote:

Originally Posted by KAmikazee2005 (Post 3588263)
Hai sa nu discutam despre asta;) oki..

Dar despre Skoda Octavia RS "MDA" discutam??Ceva detalii despre incident daca se poate...:neutral:

Red Celica 16-08-10 10:03

care incident??? nu a fost nici un incident...

Multumim participantilor si felicitari castigatorilor.... multe aprecieri tanarului din CJ cu Subaru CJ-66-MIG, care a dat dovada de mult bun simt si fair play... un adevarat sportiv. Imi pare rau ca nu am apucat sa schimb cu el datele de contact....

Razvan LKN

ISXXXXX 16-08-10 11:48

ce masini au luat grupele ?

gonzy_et 16-08-10 13:45

Vreau sa felicit organizatori pentru un eveniment foarte reusit. Am fost din pacate numai duminica si ce am vazut acolo mia placut un grup restrans de street raceri care se intelegeau super o atmosfera familiara chear, ca la Camping.
Oraganizare severa, fete frumoase, masini tari, fani obositi dupa o sambata noapte puternica, un comentator care dupa ce i se usca gura dadea un drift de racorire si fum de cauciuc in loc de apa :lol: , si sa nu uitam drift in SLAPI extraordinar Razvan.
De asa evenimente mai avem nevoie prin zona noastra. Bravo nota 20.

Red Celica 16-08-10 13:50

Quote:

Originally Posted by gonzy_et (Post 3589024)
Vreau sa felicit organizatori pentru un eveniment foarte reusit. Am fost din pacate numai duminica si ce am vazut acolo mia placut un grup restrans de street raceri care se intelegeau super o atmosfera familiara chear, ca la Camping.
Oraganizare severa, fete frumoase, masini tari, fani obositi dupa o sambata noapte puternica, un comentator care dupa ce i se usca gura dadea un drift de racorire si fum de cauciuc in loc de apa :lol: , si sa nu uitam drift in SLAPI extraordinar Razvan.
De asa evenimente mai avem nevoie prin zona noastra. Bravo nota 20.

multumim de aprecieri...!!:lol::lol::lol:

All times are GMT +2. The time now is 00:57.

- Copyright 2026 4Tuning