Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Deva, Hunedoara ? (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/19859-deva-hunedoara.html)

xxdadixx 23-08-06 18:46

Re: Deva, Hunedoara ?

Degeaba Mutzule daca nu ai talent din nastere :)

BAD-GUY 23-08-06 18:49

Quote:

Originally Posted by mutzu (Post 529695)
Pe traseu te rog frumos sa nu ma provoci, ca mi frica , ca o sa te am pe constinta daca la 120 ai zis ca era sa mori, in fine.

Si daca tot te dai cunoscator... daca un ambreiaj e bulit, ce p**a mea sa mai cunosti tu la el ? ca sa-l faci sa prinda, daca un ambreiaj e bulit, patineaza, poti sa-l scarpini in k00r ca degeaba.. tot patineaza..
Tentativa ce esti

Las ca te pricepi tu,daca nu ar prinde n-ar mai merge...tre sa sti cand sa-l cumplezi,nu zic e vb. de picior,experientza...cand prinde te baga in scaun si scartzie rotziile ;)

Cu 120 am mers cu Daia Cincis-Hunedoara,si inca sunt aici...

xxdadixx 23-08-06 18:51

Quote:

Originally Posted by mutzu (Post 529669)
Si facem la bere, ca sa nu facem la bani, ca dupaia lacrimezi, facem la bere, adica cine pierde da bere la toti de pe topicul asta..

Mie sa-mi dea ceai verde ca nu pot sa beau, is cu stomacu, am ulcer!

GYM 23-08-06 20:59

Nu mai pot de ras...:))) ce discutii :D Oricum m-am bagat si eu in seama ca am auzit ca se da bere moca si am zis ca ar trebui sa apar si eu pe topic :))

xxdadixx 23-08-06 21:33

Smecheria la discul de ambreaj e sa-i arunci o lopata de nisip inainte de cursa, cica atunci ar prinde chiar daca e uzat ;) .

BAD-GUY 23-08-06 22:50

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 529714)
Mie sa-mi dea ceai verde ca nu pot sa beau, is cu stomacu, am ulcer!

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 529928)
Smecheria la discul de ambreaj e sa-i arunci o lopata de nisip inainte de cursa, cica atunci ar prinde chiar daca e uzat ;) .

Nu te-ai mai tratat ma?,vezi ca esti pe moarte...

S-a rezolvat cu discul l-am prins mai bine cu sarma... ;) sa vezi ce prinde acuma de da cu tine pe jos ;)

xxdadixx 23-08-06 23:15

Abea astept sa-i fac o proba, cand iti mai da masina sa o conduci si ma vezi prin oras fa-mi semn sa ma tin dupa tine prin trafic, nu de alta dar vreau si eu senzatii tari. Am vazut ca te laudai ca tot timpul cand conduci e o cursa, inseamna ca toata lumea care schimba la 2000 de ture face curse?

sNap7 24-08-06 03:26

hopa .. e vba de cv pariuri pe bere moca ? Sper ca nu uitati sa mai sunt si eu pe aici :D

Chiar nu cred ca au rost discutiile astea.Totul se va vedea la "proba" practica.Aici pe forum nu rezolvati nimik.

P.S : sa ma chemati si pe mine la "eveniment":D

sNap7 24-08-06 03:28

aa .. si tocmai am aflat ca doar in 14 Septembrie am examenul pt carnet si ca voi face CEL MULT 15 ore de conducere :D V-am zis eu, daca a avut cine sa ma invetze dinainte ... ;)

F.R.Sonic 24-08-06 06:53

Quote:

Originally Posted by GYM
...Oricum m-am bagat si eu in seama ca am auzit ca se da bere moca si am zis ca ar trebui sa apar si eu pe topic :))

Quote:

Originally Posted by sNap7 (Post 530266)
hopa .. e vba de cv pariuri pe bere moca ? Sper ca nu uitati sa mai sunt si eu pe aici :D...

:drunk:Cand atzi auzit de bere moca.... :lol: Oricum sper sa fie baietzi faini si sa anuntze aici data, ora si unde va fi infruntarea cea mare... mai facem si altzi "liniutze"(cu masini nu de-alea de tragi pe nas) dak se poate, pt ca stiu eu doritori de senzatzii tari pe aici...

BAD-GUY 24-08-06 09:57

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 530063)
Abea astept sa-i fac o proba, cand iti mai da masina sa o conduci si ma vezi prin oras fa-mi semn sa ma tin dupa tine prin trafic, nu de alta dar vreau si eu senzatii tari. Am vazut ca te laudai ca tot timpul cand conduci e o cursa, inseamna ca toata lumea care schimba la 2000 de ture face curse?

Cum adica sa schimb la 2000 ? tu asa faci sau cum? :),aia e masina de 7000 de ture,doamne macar de taceai...sti vorba aia.

Si tu nu ai cu ce sa te tzi dupa mine,opel'u tau la 170 e terminat...

mutzu 24-08-06 10:11

Quote:

Originally Posted by BAD-GUY (Post 530398)
Cum adica sa schimb la 2000 ? tu asa faci sau cum? :),aia e masina de 7000 de ture,doamne macar de taceai...sti vorba aia.

Si tu nu ai cu ce sa te tzi dupa mine,opel'u tau la 170 e terminat...

Tu esti terminat la 120, si daca ai avea Ferrari ..
Hai termina, si fa-ti un bine.. si nu mai posta aici, ca habar nu ai ce vorbesti..
Te astept sa-ti dau finalu la poligon, cu BMW-u lu Bebi.

F.R.Sonic 24-08-06 10:33

No zicetzi bah!!! pe cand infruntarea ca nu mai rezist!!!!? hotaratziva odata, ca din vorbe ne-atzi zapacit pe totzi de aici
Deci: BAD-GUY Vs MUTZU in data de .. la ora de ... locatzia : ...
masinile cu care vetzi concura chiar nu mai conteaza!!!
Fie ca e Bmw,Saxo,papuc,duba sau S.U.V. ...din partea mea facetzi una cu autobuzele numa sa va vad odata la lucru pe amandoi :arrow:

GYM 24-08-06 11:21

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 530063)
... inseamna ca toata lumea care schimba la 2000 de ture face curse?

Deci eu traiesc viata la maxim !!!

BAD-GUY 24-08-06 12:39

Quote:

Originally Posted by mutzu (Post 530411)
Tu esti terminat la 120, si daca ai avea Ferrari ..
Hai termina, si fa-ti un bine.. si nu mai posta aici, ca habar nu ai ce vorbesti..
Te astept sa-ti dau finalu la poligon, cu BMW-u lu Bebi.

Deocamdata am mers destul de tare,poate mai mult ca tine si ca multzi altzii... 200 that is si nu pt. 1 min ;),ca sa nu mai zic ca am condus peste 12 ore in continu...nu ca vreau sa ma laud,dar cand te aud ce dume ai in tine,intzeleg ca itzi plac masinile si ca tu crezi ca esti cel mai bun,cine nu ma crede sa urmareasca pe forum nenumaratele posturi in care se lauda si ii dau altzii peste nas,pasiunea e laudabila,prostia nu.

Nu cred ca potzi tu sa determini cine are voie sau nu sa posteze aici,ca tu suferi asta e partea a 2-a,si pana sa ajungi tu super moderator adica niciodata pt. ca nu itzi permite felu tau de a fi...

Si oricum nu o sa fac concurs cu tine cu masina aia,daca ai avea si tu ceva pe la 110 cai sa zicem,ca nici bmw'u ala nu-i mai are pe totzi asta e clar,daca m-am coborat la nivelu tau si a lui Dadi a fost mai mult pt. gluma,cand vine vb. de lucrui serioase se schimba lucrurile...

F.R.Sonic 24-08-06 12:48

Quote:

Originally Posted by BAD-GUY (Post 530619)
Deocamdata am mers destul de tare,poate mai mult ca tine si ca multzi altzii... 200 that is si nu pt. 1 min ;),ca sa nu mai zic ca am condus peste 12 ore in continu...nu ca vreau sa ma laud,dar cand te aud ce dume ai in tine,intzeleg ca itzi plac masinile si ca tu crezi ca esti cel mai bun,cine nu ma crede sa urmareasca pe forum nenumaratele posturi in care se lauda si ii dau altzii peste nas,pasiunea e laudabila,prostia nu.

Nu cred ca potzi tu sa determini cine are voie sau nu sa posteze aici,ca tu suferi asta e partea a 2-a,si pana sa ajungi tu super moderator adica niciodata pt. ca nu itzi permite felu tau de a fi...

Si oricum nu o sa fac concurs cu tine cu masina aia,daca ai avea si tu ceva pe la 110 cai sa zicem,ca nici bmw'u ala nu-i mai are pe totzi asta e clar,daca m-am coborat la nivelu tau si a lui Dadi a fost mai mult pt. gluma,cand vine vb. de lucrui serioase se schimba lucrurile...

Inseamna ca nu va fi nici cursa? aaa damn! :(

fratzika 24-08-06 14:35

Quote:

Originally Posted by GYM (Post 529880)
Nu mai pot de ras...:))) ce discutii :D Oricum m-am bagat si eu in seama ca am auzit ca se da bere moca si am zis ca ar trebui sa apar si eu pe topic :))

....:D ce-mi place de tine, aduci zambetul pe buzele mele, apari in momentele cele mai tensionate cu fraza cea mai tare:D ....!!!!Esti super tare.
....sincer si eu speram la o "be-re", dar se pare ca a cazut....:(

fratzika 24-08-06 14:48

Quote:

Originally Posted by fast_racer_sonik (Post 530291)
:drunk:Cand atzi auzit de bere moca.... :lol: Oricum sper sa fie baietzi faini si sa anuntze aici data, ora si unde va fi infruntarea cea mare... mai facem si altzi "liniutze"(cu masini nu de-alea de tragi pe nas) dak se poate, pt ca stiu eu doritori de senzatzii tari pe aici...

.:D ...da da da...se pare ca ti-ai adus aminte de discutzia nostra de azi noapte de la lucru.......dac' e sa fie....LINIUTZE SA FIE!!!!...da nu d'alea cu care e obisnuit MUTU(fotbalistu').:-P ...cum bine zici si tu...

F.R.Sonic 24-08-06 14:53

Quote:

Originally Posted by fratzika (Post 530776)
.:D ...da da da...se pare ca ti-ai adus aminte de discutzia nostra de azi noapte de la lucru.......dac' e sa fie....LINIUTZE SA FIE!!!!...da nu d'alea cu care e obisnuit MUTU(fotbalistu').:-P ...cum bine zici si tu...

Deci accept orice dar nu te lua de Adi (Mutu) da? :D ca saracu a trecut prin niste perioade dificile :bong:

fratzika 24-08-06 15:00

Quote:

Originally Posted by fast_racer_sonik (Post 530778)
Deci accept orice dar nu te lua de Adi (Mutu) da? :D ca saracu a trecut prin niste perioade dificile :bong:

...:-P io' cred ca era deprimat din cauza ca a pierdut la LINIUTZE cu masini(nu au facut fata masinile alea scumpe in fata catorva de duzina), si a trecut la un altfel de LINIUTZE, care sa-i ofere placerea de a fi INVINGATOR...:twisted:

GYM 24-08-06 16:41

Off..ce ***, nu mai beau bere moca :( Deci nu mai postez :D Apropo, fii rau BAD-GUY :D

xxdadixx 24-08-06 16:44

1. Am spus 2000 de ture pt ca niciodata nu te-am vazut sa-i dai la masina. Inca ai ocazia sa demonstrezi ce poti. Nu vad legatura, ce daca merge cu 170, eu vorbeam de oras.
Acum sa lasam bancurile proaste si copiii complexati si sa revenim la ale noastre. De curand am primit OK-ul pt a ne face sectiune separata Hunedoara - Deva.

fratzika 24-08-06 16:52

De curand am primit OK-ul pt a ne face sectiune separata Hunedoara - Deva.[/QUOTE]

Sal...:D cred ca e vestea cea mai buna pe ziua de azi:headfones ....si poate sa confirme si fast_racer....oricum nu cred ca o sa-i cumpere nimeni telefonu' ala...numa asa ca sa-l necajesc un pic...:-P :mrgreen: :peace:

F.R.Sonic 24-08-06 17:20

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 530898)
1. Am spus 2000 de ture pt ca niciodata nu te-am vazut sa-i dai la masina. Inca ai ocazia sa demonstrezi ce poti. Nu vad legatura, ce daca merge cu 170, eu vorbeam de oras.
Acum sa lasam bancurile proaste si copiii complexati si sa revenim la ale noastre. De curand am primit OK-ul pt a ne face sectiune separata Hunedoara - Deva.

:dance:YEAAAH BABY !!!!! :hug:

Quote:

Originally Posted by fratzika (Post 530910)
Quote:

De curand am primit OK-ul pt a ne face sectiune separata Hunedoara - Deva.
Sal...:D cred ca e vestea cea mai buna pe ziua de azi:headfones ....si poate sa confirme si fast_racer....oricum nu cred ca o sa-i cumpere nimeni telefonu' ala...numa asa ca sa-l necajesc un pic...:-P :mrgreen: :peace:

fast_racer confirma!!! :drunk: tre' sa bem ceva sa-l "udam" cum se spune, nu? ...asteptam acum sa vedem ce iasa.

BAD-GUY 24-08-06 17:53

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 530898)

Eh nu i-am dat,n-ai fost tu in zona,cu toate ca imi aduc aminte o data cand ieseam din sensul giratoriu si tu mi-ai acordat prioritate,mergeai spre Gambrinus...am calcato pana am ajuns pe Corvinul unde era aglomerat,tu erai in spatele meu,de fapt ai ramas in spate ;),s-ar putea sa fi fost si fast_racer_sonik cu tine.

De demonstart am demonstrat destul in 4 luni,cel putzin mie,nu aveai cum sa vezi numai daca erai cu mine in masina...in oras tzine de inconstientza sa te apuci sa o calci de nebun,eventual dupa ora 24.

xxdadixx 24-08-06 18:03

Quote:

Originally Posted by BAD-GUY (Post 530981)
am calcato pana am ajuns pe Corvinul unde era aglomerat,tu erai in spatele meu,de fapt ai ramas in spate ;),s-ar putea sa fi fost si fast_racer_sonik cu tine..

Ai calcat-o atunci? Cata inconstienta :lol: Mie nu mi s-a parut, data viitoare calco pana la fund si fa-i ghidusia sa prinda ambreajul.

mutzu 24-08-06 18:23

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 530993)
Ai calcat-o atunci? Cata inconstienta :lol: Mie nu mi s-a parut, data viitoare calco pana la fund si fa-i ghidusia sa prinda ambreajul.

Dai cu nisipu, ahahhaha :))

BAD-GUY 24-08-06 18:26

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 530993)

Deajuns sa nu te mai vad in oglinda... ;)

mutzu 24-08-06 18:26

Quote:

Originally Posted by BAD-GUY (Post 530619)

SI ce are ca am 75 de cai mai, imi ajunge pt o marmota ca tine ..
Daca aveam 110 cai, nici nu te mai bagam in seama...
Oricum nici asa nu te prea bag..

BAD-GUY 24-08-06 18:27

Quote:

Originally Posted by mutzu (Post 531016)
SI ce are ca am 75 de cai mai, imi ajunge pt o marmota ca tine ..
Daca aveam 110 cai, nici nu te mai bagam in seama...
Oricum nici asa nu te prea bag..

Ai impresia ca eu te bag,ma distrezi doar :) si nu numai pe mine ;)

xxdadixx 24-08-06 18:37

Quote:

Originally Posted by BAD-GUY (Post 531015)
Deajuns sa nu te mai vad in oglinda... ;)

Dupaia te-ai uitat la replay. Ai stins computerul si te-ai culcat :lol:

fratzika 24-08-06 21:02

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 531032)
Dupaia te-ai uitat la replay. Ai stins computerul si te-ai culcat :lol:

Asta a fost tare de tot cu replay, stins computer si apoi culcat.....
Dar e totusi sper ca voi glumitzi......:D

BAD-GUY 24-08-06 21:25

Quote:

Originally Posted by fratzika (Post 531185)
Asta a fost tare de tot cu replay, stins computer si apoi culcat.....
Dar e totusi sper ca voi glumitzi......:D

El da,eu nu ;) ma intreb de ce oare :)

De acuma in colo va anuntz cand glumesc :)

xxdadixx 24-08-06 21:37

Deci BAD-GUY BMW320i VS TTT Fiat Doblo Cargo, drum de cincis virajat. Tudoran a zis "Da, fara sa stau pe ganduri!" Ce zici Bad-Guy, ii scoti condusu din cap?

mutzu 24-08-06 23:16

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 531242)
Deci BAD-GUY BMW320i VS TTT Fiat Doblo Cargo, drum de cincis virajat. Tudoran a zis "Da, fara sa stau pe ganduri!" Ce zici Bad-Guy, ii scoti condusu din cap?

Numa daca-i sterge memoria :))

F.R.Sonic 25-08-06 07:11

Mi se pare mie sau au disparut 2 posturi..unu de la bad-guy si unu de la mutzu! Se pare ca moderatoru nostru drag isi face treaba :D

BAD-GUY 25-08-06 08:36

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 531242)

Tu nu auzi ca nu am timp de prostii,daca e vb. de ceva lucruri serioase da...eventual vin cu Dacia e mai aproape de realitate,si facem acelasi pariu da invers ;)

mutzu 25-08-06 13:28

Quote:

Originally Posted by BAD-GUY (Post 531559)
Tu nu auzi ca nu am timp de prostii,daca e vb. de ceva lucruri serioase da...eventual vin cu Dacia e mai aproape de realitate,si facem acelasi pariu da invers ;)

Ba, du-te lasa-ne, si hai cand vrei sa te dai cu mine la poligon, sau cand faci cu ala, si daca demonstrezi ceva.. esti in echipa..(dar nu ai cum, numa daca ne jucam in retea) :)
hai du-te

BAD-GUY 25-08-06 21:33

Quote:

Originally Posted by mutzu (Post 531945)
Ba, du-te lasa-ne, si hai cand vrei sa te dai cu mine la poligon, sau cand faci cu ala, si daca demonstrezi ceva.. esti in echipa..(dar nu ai cum, numa daca ne jucam in retea) :)
hai du-te

Tu nu auzi ca nu avetzi masini pt. BMW'u ala,o sa incerc sa caut ceva pe masura,daca e ceva va anuntz.

mutzu 26-08-06 00:34

Quote:

Originally Posted by BAD-GUY (Post 532480)
Tu nu auzi ca nu avetzi masini pt. BMW'u ala,o sa incerc sa caut ceva pe masura,daca e ceva va anuntz.

Ba deja ma enervezi, mai dute-n p**a mea.. daca eu vreau sa ma dau cu tine cu masina de 75 de cai, daca esti ciumeg, te dai cu mine.. si gata.
Nu te dai rotund pe aici, ca oricum esti anti-talent, degeaba ai 150 cp, ca te rezolv urgent..

All times are GMT +2. The time now is 20:50.

- Copyright 2026 4Tuning