![]() |
Re: Deva, Hunedoara ?
Degeaba Mutzule daca nu ai talent din nastere :)
|
Quote:
Cu 120 am mers cu Daia Cincis-Hunedoara,si inca sunt aici... |
Quote:
|
Nu mai pot de ras...:))) ce discutii :D Oricum m-am bagat si eu in seama ca am auzit ca se da bere moca si am zis ca ar trebui sa apar si eu pe topic :))
|
Smecheria la discul de ambreaj e sa-i arunci o lopata de nisip inainte de cursa, cica atunci ar prinde chiar daca e uzat ;) .
|
Quote:
Quote:
S-a rezolvat cu discul l-am prins mai bine cu sarma... ;) sa vezi ce prinde acuma de da cu tine pe jos ;) |
Abea astept sa-i fac o proba, cand iti mai da masina sa o conduci si ma vezi prin oras fa-mi semn sa ma tin dupa tine prin trafic, nu de alta dar vreau si eu senzatii tari. Am vazut ca te laudai ca tot timpul cand conduci e o cursa, inseamna ca toata lumea care schimba la 2000 de ture face curse?
|
hopa .. e vba de cv pariuri pe bere moca ? Sper ca nu uitati sa mai sunt si eu pe aici :D
Chiar nu cred ca au rost discutiile astea.Totul se va vedea la "proba" practica.Aici pe forum nu rezolvati nimik. P.S : sa ma chemati si pe mine la "eveniment":D |
aa .. si tocmai am aflat ca doar in 14 Septembrie am examenul pt carnet si ca voi face CEL MULT 15 ore de conducere :D V-am zis eu, daca a avut cine sa ma invetze dinainte ... ;)
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Si tu nu ai cu ce sa te tzi dupa mine,opel'u tau la 170 e terminat... |
Quote:
Hai termina, si fa-ti un bine.. si nu mai posta aici, ca habar nu ai ce vorbesti.. Te astept sa-ti dau finalu la poligon, cu BMW-u lu Bebi. |
No zicetzi bah!!! pe cand infruntarea ca nu mai rezist!!!!? hotaratziva odata, ca din vorbe ne-atzi zapacit pe totzi de aici
Deci: BAD-GUY Vs MUTZU in data de .. la ora de ... locatzia : ... masinile cu care vetzi concura chiar nu mai conteaza!!! Fie ca e Bmw,Saxo,papuc,duba sau S.U.V. ...din partea mea facetzi una cu autobuzele numa sa va vad odata la lucru pe amandoi :arrow: |
Quote:
|
Quote:
Nu cred ca potzi tu sa determini cine are voie sau nu sa posteze aici,ca tu suferi asta e partea a 2-a,si pana sa ajungi tu super moderator adica niciodata pt. ca nu itzi permite felu tau de a fi... Si oricum nu o sa fac concurs cu tine cu masina aia,daca ai avea si tu ceva pe la 110 cai sa zicem,ca nici bmw'u ala nu-i mai are pe totzi asta e clar,daca m-am coborat la nivelu tau si a lui Dadi a fost mai mult pt. gluma,cand vine vb. de lucrui serioase se schimba lucrurile... |
Quote:
|
Quote:
....sincer si eu speram la o "be-re", dar se pare ca a cazut....:( |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Off..ce ***, nu mai beau bere moca :( Deci nu mai postez :D Apropo, fii rau BAD-GUY :D
|
1. Am spus 2000 de ture pt ca niciodata nu te-am vazut sa-i dai la masina. Inca ai ocazia sa demonstrezi ce poti. Nu vad legatura, ce daca merge cu 170, eu vorbeam de oras.
Acum sa lasam bancurile proaste si copiii complexati si sa revenim la ale noastre. De curand am primit OK-ul pt a ne face sectiune separata Hunedoara - Deva. |
De curand am primit OK-ul pt a ne face sectiune separata Hunedoara - Deva.[/QUOTE]
Sal...:D cred ca e vestea cea mai buna pe ziua de azi:headfones ....si poate sa confirme si fast_racer....oricum nu cred ca o sa-i cumpere nimeni telefonu' ala...numa asa ca sa-l necajesc un pic...:-P :mrgreen: :peace: |
Quote:
Quote:
|
Quote:
De demonstart am demonstrat destul in 4 luni,cel putzin mie,nu aveai cum sa vezi numai daca erai cu mine in masina...in oras tzine de inconstientza sa te apuci sa o calci de nebun,eventual dupa ora 24. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Daca aveam 110 cai, nici nu te mai bagam in seama... Oricum nici asa nu te prea bag.. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Dar e totusi sper ca voi glumitzi......:D |
Quote:
De acuma in colo va anuntz cand glumesc :) |
Deci BAD-GUY BMW320i VS TTT Fiat Doblo Cargo, drum de cincis virajat. Tudoran a zis "Da, fara sa stau pe ganduri!" Ce zici Bad-Guy, ii scoti condusu din cap?
|
Quote:
|
Mi se pare mie sau au disparut 2 posturi..unu de la bad-guy si unu de la mutzu! Se pare ca moderatoru nostru drag isi face treaba :D
|
Quote:
|
Quote:
hai du-te |
Quote:
|
Quote:
Nu te dai rotund pe aici, ca oricum esti anti-talent, degeaba ai 150 cp, ca te rezolv urgent.. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:50. |
- Copyright 2026 4Tuning