![]() |
Re: Machetele mele - alex_muresan2009
Quote:
|
sal
frumos M5 - si eu il caut - dar la un pret bun... nu-i da jos decalurile originale..celelalte da - masina trebuie sa fie cat de reala..si eu sunt de parere ca astea mai speciale - cum e si Range Rover de la tine sunt mai valoroase si pastreaza valoarea in timp.... machete "normale" are toata lumea eventual cauta pe net poze cu M5 oficial si adu-l mai aproape de realitate |
Quote:
mai ce oameni...si-a luat omu o macheta..si voi il puneti sa o strice... :-P |
@promo:macheta am luat-o ca imi place mult modelul m5...nu neaparat ca e safety car,dar o sa vad in viitor daca ii voi face modificari...
|
5 Attachment(s)
astazi o sa prezint un "leu":
PEUGEOT 307CC 1/18 SOLIDO(multumesc aokimare) |
Frumos leul imi place mult interiorul, buna achizitie:!::!::!:
|
Quote:
|
Am aruncat un ochi in thread-ul tau... mi-au atras privirea Pontiacul GTO si acel Jaguar, foarte tari. Bafta in contiuare!
|
multumesc tuturor de aprecieri...
|
9 Attachment(s)
Revin cu:
BMW 330i WELLY 1/18,care a primit jante negre,folie pe geamuri si plafon negru mat BMW M6 REVELL 1/18,plafon negru mat din fabrica,stergatoare mobile(multumesc radu_rs) |
Imi place M6-le, foarte tare.
|
Iupiii... ce de noutati la tine si toate Bmw...bun man, bravo:!:
Tare de tot M-ul:!::!::!: |
o da! De mult urmaresc sa vad cand prezinti M6 si uite ca l-ai prezentat.
Ce frumos este! Sa-l stapanesti sanatos :lol: Macheta arata foarte-foarte bine, pozele sunt de calitate, imi place mult macheta! Buuuna achizitie 8) |
Da...intr-adevar o macheta faina M6-le:-P si grea totodata;) pacat ca nu i se deschide portbagajul:-P
|
Foarte frumos M6, mie masina asta imi place mult pe alb, dar ii sta bine si asa ... frumoasa grila vopsita negru de Radu :D
|
m6 e cel mai smecher:X...e fain si interiorul de la peugeot
|
9 Attachment(s)
multumesc baieti,ma bucur ca va place m6-ele,dar de seria 3 nu s-a zis nimic,daca a iesit bine,sau nu....
Astazi continui cu: BMW 545i KYOSHO(lipsa geamuri,oglinzi,stergatoare,asa am cumparat-o de la babau_999,caruia ii multumesc pe aceasta cale) |
Foarte faina, imi place tapiseria de piele.
|
Imi place ca e alb si ca nu are geamuri, ca pe caldurile astea nu e problema..
|
Costi,pe caldurile astea e ok fara geamuri,dar la iarna o sa inghet putin in ea:-P
|
poate poti adapta geamurile, stergatoarele si oglinzile de pe modelul Maisto ...
|
Madalin,am incercat,dar macheta de la maisto este mai mica decat asta de la kyosho...si nu am reusit cu geamurile,ca arata foarte urat,de aia am lasat-o fara geamuri
|
am inteles ... atunci eu zic sa dai tapiterrile jos, sa scoti ce a mai ramas din geam si sa faci ceva gen geamuri intre deschis din plastic transparent de la cd-uri sau cutii de machete etc.
|
e buna ideea ta madalin,cred ca o sa incerc sa vad ce iese...multumesc
|
Wow... e de la babau_999 nu ? la doar 75ron :shock:!
Frumos tare ! :-) |
da,e de la babau_999...a fost 70 de lei
|
Quote:
|
foarte frumoasa pe culoarea asta...
in legatura cu geamurile,cum a zis si madalyn...incearca sa le faci din plastic intre-deschise. si la oglinzi si stergatoare incearca sa pui de la alte machete... succes. |
Super tare BMW-ul....iti ador machetele :D
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
E intr-adevar luat bine,dar e carca de lucru la el;) |
Quote:
as fi dat banii aia pe ea doar daca facea parte dintr-un proiect ceva..sau se facea tuning pe ea... |
Quote:
|
nu stiu momentan ce voi face cu bmw-ul kyosho....probabil ca ii voi prelucra niste geamuri...nu stiu inca nimic,dar daca mai voi apuca de ea, am sa va anunt...
|
de saptamana aceasta voi reveni cu machete noi.deocamdata doar doua(Audi A4 Avant Minichamps,Porsche 997 GT3 Autoart),dar sa speram ca se vor inmulti....
|
8 Attachment(s)
Pentru astazi
Audi A4 Avant Minichamps 1/18(multumesc ciprian_f): -mocheta interior+portbagaj; -cotiera rabatabila; -plasa in portbagaj; -sistem de sustinere a portbagajului si a capotei de la motor ca cel real; -centuri din material textil Va las sa admirati pozele si astept pareri |
hopa. altul.:razz: mai mai, dar acum o sa ma obisnuiesc sa bagi numai deastea.chiar imi place A4-le asta, am pus si eu ochii pe el, frumos de tot, bravo:!: asteptam un Porsche, prietenii stiu de ce:paper::drunk:
|
mersi Emil,dar s-ar putea sa se mai strecoare cate un bburago sau maisto ceva...doar sa fie vreun model ce imi place foarte mult.Porschele urmeaza maine
|
Poti spune lejer din poze ca e real...frumoasa macheta man:!:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:02. |
- Copyright 2026 4Tuning