![]() |
Re: Peugeot 407
scz n-am vazut:oops:
|
Acum am lasat masina la vopsitorie..O sa imi vopsesc bandourile in coloarea caroseriei si o sa renut la cromul de pe el si la grila din fata..Ma bate gandul sa o vopsesc la vara si cred ca o sa folosesc o vopsea de pe M6 putin mai inchisa si cu perla :) mai vedem
|
Quote:
Cat despre grila nustu ce sa zik , nush cum ar arata vopista :-?? |
Quote:
|
Quote:
Poi si ce grila pui ?? O lasi pe cea originala ? De ce ai dat jos cromul ? nu puteau aia sa vopseasca ? Asteptam poze :) |
Puteau dar vreau cat mai putin crom..Fiecare cum le place :) Si eu abia astept pozele :)
|
Quote:
Gusturile nu se discuta :) Daca eram in locul tau lasam cromul :P si faceam grila cu crom doar pe orizontala :P Bafta ... |
asa e ..gusturile nu se discuta...spre ex ce e pe luneta nu imi place daca era dintr-o bucata era ok dar cu stopu nu! si cu crom si fara crom ar arata bine,doar ca acel crom ii da un efect de bling..eu spre ex l-as fi lasat ! iar la masca fata crom doar orizontal ! in fien asteptam sa vedem cum iese .
ps: 407ele din taxi fara tunurile alea arata mult mai bine :) |
Quote:
Vara in soare iese masina mai in evidenta ;)) Pleoapa de pe luneta ii faina :) Abia astept sa vad cum va arata masina la final cu toate pe ea |
Pai masca asa cum ai spus tu..Si mie imi place cromul dar am si jantele pe 18 inchise la culoare si vreau sa am ceva ce nu au alte 407..no crome :)
|
Quote:
Ai uitat mai cristi ... of ... ce-i cu gropile astea ... :???: :lol: Tuning ... arata f bine pleoapa de luneta ... adik ... live arata mult mai bine (desi mie imi place si in poze) ... o face mai sportiva ... Acum ca sa fiu de acord cu antevorbitorii mei (sau antetastatorii :???: ) ... si eu as fi preferat sa lasi dungile cromate de pe usi ... zic ca dadeau bine ... si cu noua grila de 407 ... cu dungi cromate doar orizontal si mult mai finute. Oricum o sa fie frumoasa ... si joasa :shock: :D offtopic: Maine vin la iasi ... jucati acum cat mai puteti ca dupa va iau banda ... tre sa mai trag cateva serii :lol: :rolleyes2 |
astept sa vad ce a iesit:poricum ceva marfa cred
|
Sa speram :)
|
nush baieti dar eu pleoapa aia am vazut-o si in realitate pe o masina si nu imi place deloc...e ca un eleron care pe mijloc e taiat :) in fine
cristi vrei ce nu au toti..pai nu toti au linii finute cromate pe o masina ! mai ales ca tu nu o tunezi GRAV ci finut de efect :) ! daca inca nu te-ai apucat parerea mea e sa vopsesti fara liniile de la bara usi cromate..si baga niste poze aici ,vezi si tu si daca nu iti place apoi le poti vopsi si pe alea! dar nu le vopsi din start sa nu-ti para rau apoi:) doar imi dau si eu cu parerea la o masina care merita .... |
Unde ai mai vazut eleronul :) ?Chiar sunt curios?
|
cristi am doua intrebari......de unde ti-ai luat pleoapele?si cum ti-ai facut evacuarile?k eu am fost la cineva si mi-a spus ca nu poate sa-mi faca o iesire pe partea dreapta pt ca roata de rezerva nu ii pe mijloc ci inspre dreapta si nu are pe unde sa traga teava sa o lege la toba
|
Evacuare este de la Musketier..Este speciala pt 407..E greui de explicat cum vine..Si pleopele am pus un site cateva pagini mai in spate
|
Sal
Marfa masina,so stapanesti sanatos |
Merci.. :)
|
3 Attachment(s)
are si taicamiu un pejou 307
|
E frumos..sa il conduca cu placere
|
cand e gata, cristi? abia astept sa o vad!!!:shock:
|
Au zis ca trag tare sa termine sapt asta..Am spus ca nu ma grabesc si ca vreau sa iasa bine...Eu zic ca sapt viitoare o sa fie gata
|
pai nu mai stiu exact daca era pe 407...dar sigur era LA FEL cu stop intrerupere pe mijloc... auzi la interiori te-ai gandit sa imbraci in piele culoarea ta si pe la usi jumatatea de jos a bordului,iar scauele im conbinatie cu negru... chiar pe 4tuning vad anunt la niste baieti nu au preturi rele si cred ca lucreaza cum trebie de indata ce unii si-au lasat masinile la ei si au iesit misto ( bmw 5ar nou, 3ar , mertz coupe, audi X5...)
|
Nu am asta in plan..Imi place tapiteria mea..Am avut pe masina care am avut-o inainte si nu prea ma tenteaza acum...Urmatoare mutare va fi vopsirea intregii masinii..Pana la urma o sa pastrez dunga cromata de la bandouri ca m-ati innebunit..mai ales SFW :)
|
hahaha multumim SFW :) opa! vopsirea? la ce te-ai gandit? mie chira imi place culoarea
|
E tot un visiniu..E o culoare de la BMW care se gaseste pe modelele M..Are perla si e super metalic..E o vopsea mai deosebita, mai inchisa ca a mea..
|
aaa e bine atunci ca ramai tot pe nuanta asta! :) .. am zis ca vrei ceva diferit ca ma gandeam la un verde inchis tare perlat cu negru si galben ..mai rar asa ceva pe masina !
|
:no: Nuuuuu..nu o fac pom de craciu...
|
Multzam lui SFW ;)
Cristi sa vezi ca va arata mai frumos cu bandou vopsit in culoarea masinii si cu crom , iar grila doar pe orizontala :) O sa-ti placa si tie ;) De vopsit cand o vei vopsi ? toata |
As vrea la vara cel tarziu..Sa vad cu stau cu banii...m-am saturat sa tot dau banii pe masina...Cu 6000 de euro ce faceam..DOAAAAMNE...HAWAI :)
|
Quote:
Daca imi dai mie 1 mie iti vopsesc masina cu markerul :lol: |
Quote:
Asta cu markeru e tare :) |
frumoasa masina fratic , chiar e nebunie , 407 e frumos asa de la mama lui dar leutzul tau e superb , sa ai grija cu el
|
Va arata bine visiniu si dunga cromata;)
|
:flamed: visiniee???
|
Daaaaaaa? :))
|
Hai cu spoilerele alea :D :D
|
Marti sunt gata..La cel de pe spate o sa mai dureze pt ca e un pic de decupat la el si nu au timp acum si au zis sa il las la ei si cam in 2 sapt e gata si mi-l monteaza atunci :)..Azi am fost la ea :)
|
mda ..ceva modern si frumos bv
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:23. |
- Copyright 2026 4Tuning