![]() |
Re: Mures
hmmm. cu vremea asta... se mai misca ceva ?
daca stiti ceva dati un post aici |
LoooooL "Furia" mijto si ai reparat-o ?
|
ti se pare ca era reparabila ? :) si oricum cred ca reparatia costa mai mult ca masina,ce rost avea sa o repare ?
|
pana la urma ce a patit driver...? nu stiti rezultatul nici unu ? in ce stare e masina ? si ce s-a intamplat????????
|
Driver ieri la faculta asa mi-o zis ca vine......apai na....poate lo lasat balata masina :))) azi ceva meeting?:D
|
hopaaa....acuma am aflat , driver si-o facut zob masina ieri in unirii :))))))))) prostanacu`
|
140 in unirii ,o doborat 4 stalpi si o intors-o intr-o casa ...
|
stiu... l-am vazut aseara. era destul de varza masina in fatza. 4 stalpi de pe marginea drumului daramati (dinaia mici). mergeam acasa si am observat o masina de politie si am urmarito. si am ajuns pe baraganului in unirii si acolo era driver. nasol... nu stiu exact ce a patit...
eddye... voi aseara unde ati mers dupa ce ati plecat de la petrom v ? |
Lam vazut aseara da imi era cumva sa zic ca ce o facut ! Da acuma vad ca o zis altii :P mie nici nu mie so parut masina nushu ce lovita......!da totusi cum o reusit?
|
Acuma o intrebare ERA TREAZ sau era drinki drinki ??? eu am oprit langa el si lam intrebat:Ce ai facut ma!!!??? si el cica dadea din umeri :| :shock:
|
drinki... l-am sunat asear sa iesim si o zis ca nu iese cu masina ca sta la baut si ca iesim azi ... :rolleyes2 lasa,bine ca nu o patit nimic nici el nici gagica de langa el
|
dutzu ai primit pm-ul ? ca tot face figuri... nu cred ca ti activat pm-ul. oricum da u un pm.
|
Nu stiu de ce se mai mira lumea de driver.... era de asteptat lucrul asta .... eu unu nush ce s-a intamplat ... acum vad pe forum.... dar sincer nu ma mira deloc faptu ca a lovit si calibra.....ii place lui sa aiba de-a face cu accidentele....de aici si "driver":D ....nu se va invatza niciodata crede-ti-ma, si asta pana cand nu o s-o patzeasca si el....bye bye all.... si grija la volan....ca dupa cum se vede se intampla foarte multe....
|
las k o trecut:P
|
ai fo tare cand am trecut pe langa tine... si am intrebat ce ai facut ma. :D si ai dat din umeri :P
|
Ati fost la Cluj? Ce parere aveti? Eu m-am asteptat la ceva mai mult :(
Bine ca pe drum mi s-a rupt stergatorul stang, si de la Turda pana la Cluj,am mers ca orbul :) Noroc ca spre Mures nu mai ploua doar de la Cristesti. Maine pot sa merg sa-mi caut un brat si o articulatie. |
Muaama. De mult timp n-am mai intrat pe forum din cauza lipsei de timp. Acum vad cat de multe s-au intamplat intr-o saptamana. Eu din pacate n-am ajuns si n-o sa ajung in curand la City sau la polivalenta ca am ceva probleme cu Golfuletul. Cand o sa fie facuta o sa ma vedeti si pe mine acolo. Pana atunci toate cele bune, multa multa grija la volan ca si eu am patit-o. Drive hard, but drive SAFE!
|
HHhmmm intradevar 1 saptamana si multe evenimente !! Pai oricum ceva timp te ia Golfuletzu da lasa ca se face si ne vedem pe undeva ca la Platou se cam strika treaba !! Gilofaratii tot mai des urca si fac scandal! Si aseara o legitimat pe toti care erau sus la platou .
|
pe cand termina senzor cu golfuu.... pe atunci apare si bestia bejjj :D. cu chestii inedite pt orice masina nu doar pt ea :D. promit..........
|
Da, din pacate platoul e "comprimised". Trebuie un alt loc. Si trebuie miscat tot timpul ca se prind baietii din dube. Si no, ar fi pacat sa ne sperie gilofaretii.
|
Asta inseaman ca ne apucam de BEJJ !!!! Oioioioioioi FRICA DACIILOR !!!
|
Apropo, Eddy, nu te-am vazut demult. Pana la urma acum ce conduci? Cielo? Sau A4?;)
|
ma eu inca nu conduc nimica....A6-le lu tata asa cate 1-2 ore pe saptamana si aia cu multe rugaciuni :)))) ...........dar SPER din tot sufletu ca saptamana ce vine sa fac rost de niste banutzi sa fac ITP`u si Asigurarea......si va PROMIT ca daca o fac........vinerea va arat eu putzin SHOW cu FURIA VISINIE :)))) ca in vremurile bune ......
|
Pardon, A6 am vrut sa scriu in loc de A4, my bad. In orice caz, asteptam "The Return of the Red Fury" partea II.:P
|
LooooooL !!! nah atuncia aduc stingatoru ala mare de acasa! si calbu de tractat! si un triunghi ??????
|
Nu uita de vesta verde si trusa medicala. Just in case... Nu pentru Eddy, dar pentru altii la care le vor cadea falcile. Asa-i Eddy?:-P
|
eu nu zic nimica :D nu is genu` cu vorbe....mie imi place sa arat fapte :)
|
Corect. Faptele vorbesc. Just be careful dude...
|
Vesti proaste
Din pacate BAD BOYZ TUNER nu va ajunge sa concureze la 4 tuning ,din cate stiti Corradoul e spart la fata si NGL inca nu e terminata ,asa ca de data asta inca mergem ca vizitatori dar ne vom regrupa si vom demonstra atunci cand trebuie (vb de concursuri adevarate ), a sa avem Corradoul(dac nu-l vinde pina atunci ), NGL-ul la liniute si pa Dutzu la drift .O sa aratam ce inseamna Mures POWER .Deocamdata din cate am inteles Nescar va fi prezent .Asa ca trebuie sa-i sustinem la greu. BAD BOYZ FO' LIFE ! |
Oricum noi vrem sa mergem la 4 Tuning dar ne-am gindit ca o sa mergem vineri dimineata sa ajungem pe 10 la Otopeni si sa stam pina Simbata seara .
Cine vrea sa vina vom fi foarte bucurosi sa ni sa alature . Multumim |
pe mine care ma luatzi:P
|
din pacate si nescar v-a merge ca vizitator, din anumite cauze. dar v-a fi prezent cu un stand la alte intalniri importante din tara. se pare ca toata incercarea de a reprezenta muresul cel putin cu o firma a esuat.
|
Quote:
|
Quote:
|
Ca ne vom strange 5, 10 sau 20 pt Bucale nu mai are importantza....pt ca nu putem sa reprezentam orashul.... cu parere de rau.....asa ca cine vrea sa vina concret sa zica de pe acum.... macar sa mergem asa in grupuletz de aici .... asteptam....
|
oricum o sa ne vedem acolo... filam prin parcare masinile de MS :D. oricum... cu cine am fost vb eu ... trebuiau sa vina multi dar... se pare ca s-au spart grupuletzele din cauza unor probleme .... mai multe la numar. asa ca din u nr initial de 4-5 masini daca mai merge 1-2.
|
OFFFF si Ursuletul meu acum s-o strikat
s-o facut varza motorul bate vibrochenul ......... acum fac motorul acesta sa functioneze si in vara schimb motorul 2.7 eventual si un turbo:???: |
oscar oscar.... daca ii dai pana pusca tot... normal :D. cand schimbi motoru sa imi dai mie carburatorul :D :P.
|
Nu era problema cu motorul fiecare data acumlatorul lovea delcoul asta era problema
|
Dar de ce iti tre carburatorul ? Poate pot sa fac rost(mai mult ca sigur)
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:30. |
- Copyright 2026 4Tuning