![]() |
Re: Drift Show - Suceava 10-11 Iulie 2010 POZE/Filme
Quote:
0) Lene la tastat...mie? :)) A sughitat popa'n crama? 1) Oricum vorbesc degeaba. 2) Oricum nu schimb nimic. 3) Fiecare stie foarte bine cu ce greseste, nu trebuie si eu sa confirm asta. 4) Nu intelegeti voi (forumistii) iar ce vreti. 5) Faptul ca nu schimb nimic mai poate fi pus inca odata. 6) Fiecare are pe undeva dreptate in felul lui dar e ipocrizie si in stanga si in dreapta asa ca decat sa ma scuipe toti mai bine tac. 7) Imi e frica sa nu imi iau bataie, recunosc. Mai scriu? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
P.S...timpul o sa rezolve toate problemele, asha k vizionare placuta!!! |
1 Attachment(s)
;) Acestea sint jantele care au cistigat Cupa Best Rims si tin sa precizez ca sint la prima participare la un asfel de eveniment si nu sint prieten nici cu membrii juriului si nici cu organizatorii.Aceasta a fost decizia juriului ,pur si simplu.Singurul meu merit a fost pasiunea pe care am investit-o in aceasta masina.
Va salut si am tot respectul pentru membrii din Neamt. |
Quote:
|
Quote:
Glumesc. :-) |
Ma bucur enorm de mult omule ca ai castigat best rims! Personal mi se pare cea mai buna clasare a juriului impreuna cu car of the show.
Mam vazut cu Aleks prin parcare si chiar iam zis "dute'n coltul ala ca ai sa vezi fordu ala mov cu best rims"...chiar ma bucur ca ai castigat! Merita!!! Is frumoase jantele, frumos integrate pe linia masinii...ii intregesc stilul, erau best rims din parcare!!! Peace out |
:D Multumesc mult Morpheus pentru aprecieri,ma bucur ca ti-au placut.
Cabbano ,sa stii ca nu sint fake-uri,sint cit se poate de originale.:!: Ali_ump ,jantele sint pe 17",KEI FORCE 10-Hyperblack. Cu respect. |
Quote:
Eu cred ca toata masina e foarte frumoasa,nu doar jantele... |
:idea: Ma scuzi Cabbano,graba este de vina,sint la munca si mai intru si eu pe aici in viteza.Am gasit fotografia aici pe forum si neavind alta la indemina am folosit-o pe cea facuta de tine.
Merci.:lol: |
Quote:
|
Spre rusinea si dezamagirea mea masina are o motorizare mica,1250cc,75ponei:D dar ma mindresc cu ei.Asta este,m-am obisnuit cu ea si la cum circul chiar nu am nevoie de mai mult.;)
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
:D Daca tot va place asa mult am mai atasat niste poze in care apare masina cu tot cu controversatele "best rims" ,alias kei force 10-17" si nu numai.;)
|
Quote:
|
Quote:
1. W passat 3Bg 2. 100nx 3. audi coupe 4. H lantra 5. honda accord model american 6. 2x honda aerodek 7 .ford mondeo 8. olcit 9. 3x dacia 10. peugeot 307SW 11 .peugeot206CC 12. bmw E30 (316) 13 .bmw E30 cabrio 14. mercedes c200 kompresor 15 .golf 4 1.9tdi(90hp) 16. golf 4 1.9tdi(131hp) 17. renault clio 3 18. 99% bmw E30 compact(sunt in negocieri) si apropo:1. cind mai montezi suspensi sport macar curata rugina(m-am olbat la suceva la suspensia ta ,si este foarte stok.+ca pot sa confirme inca vreo 5 persoane care erau prezente duminica dimineata) 2. pt cultura ta generala FK nu face suspensi pt. 100nx |
Quote:
|
Quote:
P.S. Ma bucur sa aud ca am ajutat indirect la premierea masinii tale :) (mia placut mult) |
Quote:
premiul il merita la ce concurenta avea ,dar nu era cum spuneai tu fara probleme de finisare |
Quote:
Sincer nu am vrut să supărăm pe nimeni, deşi e evident că oricine ar fi fost premiat discuţii şi nemulţumiri ar fi apărut, aşa e la fiecare eveniment şi niciodată premiile nu or să fie egale cu numărul de maşini. Tot ce sper eu e că aceia care au fost aproape de premii să reuşească să rezolve problemele care i-au împiedicat să ia cupele, aşa cum şi eu am înţeles de-a lungul anului expoziţional ce mai am de făcut la maşină şi ce trebuie păstrat, şi la anul, sau la sfârşitul sezonului ăsta eventual, să ne vedem fiecare cu evoluţiile lui, la un alt eveniment sau de ce nu, la o bere în Piatra sau altundeva. |
Sau poate la bacau :rolleyes2:rolleyes2 Ia domnule Moderator (asta tu General supervizitatorul)...spune la lume sa termine cu offtopicu jurizarii si sa vorbim asa general despre suceava...mai datio'n otet cu jurizarea si cu expo...ca aia a fost doar 10% din ce a insemnat acest weekend. Alte pareri alte opiniii...alte chestii pe acolo???
Voi ati vazut ce fete bune erau pe acolo prin public? Serios, schimbam subiectul...ne batem maciucile degeaba... |
Quote:
semnat: smecherul anonim :lol::lol::lol: bafta si spor la modificat. sa te vad premiant. nu renunta, nu fi dezamagit, mergi mai departe. |
bre voi nu sunteti sanatosi la cap...oriunde dati unu de altu pe forumu asta incepeti cu cearta :rolleyes2
|
Quote:
Quote:
|
24 Attachment(s)
Cam tarziu dar pun si eu niste poze:)
|
Quote:
Cu stima.;) |
Quote:
|
Si totusi thread-ul se numeste " Drift Show - Suceava 10-11 Iulie 2010 POZE/Filme",unde sunt pozele si filmele?Inafara de pozele puse de alin si justin ,nu am mai vazut nimic.....
|
daaa.....chiar asa unde`s pozele? :rolleyes2
|
hai lume sariti cu pozele:poke:
|
22 Attachment(s)
cateva poze de la drift:D
|