![]() |
Re: E30 - M3 x2
Quote:
|
Bun asa, frumos ce vad :shock:
Chiar daca mai incet dar treaba evolueaza foarte bine. Oricum iarna este lunga. Intrebare... la caroserie mai e ceva de facut sau asteapta echiparea? Spor. |
din cauza a doua oringuri a trebuit sa oprim lucrarile azi noapte pe la ora 02:00. probabil va dura cam 2-3 zile pana vin si reluam. asa ca iar avem o mica pauza. caroseria este gata vopsita. dar m-am hotarat sa ii schimb culoarea.
o sa pun acum motorul, puntile , franele, etc sa vedem ce modificari mai trebuie facute. apoi se demonteaza iar tot. si dupa vopsire se monteaza definitiv. |
Stii zicala:... "Buturuga mica rastorna carul mare!" Cam asa ai patit si tu acum. Dar e bine ca faci totul asa cum trebuie si nu faci rabat la calitate.
Si referitor la culoare, ai renuntat la negru ? Ne poti spune ce ai ales, sau e surpriza? Nu chiar cu orice culoare ii sta bine unui urs, mai ales ///M. Hmmm.... sa fie un alb/// ??? .... |
despre culoare nu pot spune decat ca e in paletaru bmw individual.
|
in primul rand LA MULTI ANI !!! celor care mai arunca cate un ochi pe topic.
acum ca am terminat cu sarbatorile ne apucam iar de treaba. maine pleaca vanosurile spre usa pentru reconditionare. pana vineri vreau sa montez puntea spate. din pacate nu stiu daca voi putea monta si etrierii. doar discurile. si primele probe cu jantele |
Quote:
Un an nou plin de impliniri marete si la mai mare in ce priveste cele 2 masini exceptional de frumoase.Multa bafta in continuare pentru ce ti-ai propus sa faci.Asteptam niste poze sa mai vedem si noi evolutia.Cu respect! |
La multi ani si tie Andu!
Nu te zgarci la pozne :) |
am uitat sa precizez ca am desfacut si cuzinetii care sunt in stare perfecta. deci nu am de ce sa imi fac griji
|
din pacate cateva mici probleme fac ca proiectul sa intarzie iar... macar vanosurile sunt in drum spre america
|
De ce ai ales sa reconditionezi vanosurile si nu sa cumperi unele noi, banuiesc ca ai niste motive bune din moment ce la tine nu poate fi vorba de lipsa de bani, si mai ales daca totusi ai ales sa le reconditionezi, de ce atat de departe, in america ? prin europa chiar nu exista nimeni sa faca treaba asta asa cum trebuie ?
Multa bafta cu masinile, se vede ca esti pasionat cu adevarat, ai niste bijuterii si sti sa ai grija de ele. |
pentru ca se face o reconditionare si un upgrade in acelasi timp. nu am gasit decat aceasta firma in usa. am mai gasit ceva in anglia dar nu am primit raspuns la nici un mail.
|
1 Attachment(s)
disc M3 E30 vs disc M3 E46
|
Quote:
|
Quote:
azi am pus puntea de 3 ori pe urs. si a ramas tot jos momentan... |
Quote:
Cat despre punte... mai patesc si eu chestii de genul, dar prefer sa fac un lucru de 5 ori si bine decat o data si prost. Sa ai spor in continuare. |
O intrebare pentru tine daca nu te superi.
E30 M3 a iesit cu catalizator din fabrica. Avand in vedere ca s-a fabricat si dupa '90 exsita posibilitatea sa il inmatriculezi ca masina Euro 1? La tine e Euro 1 sau Non-Euro ? |
cel rosu l-am cumparat deja inmatriculat. din cate stiu s-a inmatricula ca non euro. si cel negru a iesit non euro.
|
Cel negru din ce an?
Cel rosu din ce an e? |
Quote:
|
90 pentru ambele
|
Quote:
Corectati'ma daca gresesc... P.S. Imi vine sa rad cand vad diferenta >:) intre discuri. |
3 Attachment(s)
cateva poze cu o janta de spate. pe o pisica momentan...
|
Quote:
|
Foarte frumoase jantele!
Astept cu interes sa le vad pe urs. Sa le stapanesti santos! |
ti-am tot vazut e90-ul pe la facultate. e cel facut la ghetto...nu?
spor cu e30-urile ca sunt fortza ! poate intr-o zi nu mai vi cu e90 si vi cu e30 m3, dai o spaguta portarului din spate (merge de fiecare data) si il plantezi in curtea universitatii...sa-l admire toti ponivosii, inclusiv eu.Asta daca intr-adevar esti student la utcb si nu doar parchezi intamplator cateodata pe langa faculta'. e30 m3....oricat de convins as fi de japoneze...nu as refuza nicicand. inca odata...spor la treaba ! |
bijuterii.....succes in continuare cu proiectul/proiectele....de electronica poti sa ne spui cate ceva? va ramane standard sau altceva?
|
da chiar sunt student la UTCB. dar sper sa scap anul asta.
va ramane ecu original dar modificat. nu soft de performanta doar anumite sisteme anulate. o sa cantaresc si jantele inainte sa le pun pe masina. in mod normal nu ar trebuie sa depaseasca 7.5kg pe spate tinand cont ca atunci cand erau 9j aveau 6.9kg iar fata ramane la 6.9 kg |
Quote:
spor cu e30-urile :) |
2 Attachment(s)
295 30 18 pe 11 j. asta va ramane dimensiunea finala pentru spate. pe fata cred ca voi merge cu 245 35 18. acum ma gandesc ce cauciucuri sa iau. as fi vrut sa merg pe toyo r888 dar nu stiu cum se comporta in mersul uzual. daca stie cineva astept pareri.
vanosurile au fost reparate si au plecat spre romania. din pacate a venit sesiune si pana pe 20 februarie nu prea o sa mai am timp de urs. dar pana atunci mai adun piese. |
puntea ai reusit sa o montezi pan la urma?
|
ce model sunt bbs-urile daca nu deranjez cu intrebare ?
|
din pacate nu am mai avut timp sa montez puntea.
jantele sunt BBS LM |
Quote:
Avantaje pe strada: au aderenta buna pe toate suprafetele uscate, inclusiv pe cele usor prafuite, nu smucesc foarte rau directia la mers normal Dezavantaje cu ele pe strada: strang toate pietricelele de pe drum iar pe ud sunt dezastru Ca durata de viata stiu doar la drift, tin jumatate de sezon pe fata; pe strada n-am mers mult sa vad cat tin. |
mersi mult de raspuns razvan. o sa merg pe r888.
|
ma ajuta si pe mine cineva cu o anvelopa 255 35 18. indiferent de stare. sa vad cum vine pe o janta de fata
|
Quote:
|
|
6 Attachment(s)
am mai avansat putin ...
|
Arata superb. :o