Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Sound Identity - proiecte noi si inovatii (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/19665-sound-identity-proiecte-inovatii.html)

Bmwaldo 18-08-06 00:17

Re: Proiecte Noi !!!!!!inovatii!!!

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity
ne intalnim peste o saptamana!!!!!:):):):):) merg sa ma recreez oleaca.....in larga italie :):):)bafta lume;)si sa fiti cuminti!!;)

drum bun ... ai grija de tine si de familie acolo .. si speram sa reveniti cu bine in Ro

BIG_mafia 18-08-06 08:46

Quote:

ne intalnim peste o saptamana!!!!!:):):):):) merg sa ma recreez oleaca.....in larga italie :):):)bafta lume;)si sa fiti cuminti!!;)

Drum bun si distractzie plakuta..

valib 18-08-06 08:49

Quote:

ne intalnim peste o saptamana!!!!!:):) merg sa ma recreez oleaca.....in larga italie :):):)bafta lume;)si sa fiti cuminti!!;)

sper ca mi-ai lasat cheile de la apartament si de la rable acolo unde ti-am zis
relax...numa o segmentare va trebui sa faci la masina...
nu trag io asa tare de ea
:lol: :lol: :lol:

margineanu ovidiu 24-08-06 19:10

10 Attachment(s)
am vazut azi niste fete de usi!!!abia astept sa mi le faca si mie Joe ca doamne ce mult mi-au placut,atasez cateva poze cu ele ca eu zic ca merita:)

BH-15-RIC 25-08-06 17:36

Adevarul ca au iesit super si in realitate cu siguranta arata si mai bine !!!!!!!!

BIG_mafia 26-08-06 08:51

6 Attachment(s)
sper k proprietaru nu se supara k ii prezint eu mashina...dar nu are net...ce sa zik despre mahina din cate am intzeles proprieterul a fakut totul pe ea...exterior,interior...sistemul audio e provizoriu...azi primeshte un jbl de 250 RMS pot sa zik k pt o dacie ii chiar fakuta cu gust si nu exagerata...singura dezavantaj la masina ar fi priza de aer de pe capota...dar sunt sigur k va fi dat jos in curand de akolo :)

P.S scz k nu se vad prea multe era cam intuneric deja...in cel mai scurt timp vin cu poze mai clare :)

bezz 26-08-06 11:20

@big dapp, trebuie sa revii cu poze.
iar la audio, dynamat la portbagaj si (daca nu are) la usi, ca va imbunatati mult acustica... sincer nu mi se par foarte estetice incintele actuale, jbl e ok, sigur va arata mai bine, mai ales daca e sub-box...DECI antifonare portbagaj, ca nu stiu cum se impaca tabla aia de dacie cu bassul :twisted: .
Nu-l opreste politia sa-l ia la rost legat de lumina farurilor :?:
ps si jante tata, ceva wolfrace sau oz, cu logo rosu, ca vad ca-i place culoarea :lol: .

Mihaitza_tdi 26-08-06 14:37

Domnu' bezz urmeaza si jante stai linistit!!!;):);)

BIG_mafia 26-08-06 16:30

Quote:

Originally Posted by bezz (Post 532888)
@big dapp, trebuie sa revii cu poze.
iar la audio, dynamat la portbagaj si (daca nu are) la usi, ca va imbunatati mult acustica... sincer nu mi se par foarte estetice incintele actuale, jbl e ok, sigur va arata mai bine, mai ales daca e sub-box...DECI antifonare portbagaj, ca nu stiu cum se impaca tabla aia de dacie cu bassul :twisted: .
Nu-l opreste politia sa-l ia la rost legat de lumina farurilor :?:
ps si jante tata, ceva wolfrace sau oz, cu logo rosu, ca vad ca-i place culoarea :lol: .

toate le vrei dintrodata...mai hou...k trebe timp sa iasa ceva frumos...nu potzi una peste alta...asa repede...k dupa aia nu iese bine...pt ceva bun trebuie si timp ;) si o sa ii zik de faza cu audio...ms de sfaturi ;)

SoundIdentity 27-08-06 01:04

salut baieti si fete!!!:):):)
am revenit....a fost super...sunt lefter :):):)....ce sa mai zic....coool...asta imi lipsea....sa mananc sa dorm si sa stau cu burtocu la soare si in mare!!!:):):)
fugiti in concediu ca merita un refresh ;)

BIG_mafia 27-08-06 08:47

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity (Post 533652)
salut baieti si fete!!!:):):)
am revenit....a fost super...sunt lefter :):):)....ce sa mai zic....coool...asta imi lipsea....sa mananc sa dorm si sa stau cu burtocu la soare si in mare!!!:):):)
fugiti in concediu ca merita un refresh ;)

bine ai revenit printre noi...

SoundIdentity 27-08-06 20:32

1 Attachment(s)
un nou proiect!!!!!!!!:):):)cu gatul meu!!!!!!:):):)pacat ca doar 5 zile a fost real dar marti va fi total real ;)

joe_infect 29-08-06 19:44

Quote:

Originally Posted by margineanu ovidiu (Post 531066)
am vazut azi niste fete de usi!!!abia astept sa mi le faca si mie Joe ca doamne ce mult mi-au placut,atasez cateva poze cu ele ca eu zic ca merita:)

ai uitat sa scrii ca masina respectiva are Hertz si Audison si nici macar subwoofer nu are si a luat 3 cupe la concursul EMMA din Drobeta Turnu Severin 8) ;)

SoundIdentity 29-08-06 21:42

Quote:

Originally Posted by joe_infect (Post 536083)
ai uitat sa scrii ca masina respectiva are Hertz si Audison si nici macar subwoofer nu are si a luat 3 cupe la concursul EMMA din Drobeta Turnu Severin

pai mahhhhh!!!!:):)la sq ce wofeer iti tre?:):):) un 100-150 w e suficient:):)si oricum felicitari proprietarului ca a stiut regla sistemul......albitri EMMA nu iti regleaza sistemul....si stii cum e :poti sa ai daca nu il stii utiliza ;) deci meritele se impart si tie si lui ;)am dreptate???????????????

valerutzz 29-08-06 21:58

offtopic:
Ni pe Sandu cu par pe cap !!:D:D:D Bine-ai revenit :D

viperu 29-08-06 23:02

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity (Post 534342)
un nou proiect!!!!!!!!:):):)cu gatul meu!!!!!!:):):)pacat ca doar 5 zile a fost real dar marti va fi total real ;)

lasa-ma sa ghicesc ce inseamna semnul respectiv... inseamna db drag in chinezeste :D :D :D

margineanu ovidiu 31-08-06 21:02

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity (Post 536192)
pai mahhhhh!!!!:):)la sq ce wofeer iti tre?:):):) un 100-150 w e suficient:):)si oricum felicitari proprietarului ca a stiut regla sistemul......albitri EMMA nu iti regleaza sistemul....si stii cum e :poti sa ai daca nu il stii utiliza ;) deci meritele se impart si tie si lui am dreptate???????????????

adevarul este ca suna bestial de frumos si melodios muzica in acel opel corsa ,lipsea BASUL dar foarte foarte fffffff bine suna muzica,eu sunt multumit de cum suna la mine muzica dar nici in vis nu as spera sa sune ca in masinuta aia,nu degeaba a castigat ce a castigat a fost o experienta iesita din comun:)

SoundIdentity 31-08-06 21:27

Quote:

Originally Posted by margineanu ovidiu (Post 538732)
adevarul este ca suna bestial de frumos si melodios muzica in acel opel corsa ,lipsea BASUL dar foarte foarte fffffff bine suna muzica,eu sunt multumit de cum suna la mine muzica dar nici in vis nu as spera sa sune ca in masinuta aia,nu degeaba a castigat ce a castigat a fost o experienta iesita din comun:)

cine merita sa ia tot ce e de luat !!!!:):):)nuu???

margineanu ovidiu 31-08-06 21:52

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity (Post 538761)
cine merita sa ia tot ce e de luat !!!!:):):)nuu???

normal ca doar de aia ne straduim sa vedem rezultate ca altfel ce farmec ar avea:)

SoundIdentity 05-09-06 17:44

10 Attachment(s)
in primul rand tin sa va anunt ca bh-15-RIC renault laguna a fost vandut :(:(...deci o masina mai reprezentativa din sound identity a plecat din oras :(...dar precum traim pentru viitor deja urmatoarea victima exista :)pontiac firebird..:)...mai exact urmatorul ric :)speram sa aiba si aceasta masina atatea merite macar cat precedenta ;)
hai sa ne mai mandrim cu ceva frumos:)pacat ca baiatul este din acei linistiti si neparticipanti la showuri etc etc :( dar cine stie poate odata il auzim undeva ;)

civic_ex 05-09-06 18:08

poze cu noua achizitie??

Mihaitza_tdi 05-09-06 19:39

Frumos sound in passat!!!;);)

BIG_mafia 05-09-06 20:26

Quote:

Originally Posted by civic_ex (Post 544191)
poze cu noua achizitie??

pot sa zik k rupe mashina...am avut okazia sa o vad si sa ma plimb un pik cu ea...RUPE TOT!! :D

SoundIdentity 06-09-06 21:15

masina asta am facut-o acu o luna ;)doar am fost in concediu ...am revenit s-a acumulat de lucru si nu am avut pozele la-ndemana ;)...mai am ceva simplu si dragut dar alea le pun peste 2 3 zile ;)

5`A$i` 15-09-06 12:35

salut...in primul rand sa ma prezint si eu...sunt radu si sunt din oradea i va salut pe toti de aici in special pe cei care au planuri mari pt masinile lor..poate k ar fi trebuit sa intru mai intai la "sa ne cunoastem mai bine" dar cred k si aici e bine...;)
nu?

5`A$i` 15-09-06 12:38

Am si eu cateva planuri pto maina kare vreau sa rupa asfaltu` sub ea si pe strada gaturile oamenilor....poze nu am deocamdata dar indata ce le voi face(mai intai proiectarea 3d) o sa le pun sa aflu si parerea voastra

SoundIdentity 15-09-06 15:43

Quote:

Originally Posted by 5`A$i` (Post 554712)
Am si eu cateva planuri pto maina kare vreau sa rupa asfaltu` sub ea si pe strada gaturile oamenilor....poze nu am deocamdata dar indata ce le voi face(mai intai proiectarea 3d) o sa le pun sa aflu si parerea voastra

salut si esti bine venit ;)
ce masina ai in vizor?

Ciky 16-09-06 14:55

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity (Post 554881)
salut si esti bine venit ;)
ce masina ai in vizor?

ahamm,ce mashina ai?

B.v.L 16-09-06 21:56

salutare sandule :) is si eu baiatu cu punto III care vara asta o stat deoparte .. da zilele astea vine si timpul ei sper sa iasa cat mai curand pe strada .. oricum permisu il primesc inapoi in octombrie pana atunci vin planurile mari :) trec eu zilele astea pe la tine sa vb una alta .. te`am salutat si ne auzim

DR.ZOZO 17-09-06 20:35

misto masina Mr.civic

5`A$i` 25-09-06 13:49

aaa...deocamdata conduc dacia plina de rugina a lu` tata si din cand in cand pe a lu` sora-mea...(asta-i tot dacie dar e noua<<fara rugina!!!:)>>) cred k o sa pun in curand ceva poze cu masina care o vreau eu

SoundIdentity 26-09-06 18:57

10 Attachment(s)
salut baietii!!!am lipsit o perioada de timp dar am revenit si printre voi ;)va prezint niste poze cu premiatii acestui eveniment .....am incercat si am reusit cu ajutorul colaboratorilor mei din bucuresti sa obtin cateva premiii sponzorizare le multumesc si prin acesta cale;fiind vorba de GROUND ZERO ,MTX DIETZ FOCAL, DIRECTED AUDIO si nu in ultimul rand JBL

SoundIdentity 04-10-06 22:23

ati dat in tacere oameni buni!!!!o felicitatie cuiva unui participant?castigator?...o parere buna negativa???ce aveti maaa???aici poti si critica si lauda..;)

5`A$i` 05-10-06 16:02

k bine zici....bv celor ce au castigat si ......si celor care nu sa mai incerce.

SoundIdentity 08-10-06 21:21

wsr si totodata oradea se mai poate mandri cu un locul 3 la tuning expo arad
TUNING & EROS SHOW !!!!!!portocala mea iar isi tine formele si isi primeste meritele cuvenite ;)

horguemtuning 09-10-06 08:15

ceva poze de la eveniment ?

Xender 09-10-06 13:20

Bravo Oradea!!! De peste tot unde merge, vine cu ceva premii.

Andre3y 09-10-06 15:36

1 Attachment(s)
Una pictura te-am vazut Sandule cand ai dat tura cu masina pe acolo..pe mine nu m-o lasat sa intu nu ma 18 ani..

SoundIdentity 10-10-06 07:50

de strigai pe colo ''sandu'' te bagam eu inauntru :):):) si eu am dus cu mine un pusti de 17 ani si a intrat si a vazut live ceea ce numa in playboy vede :):):) nu e bai urmatorul este clujul si acolo ne facem prezenta ;)

DR.ZOZO 10-10-06 16:39

PROIECT SI INOVATII NOI!!
cum se face dintrun nisan patrol glr 2002,de 4,7 m lungime o limuzina de 9,2m.

All times are GMT +2. The time now is 13:30.

- Copyright 2026 4Tuning