![]() |
Re: E30 - "PYR Drift Project"
nepoateeee ningeeeee....diseara iese haos pe strazile capitalei...deci te astept sa dai un semn
|
La multi ani si tot c ne dorim sa avem parte. Fie ca anul care vine sa ne aduca cat mai multi bani, fericire si sanatate.
La Multi Ani. Bft all. |
1 Attachment(s)
Dupa ce am mancat si baut ca porcii ... Azi am zis sa ies sa ard caloriile :D
C a iesit? Enjoy : |
Quote:
|
|
Masina a capatat si suspensia intarita ...CODESCU made :D
|
Quote:
E de apreciat ca nu stai o secunda :) |
Quote:
Intarita fortza, daca t uiti p filmuletele din urma , botu se lasa, acum e os,dat fiind problema care am intampinato si anume Filetele de la bascule si bieletele d directie **tute, nu am putut sa i i dau fortza. Acum urmatorul pas sunt bieletele,basculele schimbate, Rulmentul cardan i mi sta pe creier , dupa care urmeaza Roll cage`u. Nu stau o secunda cei drept dar si $ ... fug d mine ca de draq.:)) Si astept sa vina caldura sa montez geamurile din plexi. Bafta. |
interesant , succes in continuare !
|
toti banii sa apeleze la PYRu! :))
|
Cu ajutorul lui Gaby323 ... s au rezolvat probelemele (sa inlocuit bascula si bieleta d directie, schimbat si rulmentul cardan Si binenteles o bara spate) Ms incodata Gaby.
Acum sper sa rezolvam si cu cealalta surpriza :D (Inca fierb d nerabdare) :D |
3 Attachment(s)
Cum nu am mai avut timp de urs am fost prins cu masina d strada (inmatriculat,itp bla bla bla) mi am gasit putin timp si pt ursar.
Am schimbat pompa d apa, termostat si termocupla+ antigel . Sper sa vina banii pt Roll cage. :twisted: |
1 Attachment(s)
Scuze de intarziere...am avut anumite probleme de sanatate(si inca mai am)...
Ma bucur sa vad ca te tii de treaba... Keep it UP mate ;) |
Ms ms skizo :D si fate bn :P
Ms si d desen :D |
|
Din pacate zero aderenta fata ...
|
Atarna greu 3.5-ul...
Ce arcuri/bare stabilizatoare folosesti ? |
Intai sa incep si eu cu inceputu :P
Chiar daca stiu ca nu m am dat deloc bn, navand timp sa ies la antrenamente, a contat foarte mult, o alta chesstie care am observat o aveam ft mare presiune in rotile fata. Emotiile + oboseala au cantarit ft tare in evolutia mea. Usor usor sper sa inteleg masina cat mai rpd . Chiar daca am fost foarte suparat pe mn, sper ca urmatoarea etapa sa fie ceva mai bn. Cu mult antrenament (asta a contat) daca ieseam in ultima luna, zic ca faceam trb. Nu sunt suparat sau ceva .... important e ca am iesit cu ea la Iasi am vazut cu ce se mananca, mi am vazut greselile, stiu unde tre sa lucrez, si e o experienta in plus aceasta etapa. Una peste alta a fost foarte ok etapa, din pct de vedere al organizarii (au facut trb buna) , in al doilea rand tin sa le multumesc pilootilor care m au ajutat cu multe sfaturi Hai`u, Kns, Razvan Doi (app ai fost forta), Rotti, Dobre, Syl u, Alex SKP... tin cont de sfaturile voastre. si ms incodatapt sfaturi si ajutorul acordat (fara modestie :D ). Urmatoarea etapa vreau sa stau mai bn ca la asta. URMATOAREA VOI FACE EU TRB, PROMIT ASTA :P Ca o incheiere : a fost un week reusit. |
felicitari PYRule...lasa ca o sa faci o figura frumoasa la urmatoarea etapa:D eu am incredere-n tine :D
bata!!!! |
Asa se invata omule, imi ziceau baietii ca progresai de la tura la tura. Data viitoare va fi mai bine, keep training !
Multa bafta, Octav |
Ms Daffy :oops: Sper sa nu dezamagesc :D si data viitoare va fi treaba.
Ms lafel Octav..... te dai forta... :D mi a placut cum te ai dat sincer. Si stiu ca usor usor inveti, mai capeti experienta, sfaturi de la alti colegi prieteni... nu ma las :P Data viitoare va fi bine. O sa vedeti :D |
bv colegu....tineo tot asa...din greseli invatam, usor usor iese treaba buna...inca odata felicitari.... dai blana :D
|
Multumesc, data viitoare sper sa ma imbunatatesc si sper ca si tu la fel.
Toate bune, Octav |
Azi am iesit la joaca si am incercat sa i mi fac traseul dupa cel de la Iasi(identic)....Dupa cca 3o min de antrenament am inceput sa o tin mai bine, am inceput sa folosesc f mult frana de mana, nu am mai facut multe spinuri deci ... una peste alta.... usor usor o dam pe brazda, greseala mea la Iasi nu foloseam frana de mana doar la initiere si de acolo luam viteza si faceam spin . Una peste alta sunt multumit :P
Ne facem noi mari. :twisted: |
3 Attachment(s)
Poze d la Iasi :D
|
8 Attachment(s)
Pyr Drift Car in GTA SA :D Sper sa va placa. Revenim si cu un filmulet!!!
|
Ms Ady .... au iesit chiar fitza . Nu ma asteptam , si cu roll cage si scaun sport :)) . A iesit tipla :X . Pt un pusti de 13 ani .... sa le faci in joc e chair bine :P
Sper sapt viitoare sa rezolv cu roll cage`u pt ca i mi sta pe creier, vreau sa scot si geamurile sa pun pexi si sa schimb diferentialul (face mult zgomot) A pleznit cand eram in drift ... si :( Tre sa o mai stickaresc. Va tin la curent. |
Quote:
|
|
************** interviu PYR
http://www.**************/video/inter...pyr-1303327022 Sper sa va placa :D |
esti grav
si zi-le te rog la aia sa nu mai insiste si la mine ca n-am timp, am refuzat eu top gear si acum toata lumea vrea interviuri.. App..am fost in UK sa ma antrenez, am inchiriat un S15, uite cum initiam https://www.youtube.com/watch?v=BTtTe...layer_embedded |
Quote:
Sa moara GIbilan de nu esti mare adevaraciune de drifter :))))) O sa le zic "Stig" :P Bafta. |
Quote:
apare si getaxu meu in poze p-acolo......:-P...si aveam si eu un fimulet de la ei....am dat interviu acum 1 an si ceva parca...cu fratili kezzu si cu un urs gri...:-P bafta in continuare.... |
Rising star :) Bafta omule !
Octav |
Ms d aprecieri :P
Stiti cum e ... emotii alea alea :P |
Acum am ajuns si eu aks..... d la romexpo, o etapa ft buna pt mine, cu foarte multe probleme la masina, apoi masina de imprumut...... chiar a fost super :P
Ms Ady pt pisika :X Revin eu cu poze :P |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Aseara am tractat eu ursu la garaj , azi se uita Gaby323 la el :X , dupa ce vineri am lucrat la electroventilator pana la 4 dimineatza, sa il dau jos pe cel vechi sa il urc un alt ventilator care nu sa potrivit , apoi fug in comuna sa il iau de la gaby, s a potrivit am plekat akasa fericit, sambata m am dat eu cu a mea de 3 ori, am inceput sa prind traseul, si la start ma uit pe ceas la apa ..... trecuta de jumate :( am intrat in parcul rece si de acolo toata nebunia lu salam. Acum sa vedem ce e cu motorul. App daca are cineva poze cu mine cu ursu sau cu pisika , dau o bere :X |
Nu scapa de cutit ... trebuie desfacut motorul :(
|
:((((
Am auzit.... :(( aia e vedem c o fii. Pakat ca nu m am bucurat mult de el ... :( |
| All times are GMT +2. The time now is 18:37. |
- Copyright 2026 4Tuning