Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   SPORT Fans (https://forum.4tuning.ro/652-sport-fans.html)
-   -   Fitness şi bodybuildig (culturism) (https://forum.4tuning.ro/652-sport-fans/194568-fitness-bodybuildig-culturism.html)

JuST_GiuGiu 17-11-10 11:08

Re: Fitness şi bodybuildig (culturism)

Sincer multi vin fac o luna si vad ca nu a acumulat nimic si se lasa..se gandesc ca intr-o luna se face cat unu intr-un an:))
Legat de programul pe care il avei tu,nu prea era solicitant pt ca lucrai o grupa pe zi....cel mai bine e sa faci cate 4 serii a cate 8-12 repetari cu greutati mari(adica ridici treptat in functie de cat poti)
Eu fac sala de 4 luni(3 luni circuit de ardere am dat jos peste 10 kg:???: si faceam cam 12-13 aparate intr-o 1:30 min)
Se vede diferenta ,dar mai am mult de lucrat plus ca trebuie sa iti stii limitele si de multe ori sa treci peste ele ,dar sa fii constient de ce faci!!
P.S Eu zic sa va puneti aici programul de antrenament ....

nea_gogu_de_la_gaze 17-11-10 15:33

Luni piept
Marti spate
Miercuri brate
Joi umeri trapez
Vineri abdomen picioare
Weekend pauza.
Fac de 1 an jumate.

JuST_GiuGiu 17-11-10 20:56

Interesant program .....cate aparate faci de grupa?
Ziua 1: Spate+triceps( la spate 4 aparate triceps 4-5)
Ziua 2: Piept+biceps(4 aparate+ 4-5 biceps)
Ziua 3: Picioare+umeri+trapez( 3-4 aparate de grupa)
La fiecare aparat 4 serii a cate 8-12 repetari;):twisted:
P.S il practic de o saptamana si sincer cam am febra musculara:lol:

nea_gogu_de_la_gaze 17-11-10 21:59

4 exercitii pe fiecare grupa a cate 4-5 serii de la 8-10 repetari.Seriile sunt de tip piramidal.In ziua de brate mai bag 2 exercitii de antebrat,cardio fac destul de rar,in ziua de picioare.

MarioCrT 17-11-10 23:20

Giugiu febra musculara apare in momentul cand iei pauza si nu faci in fiecare zi . Daca mergi zilnic nu o sa mai simti .Cam acelasi program il am si eu doar ca fac 5 serii a cate 10-15 repetari cu greutati diferite din ce in ce mai mari , daca e nevoie chiar si de ajutor .

JuST_GiuGiu 18-11-10 11:16

Sa stii ca nu e neeaparat pentru ca am discutat cu profu de fitness si zicea ca dupa sala sa simti macar ceva,daca nu inseamna ca nu ai evoluat cu nimic;)

mitza mtb 18-11-10 22:34

Eu am facut in vara 2 luni.. apoi am vrut sa iau o pauza de o saptamana.. dar cel cu care mergeam s-a apucat de box.. numai face sala.. asa ca am ramas pe dinafara.. Acum m-am apucat din nou .. de luni mai exact.. Totul OK pana acum..
Programul meu :
Ziua 1: Piept+Biceps
Ziua 2: Umeri + Trapez
Ziua 3: Spate + Triceps
Ziua 4: Picioare + Abdomene ( sau mai repet bicepsul )

Dupa antrenament mai fac 4-5 minute de banda.. mai mult relaxare..
Dupa 15 decembrie as vrea sa bag un weight gainer bun , sau daca nu ma hotarasc .. GFX.

rider_thetiger 24-11-10 19:01

Quote:

Originally Posted by MarioCrT (Post 3821713)
Giugiu febra musculara apare in momentul cand iei pauza .

gresit...

Radu. 25-11-10 11:14

Luni piept + abs
Miercuri umeri + biceps
Sambata spate+triceps+(uneori trapez)

Grupa mica 6-7 serii.
Grupa mare 12-16 serii.

7 luni de antrenament.

nea_gogu_de_la_gaze 26-11-10 12:39

"Istoria" de pana acum :
https://img153.imageshack.us/img153/4106/dscn0041jj.jpg :))

JuST_GiuGiu 26-11-10 18:24

Maaaaama frate da ai ceva suplimente ,nu te joci:lol::lol::lol:
Daca nu as fii stiu ce sunt as fii zis ca suferi de toate bolile posibile:twisted::lol:
P.S Am o febra musculara de mor(am facut piept +biceps acum 2 zile si nu mai pot...):cry:

rider_thetiger 26-11-10 19:34

ANDREI,18 ani si 3 luni,1 an jumate de antrenamente la un loc,8 luni/pe an,practic merg la sala pe durata unui an scolar.

Tazmaniak 27-11-10 09:11

@ nea_gogule...esti tare:-P:-P:-P:-P

Psycho 28-11-10 14:47

Quote:

Originally Posted by Tazmaniak (Post 3816667)
E adevarat ca fiecare are stilul si programul lui de exercitii.

Ideal ar fi ca fiecare sa "experimenteze" cateva programe ca sa isi dea seama cam ce il "stimuleaza" mai bine.

Oricum pentru o intretinere si o dezvoltare ceva peste medie, este de ajuns de 3 ori pe saptamana cate o ora, cu un program bine facut.

Da, in general fiecare face cum il taie capul...(inclusiv eu) :lol: , si dupa aia au,doare,inteapa,etc

Si...ca n-am mai fost de multa vreme prin sali,tot la nivelul ala s-a ramas(in general)? Vreau sa fiu dublu intr-o luna?:-P

n-am gasit proteine bune aici in bucuresti asa ca am ramas tot la alea din constanta

15 x decadurabolin
15 x enantat
+ anavar
= love :))

asta e inceputul ..

nea_gogu_de_la_gaze 28-11-10 16:32

La ce bani te a scos un tratament,un ciclu?:)

mosky 28-11-10 17:28

:shock:

ficat = praf

Psycho 28-11-10 22:24

garantat daca mergem si facem analizele sunt mai sanatos ca tine ;)

30 lei deca
15 lei enantat

+

proteine + liv 52 sau esentiale + glutamina + niste animo pastile ( pentru timpul zilei ) + animo fuel before sleep

you do the math ;)

nea_gogu_de_la_gaze 29-11-10 12:08

wow,e ceva :))
Ma eu ma gandeam la susta dupaia anavarul,dar la anavar singuru impediment e pretul cam mare :)) Am inteles ca ai luat si anavar,asta cam "cu ce se mananca?" cam cat a fost ciclul?(ca durata nu ca pret).cam ce castiguri? scuze daca te agasez cu intrebarile:lol:

Eugen_TL 29-11-10 23:43

Eu am 2 luni de cand trag acasa.
Am pus ceva la brate, vad eu asta plus cei din jur, si in special cand pun unele bluze mai mulate care stiu cum imi veneau acum 2 luni si vad cum imi vin acum.
Abdomenul si pectoralii clar au prins forma.
In schimb la picioare nu vad nici o schimbare sau mi se pare mie

In fine nu fac cine stie ce exercitii: ridic greutati (serii),abdomene,flotari,genoflexiuni si alte chestii de intretinere as spune eu.
Nefiind o persoana grasa, sunt bune si aceste ex, mai ales ca le fac in fiecare zi, iar schimbarile se vad mult mai usor decat la o pers grasa.

Nu am vrut sa ma fac cat un munte, de aceea am zis ca n-are rost sa merg la sala(n-am nici timp), n-am vrut sa dau nici bani (destui la sala de langa mine).

Proteine si alte subst n-as baga in mine niciodata pt ca pur si simplu nu-s naturale si pot face probleme la destule persoane (nu exista persoana sa n-aibe probleme cu vreun organ). Un om poate avea un corp lucrat si frumos cu multa munca daca intradevar asta vrea.

Psycho 01-12-10 18:30

i don`t do thet shit @ home

@ home i eat / sleep / play

anavar urmeaza sa iau acum . am luat pregnyl @ 150 / 3 fiole

anavar voi lua acum

o sa ma apuc dupa revelion si os a iti spune xact ce si cum

mitza mtb 01-12-10 18:49

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 3851633)
n-am gasit proteine bune aici in bucuresti asa ca am ramas tot la alea din constanta

15 x decadurabolin
15 x enantat
+ anavar
= love :))

asta e inceputul ..

Am vazut un magazin tare cu proteine,suplimente and stuff in IDM la etajul I .. un magazin PLIN de d-astea.. la preturile dupa site .. Am vazut ogramada firme , feluri etc.. dute si uitate pe acolo vezi poate gasesti ceva:).

sTAILLL 02-12-10 02:09

Puneti si voi poze cu voi (daca se poate inainte si dupa)

Tazmaniak 02-12-10 09:47

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 3861550)
i don`t do thet shit @ home

@ home i eat / sleep / play

anavar urmeaza sa iau acum . am luat pregnyl @ 150 / 3 fiole

anavar voi lua acum

o sa ma apuc dupa revelion si os a iti spune xact ce si cum

NU cred ca pot sa fiu de acord cu tine, cu luatul de " substante":-P, dar fiecare face ce vrea,mi se pare normal

Pot doar sa te felicit ca tu macar recunosti,fata de altii sute de mii care zic ca,cresc cu mult somn si mancarica:twisted:

PS: Oricum nu putem compara pe cineva care ia anabolizante "cu cap" fata de un idiot care le ia dupa ureche,si cu pumnu'...

Legat de facut acasa....e cam aiurea,si eu momentan fac acasa ex de baza,dar logic ca nu am pretentii,doar de tonus...si cam atat.Iar daca esti lemn cand te apuci sa bagi flotari acasa de ex,normal ca o sa te umflii un pic,si chiar vei fi multumit o perioada de rezultate,acum,fiecare cu nivelul lui,si fiecare cu ce vrea sa realizeze.

Radu. 04-12-10 22:42

Re: Jos burta, dar cum?

Quote:

Originally Posted by Sasha (Post 3466705)
cu somnul de 12 ore si de mancat mult nu rezolvi nimic:)
sa ai grija la mancare, in principal sa mananci acasa, limitat, fara grasimi si mezeluri, prajituri, dulciuri. Si sa dormi cam 7/8 ore. Ah si ultima masa nu mai tarziu de 18 :) Cat despre sport, poti sa te plimbi pe jos timp de 1/2 ore, ajuta ;)

Oare cat va mai persista asta in mintea unora ? Nu are absolut nici o relevanta, poti manca si la 3 dimineata daca stii ce sa mananci, cum sa mananci, cat sa mananaci.No offence.

Nea_gogu@ foarte frumos stakul! Cu care dintre gainere a mers mai bine ? N large II prolab/ sau mega gainer dymatize? O poza cu tine se poate ?

nea_gogu_de_la_gaze 04-12-10 22:56

N-large ul il folosesc in prezent(mai am ceva din cutia aia),de Hi-protein mega gainer am fost extrem de multumit nu se compara cu super mass ganierul de la aceeiasi firma.Mi-a mers destul de bine cu el,e mai scump dar face treaba :)
Nu e mare lucru,dar sunt multumit cu ce am realizat intr-un an jumate :)
https://img593.imageshack.us/img593/3...2010108001.jpg

Sasha 05-12-10 01:01

Quote:

Originally Posted by Radu. (Post 3870761)
Oare cat va mai persista asta in mintea unora ? Nu are absolut nici o relevanta, poti manca si la 3 dimineata daca stii ce sa mananci, cum sa mananci, cat sa mananaci.No offence.

Nea_gogu@ foarte frumos stakul! Cu care dintre gainere a mers mai bine ? N large II prolab/ sau mega gainer dymatize? O poza cu tine se poate ?

ai si tu o experienta extraordinara si o cultura ah...si studii multe despre asa ceva... da, am uitat sa precizez la 17 ani

Hestilo 05-12-10 02:44

1 Attachment(s)
Mda , pun si eu rezultatul dupa 3x nitro tech (1,8kg) plus 1x n.o xploode (1025 g ) si mult orez cu pui !.. Rectific , cand am inceput cantaream 63 kg la 1,67 inaltime .. In momentul de fata 74,5 kg (si inca mai lucram ) ..

sTAILLL 07-12-10 01:43

Gj nu e rau deloc

P.S se poate putin mai bine abdomenu

Psycho 07-12-10 23:18

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Tazmaniak (Post 3863125)
NU cred ca pot sa fiu de acord cu tine, cu luatul de " substante":-P, dar fiecare face ce vrea,mi se pare normal

Pot doar sa te felicit ca tu macar recunosti,fata de altii sute de mii care zic ca,cresc cu mult somn si mancarica:twisted:

PS: Oricum nu putem compara pe cineva care ia anabolizante "cu cap" fata de un idiot care le ia dupa ureche,si cu pumnu'...

Legat de facut acasa....e cam aiurea,si eu momentan fac acasa ex de baza,dar logic ca nu am pretentii,doar de tonus...si cam atat.Iar daca esti lemn cand te apuci sa bagi flotari acasa de ex,normal ca o sa te umflii un pic,si chiar vei fi multumit o perioada de rezultate,acum,fiecare cu nivelul lui,si fiecare cu ce vrea sa realizeze.

nu am de ce sa ma ascund , asta e vrajeala cu eu nu iau nimic ;)

cu treaba cu facutul acasa nu prea merge , pentru ca alta e atmosfera intr-o sala

Quote:

Originally Posted by sTAILLL (Post 3862786)
Puneti si voi poze cu voi (daca se poate inainte si dupa)

am 2 poze , atat am gasit , mai relevante , in rest ce am nu prea se vede nimic.

cand m-am apucat de sala aveam 16 ani , 1,85 si 55 kg , in momentul de fata am 92 de kg , asta dupa aprox 8 ani de sala. nu am abdomenul lucrat precum tipul de mai sus , deocamdata nu fac pentru look in totalitate , fac pentru forta , dar deocamdata sunt multumit cu atat , va urma si look-ul ;)

Quote:

Originally Posted by mitza mtb (Post 3861604)
Am vazut un magazin tare cu proteine,suplimente and stuff in IDM la etajul I .. un magazin PLIN de d-astea.. la preturile dupa site .. Am vazut ogramada firme , feluri etc.. dute si uitate pe acolo vezi poate gasesti ceva:).

au site cu asa ceva ...? daca stii ceva da-mi si mie sa arunc si eu un ochi . mersi

mitza mtb 09-12-10 00:28

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 3879251)
nu am de ce sa ma ascund , asta e vrajeala cu eu nu iau nimic ;)

cu treaba cu facutul acasa nu prea merge , pentru ca alta e atmosfera intr-o sala

am 2 poze , atat am gasit , mai relevante , in rest ce am nu prea se vede nimic.

cand m-am apucat de sala aveam 16 ani , 1,85 si 55 kg , in momentul de fata am 92 de kg , asta dupa aprox 8 ani de sala. nu am abdomenul lucrat precum tipul de mai sus , deocamdata nu fac pentru look in totalitate , fac pentru forta , dar deocamdata sunt multumit cu atat , va urma si look-ul ;)

au site cu asa ceva ...? daca stii ceva da-mi si mie sa arunc si eu un ochi . mersi

Din cate stiu nu au site , ma refeream la preturile dupa siteurile firmelor care produc acele proteine ..
Merita sa te duci pana acolo , ca ai de unde sa alegi .. e un butic.. cam burdusit de proteine&co.. + ca am vazut ca au de la firme variate.. nu doar de la una sg.

Radu. 11-12-10 14:19

Quote:

Originally Posted by Sasha (Post 3871052)
ai si tu o experienta extraordinara si o cultura ah...si studii multe despre asa ceva... da, am uitat sa precizez la 17 ani

Te rog, 18.Chiar conteaza varsta?Te invit pe getfit.ro, spor la citit (ai multe, muulte de citit)

(Scuze daca am facut reclama)

@ nea_gogule, Buna forma !TU ce preferi gainer sau un whey + dextroza dupa antrenament?
PS: Glutamina ai folosit?

nea_gogu_de_la_gaze 11-12-10 21:36

Quote:

Originally Posted by Radu. (Post 3888247)
Te rog, 18.Chiar conteaza varsta?Te invit pe getfit.ro, spor la citit (ai multe, muulte de citit)

(Scuze daca am facut reclama)

@ nea_gogule, Buna forma !TU ce preferi gainer sau un whey + dextroza dupa antrenament?
PS: Glutamina ai folosit?

merg pe gainere,glutamina o aveam inclusa in astea,nu m-am bagat la glutamina separat pana acum :)

valib 11-12-10 23:43

hai sa intreb pe altii care poate sunt mai destepti ca mine.

CUM SCAP DE BURTA???

- de alergat alerg vreo 10km odata la 2-3 zile
- abdomene fac odata la 2 zile....am febra musculara mereu, care dureaza pana a 2a zi
- de mancat manac de 3ori pe zi, in principiu doar salate, piept de pui, orez, ciuperci (fara cartofi prajiti, fara fast-food, fara alte prajeli, foarte rar mananc paine)
- fara cola, fara sucuri acidulate/colorate. Doar Apa plata + ceai verde + nestea

si totusi....in 4sapt nu am scazut in burta nici macar 1cm. (desi imi simt abdomenul mult mai ferm)

1,70....98kg....am facut culturism 3ani. Singura chestie care ma deranjeaza, e 'investitia' de la abdomen castigata in 4ani de facultate.

Tazmaniak 12-12-10 08:28

In primul rand,este imposibil sa "ii comanzi" corpului de unde sa slabeasca,in cazul tau burta.

Abdomenele nu te ajuta in scaderea burtii,eventual sa iti tonifiezi muschii si sa inveti sa o tii mai ...trasa.Cu abdomene,in stadiul in care ai grasime pe burta,doar antrenezi muschii de sub ea,ea nu va scadea.
Faci abdomene,normal,dar mult prea multe,si fara rost probabil.

Trebuie sa te concentrezi la miscare,exercitii cardio,alergare,bicicleta,si astea intr-un program bine definit pe o perioada destul de mare.

Daca avti impresia ca intr-o luna doua o sa dati jos ce ati adunat intr-un an..sau mai multi...:-P, imi pare rau sa va dezamagesc,e o lupta grea :rolleyes2

valib 12-12-10 14:15

evident ca nu ma asteptam sa dau jos intr-o luna...
dar macar acolo juma' de cm in talie....

mitza mtb 12-12-10 16:37

Quote:

Originally Posted by valib (Post 3889678)
hai sa intreb pe altii care poate sunt mai destepti ca mine.

CUM SCAP DE BURTA???

- de alergat alerg vreo 10km odata la 2-3 zile
- abdomene fac odata la 2 zile....am febra musculara mereu, care dureaza pana a 2a zi
- de mancat manac de 3ori pe zi, in principiu doar salate, piept de pui, orez, ciuperci (fara cartofi prajiti, fara fast-food, fara alte prajeli, foarte rar mananc paine)
- fara cola, fara sucuri acidulate/colorate. Doar Apa plata + ceai verde + nestea

si totusi....in 4sapt nu am scazut in burta nici macar 1cm. (desi imi simt abdomenul mult mai ferm)

1,70....98kg....am facut culturism 3ani. Singura chestie care ma deranjeaza, e 'investitia' de la abdomen castigata in 4ani de facultate.

Din ce stiu eu .. abdomenele nu se fac de 4 ori pe saptamana .. de maxim 2 ori si la intervale de 2-3 zile .. ( daca gresesc , sariti )
Si vezi ca nestea contine cofeina .. deci e tot un fel de cola .
Cand alergi si faci abdomene , puneti banda de plastic , din aceea cu care se acopera mancarea pe abdomen , o sa transpiri si or sa se arda grasimile de pe burta ..

Daca am gresit cu ceva in postul meu.. sariti !

dony ddc 12-12-10 17:24

Eu dupa 6 luni de sala,am ajuns la 1.78m si 62 kg......:D

Eugen_TL 14-12-10 10:37

Quote:

Originally Posted by dony ddc (Post 3891288)
Eu dupa 6 luni de sala,am ajuns la 1.78m si 62 kg......:D

Eu am inaltimea ta si am 63kg si imi doresc 70kg. :rolleyes2
Din pacate am arderea f puternica si nu pun nimic pe mine.

GopPo 15-12-10 12:48

Quote:

Originally Posted by RoByNeT (Post 3810700)
Suntem multi care trecem prin fata salilor :lol: timpul bate`l vina ...

iti faci timp ;)
sau tu ai timp doar de sala de mese???

dony ddc 15-12-10 15:02

Quote:

Originally Posted by Eugen_TL (Post 3896395)
Eu am inaltimea ta si am 63kg si imi doresc 70kg. :rolleyes2
Din pacate am arderea f puternica si nu pun nimic pe mine.

Pai eu am 15 ani si tu 20+......:))))

All times are GMT +2. The time now is 14:40.

- Copyright 2026 4Tuning