![]() |
Re: VW Fest in Bucharest
nici eu nu mai cred ca vin... cel putin cu masina..
:( :( :( :( :( :( asta e...poa vin k pieton :D |
ce ai patit ma nigga ? :(
|
Quote:
Si eu am ramas fara carnet :x :x .......dar am dovadaaaaa 8) 8) Asa ca prezent is....numa sa stiu sa ajung la polivalenta :???: :???: |
ce naspa!!! ba baieti haideti sa gasim un loc si pt liniute frate ca am oameni aici care vor neaparat sa dam si niste gusi!!!! in seara asta m-am dat cu Vw golf 5! baiatu e super ( Andrei) !!! Si masina trage GRAVV!!:))) Sper sa pot sa iau cat mai multi de aici si sper ca o sa veniti si vi in numar mare! bafta si mai tinem legatura!
golfuletz daca apare vreo modificare de locatie sau ora zii si mie pe mess |
1 Attachment(s)
Vw Golf TDI 110 cp! mai sunt baieti cu 5-uri ?????
|
deabia astept sa ajung la vw fest ... eu si cu balan joint .... sper sa o dau pe NEGRUTZA de mai sus si la liniutze ... dar sa vedem daca putem .... pe curand....
|
Am vb si eu cu niste anonimi .. au zis ca vin si ei ... :) vr6 powah :D
sa vedem care-i treaba intre vr6 si ... :D ce motoare mai au baietii :D locuri de...... nu-i problema.. se gasesc .. :D trust us :D |
@speeder...nasol frate..las' ca vii pe jos si masina o aducem cumva trasa...pe trailer..vedem noi ..e prea vedeta sa lipseasca..
@zz..daca e ceva...te iau eu de la intrare in Buc..ca stiu eu unde e polivalenta.. daca te ajuta iti explic asa... pe inteles... pana la urma e sambata 15, la 0ra 19.00?? |
Quote:
|
rivali nu se stie .... eu o dau pe a mea si cu r 32 si cu gti .... nu mi-e frica ... folesesc toti cei 110 cai si un manz :))))
|
Eu am sa fiu saptamana viitoare in Bucuresti de martzi.....si am inteles ca Polivalenta e de undeva de pe tineretului tot inainte....dar aflu eu pana sambata de la pretenarii din buc 8) 8)
Parca era ora 17 00 sambata...eu asa stiu...cum e domnule organizator?:???: |
O sa vedem zilele astea.... de la ce ora sa inceapa VW Festul.... spuneti la ce ora v`ar conveni si cadem la un acord.... ;)
|
Pa eu am inteles ca am cazut deja de acord si ora era 17 00.....mai votam inca?:???: :???:
|
ora nu s`a votat s`a votat data si ziua ! nu cred ca o sa se mai faca un poll cu ora..... spuneti la ce ora v`ar conveni.
eu zic sa ne itnalnim in jurul ore 6-7. |
data si ziua...pai..e cam acelasi lucru...k nu poti sa votezi 25 iulie marti.... :D
anyway...hotarati-va mai repede ora oficiala pentru ca nu mai dureaza mult si trebuie sa scoatem si afisul.;) |
deci in mare eu zic pentru 18:00 - 19:00
Inca o rugaminte suntem in ultima saptamana... si sper ca toti cei care ati zis ca veniti o sa veniti.. si v`as ruga sa`mi confirmati cei care au zis ca mai vin cu prieteni cu vw`uri.....ce masini si cate..... va rog nu uitati |
pe felie...
|
mobilizati`va ;)
6 zile si incepe vw fest...... |
acu acu iese afishu ...
pregatiti-va ca se aude ca o sa fie tare rau ... spalati bine masinile .. ca vin aia de la tv sa le filmeze ;) pro tv , national suntem in discutii .. totodata.. vedeti cum faceti ca evacuariile sa sune bine .. speram ca si pro fm`ul sa aiba ceva de spus .. :D desigur .. chestiile astea nu puteam sa le facem noi , niste pusti .. |
evacuarile cam slabutz! cred ca multe masini sunt D, printre care si tractorasul meu! :) asa ca ........!!!
|
Quote:
si nu am facut revizia la carutza ,ba chiar am depasit un pic km aia la care trebuia sa fac si ar fi comentat aia.... sambata asta care vine dap :) |
afisu e gata... mai e de lucrat la capitolul parteneri media .. care nu depinde tocmai de noi ..
si deci .. mai sunt 2 raspunsuri .. pe care le asteptam .. apoi .. o sa afle .. multa lume .. de ceea ce urmeaza.. se va fotografia, se va filma , nu de alta, dar.. de asta depinde .. vw festul de anul viitor, deci daca acum iese .. asa si asa.. anu viitor.. o sa .. daca acum iese bomba ... anul viitor :D etc va asteptam acolo .. Ptr cei ce au orice fel de intrebare ... in legatura cu evenimentul .. va lasam la dispozitie ... 3 numere de telefon .. la care puteti apela 24/24 ... mai mult ptr ziua cu pricina , mai mult ptr cei din provincie.. ptr indrumari ... si nu numai ... anyway .. GolfTuning : 0741 969 785 MadSkillz : 0727 553 745 EvLSant0s : 0723 354 805 oricum ,zilele astea avem de gand sa luam harta bucurestiului , poza facuta din satelit , decat cu ... partea.. tineretului .. sa va aratam exact cam pe unde .. cel putin .. asta o sa incercam .. dac-o sa mearga bine , daca nu , aveti nrele de telefon ... |
okapa...deci , sambata, pe la 6-7 pm la Sala Polivalenta.. plsss. corectati-ma daca gresesc... sper ca merita anularea drumului la mamaia pt Fest.. :)
|
bogdane :d vedem acolo daca merita sau nu :).
|
1 Attachment(s)
o mica harta.... cum sa ajungeti la sala polivalenta
|
Frumoasa prezentare skilzule .....
BV |
Sa nu uitam: 2 x Chip Tuning pentru VW 1.2TDI , 1.4TDI, 1.9TDI ,2.0TDI, 2.5TDI oferite de TCM Turbo (Voinea) si Reducere 50% la painting pe capota oferit de Vantage Style ( Husky) |
deci e GATA ... vine si ZIUA cea MARE ... :lol:
O SA FIU SI EU ACOLO ... :lol: BRAVO baieti si FELICITARI :lol: |
xel cu cate masini mai vii tu ?
|
cam 5 VW ... alte marci mai multe :lol:
|
ne-am uitat la poze de la astfel de evenimente in ultimii ani. Acum este momentul sa luam atitudine. Garantat se va organiza an de an :)
|
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: cu ajutorul vostru .. se va organiza si la anu :D
|
Sper sa putem arata faptul ca VW detine suprematia pe marci in Romania ( cele mai multe modele vandute ) si MARCA ce-a mai prezenta pe sosele din Romania :lol:
|
ba in plm explicati-mi si mie! plec o zii la bucuresti si lucrurile o iau razna??? care e faza s-a combinat intalnirea noastra VW cu VW festul lor???? de ce aceeasi data si aceiasi locatie?????
|
Quote:
ai fost in buc ? te-ai interesat macar sa te duci si tu pana la polivalenta.. sa vezi locu`. . sa intrebi daca e liber ? nu , ca sa nu mai zic de altele .. deci .. nu vad de unde atata suparare, fii fericit ca.. se face ceva frumos foc ... nu ? |
Eu nu prea mai inteleg nimic :rolleyes2 :rolleyes2
Pana la urma se mai intalneste careva sambata asta 15 iulie....da sau nu ?:???: :???: |
DA
SAMBATA 15 IULIE 2006 orele 17:00 sala polivalenta VW FEST |
Sambata sunt acolo. Sa-mi tineti un loc in brigada. ;)
|
normal :P...... e rezervat loc pt tine deja :D
|
cum tinem parcarea goala pentru eveniment?
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:23. |
- Copyright 2026 4Tuning