![]() |
Re: Berlina B-83-DAC
imi plac la nebunie masinile :D
id-ul meu de mes este acelasi cu userul de pe 4tuning, lasa un offline daca vii la mare |
10 Attachment(s)
Am zis ca e bine sa pun niste poze cu masina cum a fost "fracturata" de un nenorocit si cateva de pe drum
|
Nu se vad musculitzele din masca :)))))
|
1 Attachment(s)
lasa ca o sa se vada daca e uite pun acum poza sa razi cu maicutele :)) .Pe acolo era o zi obisnuita pentru masina mea :D se uitau astai de credeau ca e OZN sau cine stie ce(modestia din mine :))
|
:))) ce vrei ma se vede rar pe la ei asa ceva :P .... cred ca daca era si TAU pe acolo se facea coada :D
|
mda....daca ziceti voi va cred......indraznesc sa spun ca in Zalau sint dacii mult mai tari ca si ale voastre(unele) ...sa zicem LFC-u , care au vazut-o la Oradea stiu despre ce vb....da tre sa recunosc ca sunt si la noi sunt "ciudatenii" ca peste tot presupun.....asa ca nu fiti rai.....si...probabil acei baieti ti-au recunoscut masina de pe forum...si s-au apropiat so vada si ei ca tot omu' curios.....apropo unde ti-au "pupat" masina??.....................................acum ca ma uit mai bine la poza cred ca acei oameni doreau sa treaca strada si masina ta se afla exact acolo...:lol:
|
sau iti admira maicuta tuningul???:rolleyes2
|
claubogd bine ca aduci in discutie caruta aia de LFC...Ai idee ce e cu masina aia macar daca tot esti din Zalau?? Iti e cunoscut faptul ca omul are 6 stopuri de tractor in spate??Vrei sa zici ca masina aia e frumoasa??E un KITSCH infenct.Masina aia vrea sa fie ba BMW ba tractor si pe deasupra mai are si un coltar in spate.Probabil omul e indragostit de bucatarie mai mult decat ai crede. Poate tine berea la rece sa cinsteasca politia sa nu ii ia carnetul (care nici macar nu il are ). Hai sa fim seriosi putin si sa nu comparam masina aia cu o Dacie pentru ca o dacie pusa la punct arata mai bine ca aia
|
4 Attachment(s)
despre asta vorbiti?
|
bineinteles ca despre asta.Mie unul mi se pare o stupizenie de masina.Daca voua va place atunci nu am ce zice dar gusturile nu se discuta asta incerc sa subliniez.
|
Quote:
intradevar pt un tuning a cam dat-o in bara ce-i drept dar asta e... mie unul nu-mi place masina asta deloc.... prefer sa ma uit la o dacie 1300 stok, cocosata si bine intretinuta.... dupa mine wrc-ul este cea mai frumoasa dacie din romania........ |
Normal pot sa iti spun ca toata lumea spune ca a muncit si apreciaza toti efortul dar toti cu care am discutat pe acolo au spus ca e pacat de banii investiti pentru ca la suma investita ar fi iesit ceva mult mai frumos.Si mie imi place WRC foarte mult si diferenta intre toate daciile frumoase care exista si dacia din acele poze este ca cei care au bagat banii au bagat cu cap si nu i-au aruncat la intamplare pe masina.
Daca omul vroia BMW sunt sigur ca daca se chinuia putin reusea sa ia, alegand insa ideea de a restaura o masina care din cate stiu eu era vai de capul ei eu zic ca a produs un nou kitsch pe drumurile romaniei. |
asta cam asa e ... :D
|
mie mi se pare dragutza masina inafara de spate care la stopri nu i-a iesit fata pare lucrata cu grije!! si nu a lasat emblema de bmw care dadea urat rau in chich!!!
parerea mea oricum daca as fi avut 13xx mi-as face asa ceva, poate faruri de golf care dau beton cu modificarile de rigoare |
Quote:
si breaku' ala....se vede clar k e in reparatii, unde vezi u tuning?? DA...dak zici d aia rosie si d aia alba...corect, dar din cate vad eu aia rosie are prelungiri k ale tale...d c razi d el nush, poate d dinamovist omu, si le vrea cu alb ;) |
cat despre LFC....arata bine si spatele cu....stopurile de tractor, cum le zici u dak erau doar 2, fara manere, aerisirile si liniile alea care nu isi au rostul astupate, fatza d bmw........d c toata lu8mea cand vede fatza d bmw zice k e kitch si cand vede d golf apreciaza masina??
LFC-u zic eu k arata mai bne la inceput, acum arata urat pt k e neingrijita, nespalata AAA.....si c nu am mai vazut p alta dacie.....un singur stergator ;) si 5 prezoane |
iti spune eu ca mai sunt dacii cu 1 singur stergator...iar 5 prezoane au mai fost pe site pe aici dar erau sorcove :D
|
Azi am plimbat DACu' prin multe locuri inainte de plecarea de maine la mare. De acum si pana pe 3 ma gasiti in jupiter :):).Am schimbat toba mica cu una de inox si oarecum si-a schimbat sunetul e putin mai puternic dar sper ca in cel mai scurt posibil sa fac si DACu' sa sune mai "civilizat".Ramane de vazut pentru ca marea problema e cea financiara idei sunt multe si tot vin :( pacat ca nu le pot realiza pe toate...inca. Asa ca va urez numai bine si sper ca de aceasta data sa ma intorc fara incidente
|
lasa ca vin si fondurile ca nu asta e problema ceea mai mare multa bafta cu masina si ne mai auzim poate chiar la o bericica la mare
|
9 Attachment(s)
Ce bine ca m-am intors fara nici o problema...sper sa nu fi luat amenzi oricum a fost absolut superb mai ales ca am putut sa ma vad cu o gramada de lume pe acolo si sa vad multe masini absolut superbe.Pun si cateva poze cu dacu pe acolo si cu masina adevarate
|
Quote:
|
24 Attachment(s)
Imi pare bine ca am reusit sa ma vad si cu TAUru' si ca am prins si un mini show prin costinesti impreuna cu o parte din anonimii de la mare. Psycho are un sunet la masina absolut incredibil iar ERY deja nu cred ca mai are rost de vreo prezentare.Masina lui Ceres iar nu mai are rost sa fie prezentata si tico-ul lui quick-5hifter e demential. Superbe masini...felicitari posesorilor.
P.S.Multumit GGD-ule? :P |
asa da! ms
|
i-mi vine sa-mi dau pumni in cap...am fost la costinesti...si am vazut si subarul...aoleu.............voi ,restul, cand a-ti venit..banuiesk k dupa ce a ajuns el... nu mai pot de oftik sa mor...
|
pai vezi ca scrie in poza cand am fost in costinesti nu mai stiu exact cred ca pe 3 sau pe 4. Oricum pozele cu tico-ul lui quick-5hifter si ERY sunt la Sala Sporturilor din Cta
|
multzam dacule pt poze!
mi-am facut si eu folder ;) te mai asteptam! |
dacu`le..o cunosti pe raluk:)) :P
|
Quote:
|
Quote:
|
Tu esti in eforie acum sau ai trecut pe acolo ca parca mi se pare ca te am vazut .....
|
am fost si in eforie dar de la mare am plecat pe data de 5. Oricum mai era TAU ramas in eforie
|
De azi are si DACu' toba noua si frumoasa maine o sa pun poze cu ea.Eu unul sunt multumit de cum suna si o recomand si altora. Si ca sa se incheie ziua cu real succes sper ca zilele ce vin sa instalez si alarma care tot era asteptata de DAC .(Multumesc TAU).
|
Quote:
multa bafta...... inca o data la multi ani..... |
La Multi Ani !!! " Ma men "
|
la multi ani dac-ule sa fi sanatos si sa ti de implineasca toate dorintele
|
Daca e ziua lu dac azi sa ai uram la multi ani si multe inpliniri yo ati doresc mult NOS, turbo, ECU, si tot ce mai vrea inimioara ta :D in curand o sa vedeti si HNA modificata sper sa ca o sa primesc macar un pic din respectul care il am yo pt. voi !
|
super interior BV! si La Multi Ani !
|
eu i'am tras o sperietura...sa ma tina minte toata viata:)
:):):):) la multi (b)ani inca odata! |
multumesc mult de tot baieti si tot ce imi doresc mie va doresc sa aveti parte voi inzecit.
|
la multi ani "dracule" :D eu am avut ocazia sa te felicit personal :p
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:09. |
- Copyright 2026 4Tuning