Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Propuneri orase (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase.html)
-   -   Tulcea (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase/19284-tulcea.html)

vlad_Mafiotu 15-12-06 18:05

Re: Tulcea

balena a esuat :))

Cosmin255 16-12-06 00:43

maine pun filmuletele ca mi-e cam lene acum :(
PS:Las-o dracu de balena:)

Cosmin255 17-12-06 10:40

1 Attachment(s)
Cateva intoarceri cu frana de mana la pescarus , de fapt primele pe care le-am facut eu vreodata:)

Cosmin255 17-12-06 10:44

2 Attachment(s)
Si filmuletele promise , mare lucru nu se vede ca-s facute cutelefonul

vlad_Mafiotu 17-12-06 13:48

chiar daca nu prea se vad bine eu am remarcat ca in tulcea incep oamenii sa se bage la liniute mai un burnout mai un scartz acu cativa ani nici nu stiam ce`s alea :)).fenomenul tuningului si al curselor ilegale eu zic ca o sa ia amploare in tulcea in cativa ani acum e deabia inceputul

DaViD TL 17-12-06 18:01

mda nu prea se vede, da cei important e ca cursele incep sa aiba loc din ce in ce mai des in our little town ,asa ca spor la driving :arrow: :twisted: !!!

Cosmin255 17-12-06 20:29

Ford Focus 1.6 umileste Daewoo Leganza cu 30cp in plus la cam aceeasi greutate (cred) :)....4 masini distanta , din pacate nu am filmat

vlad_Mafiotu 18-12-06 10:28

unde a avut loc cursa ?

johnny59 18-12-06 14:54

1 Attachment(s)
masina nu e stok ci HO power si are 225cp plus... o mica butelie de azot,care cred ,ii creste "putin" puterea.Si sa stiti ca eu imi permit sa o alimentez,VOI???Si nu sint rautacios,imi prezentam doar masinuta.

MauS 18-12-06 15:31

Quote:

Originally Posted by johnny59 (Post 665756)
masina nu e stok ci HO power si are 225cp plus... o mica butelie de azot,care cred ,ii creste "putin" puterea.Si sa stiti ca eu imi permit sa o alimentez,VOI???Si nu sint rautacios,imi prezentam doar masinuta.

-2.3L i4
-3.8L v6
-302ci v8 (4.9L- “5.0”)- 210hp 4-barrel carburetor
-302ci v8 (4.9L- “5.0”)- 225hp EFI
-302ci v8 (4.9L- “5.0”)- 235hp EFI MAF
-302ci v8 (4.9L- “5.0”)- GTR - 285hp
-302ci v8 (5.2L- “5.0”)- GTS - 340hp

Deci am zis bine........ 302ci v8 (4.9L- “5.0”)- 225hp EFI ........ ( motor de pe Mustang)

Eugen_TL 18-12-06 17:23

bai frate prin simplu fapt ca ai acele super flacari pe ea ne arati ca esti beton..e super masina bv feliatari n-o vinde atunci..sa ramana la tine! nu o da ca e super man ce draq ! =))) dar te rog fa prezentarea masinii pe un alt topic nu pe TULCEA ca nu ai nici o treaba aici fara suparare! si am inchis subiectul

ps: da baiatu cu leganta era din pacate pe GPL si schimba la liniutze la 3000 ...daca ar fi schimbat cum trebuie ar fi fost alta treaba

Cosmin255 18-12-06 17:58

Quote:

Pai si daca iti permiti pt ce o vinzi ? :):):)
Cursa unde a avut loc ? sa spunem ca...inafara orasului Vlad
Tuningboy : Pb lui cum a schimbat , pariul a fost pariu l-am castigat si i-am dat 4 masini distanta , ce ma intereseaza pe mine cum conduce el ?

vlad_Mafiotu 18-12-06 18:13

johnny acum am si eu o intrebare tu ai chiar ai 47 de ani ?

Eugen_TL 18-12-06 18:42

da , dar prin faptul ca el e bou si nu stie sa schimbe la o liniutza nu arata faptul ca legantza nu face fata! stii ca si cu cielo la fel a schimbat economic =)))

johnny59 18-12-06 20:21

baieti,nevasta e din Tulcea deci am o mica legatura cu voi.pe de alta parte ar trebui sa-mi multumiti ca v-am dat un subiect de birfa ,ca altfel mureati de plictiseala!Si tot nevasta ma pune sa o vind,pt ca e geloasa,cred pe masina,cu care imi petrec ceva timp,iar flacarile alea de 2 lei le-am dat jos de mult,dar nu am avut alte poze

Eugen_TL 18-12-06 21:38

sa-ti traiasca nevasta dar crede-ma ca balena ta chiar nu e subiect de barfa! vrei sa-ti spun eu subiecte de barfa? zozo(omu asta chir face treaba si merita sa vb despre ce face),club anonymous care iar la fel fac o treaba minunata(sper sa nu se supere ei ca aducem vorba de ei dar merita),si multi altii chiar si din afara carea fac cevasi au ce arata ... dar nicidecum tu cu balena ta total neinteresanta pt multi din noi :)...daca nu crezi fa un pool de genu " ati vrea masina asta? da sau nu ?" sa vedem ce iese ! in fien gata sub inchis .. lasam masina de o parte vb despre altceva daca vrei nu transformam topicul asta in altceva

Cosmin255 18-12-06 23:13

Quote:

Originally Posted by TuningBoy (Post 666375)
sa-ti traiasca nevasta dar crede-ma ca balena ta chiar nu e subiect de barfa! vrei sa-ti spun eu subiecte de barfa? zozo(omu asta chir face treaba si merita sa vb despre ce face),club anonymous care iar la fel fac o treaba minunata(sper sa nu se supere ei ca aducem vorba de ei dar merita),si multi altii chiar si din afara carea fac cevasi au ce arata ... dar nicidecum tu cu balena ta total neinteresanta pt multi din noi :)...daca nu crezi fa un pool de genu " ati vrea masina asta? da sau nu ?" sa vedem ce iese ! in fien gata sub inchis .. lasam masina de o parte vb despre altceva daca vrei nu transformam topicul asta in altceva

De fapt ar fi mai interesant daca ar fi facut poll de genu : "ati da vreun ban pe toneta asta mobila ?" :)

X-Ray-Eyes 18-12-06 23:27

Quote:

Originally Posted by TuningBoy (Post 666375)
fa un pool de genu " ati vrea masina asta? da sau nu ?" sa vedem ce iese !

Da ... o vreau eu ... AM NEVOIE DE CUIBAR PENTRU GAINI IN IARNA ASTA !!!

MauS 19-12-06 07:48

deci...... sa inteleg ca Leganza mergea pe gpl....si omul schimba la 3 mii....... iar obrazNICK i-a dat doar 4 masini?!!?!!!? Ce s-a intamplat cu Tulcea aia pe care o stiam eu? Daca ala mergea pe GPL si a schimbat vitezele la 3.000 rpm asta nau inseamna ca s-au dat...... s-au plimbat..... frate.... cand eram eu in TL.... rupeam masinile.....la 400 de metrii nu te mai uiti ca ti-e mila..... dai in ea fratzie....o rupi in doua .... asta e singura sansa in fata unui adversar care nu este un idiot complet sa mearga pe gpl si sa schimbe la 3mii....ashtia nu se pun.... nenea cu FLY....tot respectul pt. el..... are ideea de " liniutze" bine definita in cap......

P.S. FLY - ul este singura Dacie de 150 de cai din TL ........ :D

daniwmk 19-12-06 09:24

Quote:

ho power my ass ...
ba nu ne mai minti cu ca deja m-am saturat
motorul e stock de 150 cai nu te mai kk pe tine atat

daniwmk 19-12-06 09:25

Quote:

Originally Posted by MauS (Post 666797)
deci...... sa inteleg ca Leganza mergea pe gpl....si omul schimba la 3 mii....... iar obrazNICK i-a dat doar 4 masini?!!?!!!? Ce s-a intamplat cu Tulcea aia pe care o stiam eu? Daca ala mergea pe GPL si a schimbat vitezele la 3.000 rpm asta nau inseamna ca s-au dat...... s-au plimbat..... frate.... cand eram eu in TL.... rupeam masinile.....la 400 de metrii nu te mai uiti ca ti-e mila..... dai in ea fratzie....o rupi in doua .... asta e singura sansa in fata unui adversar care nu este un idiot complet sa mearga pe gpl si sa schimbe la 3mii....ashtia nu se pun.... nenea cu FLY....tot respectul pt. el..... are ideea de " liniutze" bine definita in cap......

P.S. FLY - ul este singura Dacie de 150 de cai din TL ........ :D

hooo ... 150 cai din ce ?

vlad_Mafiotu 19-12-06 10:51

da ce motor are fly`u de are 150 de cai ? a pus alt motor sau l`a modificat complet ?

MauS 19-12-06 12:46

Quote:

Originally Posted by daniwmk (Post 666880)
hooo ... 150 cai din ce ?

1,8 litrii, 16v, Renault Williams + filtru + evacuare + electronica facuta

daniwmk 19-12-06 13:45

Quote:

Originally Posted by MauS (Post 667101)
1,8 litrii, 16v, Renault Williams + filtru + evacuare + electronica facuta

dupa cum bine stii dacia mea avea acelasi motor ... care apropo nu e williams
si cand am facut primul dyno aveam un traseu de aer in bara serpisori supersprint + restu traseululi 63 mm si un "cip" si a scos un 132-133 cai pe dyno
dupa ce i-am pus unicipul si indelungi programari bujii iridium fise cu timp de acces mic etc... am ajuns la un 144-146 cai din motorul asta :)
mentionez ca era refacut complet (segmenti granituri etc...)
abia cu shot hibrid de nos cam de 60 a ajuns la 190 si ceva de cai
exista o fisa dyno pe la dyno tuning cu masina

MauS 19-12-06 13:46

Quote:

Originally Posted by daniwmk (Post 667173)
dupa cum bine stii dacia mea avea acelasi motor ... care apropo nu e williams
si cand am facut primul dyno aveam un traseu de aer in bara serpisori supersprint + restu traseululi 63 mm si un "cip" si a scos un 132-133 cai pe dyno
dupa ce i-am pus unicipul si indelungi programari bujii iridium fise cu timp de acces mic etc... am ajuns la un 144-146 cai din motorul asta :)
mentionez ca era refacut complet (segmenti granituri etc...)
abia cu shot hibrid de nos cam de 60 a ajuns la 190 si ceva de cai
exista o fisa dyno pe la dyno tuning cu masina

i hate you........:???:

Eu am zis ca: motorul are 135 de cai la baza........ omul a pus teava din fata pana in spate (fara sherpishori), un filtru conic si un chip...... de asta am zis ca are 150 de cai.....trebuia sa spun "cam 150 de cai"...... oricum tu stii mai bine... mai ales ca ai avut motoru' asta pe aceiasi caroserie:evil:

MauS 19-12-06 14:01

cred ca ar trebui sa se faca o comunitate locala 4tuning.... Tulcea......ca tot s-au dezbatut diverse subiecte pe topicul asta:D

Eugen_TL 19-12-06 15:18

crezi bine dar inca NU :) ce draq..suntem putini uita-te si tu ! asteapta si tu sa intram noi NOUA generatie :P pe la fac sa punem un ban deoparte sa luam ceva sa facem ceva ...cu parintii nu prea merge :)))

ps:cine mai stie lume din tulcea cu masina si macar sa-i placa chestii de genu sa fie trimis aici! FLY-ul are user l-am trimis aici pe topic dar nu a lasat nik inca... lu BAS i-am dat la fel msg degeab! lumea e ocupata nu prea exista timp si pt net ..poate mai tarziu cine stie :)

DaViD TL 19-12-06 18:15

stiu eu lume care are net si sunt q tuning, leam zis sa intre da nush dc nau intrat ,oriqm le mai zic k poate o sa se mareask sa facem o comunitate , o sa pun si nijte poze q o dacie a unui tov in lucru ,oriqm prea tare majina poze in curand !!!

Cosmin255 19-12-06 20:39

Maus , era o ironie ce a zis tuningboy ca a schimbat la 3000 , a fost un pariu ca ma arde cu leganza lui , motor de 2.0 , eu fiind cu focus 1.6...si i-am dat 4 masini .... e rau?

Azi mi-a lovit un bou fiesta , mi-a indoit portbagaju si mi-a spart bara , mrrrr

Eugen_TL 19-12-06 21:57

exact nu a schimbat chira la 3000 dar oricum a plecat scartz mult (adica prost) si a schimbat ceva mai devreme decat ar trebui .. daca pui benzina si sofer eu cred ca masian trage misto si nu se face de *** ..am mers cu legantza si nu e chiar puturoasa

cand draq a lovit-o ma? ce n-ai zis pe mess nik mrrr

vlad_Mafiotu 20-12-06 16:34

obraznick imi pare rau pt tine man :( cu vremea asta se produc multe accidente ieri seara am vazut 2 in interval de vreo 10 min :) unu pe issaccei si unu mai sus de politie din cauza asta era un trafic infernal ieri seara :(

Cosmin255 21-12-06 21:58

Asta este ce sa facem...tabla se indreapta ;)

vlad_Mafiotu 25-12-06 12:05

gata s`a lasat cu liniste pe topic ??nu se poate :( hai sa va pun o intrebare sa va dati cu parerea . CARE E CEA MAI RAPIDA MASINA DIN TULCEA ??

Eugen_TL 25-12-06 12:09

acum chiar nu-mi vine in cap dar sunt masini ... in fine SARBATORI FERICITE TUTUROR TULCENILOR SI VECINILOR=CT ! UN AN MAI BUN SI TOT CE VA DORITI

vlad_Mafiotu 25-12-06 12:22

sarbatori fericite si tie tuningboy si tuturor celor pasionati de tuning in special acestei comunitati

Cosmin255 25-12-06 17:57

Sarbatori fericite tuturor si din partea mea!Una din cele mai rapide masini din oras este Audi S4 ala albastru....poate nu cea mai rapida dar oricum....una din cele mai

vlad_Mafiotu 25-12-06 18:12

da ma chiar asta vroiam sa va intreb si p voi ala chiar e s4 sau doar are kit`u de s ?

MauS 25-12-06 18:46

Quote:

Originally Posted by TuningBoy (Post 674195)
acum chiar nu-mi vine in cap dar sunt masini ... in fine SARBATORI FERICITE TUTUROR TULCENILOR SI VECINILOR=CT ! UN AN MAI BUN SI TOT CE VA DORITI

Galatiul este mai aproape de Tulcea decat Constanta:D

Sarbautori fericite!!!:!:

vlad_Mafiotu 25-12-06 18:51

sa traiasca si galatiu si braila !! acu esti multumit ? :lol:

Eugen_TL 25-12-06 20:36

Quote:

Originally Posted by MauS (Post 674570)
Galatiul este mai aproape de Tulcea decat Constanta:D

Sarbautori fericite!!!:!:

da frate dar DOBROGEA e DOBROGEA :)...oricum sarb fericite si voua acolo :D

All times are GMT +2. The time now is 15:57.

- Copyright 2026 4Tuning