![]() |
Re: Golf 3 - 1.8 - DJ-93-ANT
este foarte posibil, e chiar o masina pe forum cu acelasi motor si injectie multipunct
|
1 Attachment(s)
Am sa revin asupra injectiei mai tarziu.
Acum am alta problema la care imi trebuie un raspuns pana maine dupa-masa. Cum desfac capacul de pe bord unde sunt butoanele de incalzire? Cu rosu e incercuit ce vreau sa desfac si cu albastru am incercuit unde am desfacut niste suruburi, dar mai trebuie ceva desfacut ca nu iese... Ma poate ajuta cineva? |
|
Quote:
p.s. - Andrei -: mi-a venit ieri o tubina garret speedline _92: si dupàia ii faci si remapare - Andrei -: turbina* speedline _92: ce? speedline _92: esti nebun ? - Andrei -: BOV de la hks speedline _92: vrei sò pui ? speedline _92: - Andrei -: suspensie fk pe perne de aer - Andrei -: adica o cobor si o ridic din boton speedline _92: si speedline _92: knd teài trezit speedline _92: era dimineata speedline _92: - Andrei -: EXACT =)))) |
voi ce ziceti?
cum sa ard 4 milioane? -xenon -suspensii -muzica ?? :D |
xenon`u 1 mil , muzica 3 mil ... mai ai de asteptat cu suspensiile ;)
|
da, da, ar fii bine
bixenon imi trebuie mie care e 3 mil si muzica e asa sub 5 mil amplif 4-5 mil HU 2-3 mil si suspensie LOW si RIGIDA la 4 mil am gasit ... deci...? |
10 mil muzica ? ma faci sa rad ... cu 3 mil iti iei 4 boxe x 140 w rms , statie am inteles ca ai , bixenonu ala numa tu puteai gasi cu 3 mil ... aici ii 1 - 1 jumate . asta daca sti de unde sa cumperi .
in fine ... daca ai gasit suspensie sport cu 4 mil pune`ti si ai scapat de o grija :) |
nu, n-am statie...
de pe be l0ud un sub GZ pt spl e la ~5 mil aplif tot cam asa... difuri am xenon la 1mil - 1 jumate poate dinalea ... te tin cateva luni si poc... |
Ia suspensia că ai nevoie urgentă... restul pe parcurs... te descurci cu ce ai momentan, părerea mea !
|
Quote:
|
un sfat mic, xenonul sa ti-l pui cand vei avea lupe in faruri, asta pt ca tu vei vedea foarte bine, dar ii vei orbi pe ceilalti participanti la trafic.
pana la xenon pune-i suspensie ca plange dupa una, e spatiul ala asa mare intre aripa si roata incat poti sa intri in picioare acolo :D muzica las-o pe ultimul loc pt ca am vazut ca ai suficienta pt moment si bixenonul ala sigur e xenon? sa nu fie philips blue vision :D |
lasa muzik si xenoanele deoparte si ia-ti suspensia aia :twisted:
|
+1 pentru suspensie:D:D
|
ok, iau suspensia
acum mi-a promis un baiat ca imi face niste poze sa vad cat de low e sa vedem daca se tine de cuvant :D |
ai montat suspensia? hai cu pozele:D.sal
|
inca nu am luat-o
azi sa vad daca vine stefipjj (user pe forum) sa vorbesc cu el de suspensie salut |
1 Attachment(s)
cred ca aman suspensia...
acum am nevoie de bani sa plec si eu un weekend de acasa... sa vedem ... :-< intre timp, mi-a venit masina acasa (au fost ai mei plecati cu ea) si i-am pus jantele la loc |
4 Attachment(s)
+ folii laterale spate
maine urmeaza luneta... sper sa o pot pune din 2 bucati... |
de ce din doua bucati? merge foarte bine dintr-o singura bucata si nu se mai vede urat unde se imbina bucatile alea
|
pai... se fac cute...
si n-am feon dinala puternic sa se stranga... oricum... nu este cine stie ce folie... |
Quote:
Pacat... PS: e mai inalta decat aveam eu loganu cu jante 17" :lol: |
Quote:
|
o sa vina si suspensia ... curand ...
si nu e chiar asa inalta ma :x asa pare in poze :-" |
Quote:
|
si, pasiune este... dar din pacate nu pt golf..:sad: cine stie.. stie...
|
atunci de ce i-ai facut topic aici si de ce bagi bani in ea? :?:
|
sa fie topicu facut :))) in loc sa bagi bani in ea sa o faci sa arate mai bine tu strici banii pe prostii .. ma rog , e decizia ta . eu unu no lasam in starea aia .
|
pai ... pana la urma e masina mea.. si.. sper sa gasesc pt schimb... stiti voi ce :-"
|
Quote:
mare chestie...vrei urs ..haha :)) ramai la golf |
ee ha ha tu repede
|
Quote:
|
la consum, te contrazic =)) :lol:
|
te plangi ca iti cunsuma golfu ? :))) nici nu ma mira , cand schimbi tot peste 5000 de turatii ma gandesc si eu ca papa mult . eu zic sa te calmezi cu bmw`urile ca abia intretii golfu .
|
ba mitza... de unde stii tu ca nu intretin golfu?
ca nu i-am facut gaura aia din prag? stai lin ca aia se face usor... pe mine ma enerveaza faptul ca m-am grabit cu cumpararea masinii motor mare, consum mare, putere mica... cred ca ajunge consumul de un vr6, dar diferenta este de 117 hp si nu stiu cati nm hai te astept in weekend care vine in Parang sa stam la o bere |
pai normal ca ai facut usor o gaurica din prag :))) eu tot nu inteleg cum iti poate consuma asa mult si cum zici tu ca e slaba , eu am vazut cum merg astea de 1.8 , am si condus si iti zic eu ca is spurcate si la demaraj si la tot . acu depinde ce ai tu sub capota :) . la un cip pentru reducere de consum si pentru cai in plus nu te`ai gandit ?
aa da , ti`am mai zis odata , nu stiu daca vin la Parang daca merg la mine la munte :P nu pot fi in 2 locuri :) |
Quote:
|
Quote:
|
eu am un 1.8 gt-u si nu ma plang de consum. consuma mai putin chiar decat vechiul cielo. incearca sa schimbi si u consumabilele poate se mai schimba situatia:D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:37. |
- Copyright 2026 4Tuning