![]() |
Re: Acceleratie Suceava 25.06.2006
si asa si-a luat=o din prima golful negru !!
|
mi-am amintit pe unde vedeam vectra aia gri...... prin dolhasca...........dak e de acolo api va-ti luat tzeapa de la dolhesti city......... fiti oleaca mai vigilenti la urmatoarea cursa in leg cu puterea masinilor..................
|
Quote:
Organizator: Cati cai ai? Eu: 110CP Organizatorul scrie 63B pe geam si am plecat... :D In concluzie puteam sa spun cati cai vroiam eu... |
ai fost de la inceputu inscrierii sau ai venit si cursele se desfasurau?
|
Quote:
|
Aducem Un Detector De Minciuni Sii Il Intrebam pe sofer :)
Cati Cp Are Masina Si Asa Aflam Daca Zice Adevarul Sau Nu :) |
Quote:
Eh, n-am ce face si incep sa debitez prea multe pe aici. A fost frumos, fara incidente, toata lumea s-a simtit bine, asta e important. By the way, ca sa nu mai fac alt post, pt JOHAN din Iasi: a fost o pura coincidenta faptul ca aveai cauciucuri de iarna sau de mazga pe fata? sau a fost o necesitate avand in vedere textura asfaltului de pe aeroport? :D Am observat si eu, si sunt curios. |
pai as vrea sa ma dau si eu cu vectra dar cu 2 masini avans ca nu am greutatea si posibilitatea ascutitorii lui dragosh!
data viitoare ne inscriem toti la 75 de cai,asa se poarta mai nou!SAu mai bine nu mai faceti grupe,LIBERE! |
aoleu.... toti :vreti sa va inscrieti la A1:twisted: :twisted:
eu unde sa ma mai dau daca va bagati voi .......;) |
si eu tot la a1....macar ma dau de mai multe ori.8)
|
Quote:
P.S. Mai este loc la grupa A1 :) ?! |
Da voi mergeti la A1 toti si raman eu la D ca sa cashtig :) PUP
|
dak toti va bagati la a1 api nu mai e sist piramidal:))
|
Quote:
|
Dragi ieseni,
Multe multe felicitari (tardive, dar asta e). Ati fost din nou "on top of things"...si ati castigat din nou...pe merit. Senzatia absoluta a cursei a fost Dragos, un Dragos pe cat de pasionat si entuziast si vorbaretz cand e vorba de masini, pe atat de echilibrat si tacut in timpul cursei. (I love this guy, really...Da' nu zicetzi nimanui...;) ) Da...si dupa cum zicea cineva, ce bine ar fi fost cu aeroportul acoperit....De abia acum mi-am jupit ar treilea rand de piele arsa de pe nas... A...si sa nu uit...un +++10 pentru cele 2 gagikutze de la Iasi:D :D |
aceeasi parere ca si killerB ........... :)) ............ ar fi fost fain sa faca rost de o prelata sa puna pe margine deasupra sau niste umbrele dinalea de mese de terasa, .......... si desigur puneati taxa celor care vroiau sa stea sub ele ;))
|
ce "gagicutze" de la Iasi !?!?
|
Quote:
1.1i - 60CP 1.4i - 75CP 1.6i 16V - 110CP Si am vazut 206uri facute la exterior de 1.1i ;) |
Quote:
Vezi ca mai este si de 2.0 .... of of of ... ce proprietar si pasionat de 206 mai esti .... eu n-as mai iesi din casa in locul tau :lol: :lol: :lol: |
cum sa uite el 2.0 s16 136 cp si faimosul RC 180,177 cp :)))
|
mai sunt variante
|
Clasamentul?
|
Quote:
A1 : Opel Corsa ( manz ) ( Iasi ) A : Opel Vectra A( SV ) B : VW Golf 4 1.9 TDI+ ( Johann ) ( Iasi ) C : Renault 5 GTT( Dragos ) ( Iasi ) D : Renault 5 GTT( Dragos ) ( Iasi ) E : VW Golf 5 GTi ( Armand ) ( Iasi ) F : Subaru Impreza WRX STi +++CP( Iasi ) |
vroiai sa zici grupa 1 nu locul 1 :D
|
Quote:
|
grupa f: subaru impreza wrx 225 cp si atat ;) nu va mai ambalati aiurea
|
a zis bine acum pt k aseara era postat altfel ..... :)) a modificat mesaju, in fine........ ..... ....zarathustra mazda aia de la poarta era a ta? .......
|
Mazda aia de la poarta era a lui Andrei Negru
|
este si normal ca baiatul cu golful rosu de nt sa fie nemultumit,cand a vazut ca acel r5 a luat 3 grupe,pe cand el a luat-o de la un golf TDI de 90cp;mai putin conteaza faptul ca el a trisat si la grupa,s-a inscris unde credea ca va mai castiga vreo cupa NECINSTIT,trisand ca un las.....este o mare rusine pt competitiile sportive ca un asemenea individ sa se dea tot timpul in spectacol,plangand pe langa organizatori,poate,poate i se va scapa si lui un trofeu...amintiti-va ce a facut anul trecut la iasi;lasati-l fratilor si pe el sa castige ca sa nu mai planga pe la portile aeroporturilor dupa o diploma,sau un bidon de ulei.FELICITARI PT.RENAULT 5 TURBO SI NU IN ULTIMUL RAND PT.GOLF TDI 90CP!!!!!!!!!!
|
Quote:
Pacat ca nu s-a bagat si el putin .... :rolleyes2 :D |
la cum pleci tu de pe loc..treaba era nasoala rau... pe mine ma bate r5 si nu cred ca este cazul ca vreo mazda sa se bage la grupa f, cand ea ia bataie de la o masina de grupa c
|
Baiatul cu Mazda RX * este Suceavean, iar el modifica masina doar pentru el. Nu cred ca se va da niciodata la curse cu ea.
Iasiul a primit de la mine felicitarile imediat dupa cursa. Hi Hi Hi. Pacat ca nu au mai stat sa stam si noi de vorba dupa iesirea de pe aeroport. |
Quote:
|
so... ride on to bacau now...
cursa surpriza ;) |
Quote:
Sau nu :???: |
io in locul tau as mai exersa draga zarathustra,nu de alta da ii pacat de masina aia ca ea are saraca potential.Sa dea Dumnezeu sa fiu sanatos ca am in planuri o modificare a rx8-ului incat subarurile ,m-urile,si amg-urile o sa vi se para jucarii.Am gasit un kit turbo nou pentru rx-8 care o sa-mi dea vreo 400 de cai si un cuplu de 400 nm.
|
Felicitari baietilor din Iasi...mai ales Golfului HAN si Renault 5... voi a-ti facut tot showul..si hai noroc si la mai multe curse la SV..
|
sv06mnp...mai ai de mancat mult pana inveti tu ce trebuie sa faci sa poti duce un rx-8 in puterea respectiva...ma documentez de doi ani si pregateste-te sa scoti 15000 euro din buzunar ;)... crezi ca pui kit-ul si gata? vezi cat costa un ambreiaj sport.. kit de reducere la cutia de viteze... jante spate de 19 sau 20, downpipe sau evacuare completa... admisie custom... mai bagam?
|
Quote:
:rockon: |
deci te costa cam 16800 de dolari ca sa faci aceasta masina sa ia suta in 4.9 secunde si sa ai 390 cai... foarte foarte slab. putin mai bine decat un subaru wrx sti stock. care cu o investitie minima... te-a si halit. daca vine speedster-ul nu mai zic nimic...
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:08. |
- Copyright 2026 4Tuning