Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Scoala de soferi ! (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/18790-scoala-soferi.html)

Bryan 05-10-06 12:07

Re: Scoala de soferi !

un coleg mi-a zis ca a vasut la stiri ca se da examenul (sala) inainte de a te apuca de scoala de soferi ! asa o fii ?

cata_tm 05-10-06 17:06

bryan, pe mine mama m-o invatat o chestie, inca de mic. daca nu esti sigur de ceva, mai bine nu spune deloc. deci eu daca vorbesc, vorbesc pe chestii pe care le stiu, nu aiurea.

nu se da sala, ca examen, pur si simplu dai o proba la care sa vada daca cunosti legislatia, apoi faci conducerea, dupa care dai normal examenul. (cam asa a fost si prin 70). se numea examen de intrare, faceai scoala, si dadeai examenu de iesire. capisci?

Bryan 05-10-06 18:20

Quote:

Originally Posted by cata_tm (Post 575968)
bryan, pe mine mama m-o invatat o chestie, inca de mic. daca nu esti sigur de ceva, mai bine nu spune deloc. deci eu daca vorbesc, vorbesc pe chestii pe care le stiu, nu aiurea.

nu am spus,am intrebat

Quote:

nu se da sala, ca examen, pur si simplu dai o proba la care sa vada daca cunosti legislatia, apoi faci conducerea, dupa care dai normal examenul. (cam asa a fost si prin 70). se numea examen de intrare, faceai scoala, si dadeai examenu de iesire. capisci?

gata sefu' am priceput..si mai lasa ironiile astea ca nu dau bine..ok?

Spark 05-10-06 19:08

dar pana la urma .. se tot ziceau ca dupa introducerea noului cod ... o sa se bage conduse de noapte .... poligon .. si din astea ...
pana la urma se mai baga ceva ?

si inca ceva .. camioane si autobuze nu ai voie dak nu ai implinit 21 de ani ... cel putzin eu asa am auzit ... sper ca nu ma insel

cata_tm 05-10-06 19:13

Quote:

Originally Posted by Bryan (Post 576027)
nu am spus,am intrebat

gata sefu' am priceput..si mai lasa ironiile astea ca nu dau bine..ok?

nu am fost ironic, dar daca esti dinala care cauta samanta de scandal, sa fii sanatos, posteaza-ti singur, io am incercat doar sa te ajut cu informatii clare si sigure.

ceau

RA_2fast4u 05-10-06 19:30

Quote:

Originally Posted by Spark (Post 576059)
dar pana la urma .. se tot ziceau ca dupa introducerea noului cod ... o sa se bage conduse de noapte .... poligon .. si din astea ...
pana la urma se mai baga ceva ?

si inca ceva .. camioane si autobuze nu ai voie dak nu ai implinit 21 de ani ... cel putzin eu asa am auzit ... sper ca nu ma insel

de faza cu pligonul am auzit si eu... dar nu prea ii vad rostul... si de asemenea aproape sigur asa o sa fie in legautra cu condusul camioanelor si autobuzelor.. oarecum mi se pare normal, trebuie sa ai ceva experienta inainte sa te apuci de asa ceva... dar despre condusul noaptea... :-?? nu am mai auzit pana acum...

Bryan 05-10-06 20:24

Quote:

Originally Posted by cata_tm (Post 576066)
nu am fost ironic, dar daca esti dinala care cauta samanta de scandal, sa fii sanatos, posteaza-ti singur, io am incercat doar sa te ajut cu informatii clare si sigure.

ceau

ok..peace !

metal_militia 05-10-06 20:58

de chestiile astea cu poligonul, codusul de noapte si condusul in afara localitatii am auzit si eu...deci mai mult k sigur o sa fie prezente in noul cod...si e foarte bine, poate nu mai iau toti tembelii carnet:rolleyes2
da pana nu-l vad nu ma conving...mai ales k noi pe asta trebe sa-l invatam...eu cel putin fac scala in martie(sunt nascut in mai) si astept cu nerabdare codu :twisted:

Bryan 05-10-06 21:30

esti a 11-a sau a a 12-a? scuze de off-topic :))

mihai134 05-10-06 22:32

apropo de toti "tembelii" care isi iau permisu`

un prieten de-al meu a avut examenu zilele trecute. a luat sala si la orash l-a picat unu pe motiv ca ar fi depasit interzis....da el zice ca n-a depasit nimik. in schimb la plecarea din rampa, examinatoru ii tinea picioru pe ambreiaj si nu-i pleca masina :D si asta i-a zis sa ia picioru ca sa plece. poate d-asta l-a picat insa ma indoiesc. l-a picat ca nu si l-a aranjat. si nu e vorba ca nu stia sa conduca....din contra se pricepe f. bine la ajea ceva.
bryan , ai grija, de olteni e vb :D

referitor la poligon, conducere noaptea ..astea-s speculatii in special din partea scolilor ca sa vina lumea in nr mare. au fost o gramada de articole in ziare in care ziceau ca n-or sa dea examene noaptea sau prin poligoane...si prostii d-astea ;)

Mustang 05-10-06 22:40

da-i bah dreacu pe garcea ...
ca si mie mi-au copt-o ...
"daca nu faci ca mine, te pic" ... cuvintele unuia ...
am facut ca el si m-a picat ...
so ...

ie naspa sa iei sala cu 23-24 ... si sa te pice la traseu pe motive ... vai capu' lor !

Bryan 07-10-06 23:04

Quote:

CA SA ITI DEMONSTREZ (IAR) CA GRESESTI

http://www.protv.ro/stiri/social/guv...od-rutier.html

uita-te iar la film !

ps : nu e motiv de cearta ! spune clar ca proba teoretica se da inainte de a incepe scoala !

metal_militia 07-10-06 23:38

Quote:

Originally Posted by Bryan (Post 576274)
esti a 11-a sau a a 12-a? scuze de off-topic :))

a 11-a...scuze de off-topic :-P

cata_tm 08-10-06 01:26

Quote:

Originally Posted by Bryan (Post 578616)
CA SA ITI DEMONSTREZ (IAR) CA GRESESTI

http://www.protv.ro/stiri/social/guv...od-rutier.html

uita-te iar la film !

ps : nu e motiv de cearta ! spune clar ca proba teoretica se da inainte de a incepe scoala !

bine ma ca stii tu. io ti-am zis ceva, si o sa vezi ca asa este. se numeste, la fel ca si in anii '70, examen de intrare. il iei, intri la conducere, dupa care iti dai examenul de permis (sala, si conducere). destepti va nasteti... si toti aveti samanta aia de contrazis, in loc sa ne ajutam, ne ironizam unu pe altu. da daca asa vreti, se poate, nici o problema. se vedem unde ajungem

Cr1Sty_xxl 10-11-06 05:55

ehee si a venit si vremea mea sa iau permisu..:-ss adik am luni acuma examen...mie cam tarsa..da ce sa fac..poate trec si peste asta.. Auziti care e din cta sa imi zici si mie ca cum e cu noua sala din mamaia..ca nu se mai da examenu acolo la YTC.

RA_2fast4u 10-11-06 12:21

si timpul meu se apropie :D
luni imi incep scoala :-" :D

Bryan 10-11-06 13:21

eu renunt
o fac la vara
nu o pot face in februarie si sa mai iau si bacul

cel putin asa cred
:cry: :cry: :cry: :rolleyes2

shantzu 10-11-06 21:57

heh... pe 18 am examenul ;) sper sa il iau din prima ... :mrgreen:

Gorby 10-11-06 22:10

multa bafta

ZerO_CooL 10-11-06 23:05

Bafta ! ............

shantzu 10-11-06 23:45

mesi mesi !!! :)

dackk 19-11-06 13:59

am si eu o nelamurire cica din 2007 scoala de soferi se va scumpi va ajunge la 30 milioane mi-a zis un prieten ca a aflat de la un instructor ...oare o fi adevarat sau este doar ceva inventat?

RA_2fast4u 19-11-06 16:30

Quote:

Originally Posted by dackk (Post 628673)
am si eu o nelamurire cica din 2007 scoala de soferi se va scumpi va ajunge la 30 milioane mi-a zis un prieten ca a aflat de la un instructor ...oare o fi adevarat sau este doar ceva inventat?

vai de tine mah =)) nu o fost de ajuns ca ai bagat perla intr-un loc... :(

dackk 19-11-06 18:50

pei daca acolo mi s-a zis ca mai e un topic despre scoala de soferi si sa vb aici...

shantzu 20-11-06 17:22

eu am auzit ca cica particularii vor fii desfintati ... vorbea intructoru' meu cu altii instructori ;)
nici ei nu stiau asta sigur ;)

SEBASTIAN 28-12-06 14:32

Masina cu tractiune spate si un platou inghetat asta e prima lectie.

RA_2fast4u 29-12-06 17:26

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 677633)

pentru majoritatea ar fi prima lectie din capitolul "accidente"

SEBASTIAN 29-12-06 18:41

Daca nu ai masura nu o sa apuci sa inveti.

mihai134 29-12-06 18:54

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 677633)

m-as apuca din nou de scoala daca ar fi kestia asta :lol: senzatii tari :-)

SEBASTIAN 29-12-06 19:01

Asta e o scoala care nu se face la scoala!
Ai grija sa nu te rupi...

ZerO_CooL 29-12-06 21:41

Unde se face scoala asta... sau cui ii e destinata ? Si ce trebuie sa faci pe platoul inghetat ?

Bryan 29-12-06 23:00

cerculete :lol:

Bryan 09-01-07 15:48

sa nu faceti scoala pe dacie..:(

RA_2fast4u 09-01-07 16:03

bagamiashi in ele contraventii si cine le-o ginit asa de incurcate!!!! mi-am cazut ieri examenul (al 2-lea ca asa se da la mine la scoala 2....):boxing: cu 21 de puncte din cauza la beliturile alea de contraventii si infractiuni ... mor de ciuda :cry2:... din fericire pot sa il dau astazi(peste o ora din nou si de il pic iara ma sinucid....:evil: asa ca ma bag la toceala de puncte si contraventii si ...

mihai134 09-01-07 17:02

Quote:

Originally Posted by RA_2fast4u (Post 690857)
bagamiashi in ele contraventii si cine le-o ginit asa de incurcate!!!! mi-am cazut ieri examenul (al 2-lea ca asa se da la mine la scoala 2....):boxing: cu 21 de puncte din cauza la beliturile alea de contraventii si infractiuni ... mor de ciuda :cry2:... din fericire pot sa il dau astazi(peste o ora din nou si de il pic iara ma sinucid....:evil: asa ca ma bag la toceala de puncte si contraventii si ...

trebuia sa intrebi inainte :D am facut la contraventii (infractiunile erau super simple) de mi s-a urat. tocmai din cauza asta. bafta la examen !!!;)

RA_2fast4u 09-01-07 19:42

Quote:

Originally Posted by mihai134 (Post 690903)
trebuia sa intrebi inainte :D am facut la contraventii (infractiunile erau super simple) de mi s-a urat. tocmai din cauza asta. bafta la examen !!!;)

mersi :) l-am trecut cu 25 :D si in 22 ma duc la politie si daca nu ma mai prostesc...

faza era ca nu prea am invatzat acea sectiune ca am zis ca ma descurc eu cumva... dar astazi la scoala am bagat taota ziua numa contraventii si infractinui si se si vede rezultatul :P

PYT 09-01-07 19:49

felicitari omu'.. iti tin pumnii pt mai departe, sa te vdm odata cu permis ;)

Bryan 09-01-07 22:13

cum adica ai picat si tot in aceeasi zi ai dat iar ? wtf?

magu 10-01-07 11:07

o intrebare> stiti cumva dc se poate da cu trei luni inainte de a face 18 ani? io tot am intrebat si unii mi-au zis ca se poate alti ca nu

Bryan 10-01-07 12:10

ca sa se poata da? scoala se poate incepe inainte
de ex eu am inceput ieri si fac 18 ani in martie
pana nu faci 18 ani nu potiu depune dosarul

All times are GMT +2. The time now is 10:17.

- Copyright 2026 4Tuning