Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   SEAT LEON CUPRA R VS ORICE CU TRACTIUNE FATA (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/187723-seat-leon-cupra-vs-tractiune.html)

BYG'u 11-07-10 09:45

Re: SEAT LEON CUPRA R VS ORICE CU TRACTIUNE FATA

Quote:

Originally Posted by bitnet (Post 3507262)
Razi cat vrei si cat te tin plamanii frustratule ca tot leonul are cel mai bun timp cronometrat profi la o masina FWD echipata complet si cu motor de 1.8T si nu 2.0T, cutie manuala si nu DSG.
Razi ca doar cu rasul ai ramas!!

Iar vb mult prost si fara rost? :lol:

Gycone 11-07-10 10:58

Quote:

Originally Posted by BYG'u (Post 3509366)
Iar vb mult prost si fara rost? :lol:

Cat de imatur...

Bmwaldo 11-07-10 23:12

Quote:

Originally Posted by Gycone (Post 3509497)
Cat de imatur...

nu e imatur, doar face misto ... de voi ;)

Gycone 12-07-10 16:56

Foarte inteligent...

tase_astra 12-07-10 23:40

Seara frumoasa la Constanta.
O cursa ad-hoc terminata defavorabil pentru asa zis-ul "cel mai rapid FWD din RO".
Nu spun mai mult sa nu starnesc din nou polemici.

Andreea13 13-07-10 01:37

hai zi`ne acuma daca tot ai aruncat gogoasa...

SantoD 13-07-10 09:36

tase...te rog...95
Quote:

Originally Posted by tase_astra (Post 3513995)
O cursa ad-hoc terminata defavorabil pentru asa zis-ul "cel mai rapid FWD din RO".
Nu spun mai mult sa nu starnesc din nou polemici.

TIGER Cupra/GTC 13-07-10 09:45

felicitari ptr , masina ,santod,data viit o sa vin mai pregatit(care cred k va fi la king of europe),desi nu a fost ok k au venit baietii alb albastri rosii care au fost avertizati de cineva dintre cei care se uitau

dragusu 13-07-10 10:45

Quote:

Originally Posted by tase_astra (Post 3513995)
.

nu cred ca a spus nimeni ce este cel mai rapid FWD din romania...masina a avut cel mai bun timp la SM la grupa S3...daca intelegi diferenta

BYG'u 13-07-10 10:57

asa a zis cateva posturi mai devreme ca e cel mai rapid FWD din romania cu 13.3 bineinteles 12.4 (popsy) sau 12.7 (al tau) nu se pune :lol:.....bine oricum nu i-a crezut nimeni asa ca nu e nici un miracol ca a luat bataie de la golful 4 , era de asteptat

Tiger/Cupra : Masina ta ar fi altceva daca ar avea si soft 8)

dragusu 13-07-10 11:03

Quote:

Originally Posted by BYG'u (Post 3514715)
asa a zis cateva posturi mai devreme ca e cel mai rapid FWD din romania cu 13.3 bineinteles 12.4 (popsy) sau 12.7 (al tau) nu se pune :lol:.....bine oricum nu i-a crezut nimeni asa ca nu e nici un miracol ca a luat bataie de la golful 4 , era de asteptat

Tiger/Cupra : Masina ta ar fi altceva daca ar avea si soft 8)

eu cred ca masina lui e alceva doar prin simpla schimbare de sofer

BYG daca tot va contraziceti atat pe softuri sau pe ce vreti voi eu zic sa veniti pana la buzau,e stand dyno si daca face cineva un soft mai bun decat are masina posibil propietarul sa l cumpere

TIGER Cupra/GTC 13-07-10 14:47

masina o sa participe la king of europe cu benzina ok,adik de100,cutia de asemenea e in regula si acolo o sa vedem exact limitele ei.eu cred k am fost destul de fair play ptr k m am dat in orice conditii,inclusiv ieri cand am zis inainte sa vin k am 95.sper sa incheiem polemicile aici si sa ne raportam la niste rezultte oficiale ce vor aparea dupa prima legala,adik king of europe

Laptiucu 13-07-10 21:21

si astfel se termina telenovela si laudele de sine.

Calimero2003 14-07-10 07:37

Quote:

Originally Posted by TIGER Cupra/GTC (Post 3515244)
masina o sa participe la king of europe cu benzina ok,adik de100,cutia de asemenea e in regula si acolo o sa vedem exact limitele ei.eu cred k am fost destul de fair play ptr k m am dat in orice conditii,inclusiv ieri cand am zis inainte sa vin k am 95.sper sa incheiem polemicile aici si sa ne raportam la niste rezultte oficiale ce vor aparea dupa prima legala,adik king of europe

Si daca imi aduc aminte cat de suparat ai fost ca nu ati mai facut pe 1000 de coconi .... era bine sa-ti fi luat banii .... ai grija sa nu te "impaie" altii acuma asa cum au facuto servisurile din Bucuresti .... masina pare facuta pe genunchi ... multe lucruri nu sunt ok la ia.

BYG'u 01-08-10 19:00

Quote:

Originally Posted by crystyvik89 (Post 3505460)
Ooofff ooofff ooofff....cata suferinta,la performantele masinii tale mai bn iti luai un golf 5 gt diesel(170cp) k sa dai bn la semafor(k vad ca.i plina de "zorzoane" masina ta) si sa poti sa te plimbi 2 ture.vino la alexeni pe taram romanesc si nu te mai rupe in figuri pe forum k tu esti ala tare si smecher k te duci in Ungaria.

Misto ar fi sa stau si eu in benzinarii sa fac poze la masina cu capota ridicata ....atunci chiar as fi cocalar :)))) ......te simti? :lol::lol:

crystyvik89 03-08-10 16:23

Quote:

Originally Posted by BYG'u (Post 3557207)
Misto ar fi sa stau si eu in benzinarii sa fac poze la masina cu capota ridicata ....atunci chiar as fi cocalar :)))) ......te simti? :lol::lol:

esti fff amuzant:)))...fa.ti un control oftalmologic sau schimba dioptriile ca daca aia e benzinarie nu stiu unde alimentezi tu=)))...
P.S. cred ca poza ta este mai degraba de cocalar facuta in parcarile subterane de la mall-uri...rade ciob de oala sparta:))) (sa-mi spui daca te depasesc aceste expresii)

Bogdan_mb 04-08-10 00:09

crystyvik, ai o masina demna de acest topic sau de ce vii cu astfel de replici fara continut ?

BYG'u 04-08-10 11:34

Deci pana la urma ce turbina are masina ?
Parca masina nu avea GT3071 ????
https://forum.4tuning.ro/465-turbine-...e-garrett.html

Hooya1985 04-08-10 15:06

Ai preferinta doar tractiune fata?
Ca as fi vrut sa o incerc si eu cu tine cu un 4x4

TIGER Cupra/GTC 04-08-10 16:29

n am preferinte,o sa fiu prezent la cursele de la vatra dornei de pe 15-16august,dak e poate ne int acolo

Hooya1985 04-08-10 17:11

am inteles
Ok ne vedem acolo

bitnet 04-08-10 17:43

Quote:

Originally Posted by Hooya1985 (Post 3564134)
am inteles
Ok ne vedem acolo

Raule, am inteles ca tu esti din alt film.... Felicitari pt achizitie!

Hooya1985 04-08-10 18:42

Da sunt din filmul Gone in 60 seconds ;)....eram si eu curios cum stau cu el...
Iti multumesc mult pentru urari!

tase_astra 05-08-10 09:33

Quote:

Originally Posted by bitnet (Post 3564207)
Raule, am inteles ca tu esti din alt film.... Felicitari pt achizitie!

Intr-adevar masina promite. Ma bucur ca si-a a les o masina adevarata cu un motor cu potential foarte mare.

cristi_407 15-08-10 21:54

Felicitari pt Seat..Trage bine..

tase_astra 16-08-10 08:10

Dezvolta si tu putin ideea.

cristi_407 16-08-10 08:35

Am vazut masina la Suceava...Si trage chiar foarte bine si a catigat cam cu o masina o masina si jumatate in fata unui gti cu k04..La Gti mai lipsesc inca unele piese dar oricum masina a tras bine..

bitnet 16-08-10 10:41

Seat-ul a disputat finala grupei cu un GTI cu soft revo stg3 390cp, masina este a lui Iohan pe care-l felicit pentru prestatie. Atmosfera placuta la Vatra Dornei, pacat ca eram foarte obositi dupa un drum cu peripetii:lol:

tase_astra 16-08-10 16:35

S-a mai schimbat ceva in setup de acum aproximativ 1 luna?

bitnet 16-08-10 18:43

Quote:

Originally Posted by tase_astra (Post 3589330)

Nimic, doar benzina (daca te raportezi la setup-ul din seara cand s-a dat cu Golf-ul din Constanta). Masina are acelasi hardware si acelasi soft cu care pe dyno la noi a scos 350cp. Ar fi putut poate merge si mai bine dar din pacate cu launch control suportii motor erau supusi unor socuri mai mari decat puteau ei duce, asa ca la Vatra Dornei s-a renuntat la setup-ul asta.

razvanxx 16-08-10 21:44

Quote:

Originally Posted by tase_astra (Post 3589330)

s a schimbat benzina , locatia si soferul (fara sa fie cu suparare pentru Gabi)!!!:twisted:

cristi_407 16-08-10 21:50

Ii mai lipesec cateva piese Gti ului pt 400 de m..dar oricum...Trage bine Seatul..

lascarica 16-08-10 22:23

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 3589990)
Ii mai lipesec cateva piese Gti ului pt 400 de m...

Va beneficia de acele piese masina pana la Tg.Secuiesc ? O sa fie prezenta acolo?

cristi_407 16-08-10 22:28

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by lascarica (Post 3590080)
Va beneficia de acele piese masina pana la Tg.Secuiesc ? O sa fie prezenta acolo?

Nu cred..Cam s-a incheiat sezonul curselor pt el..Rula la peste 500nm cu ambreiaj stock..

lascarica 16-08-10 23:23

Scuze razvane ca tot postez offtopic..insa cristi,legat de poza..:lol: ..

1- e slab realizata,nici o portiune din suprafata ambelor masini nu este perfect sharp.. pt panning,e nevoie macar de un punct,indiferent de axa procedeului...eh,binenteles,pe aici obiceiul e sa apara poze photoshop..:lol:

2- Din pacate nu e relevanta ,asa cum poate s-ar dori, legat de diferenta dintre masini privita ca si performanta,neexistand nici un reper oficial ori neofiocial in cadru. Cadrul poate fi la 50m de start sau la fel de bine,la 300m de start...Potrivit unghiului,arata doar ca la un moment dat,golful se afla cu bara fata la nivelul barii spate a seatului.

cristi_407 16-08-10 23:29

Quote:

Originally Posted by lascarica (Post 3590204)
Scuze razvane ca tot postez offtopic..insa cristi,legat de poza..:lol: ..

1- e slab realizata,nici o portiune din suprafata ambelor masini nu este perfect sharp.. pt panning,e nevoie macar de un punct,indiferent de axa procedeului...eh,binenteles,pe aici obiceiul e sa apara poze photoshop..:lol:

2- Din pacate nu e relevanta ,asa cum poate s-ar dori, legat de diferenta dintre masini privita ca si performanta,neexistand nici un reper oficial ori neofiocial in cadru. Cadrul poate fi la 50m de start sau la fel de bine,la 300m de start...Potrivit unghiului,arata doar ca la un moment dat,golful se afla cu bara fata la nivelul barii spate a seatului.

Am pus informativ poza..distanta parca a fost mai mare intre seat si golf..

bitnet 17-08-10 18:18

1 Attachment(s)
Fisa dyno Seat-ului:

TIGER Cupra/GTC 17-08-10 18:45

una dintre victimele seatului la vatra dornei a fost si un bmw e30 motor 2,7 cu TURBO

Brotanel_01 17-08-10 19:36

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 3590104)
Nu cred..Cam s-a incheiat sezonul curselor pt el..Rula la peste 500nm cu ambreiaj stock..

Deci nu o sa fie prezent la Tg Secuiesc ?

cristi_407 17-08-10 19:48

Quote:

Originally Posted by Brotanel_01 (Post 3591865)
Deci nu o sa fie prezent la Tg Secuiesc ?

Nu cred..azi si-a comandat ambreiajul..dar nu are timp sa il monteze sa fac rodaj etc..Vb de Gti ul Revo..

All times are GMT +2. The time now is 02:31.

- Copyright 2026 4Tuning