![]() |
Re: Tico GR 26 ALE
defapt, cel mai cumun are 1m latime si 1,24/25( numai stiu exact se gaseste dar este putin de tot mai scump
p.s. aXXo" are 1m latime stai linistit:-) p.s.2 spor la colantat, daca nu ai unelte speciale, gen racleta din pasla are tot baiatul ala p.s.3 din ce stiu eu, nu are firma sau alte nebunii, doar lucreaza in aces domeniu si poate sa faca rost nu furat sau alte prostii ca poate sa aduca si 100 de metri:lol: |
Quote:
Cat e de lat un plafon de Tico ?! Ca la Matiz trebuie autocolant lat de 125! Si aici in Craiova cel mai comun este de 60 de cm!;) |
Axxo atunci da-mi te rog pe pm nr lui de tel. Vad eu daca apelez la varianta cu autocolantul.
@Pustiu@Robert: in C-ta varianta cea mai des intalnita (cel putin de mine) e aia de 90 :lol: |
Quote:
Quote:
Quote:
|
De aia imi dadea cu virgula, nu am stiut ca nu faci si plafonul...my bad' :-)
|
Quote:
Am menţionat în posturile de mai devreme că am schimbat garnitura de la evacuare, ideea e că... tot îmi da cu gaze (în maşină) şi tare chitit sunt să schimb motorul... Aveţi idee, în noile taloane, unde este stipulat seria motorului? Că eu belesc ochii în el, şi nu văd nimic :D Să fie litera K, adică "Numărul omologării de tip" (unde la mine începe cu ABWD...) ? :-s Sau, pot să îl schimb fără probleme? În cazul în care se cere acte şi pentru acel motor, partea bună e că am şi actele aceluia... dar voi ce ştiţi, trebuie omologare? Vreau sa schimb motorul pentru că acela abia ce a fost recondiţionat anul trecut şi nu vreau sa bag iar milioane, în acesta... |
Nu trebuie omologare, doar mergi la RAR si-ti face identificare si trece noua serie de motor in cartea de identitate. Eu cand am cumparat masina, proprietaru pierduse actele cu putin timp inainte, si cand i-au dat alta carte de identitate au gresit datele (serie motor, culoare),si pt ca n-a bagat de seama, dupa ce am cumparat-o eu a trebuit sa modific. Costurile la mine au fost 100 lei, care includ: verificare serie motor, modificare in cartea de indentitate, verificare noxe. Acum poate o fi ceva mai scump, de la TVA :lol: Da un telefon si intreaba, explici ca ai acte in regula si nu e nici o problema, si ii ceri detaliat ce anume iti face si cat costa fiecare in parte.
|
4 Attachment(s)
Quote:
Am luat autocolantul, am 3 metrii, cu latime 1m. Ajunge si capota dar si plafon... si daca totul iese ca la carte... ajunge si pentru stalpi. :D Daca vremea tine cu mine... poate as incerca sa o pun astazi, dar ma cam indoiesc... Acum, intrebarea e... aveti sa-mi spuneti un pont ceva? (adresata celor care stiu sa puna colant). Din ce am inteles eu, trebuie degresat ca lumea, cu cel putin spirt... si apoi cu un feon sa il pun ca sa nu iasa aiurea, nu? :-s Sugestii? PS: Fratele-mi spala masina :) |
Abia astept sa vad cum iese, apoi sa ma apuc si eu :D
Spor la treaba, baga mare! 8) |
ma bucur ca faci si plafonul :p..spor la lucru
|
Merge doar curatat bine nu e nevoie de spirt, foloseste solutie de curatat vase ca e bun degresant! Problema este ca... unu, acum ca faci si plafonul e destul de lat autocolantul si doi, daca lasi capota fara sa fie vopsita acolo unde ai frecat se va cunoaste urat sub autocolant fiecare zgarietura, in special pe negru!
Nu trebuie feon, daca e soarele puternic se inmoaie autocolantul destul de mult incat sa iti fie usor de manevrat, iti trebuie o racleta ceva acoperita cu o carpa sa scoti apa de sub autocolant, daca il pui cu apa, eu asa l-am pus si mi-se pare mult mai usor! Bafta! |
Quote:
Quote:
Quote:
E 14:30 acum voi mai astepta cam o jumatate de ora si ma voi apuca de treaba. Am o rascheta ce am folosit-o la folii, sper sa fie buna aia... si sa nu intampin dificultati... O sa revin cu feedback. |
spor la treaba si succes,asteptam sa vedem finalul:)
|
4 Attachment(s)
Nu-i perfect... dar este ieftin! :D
Ma apuc de plafon. |
Ce vorbesti ma, e foarte misto 8)
|
Quote:
p.s. ai vopsit unde ai facut bad-boyul? macar si o vopsea asa nu conteaza ca sa fie aderenta frumos!!!! |
6 Attachment(s)
Quote:
Dar, asta e... :) Uite si plafonul, a fost mai greu decat la capota, dar a iesit intr-un final... |
Din păcate se vede că nu a vopsit.
Trebuia vopsită zona une ai făcut lucrări, chiar dacă nu era aceeaşi culoare. Nu mai conta. Sunt diferenţe de nivel. Ar merge acoperită şi zona de lângă şinele de portbagaj. |
Nu-i rau deloc man arata super misto :-)
Spoilerul nu il faci in culoarea masini ? |
Quote:
O sa continui cu interiorul. Quote:
Spoilerele vor ramane asa cum sunt ele... finante nu mai sunt :( |
foarte frumos realizat:) ... pacat ca nu ai vopsit locurile unde ai lucrat:( ...oricum a iesit destul de frumos:)
|
Quote:
|
Da, din păcate îţi vor cere să le arăti a doua culoare trecută în talon.
|
Quote:
|
nu ai de ce sa treci culoarea in talon..fiindca nu depaseste 50% din proportia masinii..oricum a iesit foarte bine masina:P..ai schimbat radical look-ul.
|
Quote:
axxo: parerea mea, mai bine dai 80-120 ron cat costa si nu te doare capu. parerea mea ce poate fi rezolvat sa se rezolva ca mai rau ii enervam asa, asa la o folie pe fata etc na, nu exista omologare, dar la ce exista chiar este pacat sa nu profitam. |
Ti-a iesit foarte bine, cu mici defecte care s-au mai spus mai sus! Oricum conteaza mai mult ca e facut cu mana ta si ca tu esti fericit! Arata foarte bine acum,cu toate ca nu sunt fan al capotelor facute si prefer doar plafonul;)
Ma bucur ca te-am putut ajuta! PS: Eu zic sa nu dai banii la omologare, daca te opreste Politia o smulgi de pe capota si gata...asta in cel mai rau caz cu toate ca pe mine niciodata nu m-au intrebat de ce am plafonul facut deci nu ii intereseaza foarte mult! |
Quote:
exemplu bobeica matizul albastru capota alba, era oprit mai mereu si toti ii ziceau la fel, credeam ca ai si plafonul:twisted: on: la capota mai trebui putin de tot remediata problema si gata:evil: |
Quote:
|
Da asa e, depinde mult de la caz la caz!
|
ramane la aprecierea lui, dar cu 1 mil sa zicem scapa, asa daca il opreste da ceva si ramane cu el pe masina sau il da jos, dar tot ii da ceva sau ramane fara si sa ramai fara talon pt 1 mil mai bine...(parerea mea)
|
Quote:
Curând... Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
ma bucur ca ai ales omologarea, Mihai da:lol:, asa te poti opri chiar langa ei, majoritatea sunt intelegatori in priviinta la ce nu se poate omologa, dar daca ne prind cu ceva ce putem omologa si nu le face, crede-ma am patit-o cu folia pe spate, m-ai bine ma lipsesc:))
bafta la tot ce ti-ai mai propus!!! |
succes in continuare chiar imi place cum a evoluat pana acuma:D
|
Quote:
Quote:
Eu sunt fericit că tot ce am făcut e în premieră pentru mine, ca atare sunt amator în tot ce am făcut la mașină. Totul a fost făcut pentru prima oară și de aceea mă declar super mulțumit, pe lângă asta am mai ieșit si foarte ieftin... atât la capotă sau folii, cât și la colantat... Nu credeam c-am să ajung totuși aici :D |
N-am decat cuvinte de lauda pentru masina ta si pentru tine..o sa ajunga si mai bine masinuta asta in final :D
|
Quote:
Astăzi am sunat la RAR şi mi-am făcut programare pentru omologare culoare. Cică costă până-ntr-un milion toată chestia... Acum, întrebarea este: se vor lua de capotă? |
Probabil ca da...
|
Quote:
|
bad-boy huh? 85% sanse :) Daca reusesti sa treci de identificare sau ce e, zici si pe aici. poate reusesc si eu ceva... Eu aveam de gand sa trec fara manere, dar... nu am mai trecut :rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:35. |
- Copyright 2026 4Tuning