![]() |
Re: Masini Abandonate!
Quote:
|
unii sunt de neinteles ce bijuterii de masini....rare si frumoase si lasate sa rugineasca....unde sunt ca acu ma duc la ele:((
|
Quote:
Fa-ti o firma, procura-ti un cel putin tir transport auto cu macara si troliu de ridicat autoturisme, ulterior da-i anunt în toate europa în mai multe limbi prin ziare, reviste, internet, unde scri: COLECTEZ GRATUIT MASINI ABANDONATE! INDIFERENT DE MARCA, TIP, AN DE FABRICATIE! NU VA COSTA NIMIC! SUNATI LA: 1234567890 (numarul tau de telefon) Cred ca în timp record n-ai mai sti unde sa te apuci de atîtea comenzi iar cei din vama s-ar lua cu mîinile de cap :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
aha multumesc! l-am vazut si credeam ca e o masina americana nu credeam ca e aro si l-am vazut odata pe strada
|
16 Attachment(s)
Cateva legende abandonate.
|
Quote:
serios vb as fi onorat sa readuc la viata o" printesa adormita " since e pacat de ele |
Quote:
|
da desigur dornic de asa ceva si onorat in acelasi timp
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
O super masina marca Bugatti, foarte rara, a fost descoperita intr-un garaj din Marea Britanie dupa ce a stat neatinsa timp de jumatate de secol. Conform expertilor, masina, ar putea aduce un castig de aproximativ 6 mil de lire, cand va fi scoasa la licitatie in luna februarie.
Se pare ca proprietarul, Harold Carr, a abandonat masina intr-un garaj din Newcastle imediat dupa ce a cumparat-o in anii 50′, unde a stat mai bine de 50 de ani. Iar in 2007 dupa moartea sa, Bugatti-ul Type 57S Atalante a fost descoperit de unul dintre nepoti. Masina, face parte dintr-o productie selecta de doar 17 exemplare construite, din care au mai ramas foarte putine, care atunci cand a fost construita avea o viteza maxima de 210 km/h, pe cand majoritatea masinilor vremii nu prindeau mai mult de 50 km/h. |
Quote:
|
nu a avut gusturi proaste
omu a realizat ce a cumparat si a avut o oarecare mila sa il foloseasca la fel si de jaguaru din spate frumos ;) |
Masina asta e o adevarata bijuterie sa o ai in graj
|
Inca ceva, majoritatea cred ca stiu articolul. Am citit toate paginile acestui thread si nu am dat de acest articol, daca a mai fost pus scuze:
http://www.intuh.net/barnfinds/index.htm |
Quote:
Cat despre acel caz cu vw touareg...daca am retinut bine .... este pacat de dumnezeu....sunt oameni care isi doresc ani de zile....si nu apuca macar sa conduca 10 metrii.....asa ceva.... Trist !!! |
acum 1 an am vazut in parcul din sectorul 3 unde se ridica masini un s63amg. era de jumatate de an acolo si nu a venit nimeni dupa el sa l recupereze
|
acolo am lasat`o??? :P
|
mergeti in parcarea subterana de la intercontinental sa vedeti maserati,bmw,mercedes era si un rolls f vechi cu sigiliu pe el ( parca era rolls..nu mai stiu sigur) imi venea sa plang cand am vazut ce masini sunt parcate/abandonate acolo..
|
da din romania nu puneti ppze
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/23-generalit...ml#post3295006 Pacat de el :( |
Quote:
|
1 Attachment(s)
ce soarta are trabantelu asta
|
1 Attachment(s)
vw corrado l-am vazut abandonat prin brasov :sad:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A 5 a e un Chevrolet Corvette stingray ! |
Quote:
|
4 Attachment(s)
O raritate mare in romania , DACIA Extase abandonata in Bucuresti cred , daca are cineva detalii despre ea va rog sa imi spuneti ca o o cumpar cand vin in tara , dupa devine istorie :D
|
3 Attachment(s)
Cunoaste cineva masina asta? este un pontiac firebrid, a fost la vanzare cu vro 3800 euro dar de 1 an jumate sta abandonata printre blocuri in Focsani.Arata bine.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:48. |
- Copyright 2026 4Tuning