![]() |
Re: FAST & FURIOUS TOKYO DRIFT - lansare
Am pus poze pe siteul nostru ...
|
9 Attachment(s)
|
despre eveniment ....
Quote:
|
misto pozele vrem mai multe !!! :D
|
am si eu o intrebare generala...la evenimentul din plaza s-a filmat ceva....si daca da unde si cand putem vedea si noi? mersi
|
oare masina in care apare vin la sfarsit e o replica la ce a avut in the fast and the furious ? (cea de 900 de cai care o buseste). Daca se poate sa puna cinea chiar ultima parte cand se pregatesc sa se alinieze ar fi super,un clip mic cu sfarsitu(scena asta cre ca a ridicat pe toata lumea in picioare) ... santos ? te oferi ? :yes:
|
Quote:
anyway..nu e nici un fel de replica...ce a avut de 900 bhp in fnf vin diesel era un dodge charger big block supercharged etc etc..... asta e o alta americanca 'puturoasa' :lol: 'funny' k s-a bagat la drift cu muscle car....dar avea jante de...japoneza.....mustangul cu motor de sky tot jante de japoneza avea....:twisted: |
varianta de pe net se termina fix cand apare vin diesel si mai e si subtitrata in japoneza si se mai vede si prost :)
|
care aveti melodia de inceput a filmului ?:) ca vad ca nimeni nu pomeneste de ea >cu toate ca este super tare
|
|
Quote:
|
Quote:
|
melcule :)
tu mai bine pune mana si invata ca sa nu iei ca ''altii'' :D examenu a coispea oara roger melcule ? :D ms pt melodie este .....peste film :D cu siguranta :))) ms zero ;) |
Quote:
super petrecere a fost acolo....si eu am lipsit :cry: :cry: pacat abia astept sa vad filmul care era mult asteptat de noi toti.:lol: |
Numai aveti si voi melodii din film???
In special ultima??? |
Quote:
Skyline GTR34 are motor in 6 cilindrii de 2600cc twin-turbo si produce standard 332 cai. Asta asa doar ca si info, nu ca ar fi relevant pt film, ce-au facut ei cu mustangul ala e treaba de un an de zile, si nu-s convins ca un Mustang poate face drift serios oricati bani si munca ai baga in el, avand in vedere ca cantareste cat un autobus si are centru de greutate prea ridicat, dar in fine pt scopurile filmului s-a reusit ceva...desi dupa parerea mea chestia cu transplantul ala e o aberatie totala... |
Quote:
|
prima melodie nu prea seamana cu melodia din film decat f putin....versiunea pusa de voi
|
ultima melodie ...aia cand apare masina lu Vin Diesel...: Don Omar & Tego Calderon - Bandolero...super melodie
|
Quote:
|
Quote:
(cu numele asta am gasit-o pe oDC / DC++ ) misto melodia Referitor la film : l-am vazut si eu ieri si tin sa zic ca nu mi s-a parut cine stie ce, fata de celelalte 2 parti . la "+" pun : masini frumoase. la "-" pun : prea putina actiune pe sosea,prea multe povesti lacrimogene intre EL si EA :) |
Astazi sau maine vom fi la ACASA TV, la ora 17:30 la Povestiri Adevarate!
|
Maine, Duminica 25.06.2006, la ora 17:30, pe AcasaTV la emisiunea "Povestiri Adevarate", va fi material despre evenimentul de 17.06, adica lansarea Furiuos si iute: Tokyo Drift, presented by Insomnia Racing Club.
Cine poate inregistrazea emisiuna? Va fi PRIMUL lucru in emisiuna, adica la inceput! |
Multumim 4tuning si Hondarul pentru articol! Frumos :)
|
cine e din constanta si a vazut filmu sa scrie niste informatii:pretu biletului, unde si programu de difuzare.
|
luati soundtrack-ul de pe torrent! PM daca nu va descurcati cu parola ;)
|
a filmat cineva reportajul de la acasa ?plsss:D
|
Quote:
|
Quote:
Sper ca eu o sa am de la cineva, dar nu astazi ... |
O sa am si de la Realitatea!
|
2 Attachment(s)
reportajele ...
|
sake :))))))))))))))
2000 twin turbo green tea :)))))))))))))))))))))))) muhahahhhahahahh avea la capota trambulina ....frate ....am ras cu lacrimi :)))))))))) |
biata ,,mona,, ......
|
1 Attachment(s)
f tare frate :D
|
eeeeeeeeeeeee haide ca o dam in avioane :))))
ce ai facut vali la forum :))) teleportare ......ala nu este transfer ... |
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
la mine a mers cu 5 mb
|
1 Attachment(s)
deci loooool viteza luminii :lol: :lol: :lol: :lol:
|
pot sa spun ca zGb s-a apropiat de limita suprema ... :D
pentru necunoscatori vedeti ca dupa cifra scrie MB nu mb bun net ai zGb-ule ;) |
evolva asta :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:43. |
- Copyright 2026 4Tuning