![]() |
Re: Stickere 4tuning
cum pot face rost de imaginea vectorizata a stickerului 4 tuning,ca a zis cineva ca imi poate imprima imaginea pe tricouri sau stickere,dar ca ii trebuie imagine vectorizata
|
si nu mai ushor ii sa iti comanzi un tricou sau niste stickere ?
|
pey cum pot comanda? de la sediu din unirea sau de pe net? de pe net cum comand? apropo cat ma costa sau sunt free?
|
stikerele is free ...
tricourile 17 ron din cate stiu eu .. si daca nu ma insel faci comanda cu pm (private message) la userul 4TuningRo , asta la stikere ... ca la tricou tre` sa depui bani intr-un cont de banca ... si dak esti din bucuresti ... eventual dai un tel .. si rezolvi u treaba |
dar care e treaba cu imaginea vectorizata ca vad ca nu sunt singurul care cere asa ceva
|
sincer .. eu nush` care ii treaba cu imaginea vectorizata .. :D
anyway ... va descurcatzi voi |
mersi mah.
|
1 Attachment(s)
auziti stikere din astea puteti trimite?vreau 3 daca se poate
|
stikerele is free ...
tricourile 17 ron din cate stiu eu .. si daca nu ma insel faci comanda cu pm (private message) la userul 4TuningRo , asta la stikere ... ca la tricou tre` sa depui bani intr-un cont de banca ... si dak esti din bucuresti ... eventual dai un tel .. si rezolvi u treaba |
stikere din alea 4TuningRo .. nu cred ca se fac ...
cel putin eu nu am aflat ... din alea cu roshu` si albastru |
Quote:
|
bai vrem si noi la constantza cateva bucatzi .....
|
eu zic ca ar fi interesant daca s-ar face un parasolar 4TuningRo ... cum e ala cu roshu` si albastru si lateral cu sigla 4 tining .. ;)
ar arata super ... ;) |
recunosc ca sunt cam prost dar m-am tot plimbat , cu treaba prin zona unirii zilele astea si nu am vazut deloc unde e " sediul " 4tuning. poate imi explica si mie careva pe unde e mai exact ca neaparat vreau tricou si poate si un sticker
merci anticipat . bafta ! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Merci Zero! Nush ce am cu NetRomu' asta :lol:
|
gabi ma trimiteai dupa "cai verzi pe pereti"
:):) |
Quote:
|
aa .. oricum glumeam frate . Mersi inca odata !
|
dar as vrea inca 6 stikere ca sunt multi doritori in galati se poate ?
|
ok merci mult si sa stiti ca sa mau dezvoltat comunitatea 4tuning in galati si o sa se mai dezvolte multumesc inca odata
|
Intr-adevar, am trimis la mai multi din toata tara stickere gratis, insa se apropie numarul 3 al revistei 4TuningRO si nu cred ca mai avem timp sa ne ocupam de fiecare in parte, pentru a-i trimite stickere. Insa, ca si pana acum, fara nici o cheltuiala, va asteptam oricand la sediul nostru 4Tuning de langa Piata Unirii. Cine doreste sa vina, va primi detalii despre cum poate ajunge la noi.
Multumim pentru intelegere. |
din cluj cum as putea sa imi iau si eu un sticker ???
|
Am primit shi eu stickerele azi...ms 4Tuning...
|
pt niste stikere ce trebuie sa fac????? ast un raspuns! imi vine imediat masina si in 1 luna e gata modificata si n-am stiker :) + ca mai am prieteni care vor sa puna pe masina logoul
|
ar fi super daca an viitorul nr al revistei sar pune si un sticker.;)
|
saluty as vrea si eu un stiker p mashina mea,cred k i s-ar potrivi,cum pot face si eu rost d el,p mail se poate vectorizat?si m-il fac eu?
|
in loc sa va chinuiti sa le trimiteti prin posta , sau sa faca drumuri pana'n bucuresti din toata tara , de ce nu puneti 2 stikere in urm nr de la revista 4t? asa iti iei si revista si stikeru dorit ..doar o idee :!: :!: ..pm :rolleyes2
|
salutare ...am facut si eu comanda de cateva stickere..si nu au ajuns nici pana acum..sunt nerabdator..:) Mai imi trimite-ti?
|
si eu am trimis adresa mea cu numele cu tot as vrea sa stiu cam in cat timp imi puteti trimite sau ati trimis??
|
.... eu am facut comanda de 1 sapt si ceva si inca nu mi-au venit :(
|
eu am facut comanda la tricuo si stikere ... si mi-au venit in 2 saptamani .. de la data cand mi-au confirmat ca le-au trimis
|
am si eu neaparat nevoie de multe stickere 4tuning suntem mai multzi din oras care vrem cum pot intra in posesia lor? sunt din botosani le platesc nu`i problema
|
Vreau si eu 1 sticker pls cum pot sa fac comanda ???
|
Dar de ce nu mai faceti stikere care se lipesc pe interior?Zic faza asta pentru ca pe al meu nu l-am mai gasit azi dimineata,probabil ca m-a lasat fara el vre-un puradel ca si in cazul lui leutzu dar norocul lui a fost ca l-a prins dar eu pot doar sa-i fac toata familia sa sughite:mad:
|
intr-adevar ... cele care se lipesc in interior ar fi mai practice ... sa zicem ..
|
daca vin vineri la sediu 4t gasesc pe cineva?... vreau si eu cateva stickere pt Insane Racers
|
cred ca cea mai buna idee este cea de aa pune 1-2 stickere in fiecare revista
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:36. |
- Copyright 2026 4Tuning