![]() |
Re: Ce urasti cel mai mult?
"VREAU O TARA CA AFARA"
|
daca blogul de care vorbesti este cel de la semnatura, sa stii a ai strans chiar 308 vizualizari.....si poti face 80000 daca iti adi singur refresh (fara sa astepti sa se reincarce,pur si simplu stai cu butonul f5 apasat 20 de secunde)
|
Mi-am dezactivat de la inceput faza cu contorizarea de pe IP MEU :D
ALEA 308 Sunt vizualizari ale profilului nu ale blogului! O seara buna! |
Quote:
Si eu urasc comportamentul tiganilor care au nume de romani in buletine, deci cei infiltrati printre albi, ca sunt satre de tigani la marginea orasului nu e asa mare problema, dar sa fii obligat sa auzi cum cerseste si sa zica ca tu esti sarac ca nu-i dai, mai ales cand canta...si isi bate cu mainile pe picioare, atunci mi se duce zambetul de pe fata si mi se face sila sa mai suport "educatia" sau "cartea". Aici este problema cu noi, romanii prosti care nu luam atitudine impreuna. Exemplu: cand rade un negru de un alb, automat mai rad inca 5 albi...niciodata nu am inteles de ce...e chiar amuzant? vor sa se puna bine pe langa un declasat care are traducator cand isi face cont fb?, pentru ca ziua a doua urmeaza altul de care sa rada negrul "sef de haita". Grasu'XxL, pe langa legea naturii, exista o singura regula pe care am invatat-o, poate o stii sau poate ar trebui sa o inveti...: NU INTERACTIONA IN NICI UN FEL CU TIGANII si intr-o luna, doua o sa uite tot mai mult ca existi. Am ajuns sa ii respect pe unguri pentru ca pastreaza o bariera spirituala de care nu pot trece cativa tigani, doar mai multi... Acum sase ani doi tigani extraordinar de borati mi-au pus iaurt pe scaun si dupaia mi-au spus ca pleaca daca stau jos..un prieten adevarat a vazut ce se intampla si dupa mi-a spus: "Imi pare rau, nu am putut face nimic"... Per total, si romanii sunt prosti...ungurii stau in coltul lor, tiganii ataca, deci toata lumea se preface in momentele cand vorbim intre noi...foarte rar sa mai zica unu "doar acum am realizat ca este un bufon", chiar daca atunci mai rad inca 10 de glumele lui facute pe albi..culmea..nu pe negrii. Nu cumva suntem discriminati? Midnight_rider, amuza-te si de povestile mele, dar stim amandoi ca te prefaci ca il vezi ca fiind singurul om care vede lucrurile astea, sau vrei sa creezi o atmosfera comica. |
Quote:
(A nu se ataca ce-i care au masinile inmatriculate in Bulgaria si cei mai inchisi la ten, doamne fereste)..vorbesc de rasa aia pura. |
Urasc politicienii
|
urasc rromii,manelele,manelistii,parvenitii
|
Cand ma opreste politia :lol:
|
Quote:
|
urasc prostia :lol:
|
urasc cand sap o groapa sa ascund un cadavru, si gasesc alt cadavru..
|
URASC copiii prosti care deseneaza cu unghia sau cu cheia sau cu ce naiba au desenat pe "zapada" de pe masina. Si portbagajul era singura piesa a masini care era vopsita bine, nu avea nici un defect, nu avea aspect de coaja de portocala, nu era matuita, lucea frumos.
Urasc multe, dar nu vreau sa imi aduc aminte ce mai urasc. Urasc romanu care se asigura ca portiera lui se opreste in portiera masini de langa. |
URASC : Romania, romanii, rromii.
|
Quote:
|
Quote:
Haha, in anglia eram in masina , asteptam pe cineva, si o proasta ce parcase langa mine, deschide usa larg, o loveste de masina mea, se uita la mine si pleaca. Nu , sccuze, s-a intamplat ceva?, Nici macar nu s-a uitat la masina. Asa ca ar trebui sa va ganditi de 2 ori inainte sa scoateti bandourile pentru aspect placut. Pe mine m-au salvat de o reparatie destul de scumpa, idioata deschizand usa foarte energic. Ce urasc eu cel mai mult? Soferii idioti din trafic, ce se cred pe ''tarlaua'' lor . |
Urasc: tara asta de rahat; un idiot pe nume gavrila albert komura sorin de la mine din clasa si tzaranii si daciile.
|
Quote:
|
:)) :))
Urasc tot ce se poate urî:)) |
sa invat..fetele fara cur si tate :))
EDIT: aa si tiganii :peace: |
drumurile pline de gropi ale patriei, pretul benzinei, masinile pline de tweetere in care urla manele, soferii prosti, etc .
|
Urasc soferii care nu stiu sa conduca pe o autostrada/european
|
Quote:
Lasand gluma si caterinca, nu urasc nimic,in schimb imi displac multe! |
Quote:
edit: "Ura ramane cel mai sincer sentiment pana-n prezent" :D |
Quote:
Observ ca cei mai multi de pe topicul acesta sunt oameni "maturi","trecuti prin viata" gen mini cooper cu multe probleme pe cap.Bagati-va ma copii mintile in cap! Numai bine! |
singuratatea
|
Urasc toate persoanele astea penibile care se plang si afirma ca tara asta-i de rahat iar ei n-au muncit o zi. :)
|
Femeile la ciclu..... Doamne cum pot sa faca........:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2
|
Quote:
|
toti copii de pe forum sub 18 ani care se dau mari cunoscatori auto....:rolleyes2
|
Quote:
|
na apoi sa va spun eu ce si pe cine urasc.
urasc strainii in primul rind, mai ales sa lucrez cu ei. dar cel mai tare sarbii si asiaticii. indiferent ca-s chinezi, vietnamezi sau filipinezi. se poate spune ca-s rasist. urasc slabanoagele, fara tate si fara cur, mai ales daca is si mici de inaltime. urasc avocatii si procurorii pt ca sint cei mai corupti oameni de pe fata pamintului. urasc poponarii, un lucru de la care mi se face scarba. urasc toata Austria asta in care traiesc. prefer sa traiesc in RO si niciodata in alta tara. urasc curvele si tarfele care se combina cu bosorogi pt bani. ( adica materialistele ) urasc pitipoancele care isi fac damblaua la colt de strada, si stau la vinat de fraieri, pt ca altceva nu stiu sa faca. il urasc pe Basescu pt ca nu-i stau bine ochii in cap, si pe Iliescu, pt ca astia doi ne-au condus tara in ruina. hoopa. acuma am vazut ce scrie la titlu. ce urasti cel mai mult, si nu pe cine urasti. :) nui bai, ca-i bine si asa. :) |
ar mai fi ceva ce urasc.
de exemplu pe aia care vorbesc corect limba romana si ai tot avertizeaza pe altii ca - cica nu vorbesti gramatical romaneste. la astia le-as da capace zi de zi. apoi ar mai fi pruncii, adica copii, care is tari in gura, si se cred buricu pamintului. dar in realitate umbla pe strada cu morcovu in cur de frica sa nu-l paleasca vreunul mai mare ca el. urasc copiii, si aproape toti parintii care isi educa copiii fals, fara sa-i invete ce inseamna respect. de fapt urasc pe toata lumea. daca imi mai aduc aminte de ceva, o sa revin. pana atunci sariti pe mine. treceti la atac. |
Tiganii, manelistii si manelele, homosexualii (nu si lesbienele :oops:), cocalarii, politicienii, gaborii, mincinosii, hotii, zdrentele profitoare :twisted:
|
Quote:
|
Quote:
|
- Ford are dungi pe masini de la modelele mai vechi, eu am facut doar o "reinterpretare" ca sa zic asa, am vrut sa fie altceva (n-am zis niciodata ca am tuning la masina, nici macar optic, doar vreau sa fie altfel, sa stiu :asta e masina mea daca sunt 10 mk1 argintii pe langa ea) si nu cred ca am sigle de BMW pe masina, n'spe cruciulite la oglinda, scris "tuning", "V12", flacari sau mai stiu ce alte minuni, nu se aude maneaua la semafor, nu port tricou "de puta madre" sau "italia" si n-am ochelari D&G din targ (obligatorii astea ca sa fii un cocalar autentic);
- faza cu "urasc poponarii dar nu si lesbienele" cred ca o simt 90% din barbati (restul sunt gay :)) ). cel putin asa stiu, treaba cu lesbienele e fantezia comuna a majoritatii barbatilor. de ce sa fiu eu mai original ca ei? :D |
Quote:
|
Hmmm...ciudata logica :D Numarul minoritatii sexuale este foarte mic, insuficient cat sa afecteze pe cei hetero asa cum calculasei tu ;) Eu sunt cat se poate de hetero. Urasc poponarii pentru ca sunt scarbosi indiferent ce ai zice, si majoritatea oamenilor hetero ii urasc. Ce, Cheloo de la Parazitii e homo? Ca si el ii uraste :twisted:
Legat de lesbiene: se poate spune ca e o fantezie, un fetish cum vrei tu sa ii zici, si e cea mai comuna fantezie a barbatilor. Nu-mi spune ca daca ti s-ar oferi o partida in 3 (cu 2 fete) ai refuza... |
Quote:
Legat de partida in 3 ... cu 2 fete e una si clar isi doreste multa lume dar daca sunt lesbiene si nu bi atunci n-o sa te bage-n seama deci CARE partida in 3? Din nou, hotaraste-te de care parte esti :lol: |
Eu urasc minciuna , nu suport omul mincinos !
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:00. |
- Copyright 2026 4Tuning