![]() |
La multi tuturor pe care ii cheama : Andrei . andreea , etc :D sa fitzi ubitzi :)
|
So , La multi ani lui RoSonic , X-Ray-Eyes , Andrei Tentean , sry pe cei care i-am uitat :D
|
10x :wink:
Si urez si eu La multi ani fratilor/surorilor de nume :) |
AS DORI SA SPUN LA MULTZI ANI TUTUROR SAGETATORILOR DE PE ACEST FORUM...
CHIAR DACA NU V-ATI DAT SEAMA, SAGETATORII SUNT CEI MAI MULTI DE PE ACEST FORUM, POATE CA VITEZA NE ESTE DEDICATA. LA MULTI ANI TUTUROR !!!!!! SA NE TRAIM SI SA FIM SANATOSI !!!!!! |
Da, exact...La multi ani mandrilor posesori de \"sageti\"! Fie ca masinile voastre sa imprumute din comportamentul acelui nepretuit obiect, fara de care omenirea ar fi murit de foame sau civilizatii ar fi pierdut razboaie! :lol:
Lasand gluma la o parte, sa fiti ferciti si cu masini pe masura talentului(care, bineinteles, e mare la zodia asta) :wink: |
O zi importanta pentru tine, schimbi prefixul! LA MULTI ANI GABI! Sa ai parte de tot ceea ce iti doresti! Urarile sunt de prisos, doar stii ca i wish u the best!
:hug: :hug: :hug: :icon_kiss :drunk: :drunk: :drunk: |
LA MULTI ANI!
:wave: :wave: :wave: LA MULTI ANI GABI !!! Tot ce am avut de spus ti-am spus personal...oricum meriti urari de la mine si pe forum!Sa ne traiesti si sa fii iubit...Numai bine! :peace:
|
La multi ani GABI :peace: :drunk: :drunk:
|
Si eu iti urez \"La Multi Ani\" , Gabi! Si :blahblah: :blahblah: :blahblah: stii tu, toate cele...
|
LA MULTI ANI! Gabi si tot ce iti doreste inimioara sa se implineasca.. :wink:
|
eu ti-o zic live , cand ne-om vedea ;) peace man
|
La multi ani Gabi!!! Iubit si fericit esti deja, atunci multa sanatate si multi bani! :icon_kiss
|
Multumesc tuturor celor care mi-au urat de bine si...
La multi ani Bogdan16v!!! :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: |
niciodata nu este prea tarziu asa ca spun si eu La Multi Ani Gabi, tot ce iti doresti shi sa fii sanatos! :wink:
|
LA MULTI ANI CMSULE si te asteptam sa ne prezinti ultima achizitie , succes in viata , si sa ai grija de mitita tipu R :P inca o data LA MULTI ANI MANE !!
|
LA MULTI ANI MAGNETE !!!!! :lol: :lol:
|
LA MULTI ANI BOGDANE!!! :bunch: :dance: :dance: :peace: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :dance: :dance: :dance: :bunch:
|
:drunk: La multi ani Bogdan!! :drunk:
|
Mersi frumos la toti :oops: :oops: :D
Profit de ocazie sa imi cer scuze fata de ceicare s-au simtit jigniti sau lezati de vreo afirmatie a mea...in fond, cu totii impartasim aceeasi pasiune, chiar daca caracterele intra uneori in conflict! Sanatate, fericire si masini de la 50.000 E in sus la toata lumea! :lol: |
Cele mai calde urari si din partea mea!
Sa ai parte de sute de cai sub capota si sa-i stapanesti sanatos si fericit! La multi ani, Bogdan! :drunk: :drunk: :drunk: |
La multi ani B-68-VLD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sa-ti traiasca masina si amica mica si bruneta si frumoasa foc... :lol:
|
La M U L T I ani domnului Michael !!!!!!
A schimbat prefixul :D are 20 de ani :D aplauze ptr unul dintre cei mai nebunatici shoferi din buc !!!!! Tot ce-ti doresti omule !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
La multi ani Michael :drunk: :drunk:
|
La multi ani Michael & Virgil!
|
Sa ne traiasca fanul cel mai inflacarat al regelui pop! :lol:
La multi ani si tot ce-ti doresti! :drunk: |
LA MULTI ANI Add|cT !!!
LA MULTI ANI Michael !!! LA MULTI ANI TYE !!! LA MULTI ANI woff-woff !!! Azi tre sa ne imbatam toti la cati sarbatoriti avem :lol: :lol: :lol: |
La multi ani all!! Ca multi mai sunteti luna asta :P
|
La Multi Ani, Michael!
|
La mullti ani TYE & Michael!
|
LA MULTI ANI MICHAEL !!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
LA MULTI ANI TYE !!!!!!!!! |
multumesc tuturor !!! :hug:
La multi ani si celorlalti care sunt nascuti in aceeasi zi cu mine ! Numai bine |
la multi ani TYE, imi cer scuze de intarziere :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
|
La Multi Ani Hondarule`!!!!! :D ai mai imbatranit cu un an... :twisted:
|
Hondo, mancate-ar tata, La multi ani, la multi bani, la multe Gambrinus si... fericirea sa fie la tine in suflet :wink:
Ai inteles ceva din ce-am scris mai sus ? Nu ? Imi pare rau :P |
multumesc oameni buni ... .la multi ani Michael ...
Mersi Gabi .. .stii tu de ce ...! |
La multi ani Hondare!
Sanatate si virtute ca sa ai ce bea si....conduce! :lol: Asa ceva iti doresc sa ai in garaj: http://www.spiceisle.com/glouison/Sp...onda%20NSX.jpg |
Multumesc oameni buni.
|
De 5 minute e ziua lui ZoliaT... LA MULTI ANI BATRANE !!!!!!!!!!!
Vom bea cate un vin fiert in cinstea ta... :lol: :lol: :lol: |
La multi ani Zoliat :peace:
Sa ne traiesti si sa ti se indeplineasca tot ce iti doresti!!! :drunk: :drunk: :tenisclap |
La multi ani Vali, sa fii fericit si sa ai parte de tot ce iti doresti!
Sa imbatranesti cat mai greu si sa ne fii alaturi multi ani de acum incolo! |
| All times are GMT +2. The time now is 22:36. |
- Copyright 2026 4Tuning