![]() |
Re: dog style custom tuning
urmeaza munca de saptamina asta
|
Spor la treaba :D
|
va rog frumos daca aveti 2 anvelope varza pot sa fie pe sirme avem nevoie pt un proect ...195/45/15 sau 195/50/15
va multumim |
4 Attachment(s)
bara sang yong putin modificata
|
10 Attachment(s)
bmw m3 bara fata
|
4 Attachment(s)
consola centrala logan putin modificata
|
frumoase lucrarile, incet incet o sa ai clienti multi si multumiti.
Spor la treaba ;) |
8 Attachment(s)
in stadiul de finisaj sunt fete deportiere de nissan si stilpii cu incinte pentru difuzoare din fibra de sticla
urmeaza ceva paint cu aerograful |
Quote:
mai am un proiect in desfasurare si gata sincer plec din tara undeva unde e apreciata munca ca aici la noi ori ce ai face nu ii bine sau e prea scump dar cind dai o groaza de bani pe materiale de calitate si ti se cera calitate si totul se vrea gratis sau degeaba cu stima si respect pt voi toti |
5 Attachment(s)
si crede-ma ptr unii ceia ce le-am facut le-am facut din placere
ceva de anu trecut din vara |
6 Attachment(s)
bmw seria 5 bara fata
|
Frumos Frumos:D
|
1 Attachment(s)
the last project of my
|
Nu minti cip, e ultimul proiect in tara asta ieftina si de rahat, afara ai sa faci masini la care propietarii nu se vaita de bani :D
|
sa lasam banii deoparte
ai vazut destul de bine cam ce munca e numai pt a vopsi un set de jante si cam ce materiale folosesc ca nu am facut rabat la calitate indiferent da masina dar nu ai multumire nici recunostinta de la multi care cred ca e usor sa tragi o mana de chit sau sa faci un spoiler de la zero sau pe o bara normala putini apreciaza munca si calitatea in schimb daca se poate sa faci degeaba toata masina e perfect sper sa ma ajute dumnezeu sa scoatem masina pina la primu expo tuning si ceia ce va fi facut pe acest polo va fi unic in felul lui inclusiv vopseaua si celelante modificari cum am mai spus si altora va fi "unic" sincer acest om merita sa ii fac masina cum nu sa mai vazut in romania sincer am 30 de ani traiti intre diferite feluri de oameni credeti-ma am ramas" socat "de bunatatea lui imi era greu sa mai concep ca in zilele noastre mai exista oameni cu "suflet "mare Tin sa multumesc tuturor care au avut incredere in munca mea si in mine mii de multumiri lui DARK PADRE MIHAI SI FLORIN FOCA BRW SI TUTROR CARE M-AU SUSTNUT SI M-AU AJUTAT SI SPRIJINIT IN TOT CEIA CE AM FACUT MULT UMESC BAIETILOR DE LA "ARREST" MULT RESPECT BAIETI SPER SA REUSESC IN ACEASTA VIATA SA VA INTORC INAPOI TOT CEIA CE A-TI FACUT PENTRU MINE CU MULT RESPECT PENTRU VOI CEI CITVA PUTINI DAR BUNI CU TOATA STIMA " BROASCA " |
Cip, la bara de m3, trebuia sa-i faci poze in stadiul in care ai primit-o, ca personal am vazut cum era si crede-ma, nu am vazut pe nimeni sa faca ce faci tu.
Spor la munca ca sigur va iesi ceva frumos si unic :P |
Quote:
am sa pun si pozele cu barele in stagiul de finisaj |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
si bara e din birlad trimisa tin sa cred ca acolo daca faceam ceia ce fac in iasi o duceam mai bine ca aici e a2 bara care o reconstruesc a sa pun ceva poze cu prima bara din birlad e de mercedes c class scuze ca nu am pozele finale dar am sa il rog pe colegu sa imi dea pozele cum arata pe masina finalul |
https://www.youtube.com/watch?v=tCFLS...eature=related
veti vedea aici ce inseamna cu adevarat pasiunea si devotament pentru masini si adevarata notiune a unui club auto adevarat mihai dar la noi e greu de realizat asa ceva |
6 Attachment(s)
cind ma plictisesc asta fac
|
:lol:asta ii bolidu lui criss
|
meserie...cel putin asa vad eu. Mai baga poze cu lucrari de ale tale sau cu ceea ce faci. Nu stii cine va da peste tine si vei primi o comanda.
Spor. |
7 Attachment(s)
criss e gata o poti lua acasa sper sa iti placa
pozele 1 3 si 6 sunt cu blitz |
as fi vrut si eu sa fac un club auto cu garajul propriu cu mecanic cu electrician propriu cu tapiter oameni de elita, dizainer ,grafician si multe altele
si acea cotizatie sa fie nesemnificativa pentru cei care alcatuesc clubul dar vor ave garaj mecanic electrician tinichigiu la care pot apela si vor avea prioritate fata de clientii lor obisnuiti piese comandate fara adaos si la cel mai mic pret si tot asa mult mai multe as fi vrut sa fac dar stiti cum e fiecare are un interes si am incercat sa string mai multi oameni dar unii chiar au incercat sa ma dea afara din garaj din perversitate oferindui propietarului cu 100 lei mai mult ca mine doar sa ma dea afara din garaj asa ca vine intrebarea. cu cine ? si uite asa te descurajezi si nu mai faci nimic |
3 Attachment(s)
bmw seria 5
|
1 Attachment(s)
asta e melodia pt clubul meu
MAD DOG UNIT https://www.youtube.com/watch?v=tlrhY6TnZrU si asta e blazonu |
Re: Dog Style - Custom Tuning Auto
|
avem de gand sa mergem la Romaniam Tuning Show anu acesta in mai
si in vara vrem sa mergem in portugalia la Braga International Tuning Show cel putin la braga e tare ceva imagini de acolo https://www.youtube.com/watch?v=D9UPYklfbhQ |
10 Attachment(s)
ceva de anul trecut din vara
|
10 Attachment(s)
si inca ceva o calibra putin modificata
|
"polo 6n" / "nissan 2000xs"
under contruction 2 masini ,10 zile ,2 oameni speram sa reusim |
Quote:
2 oameni DAR , 2 oameni VALABILI & harnici ca 2 albinutze ;) Spor la treaba si drum bun !!!! |
Bad boy look pentru un Passat din 2002?Un pret?Astept pe PM.
|
2 oameni 1 nissan 200xs 1 polo6n 1 amaha r1
|
Quote:
|
Quote:
daca vrei te servesc |
dc e banat criminales? ash vrea sa.mi fac un bad boy look la un e46, cat ma costa si cat dureaza?
|
Suna-l! 0746 750 520
|
e banat de serios ce e....
un user a apelat la el si dupa ce s-au cheltuit bani si s-a irosit timp, a ramas cu buza in soare.... nu e frumos.... putea sa spuna de la bun inceput ca nu are timp... |
| All times are GMT +2. The time now is 05:33. |
- Copyright 2026 4Tuning