![]() |
Re: Adunarea audiofililor
it's ok fo' me :)
|
azi la 19???????????
|
Mai e intilnire la casa poporului sau e lumea in concediu?
|
a murit de tot adunarea?? :D hai lume, ca a inceput facultatea acuma... :)
|
Sa inteleg ca ai in venit in sf. in Buc?
Dak, da...bravos...bafta la fac. |
dap. :D ms mult... din cate am vazut pana acum, o sa am nevoie :D e mai grea ETTI decat credeam. si totusi... adunarea? :)
|
Ce e ETTI ?
|
Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei :D:D
|
OOO...ce misto , bah sa mor io , de cand am plecat ...park au aparut facultati mai misto si intresante...:D
|
Bad Boy : ai grija in anul 1 cu analiza si in anul doi cu DCE(dispozitive si circuite electronice parca :pelvic_th ) in rest multa bafta! ai colege dragute?
stai in P-uri? va mai intalniti audiofililor? |
la primu curs d analiza am plecat... n-am rezistat ca vb aia in continuu. la DCE nusu nik inca, o sa am in vedere :P . de BE ce stii?? un unu mic si chel :P. ms mult. nu, doar nashparlii. nici P-uri...
da. chiar! va mai? |
io nu am facut BE (sau nu-mi mai amintesc :lol: )
oricum suntem offtopic ;) si ne iau astia de tocilari aseara am vazut o intalnire la pescarus dar n-am putut sa intorc ca venea din fata politia cu nino nino :twisted: apoi am intrat in nenorocita aia de coloana de la stop si m-a dus valul :???: departe. |
se baga cineva Vinerea asta???? pe la 6-7 casa POP.
|
Eu ma bag !
|
Quote:
Pot sa vin si eu la intalnire ? Mentionez ca nu am cine stie ce pe masina, am vandut si sub-ul... Trebuie sa-mi vina in curand altul :twisted: Pote-mi dati si mie niste idei cum sa pun tweeter-ele ca stau ca naiba lipite pe bord :( |
Ok, vineri 18:00 !
Oricine e binevenit. |
Hmm, eu sunt la fotbal la ora aia. Daca bagati si voi pe la 20.00 veneam si eu !
|
Sari si tu peste fotbal, si asa ne vedem rar....
|
Quote:
ba, sa mor io. numai cand nu pot si io sa vin puneti intalinirile astea :P |
Las-o pe Maricica putin singura si vino !
|
Ai laborator si nu poti sa vii ? :D Hai sa te mai incurajez un pic : au facut astia 30 RON punctul de credit asa ca pune-te cu burta pe carte ca daca intri in anul 2 cu un examen picat din primul platesti de rupi. Si astia pica de placere in facultatea asta. E un fel de sport :lol:
|
am observat tendinta asta. vineri scap la 6 de la fac... si nu maricica e problema :D
aia batranii sunt... apar si ei de la oradea ;) |
1 Attachment(s)
Mica problema...cred ca casa poporului e ocupata (curse GT cred)
ce loc sa invadam..... hai aici....e linistita zona...cred :) |
Se mai tine intalnirea sau nu ? Am auzit ca si maine o sa fie aceeasi vreme minunata ca si azi, adica o sa ploua toata ziua :( Cam aiurea...
|
ehe... maine seara se anunta -3 pe accuweather :D stiam io dc nu pot sa vin :D:D
|
nu`s ce sa zic.... mai am o idee....stiti CORA militari....are o parcare mare subterana :))))).... parereri?
|
Cam aglomerat, vine lumea, pleaca... Totusi zic ca este o idee buna. Paznicii aia nu cred ca or sa comenteze, am vb odata cu ei ca lasasem o dacie din '74 vreo 2 sapt acolo si pareau de treaba... In aer liber nu prea merge daca ploua.
|
Eu nu am masina da vin unde va hotariti chiar daca ploua!
|
Cum a ramas se mai tine intalnirea?
|
Eu nu pot veni
|
deci sa zicem oficial..... ANULATA....cautam o zi mai buna....
|
:caffine: bine ca ati amanat...nu as fi vrut sa ratez
adi nu mai speria studentimea :ashamed: eu oricum n-am trecut de anul doi sincer facultatile alea din varfu' dealului erau cam grim :sadblinky mult mai dragut in constructii :dance: |
Haha, cica sa nu mai sperii studentimea dar tu zici ca n-ai trecut de anul 2 :) Nu il speriam i-am dat un sfat, sa invete ca daca nu se apuca de acum, din anul I e jale...
Stiti vorba aia : "Primii 7 ani sunt grei pana ajungi in anul 3" :lol: Pacat ca s-a anulat intalnirea :( Azi ar fi mers ca e frumos afara. Poate vinerea urmatoare ! Sa speram ca nu ploua/ninge. |
Acum e frumos, aseara nu.....
|
Vineri???? acum
|
Eu vin!!!!!!!!!!!!!!!
|
Da ! Unde si la ce ora ?
|
stai sa confirmam prezentele....pe la 6....casa poporului e libera????
|
Sa Dam un telefon!:D
Alo Casa Poporului?:D Poporul e acasa ?:D :D :D Lasind gluma la o parte vineri la 6 e bine ! La ce ora se intuneca? |
E bine la 6, de data asta vin.
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:12. |
- Copyright 2026 4Tuning