![]() |
Re: Intrebari si raspunsuri
sall.am si io o intrebare . azi cand am deschis photoshopu-l . sa incarcat si pe urm asa inchis . vi sa intamplat si voua . dc nu mai merge. am farmatat si calculatorul si tot asa face. l-am instalat de .......????
|
Quote:
|
sall.vreau sa inteleg si io cum pot sa las masina in jos. am vazut un o prezentare, da nu inteleg. selectez masina. si cand trag de ea in jos ramne originala in spate.... imi explica si mie cineva ce se intampla. ..mss
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
pt mari4speed.iata pozele dupa cum tiam promis.:D aici ai raspunsul!
|
multumesc . calin_m_power. asa o sa fac . :))
|
1 Attachment(s)
baaaah nu te lua dupa asta ... de cat timp faci vt amice ... deja dai sfaturi ... cum sa cobori asa mashina ... dupa tre sa reconstruiesti bg care pt un incepator e extrem de greu ... nu vezi cum lai reconstruit tu ... lasa pe altii sa dea sfaturi
... uite aici 2 tutoriale link : http://www.photoshopjunkie.com/tutor...ower/index.htm + arhiva |
1 Attachment(s)
l-am facut ff repede in paint...nu lua in seama cum am facut selectiile ca le-am facut doar k sa intelegi...:D
|
miam instalat de curand photo shop 9.0 ps2 toate bune si frumoase pana am ajuns sa ma lovesc din ce in ce mai des de "efectul de magnet" slectiile se lipesc cand sunt in apropierea unui contrast intre 2 culori de marginea lui .. deja ma dispera .. stiti cum pot sa dezactivez optiunea :(
|
poi probabil ca ai selectata optiunea asta....dai click dreapta pe select si alegi polygonal lasso...nu magnetic
|
pai nu ca "efectul de magnet" apare dupa ce selectia e completa si vreau sa o menvrez (ex : am facut leduri pt faruri dar nu pot sa le aranjez cum vreau eu pt ca se tot lipesc de o portiune neagra :( )
|
si mie mi se intampla aceeasi chestie....mai ales la jenti de ex. cand incerc sa dau free transform sa le pun in pozitie...nu mai e chiar free transform...se tot lipesc singure de anumite parti cand incerc sa le maresc sau sau le schimb putin unghiul cu distort...
|
1 Attachment(s)
mai baieti care imi explica si mie dc nu imi iese vopseaua reala. am facut dupa un tutorial si nu iese.
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
pai prima oara mi-am salvat ..gemuri...si ce mai tr. si pe urama am selectat toat a masina cu (lasso tool) si am vopsit cu (color replacement tool), da nu iese pln nush ce are iese asa cu umbre parka . uitati aici.poate aveti voi alta metoda...un tourial ceva. mss
|
ma baieti cum pot sa fac si eu un body kit ???? astept rsp plsss ??? de fapt ce comenzi dau sa fac bodykitu in photosho??? apropo plsss faceti nisite Paint Screen sa inteleg.ms
|
Ctrl+Alt+Delete
Intai ar trebui sa inveti chestii elementare, apoi sa INCERCI (in zadar) sa faci un kit cap-coada ! |
mari4speed....nu mai folosi niciodata metoda aia de colorare a masinii....eu nu stiu unde ai gasit u tutorial in care sa fi sfatuit sa folosesti metoda asta...cele mai folosite metode sunt urmatoarele:arrow:
-Selectezi masina(cu lasso tool/polygonal lasso tool) -Dai CTRL+C(copy) si apoi CTRL+V(paste) pt a face un nou layer(in care vei adauga culoarea) peste cel original -Dai Desaturate(Image->Adjustments->Desaturate) -Image->Adjustments->Variations(faci culoarea dorita de acolo)/Dai layerul al 2-lea pe multiply sau color in casuta aia de la layers unde scrie NORMAL deobicei si vezi cum ti se pare mai misto culoarea...dupa care cu paint bucket sau pur si simplu cu airbrushu pui culoarea dorita pe masina...asta dupa ce dai CTRL+Click pe layerul pe care adaugi culoarea ca sa selectezi doar masina/Fara a mai da DESATURATE mergi la IMAGE->Adjustments->Hue / Saturation si dai de liniile alea pana obtii culoarea dorita -Ultimul pas consta in facerea culorii sa para reala. Umblii in primul rand la Opacity daca ti se pare ca e ireala culoarea(asta face ca reflexiile de pe caroserie sa ramana cum erau fara sa fie accentuate si fara sa dispara), iar in al doilea rand daca mai e cazul umblii la Brightness/Contrast(Image->Adjustments->Brightness/Contrast) Succes! |
mersi mult nytrous. am sa incerk aku.:))
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Sal.Am si yo o problema.Nush ce am facut, k imi arata de fiecare data cand deschid o imagine niste masuri in marginea ferestrei deschise si ma enerveaza, k nu mai stiu cum sa fac sa dispara..pls help me
Attachment 210251 |
Apasa Ctrl+R.
|
Am si eu o intrebare pt voi...cum sa fac oglinda langa roata asa pusa jos,aveti careva un tutorial...rsp pls
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
nytrous_oxide...mersi pt sfat,am incercat si asta mia iesit:sad: nu cred ca e bine
|
eu zic sa nu mai puneti oglinzile alea jos asa.... in primu rand e o prostie si nu are nici un folos, iar doi la mana nu redati corect realitatea.
|
ai facut destul d bn dar adevarul e ca....are dreptate ace...nu are nici un folos...si nici nu inteleg dc vreti sa folositi chestia asta..eu am crezut k te referi la oglindirea in asfaltul ud nu chiar intr-o oglinda..........
|
Aveti dreptate...da sa se vada masina in asfalt parca era ud am mai facut si am vrut ceva nou,sa nu fac tot timpul acelasi lucru...:-)
|
sal baieti...ma poate initia si pe mine cineva in tuningul virtual??? k ma pasioneaza si habar nu am sa ma descurc...dak se poate sa imi oferiti si mie niste informatii cu kre sa pot incepe despre acest gen de tuning as fii recunoscator...ms mult anticipat...bafta!!!
|
ai inceput bine...ai postat unde trebuie... procurati adobe photoshop (cs3 e cel mai nou) ... si apoi gasesti un alt topic cu tutoriale si t apuci sa le faci. bafta ;)
|
Cum se face angel eyes?ma puteti ajuta...
|
Angel eye le poti face cu brushu daca te pricepi sau sa cauti pe net masini care au faruri angel eye si decupezi de acolo ,lipesti ( peste masina care va fi tunata ) , ajustezi sa iasa bine si cam asta ar fi . Sper sa-ti fi fost de folos ...
|
Leul mersi pt ajutor...din pacate nu ma pricep la brush,asa ca trebuie sa iau de pe alte masini...
|
2 Attachment(s)
Care ma ajuta si pe mine plsss????as vrea sa bag plasa in spoiler...da as vrea sa imi zica cum sau sa imi face niste PAINT SCREEN`uri cum sa fac.va rog un ajutor
|
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
cine imi poate zice si mie cum fac sa nu mai fie umbra la masina albastra .. se vede mai bine in poza :D
|
2 Attachment(s)
pai...ca sa nu stai sa selectezi umbra..pt ca e destul de greu de facut avand in vedere ca nu are un contur clar....selecteaza toata partea de sub masina...dai Copy/Paste si dai Hue/Saturation...in felul asta se va schimba doar ce e colorat din partea aia...adica umbra..pt ca restul podelei e cu gri si o sa ramana la fel.......incearca si vezi daca iti iese...varianta pe care tocmai ti-am zis-o e pt cazul in care vrei sa o faci de culoarea masinii umbra...daca o vrei incolora da un desaturate dupa ce dai copy paste si o sa fie fara culoare...:D --> Uite cam ce ar iesi :arrow: :arrow: Prima poza cu HUE/Saturation, iar a 2-a cu DESATURATE
|
9 Attachment(s)
Quote:
|
am si eu o intrebare de viata si de moarte :-P
Cum se deseneaza (manual-cu creionul pe foaie) 3 sfere tangente intre ele??? Sper sa-mi vada si TopArt postul si sa-mi raspunda daca stie... |
indiferent cum t uiti la o sfera, in spatiu se vede k un cerc... conteaza cum ii faci hasura :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:00. |
- Copyright 2026 4Tuning