![]() |
eu unu sper sa pot venii :))))))
|
Subscriu si eu.
Luati si haine groase cu voi ca se anunta frig. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: |
ne vedem pe 13 sper sa fie vremea buna :( :wink: :wink: :wink:
|
La intalnire vin sigur urmatorii:
madfish yamahaer1cip BIZ CT-03-ART shi s-ar putea sa vina shi pretena... x-28-TRA mike.omega dogarel D_M_X GReedY P.S: lista se va mai actualiza shi dupa cum am mai zis voi veni din nou cu camera sperand ca avem ce sa filmam shi sa pozam. D_M_X: pai daka itzi spun ca am fost shi comentator sportiv la meciurile sustzinute in cadrul liceului ma crezi?... |
bai pai daca vine ART CU CAMERA atunci eu vin sigur:)))))))).apropo buna prietena?:)))))))))))
|
a pe draq daka era buna o scoteam in oras???imi era frica sa nu mi-o furatzi voi... :twisted: o mai scot shi eu prin oras ca dee i-am promis...
imi mai fac shi eu treaba cu ea... |
o sa aveti o surpriza dar nuse stie sigur o sa vin si eu cu zana rea :))) :oops: :oops: :wink: :wink: :wink: :twisted: :twisted: :twisted: sa nu va dati la ea :P ca va mananc cu fulgi cu tot :P (glumeam )se da ia la voi :PP:)))))))) ne vedem acolo pe 13 ambracativa bine respect la toata lumea si aveti grija de voi CT-03-ART ai grija si de cea pe care o ai ca sunt alti care nici pe a ta nu o au :( respect bafta
|
chiar asa eu nu am avuto pe a lu art ahahahahahahahhahahahahahah :lol: :lol: :lol:
|
nici eu nu am avut-o destul... :D :twisted:
|
Pe mine nu ma treceti pe lista? :roll:
|
eu pot sa vin cu pisica?
|
Am si eu 2 pisici, de fapt un motan(negru) si o pisica(alba) :wink:
Se inteleg de minune :bunch: |
bai fara animale ca daka zgarie vopseaua de pe bolizi???
|
pai dac vretzi vi'l aduc pe pufii si sa terminat smecheria :))))))))))))))
|
Vin si eu sper cu noua masina daca nu .....tot cu porsche rosu si tunat cu motor de olcit vin :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Si eu vin ati uitat sa ma treceti?:P
|
pana akum s-au anuntzat :
madfish yamahaer1cip BIZ CT-03-ART shi s-ar putea sa vina shi pretena... x-28-TRA cu ceva mashini din X mike.omega dogarel D_M_X GReedY lolek needbrain zana'rea}{ P.S:cine ma ridica shi pe mine de akasa ca mi-e tarshala sa merg cu troleu cu camera in geanta ca nu shtii cum mi-o ia.va rog eu sa ma luatzi shi pe mine. P.S: am stat shi m-am gandit shi la vara poate intalnirile o sa fie pe la mine pe akasa ca am o curte destul de mare shi facem shi un gratar... shtept pareri shi voluntari care sa ma ridice shi pe mine. |
vin si needbrain cu lolek sigur.
|
si eu vin :roll:
|
inseamna ca o sa fie bine
apropo mai ia si u 3-4 fete cu cu tine |
da ma zana adu niste fete ca nu mai vin cu tovarasha...cred...
|
Mooooaammaa numai presedinte x-team , purtator de cuvant x-team
.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . Bei fratzilor mai usor . Apropo cine e sef de trib la x-team? :wink: :wink: |
statima listi9niti ca nu vine ea singura problmea e sa o vedeti acolo ca se stie ca nu o sa vina nici ea :)) sa vedem la momentu potrivit :)) nue asa zana fete vreti fete ..... bafta si respect baieti sa ne vedem acolo apropo sunt o droaie care care vin la antrunire sa vezi ca ma caca pe mine de ras cand o sa vad acolo 4 oameni la antalnire :)))))) :P:P :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:
|
ba da vin.. si incerc sa aduc si fete.. :) :wink:
|
dada stiu ca vi ca de fiecaredata an fine adu si fete da vezi nu una mai multe ca doar nu vi tu singura stiu asta sigur :)):)))))))))
|
da mei .. aduc mai multe.. am vb cu vreo 3 fete si au zis k s`ar putea sa vina :wink:
|
O mica intrebare:intalnirea 4tuning este un mijloc de agatzat fete ?
|
de ce nu fiecare e liber sa faca ce vrea in tzara asta...nu?
D_M_X: imi place mai ca ai simtzul umorului |
poa gasesc persoana potrivita si ma si casatoresc, no?
|
De ce totul din viatza asta e legat numai de sex? Dar absolut TOTUL! :lol: :lol: :lol:
|
CREDEMA CA NU SHTIU DAR IMI PLACE CUM LE SPUI...
|
bine bine.. dar nu vine nimeni cu motoru? :lol: :lol:
|
va reamintesc din timp ca intalnirea 4tuning constanta va avea loc pe data de 13 noiembrie ora 17 la sala sporturilor
|
si io va reamintesc ca vin :lol:
|
si eu la fel! :wink:
|
m3 2 :P:)))
|
hmzz sa vedem cand pica 13 .. si daca nu`s de munk ...
|
sorry ... de munk ... pare rau ... ne vedem poate cu alta ocazie ... :((
|
Re:
Quote:
|
..nu o sa fiu in oras.. daca totusi stau aici, o sa vin.. desi nu cu masina mea ca nu am recuperat permisul inca :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:42. |
- Copyright 2026 4Tuning