![]() |
Re: Club Clio
Primul model expus de dj_ice incepe de la dimensiunea de 17" iar al doilea care te interesa pe tine exista pe 15" cu 6.5 la pretul de 540 RON/buc! Numai bine!
|
1 Attachment(s)
@Sun--iti recomand jantele astea.ce zici? 3500 Ron Bucata
|
super frumoase BBS astea.
|
Am facut un site exclusiv pt clio! Momentan nu este decat forum dar in viitorul apropiat voi face un siteul. Puteti sa intrati si sa va inscrieti: www.clubclio.lx.ro
|
Mda... super klumea, dar si super scumpe :D .... nu face toata masina cat un set de 4 jante :lol:
|
LOL cine ar da 35 de mil pe o janta?:lol:
|
cine? la mine in oras si-a tras unu pe un mercedes clasa E jante de 180mil
asa ca se gaseste! :)) Acum l-a vandut .am impresia ca si-a luat seria 6 |
sunt oameni si oameni...
|
salutari, am lipsit am fost plecat timp in care am patit o mare belea ,
mi-a cedat transmisia asta insemnid volanta, ambreiaj, cutie de viteza plus bonus si blocul motor,intrebare: pentru inlocuirea blocului motor va trebui sa desfaca tot motorul si din experienta voastra ce ziceti va mai iesi ca inainte? |
phuck! cum ai reusit?
|
simplu: 1-7.000rot/min, 2-7.000rot/min, 3-7.000rot/min si in momentul in care am debraiat s-a auzit poc si gata, explicatia cica totul a plecat de la placa de presiune care s-a spart si de aici sa busit ambreiajul cutia si rupindu-se cutia mi-a rupt si urechile de prindere din blocul motor, iar asta inseamna alt bloc si deci desfacut motorul si montat la loc
|
am facut si eu dinastea si nu a pleznit ... e ciudat totusi ... nashpa faza oricum ... :(
|
eu chiar azi i-am dat 1- 6800 2- 6800 si cand i-am dat a 3 a a duduit ceva sub ea...cred ca cutia s-a smucit. sper sa nu patesc si eu cum a patit cata..ca macar e masina lui..asta cu care merg e a lu tata :D
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
uite aici alti bani alta distractie :D , Multumim lui Dumnezeu ca a scapat teafar. Un prieten de-al meu.
|
:cry: nasoala faza. De iesit, poate sa iasa daca mergi la un mecanic care stie intr-adevar ce are de facut. La Bras... nu stiu nimic despre mecanicii de acolo, dar e cert ca lucreaza pe graba si pe o gramada de bani. Daca vrei pot sa-ti recomand eu un mecanic care stie intr-adevar meserie, insa e mai tot timpul ocupat.... adik la el vin de obicei baietii care aduc masini rupte'n doua de afara, dar daca esti interesat, pot sa arunc o intrebare.
|
Quote:
|
nu cred ca masina aia va mai iesi bine dupa reparatie...parerea mea, imi pare rau pt prietenul tau, dar are mare noroc se pare...
|
are casco...i-a dat alta..si plus de asta era a firmei si nu a fost nici vina lui...firma lor au peste 50 de clio..si renault a descis sa ii dea altul nou noutz. :D
|
cip_ri, merci de ajutor, dar masina se face pe garantie si deci nu ma costa nimic, daca ar fi trebuit sa o fac in alta parte numai piesele ma ajungeau vreo 3.000 E, pe mine ma interesa in principiu daca exista diferente intre un motor care a iesit din fabrica si un altul ansamblat intr-un service. Vis-a-vis de cei de la Bras eu unu nu am ce sa le reprosez sau comportat pina acum exemplar, chiar peste asteptari
|
prieteni..ati plecat la mare?? nu mai ciripeste nimeni nimic pe aici? va salut pe toti si vacanta placuta sau concediu placut!
|
1 Attachment(s)
sa pun si eu un reno` frumi .. desi nu's fan renault :D:D
|
Quote:
|
Quote:
|
@Reme bine-ai venit :D, normal ca esti bine-venit aici, orice intrebare ai, daca putem , te ajutam cu placere , btw check out www.clubclio.lx.ro, ;) si acolo suntem noi ...
@dk_ice, sers, stai flex ca aici suntem doar ca suntem mai prezenti pe celalat forum (wink, wink) si noh cu asa soare e greu de stat acas..:D @c3_mad, fumos clio indeed, la proiectoare nu-s eu in clar, dar restu e f frumos...si daca nu esti fan renault, te convingem noi sa fii :P :) |
Quote:
|
6 Attachment(s)
uite si de la mine ceva poze (nu este masina mea ;) )
|
daca tot s-a infiintat un club clio nu ar fi in spiritul unei astfel de idei sa stabilim si o intilnire?
|
Salut baieti, am si eu loc pe aici? sunt din Tg.Mures si am doua Clio 1.8 16 V si un Willi 2.0. Daca pt Clio 1 este vre.un forum dedicat dati-mi va rog un link.
Exista vre-un club adevarat Renault sau Clio, cu statut, membri, intalniri. Tuturor de aici, calusei bine potcoviti! |
Salut Dino ...bine ai venit..ne bucuram ca avem un nou membru cu niste masinute dementiale...Clubul nostru inglobeaza toate modelel de Renault Clio indiferent de an sau model! Cat despre cele doua mici "vedete" sa le stapanesti sanatos...la cat mai multi km fara incidente si sa ni le arati si noua cat mai curand....niste poze cel putin pentru moment ar fi super!
@Cata: Evident ca vom face si o astfel de intalnire in limita posibilitatilor fiecaruia ... |
Salutare si sedere placuta pe forum noilor veniti. Ideea unei intalniri e super si sper ca daca aceasta va avea loc sa fie dupa jumatatea lui septembrie, inceputul lui octombrie ca sa pot veni si eu. Bafta!
|
1 Attachment(s)
Ce parere aveti de jantele astea? Sa le iau?
|
Quote:
|
DAP..le-am gasit in niste bani buni...ce parere aveti...sunt marfa? le iau sau nu?
|
Stie cineva ce semnificatie are simbolul jb1s09 de pe o cutie de willi. Ce rapoarte si ce grup are? o fi mai "scurta" sau nu decat jb3048 de pe 1.8 16v?
Multam. |
ce inseamna RNA ca m-a intrebat multa lume si nu am stiut ce sa zic? :)
|
Hai ma dati-va o parere la jantele astea...le iau sau nu?
|
sunt dotz daytona? ia-le frate fara sa stai pe ganduri daca pretul merita...
|
dc pretul merita! ia-le dar U cum ai prinderea cu 4 sau 5 prezoane? mie unu imi plac! sunt misto!
|
GATA...au venit...ma duc acum sa le iau! :D:D:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:15. |
- Copyright 2026 4Tuning