![]() |
Re: Audi A4 B5 1.8 turbo quattro
cand e asamblata si pusa la punct ca mai este unpic d lucru la ea...tu nu ai cumva un a4 tot 1.8 t quattro?
|
yesman :D numa e ca din 98 fara piele
|
Foarte misto culoarea,ai grija de ea ca merita.Bafta
|
salut, foarte misto a iesit culoarea... imi poti da si mie un pm cu ce vopsea ai folosit...etc...
|
cel mai tare A4 B5 de pe forum :peace:
|
8 Attachment(s)
mersi baietzi ptr aprecieri o sa vedem cum va arata cand e gata d tot mai pun cateva poze...ce mai e nou la ea e curat interioru ca nou :D
|
Urla jantele alea dupa o culoare noua pe ele! :lol::lol::lol::lol:
|
o sa aibe culoare noua pe anul viitor cand le pun inapoi ca le am schimbat jante pe 15:D:D e bestial
|
foarte foarte frumos a iesit B5-ul :oops::oops:
Sa o stapanesti sanatos! Culoarea e dementiala:D spune-mi te rog cat a costat vopseaua? Si in legatura cu jantele.. eu zic sa le polishezi bine de tot si sa le lasi asa polishate. Cred ca ar arata mult mai bine decat vopsite:twisted: |
ti se merita sa mergi cu jantele pe drumurile din oradea ? ca ultima data cand am fost eu erau praf de tot... :)
|
@vladigrec : nu e problema in ultima vreme cu drumurile din oradea sunt k rezista sa mergi cu ele mai incet dar sigur dc ai grija poti circula cu orice in oradea.
@Stanley : exact nu pot sa ti zic cat a fost vopseaua dar undeva la vreo 35 d mil 40 cred cu tot cu fuller si ce mai e nevoie.. |
Quote:
|
dar pretul final e undeva la 2000 d euro...dar sincer merita...pretzul pentru ca e bestial sapt viitoare sambata va iesi din garaj...
|
Quote:
|
categoric isi merita toti banii:D asteptam sa vedem si produsul final:oops:
|
6 Attachment(s)
si insfarsit unpic de soare si am reusit sa fac cateva poze sper sa va placa scuzati jantele(dar a venit iarna)....si bara fatza :)
|
tot am vrut sa te intreb, unde sunt ramele de la usi ? se pot da jos la audi ?
|
din ce in ce mai bine arata:D se pot da jos ramele de la geamuri daca la alea te referi:-)
|
da, la alea ma referam:)
|
mi se pare mie sau inca nu sunt reglate usile cum trebuie...mi se par putin decalate din poze...stiu stiu, critic cam multe dar chiar imi doresc sa-ti iasa bestial pana la final. toate cele bune.
|
intradevar sunt decalate ink nu sunt reglate mai vin date jos ink odata d aia nu s au chinuit sa le pun la fix inapoi dar speram ca pe sapt viitoare is puse toate pe ea si ne si plimbam cu ea....mersi baietzi
|
la bandourile de pe portiere ai renuntat sau vin puse la loc?
|
Quote:
|
tot ce au fost bandouri pe usi la praguri au disparut si arata bestial nu pot fi puse inapoi ptr ca am sudat gaurile de la ele si parerea mea e ca arata mult mai bine fara bandouri...:)
|
Arata foarte bine fara bandouri:D ii mai clean.. si buza din fata pe cand o finalizezi? bara din spate primeste vreo modificare??:-)
|
nu ambele bari raman stoc si fata si spate doar ca vor fi vopsite in culoarea masinii nu am modificat barile ptr ca nu am mai avut timp ,dar sper pe anul viitor sa cumpar de undeva barile d s ca mor dupa ele... :P
|
alea de S sunt superbe si chiar ii o modificare vizibila si de efect.. mai bine ca nu ai facut nimic la astea.. o sa arate mult mai bine asa simple:-)
|
super proiect.super evolutii.sincere felicitari imi place la nebunie cum s-a transformat masina!parerea mea e sa ii acoperi locul unde vine numarul la bara fata inainte sa il vopsesti.sa fie clean pana la capat!8)
|
nu se mai poate face nimik cu bara fata ca e pregatita pentru vopsit....mai este unpic de lucru la ea la asamblare si e gata,ieri am vopsit si plafonul a iesit bestial de bine...o sa revin cu poze cand toate sunt puse pe ea...
|
deseara iese masina din barlog e gata maine o sa fac poze si va arat cum a iesit la final...singurul lucru ce nu va fi pe masina is fustele d p bari ca cea din fatza ink nu o am si cea din spate trebe sa o pun la punct ca e dezastru...va salut pe maine...
|
2 Attachment(s)
si cam asta este rezultatul final astept comentarii....mai lipsesc doar fustele de pe bari alea vor veni candva sapt viitoare :)
|
Bravo Zuzu, e foarte foarte bine, felicitări pentru maşină :)
|
E foarte foarte foarte frumoasa.. ti.am urmarit topicul de la inceput si nu imi pare rau pt ca a iesit ceva foarte frumos. Culoarea e dementiala si ii sta bine si cu plafonul negru. Acum abia astept sa soseasca primavara sa o vad cu jantele pe 18"..apropo de jante..eu te sfatuiesc sa nu le vopsesti! cel mai bine ar fi sa le dai un polish:oops::oops: Felicitari pt masina!! Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea!!!!!:D:D
|
super a iesit!tot respectul!
culoarea este superba scoate liniile masinii in evidenta! singurele obiectii dupa parerea mea cred ca ar fi dat mai bine cu manerele si chestia aia de pe portbagaj :D albe!in rest super! cred ca acum ar merge farurile pe fundal negru daca se pot face astea si stopurile! |
superba, fustele le faci si pe ele in culoarea masinii sau le lasi negre ?
|
multumesc baieti pentru aprecieri.
@vladigrec fustele vin vopsite in culoarea masini. @JusT_SaY_BoBo : mie unu imi place mai mult asa pe negru si iti spun si de ce pentru ca am vrut sa mai am unpic de negru pe masina nu numai pe plafon ,parerea mea ca iese mai mult in evidenta albul acuma decat daca erau clantele albe asa parca e mai interesant... |
ai dreptate..trebui si cateva elemente negre ca sa se vada contrastul si sa scoata albul in evidenta:-) folie pe geamuri ii pui?
|
3 Attachment(s)
foarte bine a iesit masina si cum a zis colegu mai sus iar sta bn daca ai vopsi fustele albe ar face barile mai mari :D
|
fustele vin vopsite in culoarea masinii...mersi ptr aprecieri..
|
dai un polish la celelalte jante si sus cu ele si va arata woooooooooooow:):)
felicitari |
| All times are GMT +2. The time now is 18:54. |
- Copyright 2026 4Tuning