![]() |
re: INMATRICULARI BULGARIA
Salut, as dori sa stiu daca este si possibil un fel de numar preferential si ce se poate schimba doar cifrele sau si litere sau chiar intreg nume sau cuvinte gen austria si la ce pret in plus ar ajunge
Stima. |
salut..tot ce pot face e ca numarul sa inceapa cu TX sau B sau T sau H..atata tot.preferential la ei se pun doar cifrele dupa prima sau primele litere,dar pentru asta trebuie facut rar-ul si asteptat 2 saptamani pana vin numerele..
|
1 Attachment(s)
inmatriculari auto bulgaria..anunt valabil..prelungiri acte auto bulgaria
|
inmatriculari bulgaria,prelungiri acte auto bulgaria,omologari rezervoare mari pe autoutilitare pentru cei care fac ukraina sau moldova.anunt valabil..0746180980
|
s-au mai scumpit sau ceva?
|
Quote:
|
salut , te deranjez si eu cu o intrebare .....
am o kia rio 1343cmc inmatriculata pe grecia.....la eii din cite stiu eu cartea masinii si talonul este una si aceeasi....cit ma costa inmatriculare pe bg.....si dupa cit tre sa platesc anual....(si ce include). multumesc |
Quote:
|
salut, ma mai framanta o intrebare....pe care o caut pe net si nu o gasesc poate ma poti ajuta tu:
Daca se inmatriculeaza o masina pe pers fizica in bulgaria timpul de a sta in rom este de 3 luni dupa care tre sa faci o iesire din tara (ADEVARAT?) Daca se inmatriculeaza pe pers juridica ( firma) care este termenul legal de a sta in Romania...?(raspunsul asta nu lam gasit). Este adevarat ca inmatricularea pe pers fizica implica mai multe dezavantaje decit daca ar fi inmatriculat pe firma...?....te rog explicami diferentele.... |
Quote:
|
Quote:
Stima |
Quote:
|
inmatriculari bulgaria,prelungiri acte auto bulgaria fara prezenta masinii,inmatriculari auto italia care au lipsa certificatul de proprietate,omologari rezervoare..anunt valabil..0746180980 [email protected] sau [email protected]
|
anunt valabil..
|
tot referitor GPL:
-daca vin cu masina pt inmatriculare in bg, cu instalatie GPL montata(dar fara acte de provenienta), se poate omologa instalatia? -cost suplimentar? -se pot omologa roti mai mari, daca din fabrica, modelul masinii n-a avut roti de care vreau sa-i omologhez? concret, de la 14 la 16. |
Quote:
|
inmatriculari bulgaria..anunt valabil..0746180980
|
anunt valabil..0746180980
|
inmatriculari bulgaria,prelungiri acte auto bulgaria..anunt valabil..0746180980
|
Quote:
|
inmatriculari bulgaria..anunt valabil 0746180980 sau [email protected]
|
2 Attachment(s)
inmatriculari bulgaria prelungiri acte auto bulgaria,omologari rezervoare mari.anunt valabil..0746180980
|
inmatriculari bulgaria pe orasele dobrich9(TX) varna(B) si schumen(H) prelungiri acte autobulgaria,montari instalatii gpl si omologate,omologari rezervoare.contact: 0746180980 sau [email protected]
|
recomand ovidiu
Iti explica tot ce si cum, ai toate actele la masina, nu exista suprataxe. foarte foarte explicit si intelegator. am plecat la 5 dim din bucuresti, si la 4 dupa masa eram cu masina inmatriculata acasa. UP si de la mine. bravo |
anunt valabil ? daca da spunemi si mie te rog cat ma costa sa inmatriculez o masina motor de 1,6 tin sa mentionez ca sunt din timisoara si masina este din 2000...Si daca se inmatriculeaza pe persoana in bulgaria si primesc procura sau pe firma si cum se procedeaza mersi
|
Quote:
|
inmatriculari bulgaria..anunt valabil
|
Salutare,
am si eu o intrebare: daca masina mea este acum inmatriculata in Ro insa doresc inmatricularea in Bg (ma rupe impozitul), iar eu ma hotarasc ulterior sa reinmatriculez masina in Ro, trebuie sa platesc din nou taxa de prima inmatriculare? Ptr. ca practic nu mai e I inmatriculare, ci a doua...:) |
si eu as fi curios de faza asta, dar sincer, asta trebuie intrebat la Serviciul Inmatriculari, pt ca ei au nevoie sau NU de dovada de la Finante.
|
Probabil aveti dreptate....ma gandeam totusi ca poate stie cineva, sau s-a gandit deja si a intrebat pe la finante.
|
anunt valabil..cu reinmatrivularea pe romania nu sunt masura sa va zic ccaci nu ma interesat asta..fac doar inmatriculari pe bulgaria,prelungiri acte..etc
|
Multumesc oricum....m-ar tenta inmatricularea pe Bg daca iau in calcul cei aproape 70 milioane pe an doar impozit platit statului roman; totusi as vrea sa stiu exact ce se intampla daca vreau sa inmatriculez masina iar pe Ro....ca daca tb. sa platesc iar taxa de I inmatriculare mai bine ii dau drumul de pe dig :)
|
Quote:
|
inmatriculari bulgaria..anunt valabil..0746180980
|
10 Attachment(s)
inmatriculari bulgaria...anunt valabil..0746180980
|
2 Attachment(s)
anunt valabil 0746180980..efectuam inmatriculari si pe targoviste care dureaza doar 20min :D
|
inmatriculari bulgaria..anunt valabil..deasemeni prelungiri acte auto bulgaria,omologari rezervoare de capacitate pt cei care fac ukraina sau moldova...0746180980 sau [email protected] sau [email protected]
|
salut , cat ma costa prelungire acte: asigurare+itp+procura la un motor de 1.2 ? da-mi un pm...merci
|
ai pm..efectuam in continuare inamtriculari auto bulgaria si prelungiri acte fara prezenta masinii..contact 0746180980
|
anunt valabil..0746180980
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:02. |
- Copyright 2026 4Tuning