![]() |
Re: ceasuri de bord albe
1 Attachment(s)
tot mai marfa mi se par ale lui iulicuta:)
|
Quote:
unicat or fi...de fapt au fost. Am avut si eu o pereche din alea, si nu sunt cine stie ce. Problema majora e ca nu reusesti sa etansezi cadranele ceasurilor de cadranul bordului, si iese lumina printre ele. Solutia cea mai simpla...banda adeziva. Dar arata cum arata. O alta problema majora ar fi faptul ca la indicatorul benzinei...iti iese lumina afara pe laterale.... Indicatoarele luminate din spate...imposibil, daca le iluminezi tot de sus(cum e standard), si le vopsesti cu vopsea fluorescenta...nu iti vor mai indica bine acele, caci vor fi mai grele decat ar trebui (mie mai mult de 3500rpm nu vroia sa urce acul) Ideea de baza e buna...leduri in spatele cadranelor...dar restul mai trebuie regandit...perfectionat |
1 Attachment(s)
Sper sa nu-l supar pe proprietar postand poza asta, dar asta da originalitate.
|
da cum a facut bordu asa,de la ce a luat indicatoarele respective?
|
ceasul e de pe un bord de opel kadett gsi
|
belea se vede...o intrebare,ca tot vb de ceasuri de bord,la mine nu indica viteza si turometru se misca doar cand opresc motoru,merg refacute sau alt bord...mult'am si scz'am daca e cu off topic.servus
|
pai pt indicat viteza: vezi cablurile de kilometraj sa fie intregi
pentru turometru: probabil e intrerupt prin bord, deci preferabil sa schimbi ceasurile... |
aha danke man
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Attachment 477542
ba e fix ala de opel kadett gsi:twisted: iar amanuntele se pot vedea/citi aici: http://forum.oltcit.ro/viewtopic.php?t=8170 |
mi-am dat si eu ceasurile jos acu,cum scot acele si tija aia de la indicatoru de kilometri parcursi k sa pot da jos tabliile cu indicatoarele sa le custom putin?
|
a ma va rog da-ti-mi o idee,ca doar mai sunteti cu bordurile modificate,cum facurati?stau cu ceasurile asa desfacute si nu pot sa le fac nimic ca mi-e frica sa le stric...pls help me!
|
pai exista pe net(sau pe forumul oltcit.ro) modele de ceasuri la scara (in corel draw).
Scoti la imprimanta acele modele (de fapt iti trebuie o imprimanta smechera), sau le imprimi pe folie de plastic (retroproiector). Tai gaurile pentru kilometraj, pentru suruburile cadranelor si pentru acele de kilometraj/turometru, dupa care pui folia/noile cadrane, si prinzi totul la loc. |
man stiu cum se fac,faza e ca nu pot sa scot acele indicatoare si tija de la kilometraj...aici e buba
|
1 Attachment(s)
am reusit pana la urma,sper sa va placa...
|
pai acele pur si simplu tragi de ele in afara, si trebuie sa iasa.
acel buton negru de la anularea kilometrajului zilnic....la fel, pur si simplu tragi de el si iese. P.s: vezi ca turometrul e prea jos. Sau asa era si cand l-ai demontat? |
da mersi da am rezolvat,acu ca precautie pentru cine mai incearca si e la inceput cum am fost si eu,acele le scoateti dupa ce desfaceti suruburile din spate si scoateti ceasurile,intre placa cu afisaju si ace e un mic spatiu,bagati o surubelnita de ceasornicarie sau daca nu aveti un varf de cutit si impingeti acu(are prelungirea pana sub placa aceea,bagati sub buza),lucrati cu grija si ies usor!la tija aceea doar trageti de ea,recomand sa tineti cu un spit(patent de eltronica,ca sa nu stricati tija sau kilometraju ala).multa bafta si succes la urmatoarele borduri.sper ca am fost de ajutor!nu'ma bine
p.s.da acu a fost pus mai jos cand am facut poza,s-a remediat! |
Quote:
multumesc danut bratosin pentru apreciere(bordul ala e al meu) |
Quote:
|
stiai ca e al lui iulicuta :P suntem una si aceeasi persoana pe forumu asta stie prea putina lume :P
|
mai trag cate un ochi si pe celalalt forum...si stiam ca tu esti iulicuta...in plus am mai vorbit si pe mes;)
|
Quote:
in sfarsit am gasit acum pe cineva care face plasme si ptr oltcit la doar 350 lei; |
ceva poze?
|
albe sau verzi sunt la 350, restu cum vrei. deci nu a mai facut, dar de ex dai o poza de bmw sa zicem si face si ptr oltcit combinatia d culori;
|
1 Attachment(s)
Quote:
si modelu era ceva d genu. nu prea se merita da....:rolleyes2 |
1 Attachment(s)
la mine e vb de astea asa
|
bord ca si al meu mai fac cu 150 de lei(pe bordul cumparatorului) doritorii sa-mi dea pm
|
al tau cum este?
|
|
scuze, am uital ca esti iulicuta.
merci pt poza, le stiu si sunt reusite. |
;) multam fain
|
Quote:
|
Quote:
|
v-as fi recunoscator daca nu v-ati mai intepa pe topicurile altora si daca ati scrie doar la subiect....
|
1 Attachment(s)
Asa arata bordul unui prieten la oltcit
|
sunt interesante acele...par a fi de renault dar nu-mi dau seama ca e poza neclara...dar mi se par prea multe cifre per centrimetru patrat...si sunt prea inghesuite din pricina bordului cu suprafata prea mica...de asta majoritatea bordurilor facute cu autocolant printat nu arata bine...
|
1 Attachment(s)
uite o poza mai clara...(masina nu mai are volanul ala)
|
mamaaaa ce de cifre acolo :D
apreciez munca,dar mie personal nu-mi place(nu vreau sa par ipocrit e doar parerea mea ) |
Nu esti singur este si parerea mea,nici mie nu imi place
|
2 Attachment(s)
prea multe cifre intradevar
ceva simplu |
| All times are GMT +2. The time now is 20:06. |
- Copyright 2026 4Tuning