![]() |
Re: o noua masina un nou proiect.golf 3 tuning.
Super-tareeeee ...B R A V A .
Acum cere niste super roti :) http://www.sebboonline.de/coper/disp...bum=12&pos=236 ceva de genul :) ...vezi ca ai acolo sursa de inspiratie. |
Quote:
|
Superbă ! :shock:
|
cum sa nu...e un salt imens de la tuning-ul barii fata agresiv la acest stil cult :)
Uite inca o sursa de inspiratie...de data asta mult mai relevanta :) https://i628.photobucket.com/albums/u..._zim/Golf8.jpg |
Si acum intrebare de 100 de puncte: Cum se numesc oglinzile de pe golful negru? Imi plac la nebunie!
|
project zwo mirrors. din pacate nu se mai fabrica si sunt foarte foarte greu de gasit. si eu vroiam dar am gasit in afara un set sh la 400$ :shock:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
4 Attachment(s)
intr-un final am reusit sa aranjez o janta ,una din cele care vor veni la primavara pe masina ,dar mai trebuie sa ma hotarasc cum fac interiorul la jante,cred ca il voi face in aceiasi culoare cu masina,voi ce parere aveti?
|
frumos ce a iesit, frumos si modelul de jante. spor la treaba in continuare cu celelalte trei. Restul jantei vopseste-o gri... simplu si de efect.
|
FULL POLISH! as zice eu!!
|
Quote:
Quote:
|
Nu merge sa faci negru? ceva gen cum e ats cup?
|
Adu-le la mine ca te scap eu de vopseaua de pe ele .
|
Quote:
Quote:
|
gri sau oricum da nu in culoarea masinii...btw...frumoase jantele :D
|
Quote:
|
super arata...ai facut treaba cu alea?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
masina mai primeste un cadou acum cu sarbatorile ca urmeaza are si ea nevoie pe langa climatronic de inca un atu la interior,nu am poza decat la acest scaun deocamdata dar maine sper sa reusesc sa curat si sa montez interiorul.
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
am montat interiorul,acum va merge la o curatatorie pprofesionala auto si apoi la un atelier care lucreaza in piele pentru a i se face un tratament.cam asa arata in momentul de fata
|
interiorul e de pe passat?
|
Quote:
P.s. Avem o firma la Ploiesti se cheama chrome sistem , poliseaza jante integral cu ajutorul unei masini cu vibratii , cromeaza , vopsesc crom cu vopsea speciala efecto crom. Ma anunti daca vrei sa vb cu ei despre asta. Oricum eu zic spitele si buza polish si interiorul gri stock ca sa iasa in evidenta exact cat trebuie, culoarea masinii pe jante deja creeaza un efect de abundenta de culoare , imagineaza-ti masina mea portocalie cu jantele pe interior sau spitele portocalii si buza polisata ... Nu da prea bine. Incearca sa faci un contrast putin vizibil (in cazul tau nu merge cu negru) Eu recomand argintiul stock de janta , va crea si senzatia de polish total si nu ar strica imaginea masinii , eventual un auriu de subaru cred ca ar fi potrivit , dar ala sa il folosesti numai si numai la jante si numai pe interior. Si mai am un sfat , incearca cu niste stopuri care sunt mai apropiate de golf 3 , gen ca ale mele dar smoked , greu de gasit dar si efectul e maxim ... Alea cu led-uri sunt frumoase , dar parerea mea e ca erau frumoase cand masina nu era atat de DUB cum e acum, zic si io... Vorba aia , parerea mea... |
Quote:
Quote:
|
Frumos interiorul e fix ce trebuie si pe mine ma batea gandul la asa ceva, dar nu prea gasesti si sa adaptez de la alte marci e prea risky. Imi place ca ai schimbat stilul in bine !
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
P.s. La canapele , dupa cum sti la mine sunt de S4 din 2000 (break) si tot asa , se pot rabata dar nu au cabluri , dar i-am facut eu sistem :D |
Quote:
|
4 Attachment(s)
cateva poze facute de dim ,masina e inca in parcare se lucreaza la interior si de cand am vopsit-o nu am spalat-o niciodata,saptamana asta daca termin cu ea o sa pun niste poze maii profi
ps: masina a primit farurile care zic eu ca o aranjaza cel mai bine |
Ce bine dau farurile. abia astept sa ajung acasa sa le montez si eu
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
doua pozici cu masina curata,sunt facute cu telefonul
|
1 Attachment(s)
inca o optiune care o primeste masina
|
:) am si eu asa ceva :) se aprinde singur cand il pliezi .....
|
2 Attachment(s)
Quote:
azi am facut o proba si mi-a fost un pic km frica dar e ok,imi merg jantele,pacat ca nu am avut si cauciuc pe ea sa o las in jos. m-a prins noaptea tot facand probe dar intr-un final am reusit sa fac deschiderea,pe partea stanga avem maner,urmeaza si partea dreapta maine unde va fi mai simplu pentru ca am invatat lectia.(multumesc pe aceasta cale colegului ktbstudio cu golful portocaliu cult stile care mi-a dat o idee de adaptare a deschiderii) |
Frumos manerul si jantele. poti da ceva instructiuni despre ce model e si cum l-ai montat?
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:27. |
- Copyright 2026 4Tuning