Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   o noua masina un nou proiect.golf 3 tuning. (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/181441-masina-proiect-golf-3-tuning.html)

EUGEN_ZIM 21-11-11 08:03

Re: o noua masina un nou proiect.golf 3 tuning.

Super-tareeeee ...B R A V A .
Acum cere niste super roti :)
http://www.sebboonline.de/coper/disp...bum=12&pos=236
ceva de genul :) ...vezi ca ai acolo sursa de inspiratie.

cristea_rotitza 22-11-11 02:51

Quote:

Originally Posted by EUGEN_ZIM (Post 4729326)
Super-tareeeee ...B R A V A .
Acum cere niste super roti :)
http://www.sebboonline.de/coper/disp...bum=12&pos=236
ceva de genul :) ...vezi ca ai acolo sursa de inspiratie.

sa inteleg k iti place;)

GJ 64 GAB 22-11-11 11:52

Superbă ! :shock:

EUGEN_ZIM 22-11-11 11:52

cum sa nu...e un salt imens de la tuning-ul barii fata agresiv la acest stil cult :)
Uite inca o sursa de inspiratie...de data asta mult mai relevanta :)
https://i628.photobucket.com/albums/u..._zim/Golf8.jpg

geo_gee2005_xxx 22-11-11 14:33

Si acum intrebare de 100 de puncte: Cum se numesc oglinzile de pe golful negru? Imi plac la nebunie!

valyh 22-11-11 14:51

project zwo mirrors. din pacate nu se mai fabrica si sunt foarte foarte greu de gasit. si eu vroiam dar am gasit in afara un set sh la 400$ :shock:

cristea_rotitza 23-11-11 12:58

Quote:

Originally Posted by EUGEN_ZIM (Post 4732550)
cum sa nu...e un salt imens de la tuning-ul barii fata agresiv la acest stil cult :)
Uite inca o sursa de inspiratie...de data asta mult mai relevanta :)
https://i628.photobucket.com/albums/u..._zim/Golf8.jpg

cunosc poza,o sa ma apropii mult de ea,rotile le am sunt in lucru ,le sti;),abea astept sa le vad la primavara pe masina
Quote:

Originally Posted by geo_gee2005_xxx (Post 4732868)
Si acum intrebare de 100 de puncte: Cum se numesc oglinzile de pe golful negru? Imi plac la nebunie!

si mie imi plac caut si eu asa ceva,si mai am inca un model care il vreau dar si alea greu de gasit
Quote:

Originally Posted by valyh (Post 4732888)
project zwo mirrors. din pacate nu se mai fabrica si sunt foarte foarte greu de gasit. si eu vroiam dar am gasit in afara un set sh la 400$ :shock:

e km mult pt doua oglinzi care ti le fura a doua zi:evil::evil::evil:

cristea_rotitza 25-11-11 19:45

4 Attachment(s)
intr-un final am reusit sa aranjez o janta ,una din cele care vor veni la primavara pe masina ,dar mai trebuie sa ma hotarasc cum fac interiorul la jante,cred ca il voi face in aceiasi culoare cu masina,voi ce parere aveti?

geo_gee2005_xxx 25-11-11 20:03

frumos ce a iesit, frumos si modelul de jante. spor la treaba in continuare cu celelalte trei. Restul jantei vopseste-o gri... simplu si de efect.

GJ 64 GAB 25-11-11 20:06

FULL POLISH! as zice eu!!

cristea_rotitza 26-11-11 00:35

Quote:

Originally Posted by geo_gee2005_xxx (Post 4740226)
frumos ce a iesit, frumos si modelul de jante. spor la treaba in continuare cu celelalte trei. Restul jantei vopseste-o gri... simplu si de efect.

ma gandeam sa le fac culoarea masinii ca sa reflecte in buza
Quote:

Originally Posted by GJ 64 GAB (Post 4740235)
FULL POLISH! as zice eu!!

nu pot fi full polish pt ca e suprafata vopsibila am incercat

ovidiu89 26-11-11 09:28

Nu merge sa faci negru? ceva gen cum e ats cup?

GJ 64 GAB 26-11-11 18:29

Adu-le la mine ca te scap eu de vopseaua de pe ele .

cristea_rotitza 27-11-11 18:28

Quote:

Originally Posted by ovidiu89 (Post 4740975)
Nu merge sa faci negru? ceva gen cum e ats cup?

da,ma gandeam si la asta ,adica am 3-4 variante am vazut la niste golfuri la adunarea din austria,deci negru,gri (dar nu are contrast)frez sau culoarea masinii
Quote:

Originally Posted by GJ 64 GAB (Post 4742032)
Adu-le la mine ca te scap eu de vopseaua de pe ele .

nu inteleg e o aluzie sau.....:oops::oops::oops:

koala_boy 28-11-11 15:57

gri sau oricum da nu in culoarea masinii...btw...frumoase jantele :D

cristea_rotitza 28-11-11 21:16

Quote:

Originally Posted by koala_boy (Post 4745984)
gri sau oricum da nu in culoarea masinii...btw...frumoase jantele :D

nu stui ce sa fac inca

EUGEN_ZIM 28-11-11 22:01

super arata...ai facut treaba cu alea?

cristea_rotitza 29-11-11 09:34

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by EUGEN_ZIM (Post 4746956)
super arata...ai facut treaba cu alea?

da ms mult,acum nu stiu cum sa le fac interioarele am vazut una cu negru si nu prea ma incanta,gri nu ies in evidenta,ma gandeam la culoarea masinii,dar nu cum e asta cu buza neagra,doar interioarele

cristea_rotitza 30-11-11 22:07

2 Attachment(s)
masina mai primeste un cadou acum cu sarbatorile ca urmeaza are si ea nevoie pe langa climatronic de inca un atu la interior,nu am poza decat la acest scaun deocamdata dar maine sper sa reusesc sa curat si sa montez interiorul.

GJ 64 GAB 01-12-11 13:43

Quote:

Originally Posted by cristea_rotitza (Post 4744010)
nu inteleg e o aluzie sau.....:oops::oops::oops:

Iţi dau eu vopseaua jos , rotitza !

cristea_rotitza 01-12-11 20:18

2 Attachment(s)
am montat interiorul,acum va merge la o curatatorie pprofesionala auto si apoi la un atelier care lucreaza in piele pentru a i se face un tratament.cam asa arata in momentul de fata

geo_gee2005_xxx 01-12-11 20:21

interiorul e de pe passat?

Bengy_BLS 02-12-11 01:55

Quote:

Originally Posted by cristea_rotitza (Post 4753173)
am montat interiorul,acum va merge la o curatatorie pprofesionala auto si apoi la un atelier care lucreaza in piele pentru a i se face un tratament.cam asa arata in momentul de fata

Foarte Smecher... Felicitari ! tine-o tot asa . Curata pielea si hidrateaza bine canapelele ca sa nu ajungi ca mine ( sa se crape) barem tu ai noroc ca sunt negre , dar io ca-s mocasin :((
P.s. Avem o firma la Ploiesti se cheama chrome sistem , poliseaza jante integral cu ajutorul unei masini cu vibratii , cromeaza , vopsesc crom cu vopsea speciala efecto crom. Ma anunti daca vrei sa vb cu ei despre asta. Oricum eu zic spitele si buza polish si interiorul gri stock ca sa iasa in evidenta exact cat trebuie, culoarea masinii pe jante deja creeaza un efect de abundenta de culoare , imagineaza-ti masina mea portocalie cu jantele pe interior sau spitele portocalii si buza polisata ... Nu da prea bine. Incearca sa faci un contrast putin vizibil (in cazul tau nu merge cu negru)
Eu recomand argintiul stock de janta , va crea si senzatia de polish total si nu ar strica imaginea masinii , eventual un auriu de subaru cred ca ar fi potrivit , dar ala sa il folosesti numai si numai la jante si numai pe interior.
Si mai am un sfat , incearca cu niste stopuri care sunt mai apropiate de golf 3 , gen ca ale mele dar smoked , greu de gasit dar si efectul e maxim ... Alea cu led-uri sunt frumoase , dar parerea mea e ca erau frumoase cand masina nu era atat de DUB cum e acum, zic si io...
Vorba aia , parerea mea...

cristea_rotitza 02-12-11 09:44

Quote:

Originally Posted by geo_gee2005_xxx (Post 4753178)
interiorul e de pe passat?

da e de passatsi imediat ce voi gasii interior de golf 3 in 2 usi cu incalzire in scaune si cu fete de usi ,il voi vinde pe acesta,care merge pe golf 3,passat si vento,dar la masiniile in 4 usi vine la fix
Quote:

Originally Posted by Bengy_BLS (Post 4753705)
Foarte Smecher... Felicitari ! tine-o tot asa . Curata pielea si hidrateaza bine canapelele ca sa nu ajungi ca mine ( sa se crape) barem tu ai noroc ca sunt negre , dar io ca-s mocasin :((
P.s. Avem o firma la Ploiesti se cheama chrome sistem , poliseaza jante integral cu ajutorul unei masini cu vibratii , cromeaza , vopsesc crom cu vopsea speciala efecto crom. Ma anunti daca vrei sa vb cu ei despre asta. Oricum eu zic spitele si buza polish si interiorul gri stock ca sa iasa in evidenta exact cat trebuie, culoarea masinii pe jante deja creeaza un efect de abundenta de culoare , imagineaza-ti masina mea portocalie cu jantele pe interior sau spitele portocalii si buza polisata ... Nu da prea bine. Incearca sa faci un contrast putin vizibil (in cazul tau nu merge cu negru)
Eu recomand argintiul stock de janta , va crea si senzatia de polish total si nu ar strica imaginea masinii , eventual un auriu de subaru cred ca ar fi potrivit , dar ala sa il folosesti numai si numai la jante si numai pe interior.
Si mai am un sfat , incearca cu niste stopuri care sunt mai apropiate de golf 3 , gen ca ale mele dar smoked , greu de gasit dar si efectul e maxim ... Alea cu led-uri sunt frumoase , dar parerea mea e ca erau frumoase cand masina nu era atat de DUB cum e acum, zic si io...
Vorba aia , parerea mea...

jantele cred ca cu gri o sa le fac iar in privinta stopurilor,acum la am la vanzaare pentru ca nu se ma potrivesc cu masina si exact ca ale tale dar smoked caut:).ms pt vorbele tale

retro_renault 03-12-11 10:21

Frumos interiorul e fix ce trebuie si pe mine ma batea gandul la asa ceva, dar nu prea gasesti si sa adaptez de la alte marci e prea risky. Imi place ca ai schimbat stilul in bine !

cristea_rotitza 03-12-11 16:11

Quote:

Originally Posted by retro_renault (Post 4756057)
Frumos interiorul e fix ce trebuie si pe mine ma batea gandul la asa ceva, dar nu prea gasesti si sa adaptez de la alte marci e prea risky. Imi place ca ai schimbat stilul in bine !

merge la fix doar k nu are butonul de rabatare si aceasta se face din coltul scaunului de jos

geo_gee2005_xxx 03-12-11 20:31

Quote:

Originally Posted by cristea_rotitza (Post 4756581)
merge la fix doar k nu are butonul de rabatare si aceasta se face din coltul scaunului de jos

Invarti de rotita inainte si inapoi pana iti ies ochii din cap :D. Temporar merge, oricum nu cred ca ai un obicei din a baga persoane in spate!

cristea_rotitza 03-12-11 21:58

Quote:

Originally Posted by geo_gee2005_xxx (Post 4757056)
Invarti de rotita inainte si inapoi pana iti ies ochii din cap :D. Temporar merge, oricum nu cred ca ai un obicei din a baga persoane in spate!

nu nu invart de rotitza,foarte putine persoane stiu ca se pot rabata pt k au acelasi sistem doar k nu au cablu si maneta aceea de rabatare,o faci fara;)

Bengy_BLS 04-12-11 01:51

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by cristea_rotitza (Post 4754095)
da e de passatsi imediat ce voi gasii interior de golf 3 in 2 usi cu incalzire in scaune si cu fete de usi ,il voi vinde pe acesta,care merge pe golf 3,passat si vento,dar la masiniile in 4 usi vine la fix

jantele cred ca cu gri o sa le fac iar in privinta stopurilor,acum la am la vanzaare pentru ca nu se ma potrivesc cu masina si exact ca ale tale dar smoked caut:).ms pt vorbele tale

Are un prieten , azi le-a adus din germania (cu asta se ocupa ) ma anunti si il sun daca vrei un pret ca nu il stiu. Sunt undeva mai prin spate in poza , sunt ca ale mele , daca nu , un pic mai smoked , dar nu bag mana in foc , il intreb daca vrei . Azi am fost la el si am ramas prost cand am vazut camera asta , este de vanzare tot de acolo. Are si faruri type r32 , dar pt masina ta recomand hella golf mk4 look , o sa vezi acum la a mea , ca si a mea e la facut :D

P.s. La canapele , dupa cum sti la mine sunt de S4 din 2000 (break) si tot asa , se pot rabata dar nu au cabluri , dar i-am facut eu sistem :D

cristea_rotitza 04-12-11 07:23

Quote:

Originally Posted by Bengy_BLS (Post 4757434)
Are un prieten , azi le-a adus din germania (cu asta se ocupa ) ma anunti si il sun daca vrei un pret ca nu il stiu. Sunt undeva mai prin spate in poza , sunt ca ale mele , daca nu , un pic mai smoked , dar nu bag mana in foc , il intreb daca vrei . Azi am fost la el si am ramas prost cand am vazut camera asta , este de vanzare tot de acolo. Are si faruri type r32 , dar pt masina ta recomand hella golf mk4 look , o sa vezi acum la a mea , ca si a mea e la facut :D

P.s. La canapele , dupa cum sti la mine sunt de S4 din 2000 (break) si tot asa , se pot rabata dar nu au cabluri , dar i-am facut eu sistem :D

farurile alea nu imi plac,am deja pe masina mk4 look hella negre,iar in privinta triplelor,nu a bani acum, si datorita faptului ca nu sunt negre nu ma dau cu capul de pereti,eventual intreaba-l daca vrea combinatie cu ce am eu acum pe masina si in ce conditii,cum are si el p alea cu led.ms

cristea_rotitza 04-12-11 12:57

4 Attachment(s)
cateva poze facute de dim ,masina e inca in parcare se lucreaza la interior si de cand am vopsit-o nu am spalat-o niciodata,saptamana asta daca termin cu ea o sa pun niste poze maii profi

ps: masina a primit farurile care zic eu ca o aranjaza cel mai bine

ovidiu89 04-12-11 13:02

Ce bine dau farurile. abia astept sa ajung acasa sa le montez si eu

cristea_rotitza 04-12-11 13:06

Quote:

Originally Posted by ovidiu89 (Post 4757996)
Ce bine dau farurile. abia astept sa ajung acasa sa le montez si eu

da intradevar vin bine,eu abea astept sa o scot pe strada si sa o vad odata curata la lumina zilei

Bengy_BLS 04-12-11 17:24

Quote:

Originally Posted by cristea_rotitza (Post 4757509)
farurile alea nu imi plac,am deja pe masina mk4 look hella negre,iar in privinta triplelor,nu a bani acum, si datorita faptului ca nu sunt negre nu ma dau cu capul de pereti,eventual intreaba-l daca vrea combinatie cu ce am eu acum pe masina si in ce conditii,cum are si el p alea cu led.ms

Ok , il intreb maine , am fost si azi pe la el , dar era plecat . O sa le fac niste poze. Din cate stiu eu , ti-am zis , parca-s mai negre un pic ca ale mele si cel mai important este ca sunt noi. Te anunt , eventual lasa-mi un nr de telefon pe Pm , ca sa ne fie mai usor . Bafta

cristea_rotitza 04-12-11 20:30

Quote:

Originally Posted by Bengy_BLS (Post 4758540)
Ok , il intreb maine , am fost si azi pe la el , dar era plecat . O sa le fac niste poze. Din cate stiu eu , ti-am zis , parca-s mai negre un pic ca ale mele si cel mai important este ca sunt noi. Te anunt , eventual lasa-mi un nr de telefon pe Pm , ca sa ne fie mai usor . Bafta

AI PM .....

cristea_rotitza 06-12-11 13:39

2 Attachment(s)
doua pozici cu masina curata,sunt facute cu telefonul

cristea_rotitza 07-12-11 18:49

1 Attachment(s)
inca o optiune care o primeste masina

EUGEN_ZIM 08-12-11 10:21

:) am si eu asa ceva :) se aprinde singur cand il pliezi .....

cristea_rotitza 08-12-11 17:03

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by EUGEN_ZIM (Post 4766237)
:) am si eu asa ceva :) se aprinde singur cand il pliezi .....

da,asa functioneaza din pacate am decat unul,de obicei il gasesti pe cel din dreapta dar eu de data asta l-am gasit pe cel de stanga pe o masina cu volan pe partea dreapta.

azi am facut o proba si mi-a fost un pic km frica dar e ok,imi merg jantele,pacat ca nu am avut si cauciuc pe ea sa o las in jos.

m-a prins noaptea tot facand probe dar intr-un final am reusit sa fac deschiderea,pe partea stanga avem maner,urmeaza si partea dreapta maine unde va fi mai simplu pentru ca am invatat lectia.(multumesc pe aceasta cale colegului ktbstudio cu golful portocaliu cult stile care mi-a dat o idee de adaptare a deschiderii)

ovidiu89 08-12-11 17:42

Frumos manerul si jantele. poti da ceva instructiuni despre ce model e si cum l-ai montat?

All times are GMT +2. The time now is 13:27.

- Copyright 2026 4Tuning