![]() |
Re: E36 - 325IA LOLO
Vreau eu brockurile :))
|
dintre toate jantele, alea de M o completeaza cel mai bine, arata prea frumos anu trecut la meeting cu jantele alea si trantita de asfalt...VIS UMED
|
Suceala, vopseste la Rondell-uri miezul, normal (argintiu) si ai sa te sucesti iar !
Greseala la Rondell-uri a fost ca le-ai facut galbejite; nu prea merg alta culoare pe ele , crede-ma ! Voie buna ! |
nu dau sfaturi,si nici nu trebuie sa ma iei in seama,dar nu ma abtin sa nu`mi spun parerea...BROCK!!!
|
Oricum, m3-urile ies din discutie ; ca e brock sau rondell, e deja in alta liga pentru roatele de m3 !
|
Cele de m ies din discutie pt ca s au dat pe Brock uri . Sincer Brock urile nu prea imi fac cu ochiul si cred ca o sa ram an la rondell uri momentan pana imi gasesc niste modulare serioase. Va multumesc pentru ajutor.
|
Quote:
|
brock zic eu
|
2 Attachment(s)
Ti-am facut doua poze una gri carbon si una gold edt . Oricum daca ai pune niste BBs RS cum avea Gabi de la noi de la bloc ar fi prea bine masina .Bafta
|
pune jantele de M inapoi !! :)
|
M-urile sau dat a spus mai sus ... la schimb pe Brock
|
sa cumpere altele :)
|
2 Attachment(s)
Quote:
pana una alta poze cu noile achizitii ca de cand imi doream :)) |
Fostele mele scaune.Sa le stapanesti sanatos!
|
Quote:
|
Quote:
|
wow , ce bine a iesit masina asta , doamnee!!!....bebe cand ai vreme si chef ( stii tu ce am vb noi )....am un loc rezervat pt tine acolo :))
|
Quote:
|
Quote:
P.S ...am nevoie doar de niste date si vreo 20 de poze , de restu ma ocup eu :))pfuuu |
salutare, nu vi si tu cu matza la benzinaria Mal , la autostrada soarelui?
|
12 Attachment(s)
SALUT BAIETII NU AM MAI POSTAT DE MULT PE AICI CA DE OBICEI :) DAR S A MAI FACUT CATEVA LUCURURI PE LA MASINA.
AM SCHIMBAT JANTELE , ACUM ARE RH ZW1 8.5J CU 10 J DE CARE NU IAR NU SUNT HOTARAT DACA VOR RAMANE:).I AM SCHIMBAT BARA FATA COMPLETA+GRILA LUXURY SI GRILA CU NARI CU UNELE TIPLA +REVOSIT. AM MONTAT UN CAR PC CEEA CE A FOST O PROVOCARE PENTRU MINE SI CARUIA ZIC EU I AM FACUT FATA.SPER SA VA PLACA |
Wow, era faina de tot masina si mai demult, dar acum e si mai si.. Superba, ai grija de ea ca e prea misto :shock:
|
Da clar!
|
superba si ultradotata!:D
|
Superb!!! As fi interesat si eu de un car pc ,ai putea sa imi dai mai multe detalii pe pm si eventual un pret aprox? Ms mult
|
MA BUCUR CA VA PLACE . PENTRU CEI CARE M AU INTREBAT DE CAR PC. CONFIGURATIA ESTE URMATOAREA CARCASA MINI ITX CU PLACA DE BAZA MINI ITX ASROCK ION 330 HARD 250GB 2GB RAM PROCESOR INTEGRAT 1.6 DUALCORE SLIM DVD-RW SURSA INTELIGENTA M2-ATX , MONITOR TOUCHSCREEN 7 INCH(+MULTI NERVI PENTRU A IL ADAPTA IN BORD) BUTON VOLUM EXTERN USB ADAPTOR WIRELESS . STICK INTERNET 2 HUB URI USB. 2 AMPLIFICATOARE +MULTE CABLURI (SI CEVA NERVI SI STRES )
MAI SUNT DE ACHIZITIONAT ADAPTOR GPS .TV TUNER (RADIO) DVB-T .INTERFATA DIAGNOZA. CAMERA MARSARIER. SI CAM ASTA E .... MOMENTAN:) LINK URI PENTRU DOCUMENTAT ACESTA A FOST CELMAI UTIL http://www.mp3car.com http://pccar.ru/showthread.php?t=4799 http://e36-forum.e36-page.net/viewtopic.php?f=17&t=9574 AM CULES SI DE ACOLO SI DE ACOLO SI MI AM ALES CEA MAI BUNA VARIANTA ZIC EU. PS SCUZATI DE PRAFUL CE ERA IN MASINA DAR NU MAI A FOST MISCATA DE VREO LUNA :) |
Foarte frumoasa! sa ai noroc de ea in continuare.
|
E destul de interesant ceea ce-ai pus in bord.....jantele sunt pe masura......dar vreau sa vad tot cum se vede.......cu panou de clima cu tot.......o vedere mai din spate, peransamble :lol:
|
foarte interesanta ideea cu Navi+Tv+etc.
|
2 Attachment(s)
SI O VEDERE DOUA PERANSAMBLE PENTRU FRATELE GOGU ;)
|
Quote:
Bravo domnu' ;) Esti bine, sanatos? |
Nu sunt adeptul la navi,pc pe masina...dar da foarte bine vad.Frumos.
|
2 Attachment(s)
Felicitari !!! Deci se poate si pe la noi, nu numai pe la strainezi !
|
Bai ma bucur ca va place nici eu nu sunt adeptul lor dar a fost o provocare de care acum sunt mandru.Gogule mersi frumos de intrebare, uite acum va scriu de la munca sunt bine nu ma plang de nimic si va urez tuturor acelasi lucru.
|
2 Attachment(s)
Quote:
ps. ute si un skin care vine la fix dar pe care nu l mai gasesc sa l descarc |
frumos frumos....cu skinul ala o sa fie exact ce trebe:D
|
3 Attachment(s)
DOUA TREI POZE DE SEZON ...
|
Quote:
|
Frumos!
|
4 Attachment(s)
A venit Mosu si pe la pisica cu bunatati :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:20. |
- Copyright 2026 4Tuning