![]() |
Re: Seria 5 vs. A6 vs. E-Klasse
BMW e mult peste Audi .
|
bine...cum zici tu ia-ti tu un m3 ca isi bate joc de tine unu cu un rs4 in ultimul hal asta daca e sa o punem de top-uri...
|
Quote:
|
poti vorbi pana maine mai baiete pe tema asta, am condus noul a6 4,2 quattro, si am fost proprietar de masina quattro un audi a4 2,5 tdi quattro, deci stiu si eu ce inseamna quattro
Quote:
Quote:
Quote:
"americanii mari cu putere mai mica(nu neaparat mica, sa nu intelegi gresit) " Ai inteles gresit. Quote:
Quote:
Quote:
|
ma refer la aceeasi generatie de rs4 cu m3, nu la asta noua...iar la chestia cu japonezele am zis ca ei scot putere mare din orice motor nu neaparat din motoare mici si cand am zis multi cai putini cmc ma refeream la raport...dar ce sa intelegi hai ca sincer am mai zis, topicul asta este unul fara capat, care deja devine offtopic...
initial eu ma refeream la ceea ce am condus dintre masini si care a fost parerea mea despre ele...nu incerca sa ma faci sa imi schimb parerea pentru ca e cam imposibil... hai sa terminam aici chestia cu care o are mai mare...chiar nu are rost, si ma plictisesti cu fazele de genul |
Quote:
Si zi-mi si mie oare de ce mai toate serviciile de protectie si paza de nivel inalt din mai toate tarile au in dotare BMW si nu AUDI sau MERTZ...te intreb si eu... Am BMW serie 5 si am condus si E clase si trebuie sa recunosc ca Mertz-ul este doar mai luxos si atat..Audi intr-adevar nu am condus A6 ci doar A4..apreciez interiorul si la fel cam atat....Deoarece imi place comfortul acestor serii dar si condusul sportiv am ales si voi alege BMW... |
Quote:
Glumesc, sa nu se supere un fan bmw, e doar o gluma. Stiu pe un forum extern un audi fanatic chiar din Romania ... si sincer il vad la fel de penibil ca pe un bmw fanatic ... :rolleyes2 |
Quote:
Se mai intampla ca unii sunt pe BMW si se schimba pe Audi ca merg odata cu un Audi si li se pare mortal, dar aia nu prea au ce cauta in discutii de genu. De obicei nimeni nu isi schimba partea in chestia asta. |
Quote:
|
evident stii care e faza pana la urma sunt soferi si soferi, unora le place under steer si altora oversteer asa ca fie cum zici tu eu sunt mai mult fan tractiune spate dar nu neaparat bmw...cel putin de cand am luat nissan-ul sincer nu mai am aceeasi impresie despre bmw
|
Quote:
Oricum, ce am zis eu era in primul rand o gluma ... desi are un sambure de adevar, intrucat bmw, prin imaginea de masina sport atrage mult mai mult tineretul, copii, iar printre acestia mai usor se gasesc persoane care sa sustina cu fanatism o marca, chiar daca nu au argumente. (nu ca nu exista argumente in favoarea marcii, ci pt ca pur si simplu ei nu au asa ceva). Si ai dreptate, nu prea isi schimba nimeni parerea ... de asta e bine sa ne obisnium doar sa ne expunem parerea, nu sa ne chinuim sa ii facem pe altii sa o accepte :D |
Quote:
|
am voatat seria 5 ...nush .. da imi place mie mai mult BMW ..;)
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
irelevant eu am scris atat pentru ca atat a zis el ca au motoarele deci nu ma intereseaza si era o comparatie cu un v8 amarat de 4,2 fata de monstii de 5...:P
si in plus chiar nu ma intereseaza de ei...eu o am pe a mea de care sunt multumit:D asa ca pana mea puteti sa ziceti orice de audi sau bmw sau mercedes, pentru ca nu reprezinta un interes pentru mine momentan, oricum daca e sa o schimb pe asta urmatoarea masina ar fi un jaguar...asa ca chiar nu ma mai includeti in discuti pls |
[QUOTE=George_P.;426918]Ce v-ar determina sa o cumparati p-aia si sa n-o luati p-ailalta ??
cam toate sunt la fel... greu de ales...eu mi-am pus ochii pe un seria 5;) |
bmw e masina
|
Quote:
|
:lol:
Quote:
|
Quote:
Nici cu noua formulare nu sunt de acord ... dar fiecare cu parerea lui ... |
Oricum audi iese din calcul.
E o masina care le vrea pe toate si nu stie sa exceleze, nu are stralucire. |
Quote:
Pe mine ma multumeste audi asa cum e el ... jumate, sfert de masina ...:rolleyes2 |
depinde ce vrei de la masina. mie personal mercedes mi se pare cea mai misto.... in privinta luxului. dar o masina cu tenta sport e bmw.... asa ca depinde ce vrei :D
|
sebastian nu cred ca un audi a6 s-line ca sa nu zic rs ca nu prea am vazut decat in poze, este mai putin masina decat un seria 5 sau chiar m5...parerea mea...
oricum audi mie mi se pare ca este mai sportiv decat bmw la clasa asta daca nu luam in considerare modelele de top...iar la lux cred ca il cam depaseste putin pe e klasse cel putin mie imi place mai tare poate ca nu e tocmai un diamant in soare, dar nici un carbune nu e masina asta |
BMW e un stil de viata e mult mai mult ca o masina de marca si ca masina este doar pt cei care o pot aprecia la justa valoare.
Am condus multe marci si modele, oare de ce imi dau banii pe un BMW pt ca sunt fraier sau de snob? E altceva, toate merg si daca vrei sa fi f comod iei Mercedes pt ca ai toate optiunile la dispozitie insa Audi fara suparare merge dar e sters. Din pdv al performantelor BMW e mai sus e altceva are un rafinament al motoarelor...si daca vrei fiabilitate oare de ce rolce Royce foloseste BMW? Am avut si mercedes Bomba si masini din gama VW-Audi dar sufletul meu trecut si prin filtru ratiunii ca si dragostea trece prin burta a dictat BMW. |
orice e posibil, ti-o fi facut tie ceva bmw de esti asa convins, cine stie poate intr-o buna zi imi va face si mie...dar momentan nu sunt un simpatizant al bmw-ului cu toate ca trebuie sa recunosc ca sunt 2 modele care chiar imi plac si mie foarte tare
|
Currently, Audi's sales are growing strongly in Europe, and the company is renowned for having the best build quality of any mainstream auto manufacturer. 2004 marked the 11th straight increase in sales, selling 779,441 vehicles worldwide. Record figures were recorded from 21 out of about 50 major sales markets. The largest sales increases came from Eastern Europe (+19.3%), Africa (+17.2%) and the Middle East (+58.5%). In March of 2005, Audi is building its first two dealerships in India following its high increase in sales in that region. Though its brand still doesn't have the global cachet of Mercedes-Benz or BMW, Audi's reputation for quality and understated style has once again made it a highly desirable marque
However, after 2003, with the release of the new A4, and in 2004 with the new A6, Audi's dedication to quality had finally paid off when it started to received news reports and various vehicle critics praising Audis over Mercedes-Benz and BMW. Sursa : http://www.just-auto.com/factsheet.aspx?ID=193 Referitor la modele vechi ai dreptate Sebastian , insa fara suparare , din punctul meu de vedere noile a4 , rs 4 , a6 , rs 6 sunt peste seria 3 , m3 , seria 5 , m5 . Punctul meu de vedere : vrei numai eleganta - iei MB , vrei numai putere iei BMW , le vrei pe amindoua - Audi e alegerea potrivita . Just my 2 cents . |
Sunt convins pentru ca m-am documentat am condus si eu spun opinia mea si ce-mi place mie, de aia sunt atatea marci unora le place Hyunday.
BMW are multa istorie in spate poate mai multa decat restul atunci cand e vorba de motorsport fapt care duce la un progres mai rapid si mai e ceva este masina la care studiul echilibrului este foarte important. In pricipiu are 50-50 apararea pe punti si mentine foarte aproape de asta si in mers la viteza. |
M3 nici nu a aparut, vezi ca vorbesti fara acoperire.
Condu masinile astea si dupa stam de vorba. |
Un MB ofera decat eleganta si confort? Un C 55 AMG ce are in comparatia cu RS4 sau M3 de exemplu? Sughita? A4 este peste Serie 3? La ce capitol? La performanta sigur nu, la agresivitate sigur nu. La calitatea materialelor da dar atat. Rs4 esti tu convins ca este mai rapid decat noul M3?
|
Pai cmparati m3 generatie veche cu masini noi?
|
nope cred ca se referea la m3 vechi cu rs4 vechi...cu toate ca la cai putere m3 e egal cu s4...dar in fine
m5 nu se poate compara cu rs6, http://www.autospies.com/news/Video-...burgring-5431/ |
RS cu CSL si CSL e de un rafinament greu de simtit cu senzoriale comune ...
|
Vorbesc despre masini din aceeasi generatie .
Spre surprinderea ta ( sau nu ) am condus si 5-ar si m5 si a 6 si rs 6 si seria 3 si m3 si a 4 . Nu am condus rs4 . Cum am spus este parerea mea propie si personala . Nu incerc sa o impun si daca am ceva argumente le expun . P.S. Geniile invata din greselile altora , oamenii medii din greselile altora iar prostii nu invata deloc . |
P.S-ul suna asa : Geniile invata din greselile altora , oamenii medii din propiile greseli iar prostii nu invata deloc .
In fine , fiecare cu parerea lui , eu unul insa sustin ca pentru cei ce nu vor sa se bazeze exclusiv pe performanta , Audi este alegerea potrivita . O seara buna si succes in luarea deciziei . |
CSL este pt rs4 si e mult peste are un rafinament ...
|
Quote:
|
Seria 5 = Sport , E Klasse = Eleganta , A6 = Sport + Eleganta. clar A6 pt design si performante.
P.S. la seria 5 jantele de la BMW sunt naspa (prea mici) si nu vad un E Klasse Elegance facnd liniute ;) |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:24. |
- Copyright 2026 4Tuning