![]() |
Re: Cielo DJ-90-KTL
Curatenie ca intotdeauna la autosalon...NOT:lol: Folia pe luneta din cate bucati este pusa si de curiozitate te intreb...mai vezi ceva prin geamuri noaptea :-)
|
Quote:
asa e bobo , mai dezordonat :))... folia am pus-o din 3 bucati ( e cu 8 lei si de-asta nu se intinde bine,ca oricum in februarie trecem pe la ITP si o dezliplim :)) ) si noaptea vad , m-am obisnuit de un aproape 2 ani cu folia pe toata masina.chiar imi e greu cand conduc masinile lui mama , tata sau sor-mea ca ei n-au folie,si nici unu dintre ei nu pot sa o conduca pe-a mea din cauza foliilor :)) Tu ? cand tragi folia ? :twisted: |
Maine ma duc la RAR, dupa ce termin cu actele punem si folie doar pe spate, nu mai vreau sa stau fara certificat ca nu amuzant!
|
4 Attachment(s)
Azi mi-am luat si eu un eleron coditza de bmw E46 coupe,alb .Poate ma ajuta cineva si pe mine cu sfaturi in montare,oricum o sa apelez la colegu Razvan la montare(am inteles ca se lipeste pe masina la cald). L-am pus deocamdata DECAT DE FORMA sa vad cum vine :D
Next : Evacuare INOX pentru aspect, dar nu sport pentru ca nu mi place zgomotul. (poate stie cineva vre-una de vanzare :D si.. Bara fata clean :D |
Punel cu banda dubla fata! asa l-a prins un preten la BMW!
Frumoasa achizitia! |
Frumos eleronul , de unde l-ai luat si cat ai dat pe el ? :D
Vezi ca Alin (55-RED) are eleron ca al tau poate te ajuta el cu prinderea |
Quote:
Quote:
Pretu ti-l zic pe mess :)) E confidential ! |
arata bine cu eleron...putin coborata ar mai trebui...bafta in continuare
|
meserie ii sade8)
asteptam sa-l vedem gata prins...cum-ne-cum il prinde el;) bafta! numai bine! |
hai ba grecule il prindem in nituri?:shock:
Ce se asorteaza catelusul cu pisica ta. |
Quote:
Quote:
Quote:
... maine chiulesti de la faq, il bagam undeva pe domn` profesor...tre sa prindem eleronu intelegi..ce dracu..ma plimbai cu el in portbagaj :D |
il montez eu singur dar vino tu la facultate si scapa-ma de profesoara asta nebuna, am 7 ore cu ea :cry:
|
mai bine vorbeste cu Droma ( XEH) ca a dat tot de pe amsina, mai putin eleronul de pe portbagaj, asta mi se pare ca e cam mic, ala e perfect.
|
Quote:
*Vezi daca poti sa ma ajuti si pe mine cu Laure (CRO-ul) ca nu raspunde la telefon, si am auzit ca are o bara fata de cielo deja clean,poate dai tu de el mai repede.Merci |
acum il sunai : " Ba vere nu o am eu, Droma il intreaba pe unu cu cat o da, iar eu ii spun lui "
Poti sa vorbesti cu Andu sa iti faca el bara ta clean si te-ar rezolva ieftin, re vopsit te ocupi tu. |
2 Attachment(s)
Cu ajutorul lui Razvan_17_06 am schimbat azi semnalizarile de pe aripi cu altele de opel astra g :D mie imi plac...fata de celalalte...
|
si s-au potrivit bine la prindere, sau le-ai pus cu banda dublu adeziva? oricum, felicitari, arata mult mai misto decat cele stock, si eu ma gandeam s mi le schimb pe ale mele dar inca nu m-am hotarat de la ce model sa imi pun.
|
Grecule sa iti legi cainele la noapte in casa ca vin si il fur:D
|
Quote:
Quote:
|
frumos...imi plac si semnalizarile....si...si mie imi place catelul tau;)
bafta multa in continuare,numai bine! |
frumoasa masina grecule. chiar imi place,simpla si de bun gust.:lol:
|
5 Attachment(s)
Quote:
|
Ce bine il prinde eleronu ! Treceti azi pe la aeroport? :)
|
Quote:
Sa iei si aparatu`...poate ma dau cu o nexia :D ! |
S-a facut , am acumulatorii la incarcat de aseara , poate ma dau cu tine :> eu ajung pe aeroport in jurul orei 4 , voi pe la cat ajungeti ? :)
|
Hai man ca arata bine! Si ai pronuntat doua cuvinte magice: primavara, si suspensie :lol: Spor la treaba!
|
am vazut-o aseara pe la motive...sta bine cu eleronu,daca tot ai portbagaju clean,fa si spoilerele celan si cauta sa ii pui alte jenti ca astea nu dau bine deloc si cred ca i-ar da bine daca ai face plafonu negru lucios...8)
|
Quote:
iar plafonul negru lucios te las pe tine sa ti-l faci , sunt prea multe masini cu plafon si capota negre..si mi se pare o modificare de prost gust pe un cielo. eu o vreau cat mai simpla. |
1 Attachment(s)
ramele interioare de la far?nu le faci negre?ar da super bine
|
Quote:
|
Lasa-le asa cum sunt.... ii sta bine pentru ca ai si grila cromata!
|
Quote:
|
Mie nu imi place modificarea asta la Cielo, nici macar la cele de culoare inchisa nu da bine dupa parerea mea.;)
|
grekule care e pretu de vanzare al masinii? :lol::lol:
|
Quote:
In caz ca nu sunt prea multi doritori de un cielo pe criza asta la pretul asta, masina inca ramane a mea,e prima mea masina si inca sunt indragostit de ea rebel :P |
gasisi ce sa iti iei.... Legantza?? bua Grekule aveam si eu pretentii de la tine!
:lol::oops: |
Quote:
oricum...asta ar fi pe viitor. nu cred ca as putea sa ma despart de masinutza mea la cum merge acum... |
3000 de euro??? pe cielo? omule revino-ti. daca vrei sa scapi de masina coreana macar alege alceva. incep sa nu mai fie piese decalitate pt cielo dar pt leganza. vezi ca anumite piese nu le mai gasesti nici la magazine. mie unul imi place mult nubira 1.
|
Quote:
|
gbry_el_05-RSG revino-ti tu.
Cum zice Grecu, cauta sau mai bine intreaba inainte sa postezi in nestiinta de cauza. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:05. |
- Copyright 2026 4Tuning