Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   etapele unui golf 2 catre perfectiune (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/17931-etapele-golf-2-perfectiune.html)

Bizonul 12-07-06 10:32

Re: etapele unui golf 2 catre perfectiune

dragutz lucrat...de unde ti-ai luat faruri si grila de jetta ca si eu caut dar nu am gasit..
bafta si astept un raspuns cat mai rpd

cristivw 12-07-06 11:59

este absolut criminala! mama cat poate sa schimbe vopseaua aspectul general al masinii :D asa ma minunez si eu de fiecare data cand o spal :-P. oricum, arata foarte bine si cu farurle de jetta. intrebarea mea este: chederele acelea mari de pe cupola (gen paravant) ,le-ai pastrat de la masnia "veche" sau ai luat altele noi? need help pt ca eu nu le-am mai montat dupa vopsire, pt ca erau coapte rau de tot. sunt in cautare de unele noi, dar am vazut niste preturi infricosatoare la magazin... gen 6.5mil ROL bucata :shock:
succes in continuare cu masina! este foarte frumoasa!
ps> bara fata ai facut-o din fibra?

MagicOne 13-07-06 01:08

arata mai frumos cu faruri d jetta, si stiu ca modelele pt america asa erau facute, sau aveau cate 2 patrate, daca nu ma insel

broncos emx 17-07-06 12:32

Quote:

Originally Posted by GolfTuning
superb :X:X .....dar dc i`ai pus faruri de jetta :(?

ca sa se diferentieze putin de toate......si cred ca se si potrivste frumos cu linia mashinii....

broncos emx 17-07-06 12:35

Quote:

Originally Posted by Bizonul
dragutz lucrat...de unde ti-ai luat faruri si grila de jetta ca si eu caut dar nu am gasit..
bafta si astept un raspuns cat mai rpd

grila si trager-ul le gaseti la auto karma si poate si farurile,dar farurile sunt hella si sunt scumpe,eu le-am luat de la o dezmembrare din germania.....poate gasesti vreo jetta la dezmembrari...

broncos emx 17-07-06 12:41

Quote:

Originally Posted by cristivw
este absolut criminala! mama cat poate sa schimbe vopseaua aspectul general al masinii :D asa ma minunez si eu de fiecare data cand o spal :-P. oricum, arata foarte bine si cu farurle de jetta. intrebarea mea este: chederele acelea mari de pe cupola (gen paravant) ,le-ai pastrat de la masnia "veche" sau ai luat altele noi? need help pt ca eu nu le-am mai montat dupa vopsire, pt ca erau coapte rau de tot. sunt in cautare de unele noi, dar am vazut niste preturi infricosatoare la magazin... gen 6.5mil ROL bucata :shock:
succes in continuare cu masina! este foarte frumoasa!
ps> bara fata ai facut-o din fibra?

merci,chederele sunt cele vechi desi sunt cam deteriorate ca intregi nu le mai scoti de pe mashina,urmeaza sa le schimb......spilerul e cel de gti cu prelungire de g3 gti si inbinarea a fost mascata cu fibra.......

broncos emx 17-07-06 12:45

Quote:

Originally Posted by MagicOne
arata mai frumos cu faruri d jetta, si stiu ca modelele pt america asa erau facute, sau aveau cate 2 patrate, daca nu ma insel

cu faruri patrate stiu eu sau poate erau si cu faruti de jetta,da cele partate nu-mi plac deloc...pare prea batrana

balann_jointt 18-07-06 19:21

broncox te-ai intors de la mare??? am incercat sa dau de tine vreo 2 zile la rand in costinesti dar nu erai pe la masina!!! asa ca i-am facut poze si daca esti de acord le voi posta aici!! :) si masina arata live f f f bine chiar daca e 'under construction' !! bafta si mai vb !!!

broncos emx 19-07-06 00:49

Quote:

Originally Posted by balann_jointt
broncox te-ai intors de la mare??? am incercat sa dau de tine vreo 2 zile la rand in costinesti dar nu erai pe la masina!!! asa ca i-am facut poze si daca esti de acord le voi posta aici!! :) si masina arata live f f f bine chiar daca e 'under construction' !! bafta si mai vb !!!

sunt acasa:)))stateam la vila aia .....da n-am plecat decat odata cu ea sa fac poze cu marea .....no problem poti sa le postezi n-am nimic de ascuns:)))
merci....

broncos emx 19-07-06 00:50

ne vedem prin bucuresti.......

balann_jointt 20-07-06 15:21

sunt din targoviste! da am observat ca in cateva zile nu ai miscat-o decat o data adica am vazut ac era parcata invers!:(( hehe
hai ca o sa pun pozele! sper sa va placa!

broncos emx 22-07-06 12:30

4 Attachment(s)
am vazut,sorry,chiar odata am dat o tura de costinesti cand eram treaz:)) da am facut niste pictoriale cu marea....yata ce-a iesit

balann_jointt 22-07-06 14:30

am intrat si eu acolo unde ai facut pozele! e varza drumu! pun si eu imediat pozele cu EMx-ul de la mare!!!

broncos emx 22-07-06 15:37

a mers asa usurel.....m-a facut sa renunt la suspensie sport,avand in vedere ca mai plec la munte,la mare,prin tzara......asa ca nu se merita s-o mai cobor ca nu-i mashina de spectacol ci o mashina de zi cu zi,si la gropile noastre.....

broncos emx 22-07-06 15:46

acum golfu meu e pe transfagarasan cu frati-miu ca mashina lui are niste mici probleme......osa vin cu niste poze deosebite....

cristivw 22-07-06 17:46

frumos langa epava. daca erai pe aici trebuia sa dai si de mine. poate stateam la o bere si schimbam o impresie :-) (in constanta/mamaia)

bodyspeed 22-07-06 19:15

Quote:

Originally Posted by balann_jointt
am intrat si eu acolo unde ai facut pozele! e varza drumu! pun si eu imediat pozele cu EMx-ul de la mare!!!

chiar asa nasol e drumu....dar merita... ce poze marfa au iesit felicitari
cum ajung si eu pe drumu ala..imi poate spune cineva...:rolleyes2

balann_jointt 22-07-06 23:04

cgiar pe strada jandarmeriei unde e sediul de jandarmi tot inainte stanga in capat si iar dreapta! e un singur drum cu hartoape! nu ai cum sa il ratezi si chiar la capat se vede un bolovan mare in apa!

Bizonul 22-07-06 23:11

a iesit destul de dragutza masina insa spune-mi te rog..folia de pe luneta ai pus-o tu?pare putin sifonata si nu prea da bine cu aspectuk ext al masinii..in rest, bafta pentru vointa.

broncos emx 23-07-06 09:22

Quote:

Originally Posted by cristivw
frumos langa epava. daca erai pe aici trebuia sa dai si de mine. poate stateam la o bere si schimbam o impresie :-) (in constanta/mamaia)

mai vb ca osa mai vin prin august...tinem legatura

broncos emx 23-07-06 09:25

Quote:

Originally Posted by Bizonul
a iesit destul de dragutza masina insa spune-mi te rog..folia de pe luneta ai pus-o tu?pare putin sifonata si nu prea da bine cu aspectuk ext al masinii..in rest, bafta pentru vointa.

stii care-i faza,cand am pus-o nu avea bule,nu era shifonata da si-a luat apa de sub cheder si a facut ce ai vazut....nu-i o prblema ca se schimba da e vb de timp.....ce ochii ai...

balann_jointt 23-07-06 10:42

2 Attachment(s)
si in sfarsit pozele de la costinesti cu emx-ul! :))

broncos emx 23-07-06 11:14

merci baiatu......

mihai.ghetto 23-07-06 11:19

sfat: muta numaru de inmatriculare mai jos (pe prelungire) sa fie bara mai aerisita.

GolfuletzS 23-07-06 11:29

sry de off... golfu din avatar e al tau ?!

on: e super frumos golful..dar mie nu imi place farurile :( mai bine din alea originale de Golf cu o sg perechie ... ;) ma rog.. asteptam sa vdm ce mai face la masina

mihai.ghetto 23-07-06 12:00

Quote:

nu. al meu e asta

broncos emx 24-07-06 00:53

Quote:

Originally Posted by agent smith
sfat: muta numaru de inmatriculare mai jos (pe prelungire) sa fie bara mai aerisita.

sincer dc aveam de gand sa fac asta astupam locul de numar dar nu ma deranjaza nici asa.....oricum merci de sfat....

broncos emx 24-07-06 00:55

Quote:

on: e super frumos golful..dar mie nu imi place farurile :( mai bine din alea originale de Golf cu o sg perechie ... ;) ma rog.. asteptam sa vdm ce mai face la masina

eu le-am pus ca sa fie diferita de tot ce este,nu e singura da nu sunt asa multe,si sincer asa mi-a placut....acum stii cum e ,gusturile nu se discuta....

geo2002 27-07-06 18:13

Fumoasa masina Emil da scrie si tu draq ceva pe parasolarul ala.

broncos emx 29-07-06 18:32

osa scriu testamentul......:))nu-s inca hotarat.....

broncos emx 29-07-06 18:34

nou....usi spate pop-up si porbagaj......motorashe de inchidere adaptate pe tija de deschidere a usii.....a iesit super

Turbo110 29-07-06 19:03

sper sa nu fiu inteles gresit si nici sa nu se ia drept invidie...Masina e curata chiar frumoasa pot spune ....Dar nu are nicio legatura cu perfectiunea !

geo2002 29-07-06 22:46

In caz ca unii nu stiu e vorba de perfectiunea masinii in viziunea proprietarului.Asa k nu va mai da-ti cu parerea in legatura cu ce inseamna perfectiunea.Fiecare are viziunea lui asupra perfectiunii

broncos emx 01-08-06 10:41

Quote:

Originally Posted by Turbo110
sper sa nu fiu inteles gresit si nici sa nu se ia drept invidie...Masina e curata chiar frumoasa pot spune ....Dar nu are nicio legatura cu perfectiunea !

''catre perfectiune'' omule,poate n-o sa ajunga la perfectiune....ca n-am zis ca e gata....da cand osa bagi si tu in mashina cel putin cat ai dat pe ea osa vb altfel...sper ca stii si tu ce inseamna o investitie in mashina...

broncos emx 01-08-06 10:45

am mai zis frate,dc aveti ceva de zis in legatura de zis cu mashina,no problem,critici,defecte,imbunatatiri,da nu ma luati pe mine cu teorie tampita despre petfectiune,in cazu asta facem un topic despre perfectiune,luam definitia si discutam pe tema asta cat vrea pipota voastra......

Turbo110 01-08-06 18:09

imi e sila sa iti mai raspund ! dar o fac ....a fost o critica vezi ca te contrazici singur si nu da bine aici pe siteul asta plin de cunoscatori si actori in lumea curselor ! !

geo2002 01-08-06 20:57

Quote:

uau doamne cat de frumoasa este tot imi doresc este sa o pot face si eu la fel ca a ta felicitari ....chiar ai atins perfectiune...cred ca ai prins-o de picior

Mai degraba tu te contrazici singur.Mai citeste ce ai scris inainte si dupaia sa le spui la altii k se contrazic singuri

dubmaniacks 01-08-06 21:24

masina e marfa rau ... mai ales cand ma gandesc la investitie ...

Nu vb fara cap ... tocmai investesc euroi intr`un golf2 din 84

Iar cei care nu ati facut asa ceva niciodata ... NO COMMENT :)

mane golfu 2 arata f.bine ... si nu trebuie sa va luati in gura pt o prostie :)

unii fac pe marii romani = au o explicatie mai buna mereu ...

i don`t give a *** pe astfel de bariniacs :)

geo2002 01-08-06 22:05

Bafta si sper sa iasa pe masura asteptarilor tale.

broncos emx 01-08-06 22:43

Quote:

imi e sila sa iti mai raspund ! dar o fac ....a fost o critica vezi ca te contrazici singur si nu da bine aici pe siteul asta plin de cunoscatori si actori in lumea curselor ! !

scuza-ma maestre ai descoperit cursele si ai devenit mare cunoscator.....cand osa am golf 1 sa merg cu el la curse poate osa stiu mai multe
da pana atunci....te las pe tine sa fii ala desteptu si ya naibii o lamaie sa-ti treaca sila si greata;)

All times are GMT +2. The time now is 04:23.

- Copyright 2026 4Tuning